Goede service duidelijke website en fijne mail vooraf met instructies. Heel snel geleverd en goed verpakt. Je kunt gelijk oefenen.
Det här tycker kunderna
Responsive yoyo aangekocht, die bleek niet goed te werken wegens gebrek aan smering in de fabriek. Navolgend kon ik via jojo.nl nog olie aankopen waarbij de verzendkosten werden kwijtgescholden en er... Se mer
Was lekker snel bezorgd en deed wat wat het moest doen geen Ali express rommel ofzo zal hier zeker nog eens bestellen als ik mijn zak geld bij elkaar heb gespaard 😜
I love the selection and ease of use of the website. Their options at checkout are also very nice, I appreciate having the choice to tip or decide how postage is paid. Everything worked well, the si... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
De jojo speciaalzaak van Nederland & België
Kontaktuppgifter
Rietschans 68-0141, 2352BB, Leiderdorp, Nederländerna
- +31712032310
- info@jojo.nl
- jojo.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede service duidelijke website en…
Goed bezorgd, + extra dingetjes bij
Goed en snel bezorgd! Alleen is de prijs van de jojo wel volgens mij duurder dan bij andere websites... Alleen hebben ze er extra stuff bij gedaan, wat mooi is! Ik ben erg blij met mijn jojo, goede gwaliteit
Drie mooie yoyo’s besteld
Drie mooie yoyo’s besteld, die snel en in goede staat zijn geleverd. Wat wilt een mens nog meer?
Alles ging geweldig!
Alles ging geweldig.
Ze hebben hetzelfde dag verzonden en de dag daarna had ik mijn yoyo thuis.
De iyoyo Shooting star is de beste yoyo dat ik heb.
Bedankt aan jojo.nl
Het paketje kwam snel en het is een…
Het paketje kwam snel en het is een goede yoyo maar er zit maar 1 touwtje bij dus dat mofen zij wel verbeteren
Fijne webshop voor jojo’s en toebehoren
Genoeg keus, fijne jojo’s en fijne verzending.
Wat een service van Jojo.nl
Voor de eerste keer een bestelling gedaan bij Jojo.nl en heel goed bevallen. Wat een service, zeer snelle levering en goede prijzen. Ik had zelf iets verkeerd besteld, na contact wat makkelijk en snel ging is de bestelling aangepast en juist geleverd. Ik kan een ieder aanbevelen hier te bestellen.
Prima snelle levering met veel…
Prima snelle levering met veel beschikbare informatie.
Goed materiaal
Goed materiaal, snelle bezorging, fijne aanbiedingen, prachtige kwaliteit! Heel klantvriendelijk ook!
Alles heel goed!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.