Zoals anderen aangeven. Misleidende informatie. Ik wacht al een anderhalve maand op mijn bestelling. Meerdere mails. Hou op met de geautomatiseerde emails en beloftes, als je deze niet waar kan maken.... Se mer
Det här tycker kunderna
Mevrouw heeft moeite gedaan mij te helpen de juiste grootte van painting te bedenken. Belangrijkste vond ik dar mijn ouders er compleet op zouden staan. Inmiddels de painting ontvangen, erg mooi bli... Se mer
Ik koop alleen nog bij de diamondpainting winkel. Het product is goed. Kwalitatief goed canvas. Goede steentjes. Het geheel komt niet te strak opgerold aan. Geen vouwen. Het persoonlijke conta... Se mer
Er was iets misgegaan met een bestelling en zonder moeite heb ik mijn geld terug gekregen. De diamant paintings zijn trouwens van een hele goede kwaliteit. Ik ga nergens anders meer bestellen dan bij... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
De diamond painting winkel, heeft het grootste en mooiste aanbod diamond paintings. Gratis verzending naar Nederland en België. Wij maken de mooiste Custom Diamond Paintings voor u met van de hoogste kwaliteit.
Kontaktuppgifter
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zeer goede kwaliteit Diamond Steentjes
Zeer goede kwaliteit Diamond Steentjes. Ben er superblij mee. Goede communicatie met als je vragen hebt over bestellen . Je wordt goed op de hoogte gehouden met levering . Ben zeer blij met eindresultaat Michael Jackson
Ben vaste klant en altijd al een goede…
Ben vaste klant en altijd al een goede service gekregen
Liegen en bedriegen ?
Diamondpaintingwinkel.com beweert dat de painting in NL worden gemaakt maar nadat je jouw bestelling hebt geplaatst, krijg je kort daarna een shipment vanuit Yenwen. En Yenwen ligt, volgens mijn bescheiden geografische kennis, nog altijd niet in NL. Misleidend dus en de (talloze) mails die je opeens krijgt na een bestelling van een zekere 'Loes'... ik vermoed ook dat dit niet echt een "Loes" is. Het pakket is nog niet aangekomen maar... omdat dit helaas misleidende praktijken zijn (waar je TEVEEL voor betaalt), krijgt deze 1 ster.
Ik heb een deel van mijn bestelling…
Ik heb een deel van mijn bestelling niet ontvangen ondanks ik twee weken lang heb gewacht.
Rectificatie
De eerlijkheid gebied mij te zeggen, dat ik op 16 juni eindelijk alsnog mijn cadeau heb ontvangen. Onderstaande is dus niet helemaal up to date....Het heeft wat moeite gekost, maar beloftes maken schuld, nietwaar André? ;-) Een leuk Hollands landschap, dank je wel.
Als ze kunnen verkopen, is de communicatie vlot en behulpzaam. Ook heb ik steeds de bestelling correct ontvangen. Maar helaas, toch een slechte recensie. Er is mij een cadeau beloofd van €39,- als ik een goede review plaatsen op trustpilot. Dit gedaan, uit volle overtuiging. Hierna kreeg ik 4 weken geleden een bevestiging dat mijn cadeau is verzonden... maar nog steeds is er niets bezorgd. Ook op mijn vragen en mails wordt niet meer gereageerd. Dit valt mij erg tegen van Rita en André. Beloof dan ook niks als je het toch niet waarmaakt.
Het doek wat ik onlangs ontvangen heb…
Het doek wat ik onlangs ontvangen heb kwam met een ingedeukt karton aan.
In het doek zitten wat vouwen, ik hoop dat het in de loop van de tijd recht trekt.
In het eerste doek wat ik besteld heb, het melkmeisje, kwam ook met vouwen aan en dat is niet helemaal rechtgetrokken ondanks dat het een behoorlijke tijd plat heeft gelegen.
Nadat mijn man het doek opgespannen heeft en in een lijst gedaan heeft zie ik toch nog dat het iets golvend in de lijst zit. Maar ik moet er wel bij vertellen dat ik een pietje precies ben, een ander valt het niet op tenzij ik het aanwijs.
Het doek met de tulpen is perfect.
Verder vind ik het heerlijk ontspannen om te diamant painten.
Mijn man heeft het idee dat de doeken beter opgerold in een koker verzonden kunnen worden om vouwen te voorkomen.
Yvonne van der Linden
Mijn diamond painting van mijn hond is een pareltje
Mijn diamond painting van mijn hond is prachtig geworden. Het is levensecht.
Voor de bestelling hiervan werd ik goed geholpen om de maat en het aantal kleuren te kiezen. Ook kwam ik van 1 kleur steentjes te kort en deze werden per direct toegestuurd. Voor de diamond painting van mijn 2de hond weet ik zeker waar ik moet zijn, hier dus.
Pure Dropshipping
Pure Dropshipping.
Moet uit China komen...
Duurt 3 weken....
Kwaliteit verre van mooi...
Nooit meer.....
Gelogen over gratis set
De eerste ervaring was best goed! Bestelling duurde wat lang voor die geleverd werd maar uiteindelijk best mooi. Toen kreeg ik een e-mail of ik een positieve recensie achter wilde laten in ruil voor een gratis diamond painting. Ik heb dat gedaan en contact gehad met ene André die zei dat de set mn kant op kwam. We zijn 2,5 maand verder en ik heb 1. geen set ontvangen en 2. wordt er op mn mail ook niet meer gereageerd.
Als je het niet wilt doen stuur dan ook geen mail dat hij mn kant op komt.
Slechte slechte service.
Het kwam snel aan en zo als altijd weer…
Het kwam snel aan en zo als altijd weer top kwaliteit
Een prachtige diamond painting ✨
Netjes verpakt ontvangen!! Mooie kwaliteit doek waar eigen foto op is afgedrukt. Nu druk bezig.
Zeer benieuwd hoe uiteindelijk het resultaat zal zijn. Groot formaat gekozen dus ben nog wel even bezig.
Heb de 40x50 kleur levensecht vierkante steentjes gekozen. Niet goedkoop maar het is het waard. Een origineel kado voor iemand die ik ken. Die zal daar héél blij van worden!
Produkt snel ontvangen
Produkt snel ontvangen. Vragen werden snel beantwoord. Probleem goed opgelost
Het bestellen is heel eenvoudig
Het bestellen is heel eenvoudig. Je wordt zo nodig goed geadviseerd. Alleen de levering duurde erg lang, maar de kwaliteit is top?
Ik heb het 3 weken geleden besteld maar…
Ik heb het 3 weken geleden besteld maar nog niets ontvangen
ondanks eigen fout met bestellen toch…
ondanks eigen fout met bestellen toch goed opgelost
Ziet er netjes en verzorgd uit.
Gepersonaliseerde painting
Ik kocht voor mijn opa een gepersonaliseerde painting van onze hond. Onze hond is wit. De painting is alles behalve wit. Er zit geen enkel wit steentje bij en mijn hond is paars, oranje, bruin,… ik heb hierover contact opgenomen met de klantendienst en zij beweren dat dit schaduw is en verder negeren ze al mijn mails. Ik herken mijn hond, maar de kleuren trekken nergens op.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.