Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Styr unna!! Dårligste nettbutikken jeg har vært borti, både norsk og utenlandsk. La inn bestilling 02.10.23 (#2421), har fortsatt ikke mottatt varer. Påstår det er sendt, men har aldri mottatt verken... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dette er svindel. Bestilte varer som jeg aldri fikk, fikk ikke svar på henvendelser og ikke pengene tilbake. Første varsellampe gikk da jeg ikke fikk med angrerettskjema i bestillingsbekreftelsen.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg bestilte to solsenger, som i følge nettsiden var på lager og kunne sendes umiddelbart. Etter en drøy uke fikk jeg melding om at forsendelsen var forsinket og at jeg måtte påregne 10-12 dager til.... Se mer

Företagsinformation

1. E-handel

Skrivet av företaget

Domingo tibyr titusenvis av produkter tkil konkurransedyktige priser! Finner du det samme produktet billigere andre steder; matcher vi prisen!

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Domingo eller Husogheim bør man styre unna.

Domingo eller Husogheim bør man holde seg unna. De gir uriktige opplysninger og forsikrer om at varen er like rundt hjørnet. Jeg har i endel tilfeller hatt kontakt med dem, og også bedt om å heve kjøpet og få pengene tilbake. Jeg møter en blanding av at de ikke svarer og at de bare jatter med.

4 mars 2026

Anbefales absolutt ikke

Anbefales ikke
Jeg bestilte en vare fra denne nettsiden, men opplevelsen har vært svært negativ. Før bestillingen fikk jeg raskt svar både på telefon og e-post. Etter at betalingen var gjennomført, har de imidlertid sluttet å svare på henvendelser – både per telefon og e-post.

Varen jeg mottok var av dårlig kvalitet, og jeg returnerte den i henhold til angreretten. Til tross for dette har jeg ikke fått refundert pengene mine.

Basert på min erfaring fremstår dette som en svært useriøs aktør, og jeg anbefaler derfor andre å unngå å handle her.
IKKE KJØP HER!!

28 september 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

JEG HAR FÅTT REFUNDERT

JEG HAR FÅTT REFUNDERT!

Etter mange mnd bytter de navn til nettpris, jeg kontaktet enda en gang, fikk svar denne gang( alle skal få svar nå de som har bestillt) De har ringt meg opp igjen etter pengene, og gransker på flere navn. Og sitter en i bakgrunnen en person som vill ha det navnet. Nå er de opptatt av fornøyde kunder(noe som er veldig bra de har skjerpet seg på) før hadde de kun chat derfor vi ikke har fått fatt i de. De skylder på kort terminaler. Mens grunnen er de ikke har hatt bemanning før nå!
Varen min var utsolgt, derfor den ikke hadde kommet sa de.
Det skal mer enn og tilbake betale beløpet for at jeg er fornøyd. Skulle ha en skjenk i oktober.
Jeg har fått refundert pengene, men jeg personlig vill ikke anbefale dette videre.
Nå driver de nok og ringer ned familie som de ikke finner bestillingen på.

MEN ALT I ALT🙌🏽
Jeg trakk anmeldelsen (skulle latt det gå videre til konflikt rådet)
Pengene er refundert. (De som er i lukket gruppe på Facebook om domingo så deler jeg dette der og, og på ny trust pilot på nett priser:)

18 april 2024

Svar från Domingo

Vi har mange kunder å forholde oss til og i dette spesielle tilfelle så var det du som opplyste om at du hadde en bror som heller ikke hadde fått varen. Vi begynte da å se i vårt system hvem dette var og kunne ikke finne at det var andre som ventet på varene. Vi ringte deg derfor tilbake for og få navnet på din bror slik at vi kunne få kontakt med han om hva som var problemet. Du ville ikke oppgi navnet til din bror men brukte heller mye tid på å fortelle oss din mening om vårt firma. Det er selvfølgelig ikke bra at du har måtte vente så lenge på varen eller refusjon, men hadde du kontaktet oss på den måten som vi opplyser på butikkens hjemmeside så ville nok saken vært løst for lenge siden. Nå er det slik at som kunde hos oss og du betaler med kort eller Vipps så er betalingen din forsikret slik at om du aldri hadde fått kontakt så ville selvfølgelig kortselskapet ryddet opp, men det har ikke blitt nødvendigt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Venter fortsatt på å få bytte til riktig/ kjøpt vare

