Företaget har svarat
Worse online service. DO NOT BUY ONLINE FROM THEM! They charge 10% of the item + shipping costs if u want to return! the sizes are really wrong and they lost the package in their own warehouse, delive... Se mer
Företaget har svarat
Heel blij met mijn nieuwe Kachel Wit Keramisch 1800W, gekocht via Dunnink. Alles verliep supervlot: snel geleverd, fijn contact en goede hulp bij het uitzoeken. De ruimte warmt snel op en de kachel dr... Se mer
Företaget har svarat
Met een geschiedenis sinds 1924, is Dunnink Zwolle dé vertrouwde toeleverancier voor de bouw- en installatiesector. Met meer dan 400.000 artikelen in ons assortiment en deskundig advies, garanderen wij kwaliteit en service. Uw succes is ons succes!.
Paxtonstraat 6 (Marslanden G), 8013 RP, Zwolle, Nederländerna
Har besvarat 85 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wat een goede service !!! Na whatsapp contact geheel via afspraak verlopen. Hier wordt je nog eens blij van.
Korte lijntjes en snelle levering als het op voorraad is. Super.
Het aangeboden assortiment is uitgebreid en redelijk geprijsd.
Daarnaast had ik twee bestellingen waarvan voor een aantal componenten spoedige levering belangrijk was, er was echter één component die meer werkdagen zou vergen. Ik vreesde vertraging.
Een telefoontje van mij om te voorkomen dat mijn bestellingen nodeloos zouden wachten tot deze beide compleet waren was voldoende om keurig de volgende dag reeds alle 'spoedvereisende' componenten van de beide bestellingen samengevoegd te mogen ontvangen. Het 'vertraagde' deel van de bestelling werd enkele dagen later separaat afgeleverd. Perfect zo!
Super snelle levering en voordelige prijs
Goede kwaliteit, snelle levering, juiste prijskaartje. Blij dat dit soort ondernemingen er nog zijn. Ik koester ze een gen er erg zuinig op.

Nette service
Omdat ik duur materiaal had besteld
Kwamen ze het persoonlijk brengen

Svar från Dunnink Zwolle B.V.
Snel geleverd , goed en degelijk verpakt!

Svar från Dunnink Zwolle B.V.
Werkelijk kwaliteit en service. Voor het eerst in lange tijd dat ik mijzelf ergens een gewaardeerde klant voel. Uitgebreide assortiment, hele goede prijzen, super behulpzaam, geweldige levering en echt een unique en goede klantenservice.
Ben zelf Milwaukee fan en heel mooi assortiment aan spullen. Kort gezegd super blij dat ik Dunnink Zwolle ben tegengekomen op Google 😁😁😁

Svar från Dunnink Zwolle B.V.
Erg goede service via WhatsApp. We hadden drie kranen nodig op korte termijn maar wilden zeker weten dat de kranen echt op voorraad waren bij Dunnink. In onze ervaring zetten bedrijven soms 'Op voorraad' en krijg je na het bestellen bericht dat levering x-aantal weken gaat duren (en dat wordt dan ook weer uitgesteld). Daarom informeerde ik vooraf over de voorraad en levertijd. Binnen een dag kreeg ik bericht over beide. Daarna hebben we besteld en nog een vraag geappt. Daar kwam geen antwoord op, totdat de medewerker laat in de middag alsnog reageerde dat zij op cursus was en het de volgende dag zou laten weten. Dat gebeurde ook en tot na de levering ben ik op de hoogte gehouden. Erg tevreden dus!

Svar från Dunnink Zwolle B.V.
Ilona heeft ons super goed geassisteerd en was super vriendelijk in haar contact. Echt een aanrader! :)

Svar från Dunnink Zwolle B.V.
Eerste aankoop door goede prijsstelling bij Dunnink. Opmerkelijk correcte afhandeling van aankoop, na aanschaf product. Na wat onduidelijkheid werd er gelijk initiatief genomen, en heel goed opgepakt en begeleid. Complimenten hiervoor. Beveel Dunnink zeker aan.

Svar från Dunnink Zwolle B.V.
ik heb het product in goede orde ontvangen. helaas kwam ik erachter dat de doos al open was geweest.
echter heb ik hier geen melding van gemaakt. de powerbank doet het maar weet niet hoelang het gebruikt is of het überhaupt wel gebruikt is.

Svar från Dunnink Zwolle B.V.
geweldig product snelle levering.
een echte aanrader.
ook de volgende keer gaan we weer bij jullie bestellen.

Svar från Dunnink Zwolle B.V.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.