Es hat prima funktioniert Schipohl und Z parking. Der Parkplatz konnte auch von meinem Navi gefunden werden. Der Bus kam prompt und informierte während des Aussteigen alles Notwendige. Die Busfahrer... Se mer
Det här tycker kunderna
Företaget har svarat
J’ai réservé un parking , j’ai modifié l’heure d’arriver d’une heure, j’ai payé 39 € de plus , j’ai aussi perdu mon droit à réduction. Après réclamation, ils me disent que mon annulation est tardiv... Se mer
Företaget har svarat
Heb de valet-service gebruikt en was perfect! Bellen 20 min voor aankomst en ze staan netjes op je te wachten als je aankomt op Schiphol. En bij terugkomst gebeld als we onze valiezen hadden en roen w... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Quick Parking offers shuttle parking and valet parking near the airport. With parkings on airports in The Netherlands, Belgium, France and Germany, we've got a big part of Europe covered. Quick Parking is established in 2007 in The Netherlands. The first location was at Schiphol Airport. Quick Parking has grown a lot since then: 300.000 people park their car at Quick Parking every year!
Kontaktuppgifter
Tupolevlaan 41, 1119 NW, Schiphol-Rijk, Nederländerna
- 0031207179700
- info@quickparking.com
- quickparking.com
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mauvaise expérience
Nous sommes arrivés à 4h00 au parking indiqué sur notre réservation. Première surprise : la porte était fermée. Nous avons dû appeler pour savoir quoi faire et on nous a simplement demandé d’attendre 10 minutes.
Au bout de ces 10 minutes, un véhicule arrive et nous demande de le suivre… pour finalement nous emmener vers un autre parking, situé à environ 5 minutes en voiture. Rien à voir avec ce qui était annoncé.
Une fois sur place, impossible de trouver une place immédiatement. Nous avons dû nous rendre à un guichet pour payer 10 € supplémentaires de “taxe d’aéroport”, totalement imprévue.
Ensuite, on nous entasse dans une camionnette de 8 places. Après un trajet d’une dizaine de minutes, on nous dépose à 10 minutes à pied de l’entrée de l’aéroport.
Quand nous avons réservé, il était clairement indiqué que le parking se trouvait à 2 minutes de l’aéroport. C’est totalement faux. Les informations affichées sur leur site sont mensongères et relèvent de la publicité trompeuse.
Ce parking est vivement déconseillé : manque de transparence, organisation chaotique, frais cachés, et localisation réelle très éloignée de ce qui est annoncé. Une expérience à éviter absolument.

ZEER slechte ervaring
Volgens de mail die ik heb ontvangen na mijn bestelling, moest ik 30 minuten voordat je arriveerde in de kiss and fly, bellen naar Express Parking. We moesten daar 30 minuten wachten op de werknemer die onze auto naar de ondergrondse parking ging brengen! Wanneer ik terug arriveerde in België had ik alweer naar de werknemer gebeld ongeveer 20 minuten op voorhand. Ik kom aan bij de kiss and fly en hij is er nog steeds niet, ik bel meermaals naar hem om te vragen als hij er bijna is. 30 minuten later komt hij aan in de kiss and fly met een andere auto! Hij zegt vervolgens dat hij mijn auto zal halen en binnen 10 minuten zal terugkomen. 30 minuten later komt een andere meneer aan in onze auto, vervolgens zegt hij ook nog dat de auto NIET ondergronds is geparkeerd maar buiten. Al dit na een 10 uur lange vlucht is vermoeiend hoor.

Worse experience ever
I reserved a parking spot in brussels airport zaventem (express parking underground car park valet zaventem). First when i arrived there i called the number to come pick up my car, which already took him 30 minutes. Even worse is that the man only spoke French and no other language, not even English… This was all when we were on our way to our vacation destination. Then when we came back you had to call the person when you were at baggage claim, but when I called him he told me to call him when I was at the drop off zone. He told me he was going to take 15 minutes, which eventually turned into 30 minutes. Then when he arrived he didn’t even arrive in our car but his. And then told me that it wasn’t clear he had to come by my car… But he asked me several times what my name was, the plate of my car, etc. So he had to go get my car and told me it was going to take 5 minutes, which again turned into 20 minutes. So, this wasn’t trustable at all. The fact that he couldn’t even speak English and then took hours to eventually get my car. We also really wanted to book a underground parking spot, because sometimes when it rained really hard, water would get in the car. Turned out he didn’t even park underground. so my car is totally wet from the inside. This was a terrible experience, for sure would want a refund!

Svar från Quick Parking
Betaalbaar parkeren en toffe buschauffeurs
Betaalbaar parkeren in de buurt van Schiphol en jullie buschauffeur met rode baard is echt een topper!
Quick Parking weigert mijn voucher
Quick Parking weigert mijn corona voucher in te wisselen omdat ze 'm niet kunnen vinden in hun systeem, want dat is gewijzigd in de tussentijd.
Ondanks het aanleveren van alle bewijs, weigeren ze alle medewerking.

