Kunderådgiveren Ilyas gav sig tid til at forklare de forskellige betingelser i de forskelluge forsikringer jeg gerne vil kæbe og havde også overskud til at uddybe og vente på mit svar. Han gav mig e... Se mer
Företaget har svarat
Super god betjening med relevante spørgsmål for bedste personlige dækning. Til en meget rimelig pris. Tak for det!
Företaget har svarat
Prisen på en lønsikring drev mig til et medlemsskab af DJØF. Men den service jeg oplevede fra deres forsikringsafdeling var herudover helt i top!
Företaget har svarat
Jeg har samlet mine forsikringer hos DJØF Forsikring og har de sidste par måneder haft kontakt med 3 forskellige medarbejdere om forskellige forsikringsspørgsmål. Hver gang har jeg fået både hurtigt o... Se mer
Företaget har svarat
Djøf Forsikring er eksklusivt for medlemmer af Djøf. Du får forsikringer, der binder pris og fordele sammen, så de passer til dig – og passer til tiden. Djøf Forsikring er nemlig ejet af kunderne, som får gavn af økonomiske overskud. Vi kalder det Forsikring til Tiden.
Strandgade 27A, 1401, København K, Danmark
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super service ved indtegning. Emil var yderst behagelig og grundig i rådgivningen, så jeg havde god ro i maven da jeg skiftede mine forsikringer.
Det er ofte sådan med forsikring, at man først kender til serviceniveauet når man har en reel skade, og det har jeg lige haft.
Min cykel blev stjålet i søndags og allerede torsdag har jeg fået udbetalt erstatning - og det var altså inkluderet en 2. pinsedag.
Kæmpe anbefaling at benytte Djøf Forsikring herfra!

Svar från Djøf Forsikring
Vi har både bilforsikring, ulykkesforsikring og indboforsikring hos Djøf Forsikring – og vi kunne ikke være mere tilfredse. Det er tydeligt, at de forstår behovene hos Djøf-medlemmer og tilbyder dækninger, der er relevante og gennemskuelige.
Priserne er konkurrencedygtige, men det er især den personlige og professionelle kundeservice, der gør forskellen. Hver gang vi har haft spørgsmål eller behov for hjælp, har vi fået hurtig og kompetent assistance – uden lange ventetider eller standardbeskeder.
Vi har også haft brug for skadesbehandling én gang i forbindelse med en mindre skade på bilen, og det gik helt gnidningsfrit. Det var nemt at anmelde, og sagen blev behandlet hurtigt og professionelt.
Det giver en stor tryghed at vide, at vi er godt dækket – både i hverdagen og hvis uheldet skulle være ude.
Alt i alt en forsikring, vi varmt kan anbefale! Hvis nogen har behov for en gos forsikring eller flere — mange tak til Andreas for rigtig god service

Svar från Djøf Forsikring
Jeg fik rådgivning og hjælp af Emil Kristiansen. Han var super dygtig og behjælpsom. Kan klart anbefales!

Svar från Djøf Forsikring
Oplevelsen ift. skiftet fra Codan var fin - god snak med Emil om policerne - og priserne lavere. Den rigtige test kommer jo først når / hvis der komme skade.

Svar från Djøf Forsikring
God kommunikation og en fornemmelse af at blive behandlet som et menneske - ikke som et pengetræ. Det var dejligt.

