Det här tycker kunderna
Zeer vervelende ervaring met Parkenfly via Parkos gereserveerd. Valetparking: bij vertrek hadden we 30 minuten eerder gebeld om door te geven dat we eraan kwamen. 70 minuten na aankomst kwam pas... Se mer
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Slaatje slaan uit huidige situatie Schiphol
Heel jammer dat er door alle geschrapte vluchten op Schiphol niet wordt meegedacht vanuit dit bedrijf. Extra kosten vanwege langer parkeren prima, maar ook nog 30 euro administratie kosten rekenen voor een lastminute wijziging (en dit ook niet direct melden als er gebeld wordt....), ik hoop dat jullie jezelf nog in de spiegel kunnen aankijken. Geld harken is wat jullie doen..
Top service
Vandaag onze auto opgehaald bij de parking. Top service, heen waren we vergeten te bellen maar konden gelijk afgezet worden bij het vliegveld. Terug stond het busje al op ons te wachten en waren we zo bij de auto. Auto zag er top uit en personeel is vriendelijk. Al bij al een aanrader!!
Groetjes,
Julian
Ik heb netjes voor 17 dagen een…
Ik heb netjes voor 17 dagen een parkeerplaats gereserveerd. Ik kom na 16 dagen terug en dan weigeren ze mijn auto terug te geven omdat ik dan de moet wijzigingen er staat helemaal nergens dat je de auto niet voortijdig mag ophalen! De voorwaarden laten lezen, daar staat het natuurlijk niet in die had ik zelf namelijk ook al gelezen. En dan zeggen ze doodleuk nou dan gaat u toch zonder auto naar huis.
Park & Fly is een onbetrouwbare…
Park & Fly is een onbetrouwbare organisatie !
Ik heb bevestiging ontvangen voor akkoord annulering voor parkeer aktie . Maar ……….
Na div mails en telefoontjes weigert men het resterende bedrag terug te storten .
Ze reageren gewoon niet.
Boek nooit bij Park & Fly
P& R
Echt een aanfluiting
Echt een aanfluiting! Super onvriendelijk personeel, super onduidelijk. Zowel bij brengen als ophalen, ophalen is helemaal een ramp! Ze zeggen alleen waar je moet staan en dan mag je zelf uitzoeken welk busje het is, iedereen rent er op af en mensen die al langer aan t wachten waren hebben dan pech. Als je vragen stelt aan de chauffeur omdat iets niet duidelijk is draait hij zich letterlijk om naar de volgende! Betaal a.u.b. wat meer en bespaar je deze ellende als je lekker na huis wil na je vakantie.
Hier niet boeken
Prijs zegt ook meteen alles, boek hier niet! (Park&fly Keulen)
-Onvriendelijk ontvangst
-contact opnemen ivm boeking wijzigen is onmogelijk
-Shuttleservice is dramatisch
Shuttleservice bestaat uit 2 oude busjes waarin gerookt wordt. Heenweg; Chauffeur rijdt pittig hard en zijn zeker niet bang voor bumperkleven.
Terugkomst; Zodra je buiten op de afgesproken plek staat, staan er veel mensen die ook met dezelfde shuttlebus naar park&fly moeten. Hiervoor geldt; Wie als eerste een plekje weet te bemachtigen heeft geluk.
Ons verhaal kort; We hebben een uur gewacht, 4 pogingen gedaan om onze koffer in de auto te krijgen. Bij de laatste keer is het gelukt maar toen moesten mijn vriendin en ik eruit omdat het overige groepje anders niet compleet was! Nu konden wij weer opnieuw in de menigte gaan staan, de chauffeur zei 'dan heb je pech'. Uit boosheid hebben wij een taxi moeten regelen naar park&fly.
Je auto is niet veilig bij Park'nFly
Ik had voor mijn auto, een Porsche 911, aan de valet service van Park'nFly gebruikt op Schiphol. Toen ik mijn auto terugkreeg kreeg ik 20 seconden om mijn auto aan de buitenkant te controleren. Nadat ik instapte, viel het me direct op dat er ruim 50km met mijn auto was gereden!! En na 5 minuten rijden viel de achteruitkijkspiegel van het voorraam af. Omdat de de rep van Park'nFly snel weg was gegaan, moest ik alles via email oplossen. Na een paar chasers werden beide issues weggeveegd met een botte opmerking.
Wat een charlatans!