Hei! Jeg bestilte og betalte en svart 60*300 sidemarkise 17.7.2023, men mottok en 160*300 sidemarkise. Bestilling #1714 Jeg har forsøkt meg på dialog via chat og e-post til kundeservice i flere perioder, fra i fjor sommer og senest i februar. Har flere ganger (i chat) blitt lovet at jeg skal få bytte markisen så jeg får den jeg har bestilt og betalt, men det skjer ikke noe. 28.2.24 sendte jeg en e-post til domingo med oppsummering av all dialog og kopi av både kjøptsbekreftelse og feil i levering/ bestilling, som jeg nå nettopp også har videresendt til post-e-postadressen til Domingo, og jeg gir ikke opp håpet, og håper inderlig at Domingo tar affære så jeg får sidemarkisen jeg kjøpte i fjor sommer innen vår-sommer i år! 🤞 Om dere ser dette (til Domingo), så vær så snill å lese e-posten

17 juli 2023

Svar från Domingo

Pga. personvern så kan vi ikke foreta kundeservice her, Dersom bestillingen står i ditt navn så vil en av våre kundekonsulenter kontakte deg en av dagene

Styr for all del unna

Styr for all del unna, værste butikken og kundeservice jeg har vært borti, hadde jeg bare vært smart å sjekke trustpilot først hadde jeg aldri kjøpt derfra.

7 november 2023

Svar från Domingo

Dersom du hadde sjekket Trustpilot for alle handler du skal gjøre så er det ikke mange butikker som får høyt skår. se f.eks. IKEA, Flesteparten av anmeldere på trustpilot er misfornøyde kunder. Kunder som er fornøyd hører vi sjelden noe fra

Bad restaurant

I had the worst dining experience I have ever had. And it’s not just me, it’s everyone in the restaurant.
The server was rude and the food was extremely bad. The table’s are not clean and nether is the toilets. Over all it’s a bad experience and I hope none of you visit this restaurant.

18 mars 2024

Svar från Domingo

Vi har fått en stjerne pga en misfornøyd kunde på en restaurant. Vi har ikke noen restaurant, vi er en nettbutikk og synes ikke det er greit at vi skal få 1 stjerne for noe vi ikke har noe med

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold dere unna denne butikken!!

Betillte en vare før jul. Har ennå ikke mottat denne(i mars). Pengene er trukket i fra konto. Har vært i kontakt med kundeservice på chat flere ganger, men ingen svar og ingen refusjon.

29 februari 2024

Svar från Domingo

Vi ordner opp i alle reklamasjoner, men det er nesten ingen som skriver når saken er ordnet opp i. Trustpilot er derfor den mest urettferdige klagemuren som finnes.

No item received-FRAUD

No item received. FRAUD!

Til domingo sitt svar under vil jeg bare si at jeg ikke er noen spammer ute etter å sverte domingo. Jeg har handlet hos de, men mottok aldri varen. Ettersom de aldri svarer på hverken Mail, sms, telefonoppringning eller chat kan jeg med hånden på hjertet fortsatt si at dette er 100% scam. Domingo bruker masse tid på å svare ut dårlige opplevelser for å fremstå som en ekte butikk som leverer ekte varer. Styr kraftig unna så du ikke ender opp som fregatten Helge Ingstad!

14 december 2023

Svar från Domingo

Det er mange spammere som bare er ute etter å lage dårlig omtale. Trustpilot er blitt hovedsiden til slike som bare vil henge ut butikker

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er kjempe fornøyd!

Jeg bestilte varmevifte på søndag, og fikk den levert i dag. Varmeviften er allerede tatt i bruk og den er kjempe effektiv. Svært fornøyd!!

28 februari 2024

Svar från Domingo

Takk for at du som fornøyd kunde tar deg tid til og skrive hva du synes. Vi er takknemelige for stjernene

Svindel

Svindel . Ytterligere kommentarer er unødvendig.

23 november 2023

Svar från Domingo

Det er mange spammere som benytter det ordet uansett hva ting dreier seg om. Truspilot er blitt hoved portalen for slike

Styr unna! Svindel!

