Djøf Forsikring Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kunderådgiveren Ilyas gav sig tid til at forklare de forskellige betingelser i de forskelluge forsikringer jeg gerne vil kæbe og havde også overskud til at uddybe og vente på mit svar. Han gav mig e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god betjening med relevante spørgsmål for bedste personlige dækning. Til en meget rimelig pris. Tak for det!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prisen på en lønsikring drev mig til et medlemsskab af DJØF. Men den service jeg oplevede fra deres forsikringsafdeling var herudover helt i top!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg har samlet mine forsikringer hos DJØF Forsikring og har de sidste par måneder haft kontakt med 3 forskellige medarbejdere om forskellige forsikringsspørgsmål. Hver gang har jeg fået både hurtigt o... Se mer

Företagsinformation

1. Försäkringsbolag

Skrivet av företaget

Djøf Forsikring er eksklusivt for medlemmer af Djøf. Du får forsikringer, der binder pris og fordele sammen, så de passer til dig – og passer til tiden. Djøf Forsikring er nemlig ejet af kunderne, som får gavn af økonomiske overskud. Vi kalder det Forsikring til Tiden.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

53 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god samtale og rådgivning.

Super god samtale og rådgivning om de forskellige forsikringer.

1 oktober 2026

Kære Mette

Tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os, det sætter vi stor pris på.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super samtale med og rådgivning af…

Super samtale med og rådgivning af forsikringskonsulenten

6 oktober 2026

Kære Thomas

En høflig og serviceminded medarbejder

En høflig og serviceminded medarbejder

5 oktober 2026

Kære Charlotte

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super god betjening med relevante…

2 oktober 2026

Kære Tove

Det glæder os at høre, at du har oplevet god betjening, relevante spørgsmål og en personlig dækning til en rimelig pris.

Det er netop sådan, vi ønsker, at vores rådgivning skal være.

Kære kunde

Vi er glade for, at du oplevede en god oplevelse med os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele med os.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Elias leverede en fantastisk og…

Elias leverede en fantastisk og kompetent service

1 oktober 2026

Kære Jacob

Det glæder os at høre, at du har oplevet fantastisk og kompetent service, det er lige præcis det, vi stræber efter.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kunderådgiveren Ilyas gav sig tid til…

Han gav mig en følelse af at blive hørt og imødekommet.

29 september 2026

Kære Susanne

Vi er meget glade for, at du fik en grundig gennemgang af dine forsikringer og oplevede at blive lyttet til. Det er vigtigt for os at skabe tryghed, når man vælger forsikring.

Kære Morten

Vi er rigtig glade for, at du oplever vores kontakt som nem og hurtig.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Pris og service på forsikringer i top

30 september 2026

Kære Kim

Vi er glade for at høre, at både pris og service på din lønsikring lever op til forventningerne, og at du oplever vores forsikringsafdeling som helt i top.

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse. Meget sød og ordentlig i telefonen, kunne hjælpe med præcis det jeg efterspurgte!

23 september 2026

Kære Marie

Det betyder meget for os, at du oplevede både god service og ordentlighed i telefonen, og at du fik præcis den hjælp, du havde brug for. Vi arbejder hele tiden på at gøre det nemt og trygt at være kunde.

God samtale med konsulent

God samtale med konsulent, som nemt kunne sætte sig i vores sted i forhold til valg af forsikringsdækning og give et overblik over valgmuligheder.

22 september 2026

Kære Rikke

Det er rigtig godt at høre, at du har haft en god samtale med vores konsulent.

Vi lægger stor vægt på at gøre valget af forsikring så forståeligt og trygt som muligt, så din feedback betyder meget for os.

Ny i djøf forsikring

Jeg har lige flyttet min forsikringer til djøf. De er meget professionelt og tålmodige til mine spørgsmål. Indtil videre giver jeg dem 5.

21 september 2026

Kære Dawit

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både professionalisme og tålmodighed i forbindelse med flytningen af dine forsikringer og besvarelsen af dine spørgsmål.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med dig, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har flere spørgsmål eller behov for hjælp.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget professionel vejledning og god…

Meget professionel vejledning og god opfølgning fra gennemgang af tilbud til underskrift.

18 september 2026

Kære Claus

Det glæder os at høre, at du har oplevet både professionel vejledning og god opfølgning hele vejen fra tilbud til underskrift.

Vi arbejder målrettet på at gøre processen så tryg og overskuelig som muligt, så det betyder meget for os at få din positive feedback.

En god oplevelse

Elias Nis Hedegaard var super venlig og gav sig god tid til at fortælle om de forskellige forsikringer. Rigtig god service!

7 september 2026

Kære Fatema

Det er godt at høre, at der blev sat god tid af til at gennemgå de forskellige forsikringer, og at servicen blev oplevet som venlig og grundig.

Skift af forsikring

Skift af forsikring.
Jeg ringede til Djøf Forsikring, da jeg konstaterede, at jeg var blevet trukket for et ret stort beløb på min budgetkonto (indbo mv. )
Har ikke set på den i næsten 30 år!
Jeg fik en meget grundig og venlig redegørelse for de enkelte punkter i en almindelig indboforsikring.
Jeg har herefter skiftet forsikringsselskab.

