Hej Programvaran är bra och uppfyller mina behov. Jag nedgraderade från ESET Smart till ESET Home och kände en viss osäkerhet i samband med detta. Under själva bytet och aktiveringen var jag osäker... Se mer

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
För mer än 30 år har ESET® utvecklat branschledande IT-säkerhetsprogram och tjänster för att skydda företag, kritisk infrastruktur och konsumenter världen över från allt mer sofistikerade digitala hot. Från endpoint- och mobilsäkerhet till endpoint detection and response, samt kryptering och multifaktorautentisering, skyddar och övervakar ESET:s högpresterande och lättanvända lösningar diskret dygnet runt, och uppdaterar skyddet i realtid för att hålla användare säkra och företag igång utan avbrott. Utvecklande hot kräver ett utvecklande IT-säkerhetsföretag som möjliggör säker användning av teknik. Detta stöds av ESET:s FoU-center världen över, som arbetar för vår gemensamma framtid. För mer information, besök www.eset.com eller följ oss på LinkedIn, Facebook och Twitter.
Sverige

Svar från ESET Sverige
Att det är en helhetslösning bank,internet, virusskydd,vpn ja rubbet man behöver,det enda som fattas är väl id kapning

Svar från ESET Sverige
Enkelt ändra och därefter förnya abonnemanget, toppenskickliga och tålmodiga tekniker. Allt är till belåtenhet!

Svar från ESET Sverige
Har haft ESET i många år och har bara gott att säga om denna produkt.

Svar från ESET Sverige
Förväntat bra eller mycket bra - fast skyddet går ju inte för kunden att kontrollera. Priset är för högt; ge rejäl rabatt vid flerårsprenumeration,tack!

Svar från ESET Sverige
Lätt att installera och har använt flera år känns tryggt.

Svar från ESET Sverige
Känner mig trygg då jag vet att den jobbar i bakgrunden & skyddar mig.

Svar från ESET Sverige
Är inte så insatt i hur det fungerar men har tydligen funkat bra då jag inte drabbats av nåt datavirus.

Svar från ESET Sverige
Tyvärr vet jag inte vad det är som jag får för pengarna det kostar.

Svar från ESET Sverige
har haft esset på dator o telefon i flera år mins inte året

Svar från ESET Sverige
Tickar på i bakgrunden och ser till att inget stör som inte ska vara i min dator.

Svar från ESET Sverige
Jag får en upplevelse av att jag kan känna mig trygg när jag är ute och surfar.

Svar från ESET Sverige
Kunde inte använda till iPhone o iPad! Fick inte pengarna åter