Svar från Djøf Forsikring
rimelige priser og nogle endda rigtig konkurrencedygtige. kompetent og effektiv personlig betjening med glimt i øjet. tak Emil. Djøf er på rette spor

Svar från Djøf Forsikring
God rådgivning og vejledning i forhold til tilbud og hjælp til forsikringsskifte

Svar från Djøf Forsikring
Vi har i 2023 indgået en aftale om alle vores forsikringer til en fast pris. Først ændrer de uden varsel betalings vilkårene og opkræver op mod et par tusinde ekstra om året i "ratetillæg". Det anerkender de, at de ikke kunne, vi får pengene retur og overgår til et andet betalings interval, hvor der ikke opkræves det tillæg. Primo 2024 sætter de priserne op med næsten 20 pct. på alle vores forsikringer. De begrunder det med inflation, selvom inflationen har været knap det halve i perioden. I februar 2024 begynder de så uden varsel og uden hjemmel i egne forretningsbetingelser at opkræve samme ratetillæg også med det ændrede betalings interval.
DJØF Forsikring henviser nu til, at vi selv må klage til KF forsikring, som de genforsikrer sig hos.
Emil - vores konsulent - har været rigtig god, venlig og vidende. God service til at starte med. Men deres forretningsmetoder er under al kritik, de opkræver uhjemlede ekstra beløb fra et meget stort antal kunder, hvilket vel kun kan betegnes som svig.

Svar från Djøf Forsikring
Billigere er altid godt og Emil var en champ til håndtere vores mange spørgsmål!

Svar från Djøf Forsikring
En virkelig god oplevelse, og yderst professionel personale. Man føler sig velinformeret, og kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag. Er meget tilfreds.

Svar från Djøf Forsikring
Jeg er netop blevet kunde efter en meget god samtale med forsikringskonsulent Kadisa B. Forsikringer er ikke min spidskompetence, men jeg blev taget i hånden og havde en god dialog omkring mine behov for forsikring. Jeg har selvsagt ikke anmeldt en skade endnu, men indtil videre har jeg et virkelig godt indtryk af DJøf Forsikring.

Svar från Djøf Forsikring
Jeg havde en rigtig god og behagelig samtale med forsikringskonsulent Kadisa B. om mine forsikringer. Kompetent, imødekommende og professionel, ligesom der blev svaret på alle mine spørgsmål i øjenhøjde. Jeg fik indtryk af at blive lyttet til og at der blev handlet i min bedste interesse. Jeg har fået mine forsikringer til en konkurrencedygtig pris og med mange fordele, som jeg ikke tidligere har haft.

Svar från Djøf Forsikring
Jeg havde fornøjelsen af en forsikringsgennemgang med Djøf Forsikrings medarbejder, Kadisa Baldeh, som var utrolig professionel og havde rigtig godt styr på de forskellige forsikringer, samt konkurrenternes forsikringer også. Dertil viste hun også stor viden inden for de forskellige dækninger og var god til at få afdækket mine behov.
Meget behagelig samtale.
Dbh.
Ditlev

Svar från Djøf Forsikring
Jeg har haft en meget god dialog med Andreas W i forbindelse med flytning af mine forsikringer til Djøf Forsikring. Ingen ventetid, og der jo dejligt ikke at være nummer 12 i køen :-) Jeg oplevede en god dialog, hurtige svar på spørgsmål og i det hele taget en god service.

Svar från Djøf Forsikring
Super kompetent og behagelig samtale som resulterede i et godt tilbud☺️

Jeg har haft dialog med Emil Ellemose Kristiansen
med henblik på gennemgang af mine forsikringsaftaler hos et andet selskab og for at få et tilbud på forsikringer hos DJØF.
Super god kommunikation, service og hjælp under hele forløbet. Emil gjorde et rigtig godt stykke arbejde. Meget kompetent rådgiver. Alle forsikringer hermed flyttet til DJØF. Mange tak til Emil.

Svar från Djøf Forsikring
Ekstrem langsom behandlingstid på sager. Jeg indgav en forsikringssag om en stjålet cykel d. 21 nov. - Dokumentation osv. blev sendt dagen efter (7 dage siden). De bryster sig af at give erstatning efter maks 5 dage - Jeg har endnu intet hørt. Undskyldningen vil sandsynligvis være "usædvanlig travlhed" - som de tilsyndeladende arbejder med hele året.

Svar från Djøf Forsikring
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.