- Långsam kundtjänst, har ett ärende som öppnades för över 30 dagar sedan som ej är löst. - Inget telefonnummer som man kan nå nå kundtjänsten på. - Ej aktuell information på hemsidan, finns ett t... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
e-ville.com is a home electronics e-commerce company headquartered in Finland that offers quality products at competitive prices. e-ville.com reached an important milestone in spring 2022 when Verkkokauppa.com, Finland's leading home electronics retailer, acquired the company. Leveraging Verkkokauppa.com's established presence and seamless infrastructure, it allowed e-ville.com to expand its reach in the Nordic market and beyond. The co-operation between e-ville.com and Verkkokauppa.com marks a strategic move to strengthen market position in the competitive e-commerce sector by offering customers a wider product choice, improved services and more efficient delivery options. A large part of the core of our business is our central warehouse in Jätkäsaari, Helsinki, from where we handle customer orders with the highest accuracy and efficiency. Through optimized logistics and cooperation with local partners, we can offer fast delivery throughout Sweden and the Nordic region.
Maisalantie 2, 04600, Mäntsälä, USA
- e-ville.com
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Helt inom lovad leveranstid.
Beställde en luftmadrass/liggunderlag. Enligt informationen var det en viss väntetid på varan. DEn kom inom lovad tid ja faktiskt några dagar tidigare än förväntat.
Är nöjd med både beställning och betalningsfunktion.
Helt korrekt enl beställning
Helt korrekt enl beställning! Bra kvalitet på varan! Företaget håller vad det lovar! Snabb leverans! Återkommer mer än gärna!
Saknade innehållsbeskrivning på…
Saknade innehållsbeskrivning på produkten hängmatta o tarp. Vad var avsett att medfölja? Tarpen hade sex tältpinnar men bara fyra snören. Annars tror jag att den kommer funka.
Ja tyvärr så har jag inte provat…
Ja tyvärr så har jag inte provat produkten än men den blir bra för grönsakerna den är som jag ville ha.
Köpte först ett blått Samsung Galaxy…
Köpte först ett blått Samsung Galaxy flip cover a 128 Skr.. Snabb lev å en bra produkt.... Beställde sedermera ett likadant färg brun,, Samma fina produkt fast LÅNG leveranstid ,, vilket det dock flaggades för vid min beställning...
Rätt dåliga kvalites produkter
Rätt dåliga kvalites produkter, priser överkomligt men inga kvalité på produkter.
bra mobiler till bra priser batterierna…
bra mobiler till bra priser batterierna kunde hålla mer än 2 år tycker jag lite väl lång leveranstid pajar nuvarande mobil vill man ju inte vänta upp till 2 veckor ! hade leveranstiden varit 1 vecka hade jag gett 5 stjärnor !!!
Kanon.😁😁😁
rekommenderas!
Kan bara varmt rekommendera att handla på E-ville. När min vattentäta telefon gick sönder fick jag otroligt bra kundservice och en väldigt bra lösning på problemet.
Den bästa kundservicen
Kanske den bästa kundservicen jag upplevt, både vid köp och med en senare lagning av min telefon.
Kundtjänsten är enormt trevlig, snabb och personlig, i motsättning till när man bara får autogenererade mails. Skall definitivt handla här igen.
Snabba leveranser och snabb kundtjänst
Snabba leveranser och snabb kundtjänst. Bra produkter
Toppensköna handskar
Toppensköna handskar, perfekt till skotern. Mjuka, följsamma och varma.
STARK REKOMMENDERA
Jag beställde en stödtåligt telefon även jag haft otur
den dog första dagen grund av defekt moderkorten.
Jag rekommenderar E Ville rikligt bra services vilket bemötande även morgonkvisten 6 tiden "Finland tid" 5 tiden Sverige
idag fick jag mail från kundtjänst inte vill förlorar mig kund.
(DEM KAN STAVA TILL RIKIGT SERVICE)
Kiitos
Toppen kundtjänst
Toppen kundtjänst. Snabb och enkel hantering av frågor. Tänk om det alltid vore så här enkelt och bra.
Rekommenderas verkligen!
Kundservice av absolut toppklass i…
Kundservice av absolut toppklass i e-handeln, dessutom med föredömlig RMA hantering. Speciellt det senare brukar ju kunna sålla agnarna från vetet när det kommer till e-handel. Jag är mycket nöjd med min köpupplevelse hos dem!
Riktigt bra kundtjänst
Toppenbra bemötande från deras kundtjänst som svarar mycket snabbt på mejl.
bästa nätbutiken
jag säger det igen, bästa nätbutiken för elektronik. de har lite udda märken o bra priser. om du letar efter en tålig mobiltelefon titta in här! suveränt trevlig o hjälpsam kundtjänst.
Det är en bra butik i övrigt
Det är en bra butik i övrigt med bra leveranstid och ett stort sortiment, dock så är jag tvungen att ge ett lägre betyg då jag upplevt problem med en vara flertal gånger med samma problem. Första gången reparerades min telefon inom garanti men efter ett tag började samma problem uppstå igen, nu hade det dock gått 1 år sedan inköp och butiken lämnar endast 1 års garanti. Trots exakt samma problem så vill de inte hjälpa mig som kund, vilket är en väldigt viktig sak för mig som konsument och därav det låga betyget.
Blackview P10000 har hjälpt mig mycket då jag kör pokemon go för att komma ut och motionera då jag är handikappad, jag hoppas att kunna få hjälp av tillverkaren då det är flertal som drabbats av samma fel och felet verkar ligga i kretskortet för laddning.
Det är synd att e-ville inte kan vara mer behjälpliga, jag kommer framöver välja andra e-handels butiker där kundens behov är mer i fokus.
Detta är endast min personliga upplevelse av denna butik och hoppas att andra kunder fått mer hjälp.