Let op, je auto is niet veilig bij Park'nFly
We hebben nu 2 keer gebruik gemaakt van…
We hebben nu 2 keer gebruik gemaakt van de service van Park & Fly en beide keren was de service zeer slecht.
De tweede keer moesten we na aankomst meer dan 1,5 uur wachten en uiteindelijk hebben we een taxi genomen.
Zeer positief
Voor de periode 14/07/2025 - 20/07/2025 geboekt.
Bij vertrek werden we snel en goed aan de luchthaven afgezet.Bij terugkomst de firma gebeld en buiten stond er al iemand klaar om ons naar de garage te brengen.Het personeel was super vriendelijk en professioneel en verdient een extra pluim.De prijs die we betaalde voor een plaats in een overdekte parking was heel voordelig.
Door vertraging door tui kwamen wij 20…
Door vertraging door tui kwamen wij 20 uur later aan had dit valetparking ook geregeld bij tui nu moet ik 50 euro betalen daar ik te laat bent wij kregen te horen dat tui alles regelde
Word nu toch bestolen doo park en fly
Bij dit bedrijf laat ik nooit meer mijn wagen achter
Kenteken werd niet gelezen en moest…
Kenteken werd niet gelezen en moest bellen.
Bijdehand vrouwtje aan de lijn die intressant moest doen en toen ik vroeg of ze de boom niet gewoon even open kon doen zei dat " die paar minuten ook niet uitmaken"
Bij gebrek aan beter geboekt maar niet weer
Zeer vervelende ervaring met Parkenfly…
Zeer vervelende ervaring met Parkenfly via Parkos gereserveerd.
Valetparking: bij vertrek hadden we 30 minuten eerder gebeld om door te geven dat we eraan kwamen. 70 minuten na aankomst kwam pas iemand.
Bij teruggave auto op Schiphol zat hele auto onder de vogeluitwerpselen. Dame die de auto bracht was brutaal toen we er iets over opmerkten. Auto had ergens gestaan waar ook duiven rondvliegen zei ze en dat kon niet voorkomen worden en we moesten daar niet zo moeilijk over doen.
Zeer onbetrouwbare organisatie die alleen geld wil verdienen
Park ‘n Fly/The Valet Company
Park ‘n Fly/The Valet Company. Al zijn ze de allerlaatste beschikbare parkeeroperator, doe dit NIET.
- Bij aankomst is de arrogantie en onverschilligheid al duidelijk. Het jongetje dat onze reservering diende na te kijken, dacht ook dat hij het warm water had uitgevonden en de slimste thuis was. Arrogant, uit de hoogte, ongeïnteresseerd.
- Om 4u03 ‘s nachts op dag 1 kreeg ik een melding op mijn iPhone dat de wagen verplaatst werd met een ongewoon verbruik (elektrische wagen). De wagen wordt 16,3km verplaatst naar Het Oog 1, Amsterdam. De batterijlading daalt 7% (over deze afstand betekent dat dat de beschikbare 300pk meermaals volledig wordt opengetrokken waardoor sowieso overtredingen gebeuren).
- Na contact met de jongetjes van het bedrijf, gingen ze de bestuurder erop attenderen. Proficiat!
- Bij terugkomst krijgen we het verwijt niet op de juiste locatie te staan, terwijl dat exact de locatie was waar we afgezet waren. Nederlands spreken bleek ook te moeilijk.
- Gevolg van hier parkeren: kap in de band, schade aan de velg, schade op 2 plaatsen aan de carrosserie. De vrienden van dit bedrijf antwoorden zelfs niet meer, waardoor wij klacht dienden in te dienen bij de politie en een zaak bij rechtsbijstand moesten starten. Veel energie voor niets.
Men maakte in hun intern systeem, dat het jongetje dat onze wagen terugbracht ook liet zien, een melding dat “men voorzichtig moest rijden want Mick had al te snel gereden en de klant kon de wagen volgen.” Mick heeft daarnaast dus ook nog schade aangericht waar men zelfs niet op antwoord en het bedrijf rijdt enkel veilig met je wagen als je hem kan volgen op afstand.
Die jezelf dit niet aan, kies nooit dit bedrijf. Parkos biedt ook geen enkele hulp ondanks dat zij contracthouder zijn. Laat jezelf niet vangen door deze bedrijven.
Slagboom werkt niet bij in en uit rijden
Ik heb mijn auto voor een paar dagen op P24 Eindhoven geparkeerd. Het parkeren is goed maar je komt de parking met behulp van je nummerplaat dus niet op en af. Waardoor je moet bellen en er ondertussen achter je mensen aan het toeteren zijn waarom het zo lang duurd. Je wordt later wel gevraagd om een cijfer te geven maar je kan hier geen reactie op geven over waar je tegenaan loop.
