Dunnink Zwolle B.V. Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Onbetrouwbare prijzen, goede prijzen tot je klikt naar betalen en dan verspringt de prijs, in mijn geval, van E 53.- (incl. btw en verzendkosten) naar 60.84 dus dubbele verzendkosten + extra btw. E... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erg goede service via WhatsApp. We hadden drie kranen nodig op korte termijn maar wilden zeker weten dat de kranen echt op voorraad waren bij Dunnink. In onze ervaring zetten bedrijven soms 'Op voorra... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel blij met mijn nieuwe Kachel Wit Keramisch 1800W, gekocht via Dunnink. Alles verliep supervlot: snel geleverd, fijn contact en goede hulp bij het uitzoeken. De ruimte warmt snel op en de kachel dr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Werkelijk kwaliteit en service. Voor het eerst in lange tijd dat ik mijzelf ergens een gewaardeerde klant voel. Uitgebreide assortiment, hele goede prijzen, super behulpzaam, geweldige levering en ec... Se mer

Företagsinformation

1. Byggnadsmaterial
  2. Leverantör av fästanordningar
  3. Leverantör av industriutrustning
  4. Leverantör av pneumatiska verktyg
  5. Leverantör av skyddskläder
  6. Leverantör av skruvar

Skrivet av företaget

Met een geschiedenis sinds 1924, is Dunnink Zwolle dé vertrouwde toeleverancier voor de bouw- en installatiesector. Met meer dan 400.000 artikelen in ons assortiment en deskundig advies, garanderen wij kwaliteit en service. Uw succes is ons succes!.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 81 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

70 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

geweldig product

geweldig product snelle levering.

een echte aanrader.

ook de volgende keer gaan we weer bij jullie bestellen.

18 januari 2026

Bedankt voor uw review.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Uiteraard staan wij ook na levering gewoon voor u klaar bij vragen of ondersteuning.

Vriendelijke Groeten,

Heel behulpzaam.

9 januari 2026

Beste Dunnink Bezoeker,

👷‍♂️ Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u een goede ervaring had. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. 💼🔧

Juiste product en snelle levering

Juiste product en snelle levering

9 januari 2026

Altijd vakbekwame mensen

Altijd vakbekwame mensen, komen met de juiste oplossing en verkoop.

22 januari 2026

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Worse online service

Worse online service. DO NOT BUY ONLINE FROM THEM! They charge 10% of the item + shipping costs if u want to return! the sizes are really wrong and they lost the package in their own warehouse, delivering it one week later. Be aware of companies like this one, there are much faster and friendlier options out there for a cheaper price.

21 januari 2026

Dear Alex,

We’re sorry to hear that you’re disappointed, but we do want to clarify a few things for future readers.

Your order was delivered, not lost. It was shipped and received as confirmed. The delivery took slightly longer than hoped, which we already explained to you in our communication.

Regarding the size: we supplied the exact size that was ordered. Unfortunately, the fit of a shoe is determined by the manufacturer, not by us. This is exactly why returns exist.

Our return conditions (including return costs and a restocking fee) are clearly stated on our website before ordering. These conditions apply to all customers equally.

Throughout the process, we have responded to your messages and assisted you as quickly as possible, including outside office hours.

We respect that you’re unhappy with the product, but we do not agree with the suggestion that we provided “bad service” or that the package was lost, as this is factually incorrect.

We wish you all the best.

Gewoon op een zondag

Op Zondag product informatie gevraagd vrijwel meteen antwoord.
En naar een paar dagen meteen gebruik kunnen maken!
Super Service

11 januari 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij dit bedrijf besteld omdat de prijs…

Bij dit bedrijf besteld omdat de prijs goed was en de verzendkosten normaal.
Helaas door de sneeuw ellende het pakket lang op het sorteercentrum gelegen maar daar kan niemand iets aan doen. Wachten duurt dan altijd te lang

15 januari 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Professional and reliable service !!

This is the second time I’ve worked with Dunnink Zwolle BV, and once again they showed a high level of professionalism and reliability. They handled my concern with respect, clear communication, and genuine kindness.
All agreements were fully respected, and everything promised regarding the pallet shipment to Belgium was delivered exactly as agreed. Highly recommended.

14 januari 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel, ondanks feestmaand en dikke sneeuw

Strak, netjes en compleet.
Meer kan ik er niet van zeggen. Ondanks de dikke sneeuwbuien gewoon bezorgd en duidelijke communicatie over en tijdens verzenden.
Tevreden klant hier.

6 januari 2026

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Degelijk goed materiaal en veel…

Degelijk goed materiaal en veel goedkoper dan elders

20 december 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede prijs, goede communicatie, snel verzonden. Correct en zoals het hoort

19 december 2025

Geweldige service!

De Service is top, helpen van het begin tot eind, net zolang ik tevreden was.

17 december 2025

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

gewoon goed

17 november 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb van de week een accuboormachine…

Ik heb van de week een accuboormachine gekocht bij dunnink in de showroom. Het personeel was ontzettend behulpzaam en vriendelijk. Ik kom hier graag voor een 2e keer terug!

4 december 2025

Beste Dunnink Bezoeker,

👷‍♂️ Dank u wel voor uw positieve feedback! Wat een super mooie review! We zijn blij dat u een goede ervaring had. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. 💼🔧

Top Service

Snelle levering, vlotte communicatie met de medewerkster. Alles was heel duidelijk en ondanks dat ik de Black Friday actie ben misgelopen heb ik alsnog een cadeautje erbij gekregen.

3 december 2025

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima prijs en snelle levering.

28 november 2025

Super snel antwoord

Super snel antwoord, zelfs savond na sluitingstijd
Denken mee
Eerlijkheid

10 november 2025

Dienstverlening = KLASSE

Dienstverlening, van een andere wereld. Begrip, voor de situatie, zoeken naar de beste oplossing, weten waar je het over hebt. KLASSE

6 november 2025

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik begon spam email te krijgen na iets…

Ik begon spam email te krijgen na iets besteld te hebben

20 oktober 2025

Bedankt voor uw review.

Wij willen graag toelichten dat wij geen commerciële spam verzenden. Bij een bestelling sturen we alleen de noodzakelijke serviceberichten:

de orderbevestiging

de track-and-trace

en één automatische servicevraag na levering

Dit doen we zodat elke klant precies weet waar zijn bestelling is en of alles goed is aangekomen.

We vinden het jammer dat deze berichten als spam zijn ervaren en dat dit tot een 1-ster beoordeling heeft geleid, zeker omdat uw bestelling verder snel en correct is geleverd. Transparante communicatie en goede service zijn voor ons heel belangrijk.

Als er toch onduidelijkheden zijn of iets niet prettig is verlopen, dan kijken we altijd graag met u mee om het op te lossen.

Vriendelijke groeten,

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.