EasyPark Nederland Omdömen 6 633

TrustScore 2.5 av 5

2,3

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Begin niet aan deze service. Zij behandelen klanten vreselijk. Laten je betalen op plekken waar je na 21.00 gratis mag parkeren. Meldingen in app aanzetten kosten geld en fouten maken wordt gestraft.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Really good and easy to use. Amazingly simple and STRAIGHT TO THE POINT. Automatically selects right parking sport, and 2 taps away from starting the paid parking. I love the reminder about current... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Heenreis: te weinig plaatsen, waardoor 1 kind op schoot moest. Anders konden we niet met elkaar weg! Chauffeur was erg vriendelijk! Terugreis: ruim 1 uur over gedaan. 45 min wachten voor ophalen... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Al jaren gebruik ik deze app. Mijn instellingen stonden altijd zo dat de parkeeractie stopt bij een eindtijd en dat ik notificaties ontvang. Nadat ik 1,5 uur geparkeerd had checkte ik of de app nog ac... Se mer

Företagsinformation

1. Parkeringsplats

Skrivet av företaget

EasyPark Group is wereldwijd een toonaangevend techbedrijf in parkeeroplossingen met als visie steden leefbaarder te maken. Met prijswinnende technologie maakt EasyPark Group parkeren sinds 2001 makkelijker. Het bedrijf helpt automobilisten tijd en geld te besparen doordat klanten met de app kunnen betalen voor parkeren op straat en in garages, elektrische voertuigen opladen en parkeerplaatsen vinden. Bedrijven, parkeerbeheerders, vastgoedeigenaren en steden worden door de unieke hypermoderne technologie geholpen met de administratie, planning en datagedreven management. In Nederland zijn de merken EasyPark, EasyPark formerly Parkmobile en Park-line actief vanuit de EasyPark Group. Wereldwijd zijn de apps beschikbaar in +3.200 steden.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De app heeft uit zichzelf een…

De app heeft uit zichzelf een parkeeractie gestart op een plek en datum waar ik niet was. Daar kwam ik bij toeval achter omdat ik een sms kreeg of mijn parkeeractie nog steeds actief was...
Ondanks dat ik met een ov bewijs kan aantonen dat ik niet op die plek was op dit moment (is ook hele andere plaats dan waar ik woon) doet easypark niks en moet ik de factuur gewoon betalen omdat de app het heeft gestart. En de app kan geef fouten maken.... ? de klantenservice geeft op geen enkele manier thuis om hier nader onderzoek naar te doen en mij te compenseren.

17 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechtste parkeerapp die er bestaat

Blijven maar kosten afschrijven ook als je je parkeeractie hebt gestopt. App loopt vast, kan soms geen actie beëindigen omdat de app niet werkt. Als je dan mailt zeggen ze dat dat automatisch goed komt. En daarmee bedoelen ze dan dat ze 24 uur in rekening brengen! Wat een ongelooflijke oplichters. Incasseren automatisch en beweren daarna dat je niet betaald. €40 incassokosten erbij.

1 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik probeer op te zeggen sinds begin dit…

Ik probeer op te zeggen sinds begin dit jaar. Netjes gedaan via de app maar ze blijven facturen van €2,50 sturen voor de maandelijkse kosten via hun betaal firma Riverty. Meerdere mails/contact forms en zelfs gebeld geen of een zeer slechte reactie van een ai bot. Ik heb de automatische afschrijving geblokkeerd en ze ingelicht hierover, maar je raadt het al…zeer slecht en dubieus bedrijf!!!!

1 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

EasyPark's app incorrectly charged me…

EasyPark's app incorrectly charged me over €70 for parking hours that were legally free. When I corrected the session, they trapped my money as "app credit" instead of refunding it to my bank.

I have tried multiple times to resolve this through the help section, but I am stuck in an endless loop of automated AI replies. There is absolutely no way to reach a human agent, and the bot refuses to acknowledge that this was their technical billing mistake, not a voluntary top-up. I want my money back in my bank account, not held hostage in your app. Fix your support and refund your errors!

19 april 2026

Ballentent

Heb 17 oktober 2025 mijn abonnement gestopt per 31 december 2025. Easypark blijft facturen sturen en reageert totaal niet op e-mails en het invullen van contactformulier op hun website. Dit is met afstand het slechtste bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Wat een drama!

