Tijd terug een diamond painting als cadeau besteld met een afbeelding van een prentenboek met Sinterklaas erop. Medium size. Levering was verder goed, maar de toen de ontvanger aan de slag ging bleken... Se mer
Företaget har svarat
De beloofde levering van 48 uur heeft 2 weken geduurd, jammer. Uiteindelijk is het pakket goed en compleet aangekomen, nu afwachten of het eindresultaat ook goed is. Wat echter veel erger is, dat ik... Se mer
Netjes is het pakket aangekomen jammer niet alle drie die ik heb besteld
De webwinkel met diamond paintings voor jong én oud!
Nederländerna
Netjes is het pakket aangekomen jammer niet alle drie die ik heb besteld
24 Januari besteld maar 11 Februari eindelijk binnen. Je moet gewoon goed lezen wat de voorwaarden zijn. Als je het geduld kan opbrengen krijg je wel een mooie kwaliteit product dat mag ook wel gezecht worden, mooie 4 kante steentjes op een mooie onderlaag.
Ik heb op 22 januari een bestelling geplaatst, het is nu 10 dagen geleden, en ik heb nog niks ontvangen. Op de site kan je het pakketje tracken met een app. After ship, dan kom je terecht bij een Chinese leverancier, zonder enige update, pakket is nooit opgehaald lijkt het.
Het lijkt dus op dropshipping, met dus een hele lange levertijd, als het pakket überhaupt al geleverd wordt.
Betaald via Klarna.. dat zou ik nog uit kunnen stellen, maar annuleren gaat dus niet meer.
Bestel hier gewoon niet, je weet niet of je pakket überhaupt aankomt of daar bestel is!

Svar från Painting Diamonds
Dropshipping. Ze beweren in Amsterdam te zitten maar wil je iets retour sturen dan moet het naar een adres in jawel Australië. En de verzendkosten komen dan in zijn geheel voor jou rekening. Hoezo zit je dan gevestigd in Amsterdam?
En de week levertijd wordt ook echt niet gehaald. De track en trace die je krijgt kun je ook helemaal niets meer. Hoorde al van iemand anders dat ze drie maanden moest wachten op de levering als het er dan niet was kreeg ze haar geld terug. Met andere woorden zij bestellen het voor jou bij AliExpress dan kan je echt beter zelf doen. Je bent goedkoper uit een je weet tenminste waar je pakket is een wanneer het zal komen.
Baal gewoon dat ik er ingetrapt ben.

Zojuist pakket ontvangen.
Waar de website zegt niet aan dropshipping te doen. Is dit totaal niet waar.
Pakket was bijna 3 weken onderweg. Het is van een chinese afzender. Verpakt in goedkoop plastic zoals alle goedkope chinese aanbieders.
Het is een cadeau dus kan de doos niet openen om te kijken of de inhoud wel van een zekere kwaliteit is.

Svar från Painting Diamonds
Verdomme!! Weer zo'n pokken dropshipping bedrijf! Waarom wordt dat niet duidelijk aangegeven? Kan niks meer met zo'n lange leverdatum. Te laat voor een kado.

Svar från Painting Diamonds
Heel veel spijt van :-(, het komt gewoon uit China. Voor 1/4 van de prijs bestel je ze op de Shein of op Ali. Ik hoop dat ze mij iets kunnen vergoeden. 30€ is veel voor mij!

Svar från Painting Diamonds
Ik heb wel een hele fijne ervaring gehad! Een paar weken geleden heeft mijn moeder hier 'melkmeisje van vermeer' besteld voor mij om te maken, ronde steentjes 40x50. Ik was aangenaam verrast door de kwaliteit van het canvas en de steentjes. Ik had meer dan genoeg steentjes, en ze waren ook allemaal dezelfde maat (met hier en daar een uitzondering want dat blijf je gewoon houden) ik was ook erg verrast en tevreden over het eindresultaat, jammer om te lezen dat andere mensen een negatieve ervaring hebben gehad, ik ben er echt heel blij mee!

