Företaget har svarat
Bestellen/leveren gaat super goed en kan je duidelijk volgen. De klantenservice is echt top, super vriendelijk en meedenkend. Ik bestel echt nergens anders wat betreft diamond painting!
Företaget har svarat
Zeer goede service. De door mij bestelde 30x30 eigen-foto-diamant painting voldeed niet aan mijn verwachtingen. De kleuren klopten niet en de foto's waren vervormd. Mij werd geadviseerd om de foto's i... Se mer
Företaget har svarat
Diamond Paradijs biedt goedkope Diamond Paintings en accessoires. Altijd gratis verzending. Meer dan 7500 Diamond Painting varianten en formaten. Eigen foto Diamond Painting. Exclusieve Diamond Paintings bij ons te verkrijgen.
Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
2 dp bestelt 2 dagen na elkaar de 2de was er best rap na ongeveer 2 weken maar de 1ste heeft zeker een maand geduurd ,de tracking nr ging niks vooruit ,na contact met jullie ging het wel vlotter precies maar toch nog heel lang
de dp zijn wel super mooi de kleuren zijn fantastisch mag wel voor zoveel geld

Svar från Diamond Paradijs
Je dient even geduld te hebben maar dit staat dan ook vermeld op de website. Mijn zoon was alvast heel blij toen de bestelling was toegekomen.

Svar från Diamond Paradijs
Alles wat ik bestel komt goed aan en het klopt allemaal prima mijn komplimenten voor jullie

Svar från Diamond Paradijs
Geweldige levering altujd compleet en goed verzorgd

Svar från Diamond Paradijs
Omdat ik al zoveel heb besteld bij jullie
Heel tevreden klant

Svar från Diamond Paradijs
Alles is goed verlopen, behalve dat de symbolen soms wat onduidelijk zijn

Svar från Diamond Paradijs
Helemaal super, snelle levering en benieuwd naar het eindresultaat. Ziet er tot nu toe heel goed uit

Svar från Diamond Paradijs
Daimond paradise heeft mooie paintings tegen een redelijk prijs en mooie kwaliteit. Heb vandaag een nieuwe bestelling gedaan alleen de,korting,code werkte niet dat was wel jammer had mij bijna tien euro gescheeld .

Svar från Diamond Paradijs
Klantvriendelijk. Altijd antwoorden kop je mail. Goede producten en goede service. Bovendien leuke acties

Svar från Diamond Paradijs
Hun passen dec foto aan terwijl ik zelf de foto aangepast heb , dus ik heb niet gekregen wat ik besteld heb. Ik heb meerdere besteld op 30 bij 30 . En die waren wel goed. Dat ik een groter formaat moest bestelen is ook duurder.

Svar från Diamond Paradijs
Eerlijke informatie verstrekken omtrent verzending voordat je bestelt. Dus niet iets anders vermelden achteraf. In mijn geval duurde het weken i.p.v. dagen

Svar från Diamond Paradijs
Naar alle pogingen heb ik helaas de moet opgegeven dat het pakket ooit in mijn bezit zal komen, ik heb tot op heden de datum 25-11-2025 nog niets ontvangen. Ik heb echt het idee dat jullie je best doen om mij te helpen maar de vervoerder heb ik geen goed woord voor over. Ik hoop dat we er uitkomen maar ik weet het niet meer.
Mvg; Mba Hakvoort.

Svar från Diamond Paradijs
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.