Finger weg! Dubiöse Portalverschachtelungen
Buchung erfolgte über "parkenamflughafen.de"Keine Bestätigungsmail erhalten. Daher haben wir verzweifelt versucht den Kontrakt zu stornieren. Kontaktaufnahme nicht möglich. Hinter der Seite steckt "quickparking.com".Dies konnten wir mit einigem Aufwand eruieren. Quickparking zeigte sich als vertraglich zuständig. Jedoch nicht willens uns den Betrag zu erstatten. Sie verwiesen auf "parkenamflughafen.de". Dringende Empfehlung von beiden Portalen die Finger davon zu lassen

Oplichters!!
Zeer slechte ervaring. Door onduidelijke informatie heb ik per ongeluk mijn reservering geannuleerd. Ondanks dat ik direct contact opnam en uitlegde dat dit een vergissing was, werd er totaal niet meegedacht: mijn reservering bleef ongeldig en ik kreeg geen restitutie.
Klantenservice reageert niet op e-mails en geeft telefonisch alleen standaardantwoorden. Daarnaast kreeg ik meerdere keren dezelfde medewerker aan de lijn die telkens een andere naam gebruikte, wat zeer onbetrouwbaar overkomt.
Een leidinggevende spreken is blijkbaar niet mogelijk, gesprekken worden afgekapt.
Ik voel me hierdoor echt opgelicht en totaal niet serieus genomen als klant. Absoluut niet aan te raden.

Svar från Quick Parking
In januari gebruik gemaakt van valet…
In januari gebruik gemaakt van valet parking in Düsseldorf. Afleveren van de auto ging prima, na terugkomst gebeld; auto en medewerker stonden keurig klaar. Medewerker had grote haast dus snel een rondje om de auto, handtekening zetten en weg was de medewerken.
Koffers ingeladen, alles tot zo ver prima.
Auto gestart; meteen de melding dat de tank druppeltje leeg was (nog een bereik van 8 km) en items uit de auto verdwenen.
Meteen gebeld echter konden klachten alleen per mail.
Dit de dag erna gedaan, helder verhaal gestuurd mat wat er mis was. Binnen no time een reactie ontvangen dat de klacht direct doorgezet zou worden en dat de door ons gestelde termijn van 4 weken gerespecteerd zou worden en de vraag of we als we nog meer informatie hadden om dit ook door te geve.
Meer informatie dan in de klachten mail hadden we niet dus ook niets meer gestuurd.
Na 6 weken niets gehoord en dus maar zelf aan de bel getrokken.
Zeer snel een reactie ontvangen dat de klacht automatisch afgesloten was omdat we geen additionele informatie hadden gestuurd zoals zij aangaven in de eerste mail dat dit nodig was. Hiervan was geen sprake. Dit ook deergegeven en ons ongenoegen over het sluiten van de klacht kenbaar gemaakt met het verzoek om deze alsnog op een nette professionele manier af te handelen.
Hierop geen enkele reactie meer ontvange.
Nog een herinneringsmail gestuurd maar helaas wederom geen enkele reactie meer ontvangen.
Het is schandalig hoe een bedrijf van deze omvang zo onprofessioneel is om klachten zomaar zonder enige terugkoppeling te sluiten en vervolgens als men daarop aangesproken wordt de kop in het zand steekt en gewoonweg niet meer reageerd.
Later bleek dit bij een klacht over een beschadiging van een auto op een soortgelijke manier te zijn "afgehandeld" door Quickpark
Nooit eerder op zo'n in mijn ogen lompe en onprofessionele manier behandeld. Eens maar nooit weer.

Svar från Quick Parking
Es hat prima funktioniert Schipohl und…
Der Bus kam prompt und informierte während des Aussteigen alles Notwendige. Die Busfahrer waren kompetent und freundlich. Einziger Wunsch wäre ein Verlassen des Parkgeländes an Hand des KFZ Kennzeichen. Ich konnte den Code nicht aufrufen, da meine Handy Batterie leer war.
Onveilig te volle bus
Te lang moeten wachten, daarna met een bus die overvol(!!!!!) is geen zitplaatsen aanwezig over de snelweg dus onveilig!! naar Schiphol.
Ik snap niet dat de politie niet ingrijpt omdat deze manier van passagiers vervoeren onveilig en tegen de regels is .

Heeeeeeel slecht!!!
Heeeeeeel slecht!!!
55 minuten moeten wachten, 2 maal gebeld waarbij de tweede keer werd opgehangen!
Sta je met allemaal gezinnen met kleine kinderen, super slecht!
Promoten om de 20 minuten, dit konden ze bij ons dus niet waar maken en niet normaal ter woord staan! Zitten we vervolgens nog 10 minuten te wachten tot de bus mag vertrekken.
65 minuten!

Na herbeoordeling goed opgelost
Aanvankelijk had ik een negatieve ervaring vanwege een betaling die per vergissing gekoppeld werd aan een geannuleerde reservering. In eerste instantie werd verwezen naar de voorwaarden zonder inhoudelijke oplossing.
Na herbeoordeling heeft Quick Parking alsnog besloten het bedrag terug te betalen. Dit waardeer ik en daarom pas ik mijn review aan.
Hoewel het traject onnodig veel contactmomenten vergde, is het uiteindelijk correct opgelost.

