Begin niet aan deze service. Zij behandelen klanten vreselijk. Laten je betalen op plekken waar je na 21.00 gratis mag parkeren. Meldingen in app aanzetten kosten geld en fouten maken wordt gestraft.... Se mer
Det här tycker kunderna
Really good and easy to use. Amazingly simple and STRAIGHT TO THE POINT. Automatically selects right parking sport, and 2 taps away from starting the paid parking. I love the reminder about current... Se mer
Heenreis: te weinig plaatsen, waardoor 1 kind op schoot moest. Anders konden we niet met elkaar weg! Chauffeur was erg vriendelijk! Terugreis: ruim 1 uur over gedaan. 45 min wachten voor ophalen... Se mer
Al jaren gebruik ik deze app. Mijn instellingen stonden altijd zo dat de parkeeractie stopt bij een eindtijd en dat ik notificaties ontvang. Nadat ik 1,5 uur geparkeerd had checkte ik of de app nog ac... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
EasyPark Group is wereldwijd een toonaangevend techbedrijf in parkeeroplossingen met als visie steden leefbaarder te maken. Met prijswinnende technologie maakt EasyPark Group parkeren sinds 2001 makkelijker. Het bedrijf helpt automobilisten tijd en geld te besparen doordat klanten met de app kunnen betalen voor parkeren op straat en in garages, elektrische voertuigen opladen en parkeerplaatsen vinden. Bedrijven, parkeerbeheerders, vastgoedeigenaren en steden worden door de unieke hypermoderne technologie geholpen met de administratie, planning en datagedreven management. In Nederland zijn de merken EasyPark, EasyPark formerly Parkmobile en Park-line actief vanuit de EasyPark Group. Wereldwijd zijn de apps beschikbaar in +3.200 steden.
Kontaktuppgifter
Herikerbergweg 102, 1101 CM, Amsterdam, Nederländerna
- +31850657180
- klantenservice@easypark.net
- easypark.com/nl
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Laat de parkeeractie nog 24 uur…
Laat de parkeeractie nog 24 uur doorlopen na het uitdrukken in de app. Zomaar honderden euro's afschrijven... En de klantenservice wordt gedaan door domme chatbots.
Schurken zijn het zonder ruggengraat of moreelbenul
Gebruiks vriendelijk en snel.
Facturée de 2,99 pour un abonnement fantome
Je viens d’être facturée de 2,99 pour un « éventuel » abonnement qui n’apparaît nulle part et auquel je ne me souviens pas avoir souscrit, utilisant peu les parc mètres. Je me suis inscrite sur ce site en avril et j’ai eu pour 1,70€ de parking ( en France) c’est tout. SAV nul, incapables de vs donner une explication. J’aurais du consulter les avis sur Trustpilot bien avant,..
nota van een auto die ik vorig jaar verkocht heb
Kreeg een nota van een auto die ik vorig jaar verkocht heb. Had het kenteken verwijderd en later ook de hele app. 3x gemaild en 2x gebeld met Easypark en Riverty, maar kreeg er ook nog een verhoging over heen!
Nu toch maar betaald om ervan af te zijn! Hele slechte service!
Erg teleurstellende ervaring
Erg teleurstellende ervaring. Na het verwijderen van mijn kenteken moest ik alsnog betalen. Daarnaast is het vrijwel onmogelijk om contact op te nemen met de klantenservice wanneer je een probleem hebt. Bij Q-Park kun je tenminste gewoon bellen en iemand spreken, wat een wereld van verschil maakt. Voor mij reden genoeg om over te stappen. Gelukkig tot nu toe geen spijt van gehad.
Really good and easy to use
Really good and easy to use. Amazingly simple and STRAIGHT TO THE POINT.
Automatically selects right parking sport, and 2 taps away from starting the paid parking. I love the reminder about currently running parking
Top Easypark helaas not.
Het is jammer dat er geen min sterren bestaan😡.
Toen het parkline was had ik nergens geen problemen sinds dat het easypark is is er niets dan ellende in de parkeergarages.
De 1x in Rijswijk kenteken parkeren er in rijden ging goed maar uitrijden dus niet terwijl alles aangevinkt staat. Klacht ingediend conclusie dat ik maar de parkeergarage moest gaan bellen dat het niet goed is gegaan omgedraaide wereld. Ik ben klant en niet andersom. Werd zeer onbesvhoft brhandeld via de mail als of het mijn schuld was dat Easypark het niet zijn zaken in orde heeft. Het is dat er iemand bij me was met contactloos betalen anders had ik er nog gestaan want ik heb dat niet en met pinpas ging ook niet geen pingleuf aanwezig.
Nu de 2e keer weer een parkeergarage Nieuwegein Cityplaza er in rijden ging prima op kenteken alleen het betalen met de Easypark visa kaart dus niet. Niet contactloos en niet met de pingleuf, de betaalautomaat accepteerde beide opties niet. Terwijl alles in aangevinkt.
Dan maar via de site een contactformulier invullen en wat denk je werkt de versturen balkje niet.
3x geprobeerd toen maar opgegeven.