La inn bestilling 02.10.23 (#2421), har fortsatt ikke mottatt varer. Påstår det er sendt, men har aldri mottatt verken bekreftelse på dette eller sporingsnummer. Beløpet ble trekt med det samme, har bedt om refusjon, men får ikke svar angående dette, bare at de 'skal sjekke opp hva som har skjedd'

2 oktober 2023

Svar från Domingo

synes det er leit at det spres slike usanheter. Det er altid en grunn til at en forsinkelse oppstår og eøøer at varene kan forsvinne. Hos oss er det slik at dersom du ikke mottar varen så refunderer vi det som er betalt. Det er enkelt å forstå

Dette er svindel

Dette er svindel.
Google innehaverne av bedriften og du får opp konkurssaker.
Denne butikken er 100% falsk og varene finnes ikke. Jeg fikk heldigvis dekket tapet av banken min. Men STYR UNNA.

14 september 2023

Svar från Domingo

Dersom en kunde ikke mottar varene ved at de er forsunnet i transport så tilbakebetaler vi selvsagt altid pengene, slik som du har fått. så jeg synes dine utsagn er upassende.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte Led speiltskap til bad…

Bestilte Led speiltskap til bad…
Bestilte Led speiltskap til bad 13.01.2024. Måtte betale med en gang. Har ikke fått varen enda, prøvd og ringe sende e-post. prøvd på chaten der. INGEN RESPONS. Kommer ALDRI til å handle der mer.

Egentlig vil jeg gi dem 0 stjerne. 1 stjerne er for bra!!!!

KONTAKT KUNDESERVICE DET HAR JEG GJORT 3 GANGER SAMTIDIG SENDT E-POST.....

I dag 11.03.2024. Fikk kontakt med de 22 februar, da hadde det skjedd et eller annet med lager ? da sendte han på nytt min bestilling til lagret, har ikke hørt noe siden da, dette er på grensen til svindel....

12.03.2024. Vært nå i kontakt med de på chat flere ganger, de lover og lover, varen skal sendes fortløpende. Ikke mottatt og hørt noe på 1-2 uker. NÅ SKAL JEG HA TILBAKE PENGENE MINE !!!!!!

19.03.2024
Har sendt ny melding på at, gitt beskjed på samme chaten til Domingo, at jeg vil ha pengene mine igjen nå. Men nå kommer jeg ikke lenger inn på siden til Domingo Prøvde nå, kommer ikke inn, får denne meldingen, Denne butikken er dessverre ikke tilgengelig for øyeblikket, det har jeg fått i to dager.!!!!!!!!

13 januari 2024

Svar från Domingo

Håper du kan ta kontakt med kundeservice på Chat. slik at de kan hjelpe deg med å finne ut dette

Useriøst

Useriøst! Får ikke varer som er bestilt og får ikke kontakt via chat eller tlf.
Regner med at dette er svindel og anbefaler ingen å handle der!
OPPDATERING: De har nå for noen dager siden svart meg via chat, sagt at de ikke har noe registrert kontakt fra meg tidligere men lover å hjelpe. De gir meg et ordrenr men det ifølge sporbestilling på deres egen side, eksisterer ikke. Så nå igjen er jeg på vent. Se om jeg får kontakt. Men veldig uheldig for dem!

12 december 2023

Chat er åpen Mandag til Fredag mellom Kl 09.00 og 15:00

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

God kundeservice

Tok kontakt med kundeservice angående ordren jeg hadde bestilt. De svarte kjempe fort og hjalp meg fra start til slutt, fikk avbestilt ordren jeg hadde lagt inn og pengene var tilbake på konto.
Ulempen er at de bruker lang tid på å komme tilbake til deg.

24 januari 2024

Takk for hyggelig tilbakemelding

Får ikke varer

Får ikke varer. Jeg bestilte noen hyller i november, siden jeg ikke fikk de sendte jeg en mail tidlig i januar, ikke hørt noe fra de eller sett noe varer. Nå er vi snart i februar.

1 januari 2024

Svar från Domingo

Håper det har ordnet seg, om ikke kontakt kundeservice på Chat

SVINDEL

SVINDEL. Varene blir aldri levert og kundeservice svarer ikke.

24 november 2023

Vi er på Kundeservice fra 09:00-15:00 mandag til Fredag

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.