Svar från Quick Parking
Veel te lang wachten op shuttle bus@
Na onderstaande review nam QP contact met mij op. Helaas ook weer slechte ervaring: na veel vragen kwamen ze zelf tot de conclusie dat alles hun normen was gegaan.... Mijn advies: zoek een andere oplossing en kies NIET voor Quickparking!
Op 19 februari 2026 geparkeerd moest meer dan 45 minuten wachten op bus! Was 10 minuten te laat voor inchecken. Gelukkig liep het goed af ondanks slechte service van Quickparking. Bij terug keer op 26 februari na bijna 1 uur wachten gebeld. Ik zou worden terug gebeld nooit meer wat gehoord. Na 1 uur 10 min pas opgehaald. Niets is quick balen dat wel.

SLECHT, SLECHT SLECHT
SLECHT, SLECHT, SLECHTE klantenservice! Als je als klant een foutje maakt in je boeking wordt er TOTAAL geen rekening gehouden met het feit dat mensen fouten kunnen maken en wordt er al helemaal nul, nul begrip getoond voor jouw situatie. Bij het wijzigen van een tijdstip heb ik een dubbele boeking geplaatst. Bij het bevestigen stond er €0,00. Na terugkomst van mijn reis constateerde ik dat er een bedrag van €53,- en een bedrag van €55,- was afgeschreven. Na contact gehad te hebben, zijn ze het zogenaamd gaan onderzoeken en kwamen ze met de conclusie dat ze er helaas niks aan kunnen doen (ondanks dat ze konden zie dat er geen gebruik gemaakt is van de tweede boeking) en dat ik m'n geld kwijt ben. ZO SLECHT! Mijn tip: maak gebruik van een ander bedrijf daar in de buurt. Er zijn er genoeg!

Onbetrouwbaar en slechte service
Wat een slechte service! Wij kregen een boete omdat we zo lang hebben gewacht tot ze kwamen, werd ons beloofd dat de boete betaald zou worden. Nu de boete binnen is betalen ze alsnog niet en verzinnen ze vanalles om er onderuit te komen. Vertrouw dit bedrijf niet!

Svar från Quick Parking
De naam is niet wat je krijgt…
Quick is in mijn optiek iets te overdreven…
Het duurde ca. 45 minuten voordat we konden instappen vanaf Schiphol naar de parkeerplaats.
Het viel niet mee (lukte gewoon niet) een schone stoel te vinden.
De chauffeur nam vervolgens nog even de tijd voor het vertrek kon plaatsvinden.
Niet wat ze op de site beloven, jammer

Svar från Quick Parking
Sono cliente da 15 anni nel quick park…
Sono cliente da 15 anni nel quick park di P.zza nazionale ed è sempre il top ! Sta mane ho visto che tutto il parcheggio è stato imbiancato ! Bello e ottimo lavoro . Un saluto al mitico responsabile Enzo e al grande autista della navetta Roberto . Quando sono qui mi sento a casa … un abbraccio da un vs affezionato cliente . Luca
Goedkoop alternatief.
Goedkoop. Aftandse shuttles die soms lang op zich laten wachten.
Bij terugkomst meer dan een half uur gewacht.

De prijs is goed
De prijs is goed. Je bent met 10 minuten met de bus al in schiphol. Zowel heen als terug niet langer als 15 min. gewacht op de shuttle bus. Top!
Aub GEEN ZAKEN DOEN MET DEZE CLUB!!
Aub GEEN ZAKEN DOEN MET DEZE CLUB!!! ZE DOEN MAAR WAT MET JE AUTO.
Laatste week Valet Parking geboekt. Ik kan via mijn App precies volgen waar mijn auto geparkeerd staat.
Heb gezien dat ze 5 verschillende parkeerplekken op 6 dagen hebben gebruikt. Heb er uiteraard screenshots van.
Al deze ritjes hebben mij 30 km!! gekost. Terwijl ze adverteren dat de parking 5 km van Schiphol is?!?!
Daarnaast constateerde wij dat bij de overdracht, de passagiersstoel helemaal naar voren geschoven stond. Wat aangeeft dat er mensen achterin zijn geweest of…., achterin hebben gezeten. Wij hebben een auto met suïcide deuren. Dus gaat de passagiersstoel naar voren bij het instappen.
Wij kunnen ons dus niet aan de indruk onttrekken dat onze auto als een soort taxi is gebruikt voor hun chauffeurs of voor iets anders.
Maak al jaren gebruik van Schiphol Velvet Parking. Gaat altijd top. Direct op de juiste parking. En daar blijft hij ook staan! Kost wel meer. Maar na deze ervaring ga ik snel weer terug naar Schiphol Parking.
KORTOM.... Ze misbruiken je auto!!!
(En kom aub niet terug met jullie standaard reply dat dit niet jullie "service niveau is")

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.