Dan maar bellen 26 minuten in de wacht😩😩😩😩😩. Toen eindelijk iemand aan de lijn. Maar helaas dat ging ook niet vlekkeloos. Ik moest naar de Easypark site maar helaas de dame zit achter een computer en ik op een Ipad en daar ging het dus ook totaal fout. Ze begreep totaal niet dat de Ipad een andere lay-out heeft dan een pc. Echt Easypark top bedrijf maar ik heb geleerd dat ik niet mag liegen. Vandaar een getypte -------1 ster. Het is dat dit via het bedrijf gaat waar ik werk want prive zal ik nooit dit bedrijf gebruiken.
Gewoon niet klantvriendelijk en de zaken niet op orde.
Je kunt beter de parkeerapp van Tango gebruiken.
Wat een ongelofelijk k bedrijf. Ik betaal al maanden voor een abonnement van €4,99 per maand terwijl ik hier geen goedkeuring voor heb gegeven. Ik heb ze net gebeld en ze blijven terugkomen op een soort ingestudeerd zinnetje "als je ons kunt bewijzen dat het inderdaad zo is, kunnen we ernaar kijken" Het probleem is hier dat ik dat hele abonnement niet zelf heb afgesloten, hij is automatisch overgegaan zonder dat ik dat wilde.
Slechte klantenservice, slecht bedrijf, slechte app.
Wrong location (20+km)
Got a parking fine because the location was 20+km wrong and apparently I did not notice according to the helpdesk. I used the navigation to get to my destination, so the GPS was accurate. It’s the EasyPark app itself that screwed things up. And again, apparently without me noticing. There is no way to fact check or prove that EasyPark is wrong. Unless you’re taking screenshots of each parking action that you do with the app… Anyway, I abandoned the app.
App crashes all the time
App crashes all the time. You pay for the parking and yet receive a fine afterwards. They have direct debit authorizarion but no they transfer you to incasso with 40eur fine over 5 eur invoice which they could have debited themselves. Disastrous company. Cancelling subscription is another headache.
Handig in gebruik en duidelijk
Meerdere malen contact mee gehad omdat…
Meerdere malen contact mee gehad omdat we een factuur krijgen die niet voor ons is!
Maar dat blijkt toch heel moeilijk omdat aan te passen voor hun.
Ze zeggen we gaan het regelen.
En daarna ja wel gewoon weer een factuur.
SLECHT BEDRIJF
Easy park koude douche slechte oplossing geen telefonisch contact
Bij het beëindigen van mijn parkeersessie liep de app vast. Omdat de applicatie niet meer reageerde, heb ik mijn telefoon volledig uitgezet en opnieuw opgestart. Na het opnieuw opstarten bleek de app echter nog actief te zijn. Ik verkeerde daardoor logischerwijs in de veronderstelling dat mijn parkeersessie correct was afgesloten.
Ik heb dit direct bij Easy park gemeld. Daarbij werd aangegeven dat de situatie onderzocht zou worden en dat ik hierover bericht zou ontvangen. Tot mijn teleurstelling krijg ik nu als reactie dat er “geen storing bekend” zou zijn geweest en dat de kosten daarom volledig voor mijn rekening blijven. Dat u geen storing registreert, betekent echter niet dat deze zich bij mij niet heeft voorgedaan.
Wat daarnaast bijzonder frustrerend is, is de manier waarop ik als klant word behandeld. Bij telefonisch contact word ik continu doorgestuurd naar andere afdelingen en krijg ik niemand te spreken die daadwerkelijk verantwoordelijkheid neemt of inhoudelijk iets kan uitleggen. Dat wekt sterk de indruk dat er vooral naar excuses wordt gezocht in plaats van naar een redelijke oplossing.
Ik vind het onacceptabel dat ik moet opdraaien voor extra parkeerkosten die zijn ontstaan door een vastgelopen app en het uitblijven van adequate ondersteuning vanuit uw organisatie. Daarom krijgt Easy park de koude douche
Zeer slecht..niet te bereiken na…
Zeer slecht..niet te bereiken na opzeggen blijven ze facturen sturen
Laatste tijd is de app erg slecht
Laatste tijd is de app erg slecht. Laatste keer parkeren gestart maar dit was niet doorgekomen, hierdoor een boete ontvangen.
Later extra goed opgelet met aanmelden. Echter werkte nu het afmelden niet waardoor de parkeermeter 24 uur is doorgelopen.
Kortom 100,- kwijt aan 2 parkeer acties via de app. Meteen verwijderd en mijn account opgezegd !
Impossible de réduire la durée de…
Impossible de réduire la durée de stationnement : erreur serveur, du coup j’ai payé pour rien. 👎🏻
Je paye un stationnement jusque 14H30, impossible de réduire le délai, et quand j’arrête le stationnement à 13H30 on me rembourse pas l’heure perdue, du vol.
Je demande remboursement de l’heure payée pour rien puisque je n’ai pas pu réduire le temps de stationnement et que votre app ne déduit pas automatiquement le temps non stationné.
Makkelijk in gebruik!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.