4 september 2026

Kære Elin

Det er rigtig godt at høre, at du fik en grundig og venlig gennemgang, når det nu var længe siden, du sidst havde kigget på forsikringerne.

Vi lægger stor vægt på at tage os tid til at forklare dækningerne, så man føler sig tryg og kan træffe det valg, der er rigtigt for en.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi havde et rigtig godt møde med Elias…

Vi havde et rigtig godt møde med Elias om at samle vores forsikringer hos Djøf. Og hele forløbet var trygt og behageligt, og der var styr på tingene hele vejen igennem. Rigtig god kommunikation og afslappet tone.

3 september 2026

Kære Brian

Det glæder os at høre, at du har oplevet hele forløbet som trygt, behageligt og velorganiseret, og at kommunikationen med Elias har været god og afslappet.

Det er lige præcis sådan, vi ønsker, at det skal føles, når man samler sine forsikringer hos os.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har egentlig været rigtig glad for Djøf tidligere

Jeg har egentlig været rigtig glad for Djøf Forsikring. Kommunikationen omkring praktiske forhold og omkring, hvordan min forsikring var tegnet, har altid været god. Den eneste erstatning jeg har fået udbetalt var for en stjålet cykel. Jeg har derfor også haft et godt indtryk af selskabet og følt mig tryg ved at være forsikret hos dem.
Min oplevelse har dog ændret sig, efter at jeg nu selv har haft brug for at få udbetalt erstatning fra min rejseforsikring.
Jeg er netop taget på et udvekslingsophold i USA, og det var derfor meget vigtigt for mig at være særdeles godt forsikret, så jeg kunne nyde mit ophold uden at gå og føle mig utryg. Jeg havde været i kontakt med Djøf flere gange op til min afrejse og havde derfor et klart indtryk af, at jeg var godt dækket af min rejseforsikring.
Allerede på min første rejsedag opstod der dog problemer. Jeg havde en mellemlanding i Philadelphia, hvor mit videre fly blev aflyst, og jeg først kunne få en ny afgang cirka 24 timer senere. Jeg var derfor nødt til at booke et hotel og tage taxa både til og fra hotellet.
Jeg var naturligvis frustreret over situationen, men jeg var ikke særligt bekymret for de ekstra udgifter, fordi jeg havde været meget bevidst om at sørge for en god forsikring inden mit udvekslingsophold.
Da jeg efterfølgende anmeldte skaden, fik jeg dog besked om, at dagsbeløbet var begrænset til 1.350 kr., og at min selvrisiko på 1.250 kr. derefter blev fratrukket. Resultatet var derfor, at jeg kun fik 100 kr. udbetalt, selvom mine samlede udgifter var omkring 2.300 kr.
For mig er det mange penge pludselig at skulle bruge. Jeg har sparet op længe for at få mulighed for at tage på udveksling og studere i USA. Havde jeg været klar over, at vilkårene var sådan, havde jeg gerne betalt ekstra for at få fjernet min selvrisiko eller alternativt undersøgt andre forsikringsselskaber.
Det, der frustrerer mig mest, er derfor ikke nødvendigvis, at der findes begrænsninger og selvrisiko. Det forstår jeg godt er en del af forsikringsvilkårene. Men jeg føler ikke, at jeg på noget tidspunkt op til min afrejse fik et klart indtryk af dette.
Jeg sidder derfor nu tilbage med en følelse af, at der ikke er særlig meget hjælp at hente fra den forsikring, jeg betaler til, når jeg faktisk får brug for den. Samtidig gør oplevelsen mig bekymret for, om jeg reelt er tilstrækkeligt dækket, hvis der skulle ske noget eller mig noget mere alvorligt under mit ophold i USA.
Jeg skriver dette for at gøre andre opmærksomme på, at de bør være meget grundige med at undersøge de konkrete dækningsgrænser og selvrisici, inden de tegner en forsikring, særligt hvis du er studerende der skal på udveksling i udlandet. Jeg havde selv været i kontakt med Djøf flere gange inden min afrejse og havde bestemt indtrykket af, at jeg var på den sikre side. Derfor kom denne oplevelse som en stor overraskelse.

28 augusti 2026

Kære Mikala

Tak fordi du deler din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at du har fået en frustrerende start på dit ophold i USA, og at din oplevelse med rejseforsikringen ikke har levet op til dine forventninger.
Vi forstår godt, at det er en svær situation at stå i, især når man har gjort sig umage for at være godt dækket før en stor rejse.

Det er altid vigtigt at sætte sig grundigt ind i forsikringsbetingelserne, herunder dækningsgrænser, selvrisiko og øvrige vilkår, før man rejser. Forsikringer indeholder mange dækninger og begrænsninger og derfor er det vigtigt at læse betingelserne nøje, så man ved, hvordan man er dækket i forskellige situationer.

Vi håber, at du på trods af den uheldige start får et rigtig godt ophold i USA.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God service og gode tilbud

26 augusti 2026

Kære Stel

Vi er glade for at du har været tilfreds med vores service og vores forsikringstilbud.

Kære Sofie

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både servicen og den hurtige hjælp.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.