Svar från Painting Diamonds
Wat echter veel erger is, dat ik een phishing sms kreeg met mijn naam, telefoonnummer en bekendheid met de levering van een pakketje aan mijn adres. Er zouden douanekosten in rekening moeten worden gebracht. Niet intrappen!
Men gebruikt blijkbaar een onbetrouwbare vervoerder uit China. Ik zou hier een volgende keer niet weer bestellen.

Svar från Painting Diamonds
Grote boeddha besteld ik miste 3 zakjes van 1 kleur zou aangeleverd worden , helaas komt er maar 1 zakje met ronde steentjes ipv vierkant kan mijn paiting wel weggooien zag ook dat het uit China kwam .
Zal daar ook nooit meer wat bestellen wat een ramp en zonde van mijn geld

Svar från Painting Diamonds
Het duurt wel lang die levering dat vind ik heel spijtig
Zal het niet snel nog eens zo doen
Dan maar iets in de winkel kopen of bij een ander bedrijf wat sneller levert

Svar från Painting Diamonds
Doorkijkje naar een Strand. Resultaat valt ontzettend tegen. Lijkt totaal niet op het voorbeeld. Voorgrond moet Strand voorstellen volgens het voorbeeld maar 't echt lelijk. Action kwaliteit is veel beter en stukken goedkoper. Geen aanrader

Svar från Painting Diamonds
levert goede kwaliteit en hele goede service en de bestelling is goed te volgen krijg mooi op tijd bericht via e mail hoever de levering is
Grote sortering. Makkelijk bestellen. Goed te volgen via de mail . Heel tevreden.
Week gelen een mail verstuurd voor iets retour te sturen, nog steeds niks gehoord,
Gr Eddy

Svar från Painting Diamonds
De eigen foto daimond paintings komen erg mooi na buiten ik heb er al een aantal gemaakt en ze zijn allemaal even mooi 1 foto was niet zoals die hoorde te zijn maar dit hebben ze erg goes opgelost en mocht ik een andere foto sturen en deze is uiteraard wel gelukt de service is erg goed zijn er wat problemen wordt er een oplossing gezocht ik maak graag daimond paintings omdat ik qua gezondheids redenen niet kan werken en dit een grote afleiding voor mij is en het is ook erg leuk om te doen ik zou zeggen bestellen en maken het is de moeite waard
Een dure painting ,1 kleur zat er NIET bij (zonde van de painting!

Svar från Painting Diamonds
Let op, dit is geen Nederlandse winkel, maar een Nederlandse website die de bestelling gewoon voor je doet op een bekende Chinese website. Het duurt dan ook tot 3 weken voor je bestelling binnenkomt. En als je dezelfde bestelling direct op de Chinese site doet, is het veel goedkoper.

Svar från Painting Diamonds
Mogelijk dat de kant en klare pakketten van goede kwaliteit zijn maar een eigen foto? Heel slecht!
Kleuren die nergens op slaan en zéker niet overeenkomend met de gedownloade foto.
Voor zoon en schoondochter hun verlovingsfoto bij een dolfijn opgestuurd, maar gezichten en handen zijn donker oranje en bordeaux rood terwijl de staart van de dolfijn huidkleurig, hardroze en groen wordt volgens het geleverde canvas.
Op de foto is dat toch gewoon grijs!
Ook de kleur van het zeil - op de foto hardblauw - en de kleur van het water - op de foto puur aqua - is allemaal in dezelfde 2 hoofdkleuren zodat je geen enkele overgang ziet tussen zeil en water.
Puur lelijk en dit verdwijnt in de vuilnisbak.
Klantenservice? Nee geen service.
Niet geleverd wat ik besteld en betaald heb maar geen enkele oplossing geboden en al helemaal geen geld terug.
Eens maar nooit meer bij dit bedrijf een eigen foto bestellen!

Svar från Painting Diamonds
Waarom niet netjes in een doos verzenden ipv sealfolie, ik had nu een plat gedrukte doos waar de Diamonds Painting in zat en staat niet zo fraai om cadeau te geven zoals in dit geval.
De rest was keurig aangekomen.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.