Zoals anderen aangeven. Misleidende informatie. Ik wacht al een anderhalve maand op mijn bestelling. Meerdere mails. Hou op met de geautomatiseerde emails en beloftes, als je deze niet waar kan maken.... Se mer
Det här tycker kunderna
Mevrouw heeft moeite gedaan mij te helpen de juiste grootte van painting te bedenken. Belangrijkste vond ik dar mijn ouders er compleet op zouden staan. Inmiddels de painting ontvangen, erg mooi bli... Se mer
Ik koop alleen nog bij de diamondpainting winkel. Het product is goed. Kwalitatief goed canvas. Goede steentjes. Het geheel komt niet te strak opgerold aan. Geen vouwen. Het persoonlijke conta... Se mer
Er was iets misgegaan met een bestelling en zonder moeite heb ik mijn geld terug gekregen. De diamant paintings zijn trouwens van een hele goede kwaliteit. Ik ga nergens anders meer bestellen dan bij... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
De diamond painting winkel, heeft het grootste en mooiste aanbod diamond paintings. Gratis verzending naar Nederland en België. Wij maken de mooiste Custom Diamond Paintings voor u met van de hoogste kwaliteit.
Kontaktuppgifter
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik was op zoek naar een bedrijf wat ook…
Ik was op zoek naar een bedrijf wat ook reuze diamond paintings kon maken, en zij konden het...,normaal deden zij het niet maar omdat het voor het Leger Des Heils was regelde zij het. Na bestellen heeft het wel allemaal erg lang geduurd maar dat .was meer een logistiek probleem van Post NL denk ik. Diamond painting heeft uiteidelijk een mooie Diamond painting voor ons gemaakt wat er mooi uitziet. Als hij gemaakt is plaats ik daar een review van.
Bedankt Diamond painting winkel.nl
Het Jack Russel schilderij
Het schilderij van de foto is mooi, evenals de artikelen die er bij horen. Maar de kleuren vind ik niet mooi, het zijn niet de kleuren van de foto. De kleuren zijn veel te fel het is alles behalve natuurlijk. Lelijk zelfs.
Mijn Jack Russel op de foto is bruin wit en zwart van kleur, maar door de kleur van de diamantjes word ze in eens fel lichtblauw. Jammer het is mijn hondje niet meer. Ik verwachtte een mooi schilderij van mijn overleden hondje, maar het werd een teleurstelling.
Nu kreeg ik ook nog een aanbieding, eerst nog een schilderij kopen en dan kans op geld terug winnen.
Super winkel al vaker besteld!
Deze mensen hebben me heel goed en snel…
Deze mensen hebben me heel goed en snel geholpen ben hier heel erg dankbaar om
One star is too much
Een ster is nog te veel! Ik heb besteld, betaald en krijg niks geleverd. Op e-mails wordt niet gereageerd.Ik heb wel al een heel stel reclame-mails ontvangen! Ik zal hier nooit meer iets bestellen!
Jullie hebben advies gegeven qua…
Jullie hebben advies gegeven qua afmeting, en ik heb nu een prachtige afb van mijn kleindochter. Ik ben er lekker mee bezig enwordt mooi
alles was goed geregeld en op tijd…
alles was goed geregeld en op tijd geleverd
Mooi en snel geleverd
het is netjes aangekomen jammer niet…
het is netjes aangekomen jammer niet alle 3 de bestellingen
Het was zo'n goede ervaring ,goed op de…
Het was zo'n goede ervaring ,goed op de hoogte gehouden van de verzending ,had het ook snel en goed verpakt in huis
Bestelling niet ontvangen!
Bestelling niet ontvangen!
Geen reactie op de mails die je stuurt. Zelfs niet op men antwoord op de automatische mail die vraagt of alles naar wens was met het pakje?!
Vraag me af hoe echt de andere recensies hier wel zijn.. eerdere bestellingen zijn wel correct verlopen,
Maar de sets worden NIET in nederland gemaakt zoals op de site wordt vermeld
De diamondpainting was goed verpakt in…
De diamondpainting was goed verpakt in een stevige doos. De steentjes zitten overzichtelijk in een plastic zakje met sluiting, erg handig. De canvas painting is van goede kwaliteit en is niet gekreukt aangekomen. Erg blij mee, gaat weer vele uurtjes plezier geven.
Ben tevreden
De plaklaag is heeel sterk van de paintings. Op de site staat een kortere levertijd dan in de bestelbevestiging die je ontvangt.
Dat heb ik aangekaart maar wordt niet veranderd. Houd rekening met ong 3 weken.
Maar mooie paintings hoor, ben er blij mee. Ook van leuke herfstactie gebruik kunnen maken.
De foto werd heel mooi op Canvas gezet
De foto werd heel mooi op Canvas gezet. Alle diamand steentjes waren per kleur in praktische hersluitbare zakjes. En het afgewerkt resultaat is prachtig.
Ik had een klacht
Ik had een klacht, ik kon deze klacht heel makkelijk melden dmv een appje, ik werd heel vriendelijk ter woord gestaan en mijn klacht is heel snel opgelost, super klantenservice dus.
De paintings zijn heel duidelijk en goed afgedrukt met mooie kleuren.
Een heel tevreden klant!
Lang onderweg
Besteld op 20 september ongeveer, nog steeds niet ontvangen.
Dus ik kan het niet beoordelen.
Diamondpaintingwinkel.com
Contact met Diamondpaintingwinkel liep heel soepel.
Ze reageerde snel op mails en het contact via Whatsapp vond ik ook zeer goed en snel gaan.
Het materiaal ziet er ook veel belovend uit.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.