Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tak for jeres daglige artikler. Det er mig en glæde at blive oplyst uforsødet om de barske nyheder. Det er med alt tydelighed at vores politikere har mistet grebet om indvandringen og dens konsekven... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg synes de giver en meget bedre dækning af virkeligheden end de medier jeg normal læser. Jeg kan godt lide at en spade bliver kaldt en spade. Tak for Jeres indsats til reel nyheds oplysning især... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

den korte avis Det er en daglig fornøjelse at læse den korte avis. Som med alle andre medier er det klogt at sætte sin egen fornuft ind. Ethvert medie vil præge i forhold til baggrundsholdninger,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ifølge PET og Politi er der nogle ting vi skal være opmærksomme på i fremtiden. Disse ting bliver efter min mening ikke videreformidlet af de politisk korrekte medier. Den Korte Avis formår på den lan... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Karen Jespersen og Ralf som driver den …

Karen Jespersen og Ralf som driver den korte avis og er oprindelig jøder, der flygtet fra Tyskland under anden verdenskrig til Danmark, som i dag kalder sig for være journalister og opstartet egen avis og vil kun føre had mod islam i sin avis, da jødedom er islams væreste fjender.

1 februari 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sandheden er ilde hørt for de …

Sandheden er ilde hørt for de pladderhumanister der kritiserer den korte avis. Vågn op Danmark....
Ekstra bladet har de samme nyheder, så den korte avis opdigter ikke historier.
Ekstrabladet : /112/20-aarig-mand-blev-trampet-i-hovedet/6913111

13 november 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Grov net"avis" der puster til …

Grov net-"avis" der puster til flammerne. Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået 0. De publicerer nyheder efter devicen: "Hvis det reflekterer skidt på muslimer, så bringer vi det"

Ikke journalistik, men højre-orienteret propaganda.

30 september 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg synes de giver en meget bedre …

Jeg kan godt lide at en spade bliver kaldt en spade.
Tak for Jeres indsats til reel nyheds oplysning især om flygtning og indvandrer som så mange ellers er så berøringsangste overfor.
Jeg et begyndt at anbefale den korte avis til venner og bekendte.

2 september 2017

En flok amøber

En flok amøber, der giver 1 stjerne. Typisk venstresnoede tosser, der ligesom et flertal af befolkningen ikke fatter hvor vi er på vej hen. Avisen leverer masser af dokumentation,men det tjekker man ikke, da man så skal forholde sig til sandheden og den skal ikke frem!!!

24 augusti 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det er fuldt med fake news som de selv …

Det er fuldt med fake news som de selv har opdigtet og stykket sammen uden kilder, skrevet på en meget lavt niveau, kun ensidig og fremmedhadske og propaganda indhold.
Når man læser kommentarerne af dem der følger siden så opfordre de til drab af muslimer og indvandre.
Det tiltrækker mennesker som i forvejen er så forskruede i deres verdens billede fremmedhadske og let at manipulere med og den side indgyder mere ignorance og had blandt dem.
Når man skriver en saglig kommentar derind bliver det slettet og man bliver blokeret.

15 juni 2017
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Med åben og ærlighed kommer man længst

Det er befriende at læse det, den såkaldte etablerede presse ikke vil eller ønsker, at viderebringe. Indvandringen fra ikke vestlige lande er nemlig et altoverskyggende mega problem, i det meste af EU - også her i Norden. Problemerne kræver en aldeles aktiv og effektiv indsats herhjemme ! Lad os istedet hjælpe og bistå (mange flere) i nær områderne.

25 februari 2017

ingen pli

Fordi! der er en gruppe i jeres navn, der giver alle virksomheder 1 stjerne!

21 december 2016

usagligt

I opfordrer alle til at anmelde på alle andres trustpilot og kalde dem yderfløjs partier, hvor er i dog ynkelige, her kan i få med samme mønt, 1 led stjerne i denne juletid.

19 december 2016
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Falske og gamle artikler.

Foruden den omtalte hadpropaganda, synes jeg det mest iøjenfaldende er når man fra den korte avis læser en artikel om en given ting som skete for 10 år siden på den anden side af jorden.
Slet ikke spor saglig, og uden fokus på nyheder.

Det værste er at flere af deres støtter føler at Trustpilot skal være et forum for politisk propaganda.

18 december 2016

Hadeblog

Budskabsinternetside hvis hovedformål er skræmmekampagne mod muslimer og indvandrere. Indholdet består fortrinsvis af uverificerede og/eller uverificerbare påstande.

17 december 2016
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.