Lekker op P3 parkeren, scheelt een hoop ellende!
Deze grote vakantie valet parking van Park 'n Fly gereserveerd via Parkos. Lijkt allemaal 1 en hetzelfde bedrijf te zijn trouwens, zelfde geldt voor The Valet Guys..
Ik heb alle instructies opgevolgd, eenmaal aangekomen bij Schiphol was er niemand van het bedrijf te vinden. Daarom was ik genoodzaakt om bij mijn auto weg te lopen om iemand te zoeken.
Eenmaal iemand gevonden was ik de derde in de rij van wachtenden, de situatie was totaal niet onder controle.
Bij thuiskomst (na de vakantie) had ik een bon te pakken omdat ik langer dan mag geparkeerd stond tussen vertrekhal 1 & 2.
Ik heb het bedrijf geprobeerd te bereiken maar ik wordt met allerlei smoesjes 'het bos in gestuurd'. Na 3 keer bellen en 3 mails verder krijg ik eindelijk een korte reactie. Hierin geven ze aan dat ze de auto nog niet in bezit hadden en daarom niet aansprakelijk zijn. In hun voorwaarde staat hier niets over vermeld, na ze hier op te hebben geattendeerd heb ik geen reactie meer ontvangen.
Absoluut een slecht bedrijf met beroerde service die hun klanten NIET serieus nemen. Lekker op P3 parkeren, scheelt een hoop ellende!
NIET DOEN!
Voor 21 november OarknFly gereserveerd via Parkos. Uiteindelijk hadden we het verkeerde kenteken doorgegeven bleek bij aankomst. Geen probleem werd er gezegd. We nemen de auto aan. We annuleren de bestaande reservering en sturen een nieuwe met een betaallink. Wat schetst de verbazing, driekeer zo duur ondanks de melding dat de prijs gelijk zou zijn. Hierover natuurlijk gebeld, maar we waren al op schiphol dus we konden er niets aan doen. Daarna gereclameerd. Mail gestuurd, geen enkel antwoord. Dus....zeeeer slechte service, geen customer service. Gebruik deze club niet!
Vorig jaar tijdens dezelfde periode (…
Vorig jaar tijdens dezelfde periode ( tweede helft Juni) voor 15 dagen geboekt op parking 21 te Eindhoven. De prijs was € 160,99. Dit jaar was ik van plan om er terug te boeken voor 14 dagen( dus 1 dag minder) Blijkt dat de prijs nu € 390 is. Ik ben bereid iets meer te betalen omdat alles nu eenmaal duurder wordt. Maar dit vind ik er echt over. Heb een taxibedrijf gecontacteerd en voor onze rit naar de luchthaven vanuit Gent in België ( heen en terug) betaal ik € 130 minder dan de parkeerkosten bij park&fly. Dan heb ik nog niet eens het benzine verbruik van mijn eigen auto gerekend. Dus voortaan gaan wij lekker met de taxi naar de luchthaven.
vooral niet doen!
Onbetrouwbaar! De slagboom weigerde te openen met de ontvangen barcode. Heb een andere parking moeten zoeken die me 190 euro extra kostte...
AUTOVELG BESCHADIGD
@Valet guys
Voor de 2de keer werd onze auto niet geladen, maar we hadden dit wel via de website besteld! 2de keer hebben we dit zelfs nog eens extra mondeling vermeld om zeker te zijn, het werd ter plekke ook nog eens genoteerd, maar het mocht toch weer niet zo zijn.
Nog erger is de schade aan onze velg (nieuwe velgen van dag vóór vertrek). Aankomst was in het donker, aangezien we onze auto zelf dan maar moesten laden hebben we de schade pas gezien onder een lantaarnpaal!
Uitleg: voor €75 kunnen wij u de foto’s van vóór overhandiging doorsturen, maar de schade kan ook door u gebeurt zijn bij vertrek!
Overal heeft hij een uitleg voor, maar een verantwoordelijkheid nemen, daar kan je naar fluiten.
En MIJN naam zou genoteerd worden zodat ik nooit nog kan gebruik maken van hun diensten. Ik ben dit zeker en vast niet van plan! Aan alle lezers, jullie zijn gewaarschuwd!
Mvg, de vrouw die een Toon aansloeg volgens de eigenaar!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.