1 maj 2026

Wat een bende

Wat een bende. Account word verwijderd zogenaamd op jouw verzoek. Maar dat is niet het geval. Schijnbaar werd er niet genoeg gebruik van gemaakt. Dus bellen met de klantenservice. Na veel moeite een medewerker aan de lijn. Kon niets betekenen..ja dit is niet netjes van easypark bla bla maar u zult toch echt weer een nieuw account moeten aanmaken. Dus ook weer betalen voor het invoeren van de kentekens. Nou gelukkig zijn er genoeg alternatieven voor dit slechte bedrijf!!!

8 maj 2026

Opzeggen word onmogelijk gemaakt

Opzeggen word onmogelijk gemaakt. Zelfs via de Chabot, verwijzen ze naar de website, maar kunnen ze de link niet doorsturen. Ik wil prive opzeggen, maar daarvoor moet eerst het zakelijke account account worden opgezegd. Terwijl deze al jaren niet in gebruik is. Zakelijk moet je schriftelijk opzeggen en daarvoor voor je het bos in gestuurd. OPLICHTERS.

7 maj 2026

Waardeloze aanbieder

Waardeloze aanbieder. App werkt vaak niet waardoor je actie wel 24 uur doorloopt terwijl er niet eens betaalt parkeren is na een bepaalde tijd. Niemand helpt je hier. Ga niet mer easypark in zee. Oplichters

7 maj 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik heb al een lange tijd easyparkQ wat…

Ik heb al een lange tijd easyparkQ wat voorheen Parkmobile was. Verliep altijd best prima maar nu de laatste maanden ook bij radar vanwegen slechte herinneringen. Verwarde betalingen dat als je betaling niet lukt het erg omslachtig is en je dus geen ideal link of iets krijgt of kan gebruiken. Dan hoor je ze ineens helemaal niet meer tot je ineens weer een herinnering krijgt met 60% toeslag als incasso kosten met ineens wel een iDeal link erbij. Alsof ze dit met opzet doen.. dus ik heb nu betaald en gelijk de app verwijderd. Het zijn oplichters op deze manier. Het is ook niet voor niets dat ze bij radar komen lijkt me.

6 maj 2026

Easy geld kwijt raken

Ik gebruikte EasyPark regelmatig, maar wat mij recent is overkomen slaat echt nergens op.
Ik heb 1 uur en 5 minuten geparkeerd bij het station in Amersfoort en krijg vervolgens €60 in rekening gebracht, omdat ik de 60 minuten met 5 minuten heb overschreden en het systeem dan automatisch naar een dagtarief springt.
Dit is totaal disproportioneel. Niemand kiest bewust voor €60 parkeren voor iets meer dan een uur. Dit gebeurt alleen omdat de app dit onvoldoende duidelijk maakt op het moment dat je de sessie start.
Ja, achteraf verschuilen ze zich achter “de regels van de parkeeroperator”, maar als gebruiker heb je te maken met de EasyPark app. Dan mag je verwachten dat zulke extreme tariefsprongen heel duidelijk en expliciet worden gecommuniceerd. Dat is hier niet gebeurd.
Wat nog teleurstellender is: er wordt geen enkele vorm van coulance geboden, ondanks dat dit overduidelijk geen bewuste keuze was.
Dit voelt als een valkuil in plaats van een gebruiksvriendelijke service.
Ik raad jullie dus ten zeerste af om te parkeren via Easypark! Want het enige wat hier easy aan is, is de manier hoe je easy je geld kwijtraakt.

21 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Easypark daar kom je niet vanaf. Advies: screenshots maken.

Eind november werd ons medegedeeld dat parkmobile was overgenomen door Easypark en dat er voortaan maandelijks abonnements geld werd afgeboekt en extra tarieven. Gelijk het "eenzijdig" opgelegde abonnement opgezegd via de app. Met de vraag een bevestiging te sturen. Geen reactie. Weer opzeggen. Geen reactie. Wellicht doe ik iets fout, mijn kinderen helpen mee met opzeggen. Alles via screenshot vastleggen. Geen reactie vanuit Easypark. Machtiging stopgezet en nu komen aanmaningen binnen met hoge incassokosten. De abonnee die wilt opzeggen wordt nu v.v. van app naar website verwezen. Ik -en mijn screenshots- wacht de rechtsgang af.

16 december 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.