Hvorfor svarer I ikke på det opgivne telefonnummer? Kun en telefonsvarer der siger den ikke bliver aflyttet, samtidig med at fortælle, at telefontiden er mellem kl 10-13 visse dage som i dag onsdag!... Se mer
Företaget har svarat
God kundeservice og hurtigt respons. Manglede en drypbakke til min slush ice maskine. Skrev til dem og uden nogen form for ventetid eller andre problemer sender de en til mig. Der maskine er også mege... Se mer
Företaget har svarat
Jeg købte en smotthie blender i Netto 13/1-2022, ikke fået brugt ret meget før her sidste ca 3 mdr. Men på 3 mdr dagligt brug kan den åbenbart ikke klare. Synes virker for dårligt, at lige som begynde... Se mer
Företaget har svarat
Fantastisk kundeservice! Ved manglende dele til vores nye airfryer, modtog vi dem 5 dage efter henvendelse til Epiq. Vi har andre produkter fra Epiq, og vi har aldrig haft problemer med nogen af... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De bestilte varer leveret helt som aftalt. Så det var ikke bare ord, men god og faktisk kundeservice. Bedre kan det ikke blive !
Oplever at blive taget seriøs og troværdig. Har fået skiftet en skuffe og rist pga afskalning. Det er nu galt med den anden skuffe og rist og firmaet foreslår forskellige løsningsmuligheder.
Jeg henvendte mig til Epig om muligheden for en erstatning for en glaskande til en Salling kaffemaskine. Glaskanden var ved et hændeligt uheld (min fejl) blevet smadret ved udpakningen. Der var hurtig respons på min henvendelse og situationen er nu løst ved at Epiq sender mig en ny kande (til min dør) uden beregning. Det kalder jeg service. Tak til Linda fra Hotline Support for god betjening.
Jeg sendte en mail til Jer fredag og samme dag svarede I at der ville blive sendt en ny rist
til min airfryer. Den var begyndt at miste belægning efter bare 3 ugers brug. Super service. VH Helle

Svar från Epiq
Super service. Jeg havde mistet en dippedut og fik erstatningsdel tilsendt. Produktet, en air fryer er også kanon.

Svar från Epiq
Helt igennem en perfekt service. Fik den bestilte pizzasten inden for 4 dage.

Luksus support - man

Svar från Epiq
Meget hurtigt svar og yderst tilbundsgående. Absolut alle stjerne værd👍

Svar från Epiq
Very poor quality product - I bought a blender from Netto back in 2022 as a backup. Now it's time to use it and I used it to make smoothies and the engine emitted very bad smelled and went dead. I followed the instructions so it's not because it was an abuse or anything. If you have extra cash - use your $ to buy some proper brands. I contacted Epiq and they said it's more than 2 years since I bought it so there's nothing they can do - perfectly understandable but most products should last more than 1 time of usage.
Jeg købte en Køkkenchef softicemaskine i februar, 2½ md. senere, da is sæsonen kom, pakkede jeg maskinen ud, Til min store ærgrelse manglede en meget essentiel del. Jeg henvendte mig i forretningen, som desværre kun kunne hjælpe på traditionel vis = levere maskinen tilbage og vente på at kunne hente en ny (ikke flere på lager). Maskinen er ret tung, og jeg kunne ikke overskue den situation. I stedet skrev jeg til Epiq support og foreslog, at de sendte den manglende lille dims til mig direkte eller til forretningen til afhentning. Det var midt i pinseferien (lørdag). Straks efter pinsen (tirsdag) modtog jeg svar fra Linda. Hun havde stor forståelse for problemet og min skuffelse. Hun bad om min adresse og ville sende dimsen direkte til mig straks. Dagen efter (i dag) modtog jeg den manglende del og jeg har lavet min første portion softice. Jeg er super tilfreds med Epiq. Det er dansk, når det er allerbedst. 5 stjerner er faktisk for lidt. Tusind tak.
Fantastisk kundeservice. Hurtigt og kompetent svar. De er interreseret i at kunderne er tilfredse. Hurra for det.
Hurtig venlig og relevant svar. Spurgte ind til varen m.m. mange tak
Fantastisk kundeservice. Jeg manglede en manual til min gamle mikroovn, efter at have søgt på nettet uden held, skrev jeg en mail og de sendte mig en ny manual.
Jeg skrev til kundeservice for forklaring af C1 og C2 måder på en mikroovn og fik udførlig forklaring indenfor 2 dage , tak.
Det burde så have stået i brugsanvisningen!

Svar från Epiq
Meget hjælpsomme, både med at sikre at jeg fik den relevante itu gået del og med at skaffe den (ikke på lager, men blev bestilt ret hurtigt).

Svar från Epiq
helt ny airfryer varmer kun imellem 148 grader og 164 grader nå den er sat på 200 grader så den kan ik lave mad
➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖ ➖
Svar til Epiq's svar
Jeg har været nede i butikken og få pengene tilbage men det ændre jo ik på jeres airfryer er dårlige

Fin service
Købt Airfryer i Coop, gummilister revnet. Kontaktede Epiq, og fik hurtigt sendt nye uden beregning.

Svar från Epiq
De tager sig af vores problem omgående, de skaffer omgående den nye del der var gået i stykket fra fabrikanten uden problemer, og til med hurtigt
Vi har oplevet service fra øverste hylde og 100 % tilfreds 👍

Svar från Epiq
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.