Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har været afsted for 2. gang - denne gang et retreat med forskus på træning. Sjov og dejlig træning med fokus på den enkelte og samtidig bare et fantastisk sted at opholde sig. Der er en særlig... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Balsam for krop og sjæl ❤️ Jeg har lige været på Bootcamp med fokus på træning. Det var 2. gang, jeg var afsted. Igen var det helt vidunderligt 🥰 - Vidunderlig mad 🤩 - Fantastisk s... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hvor er den 6. stjerne når man skal bruge den? 😊 Har brugt 5 dage på det mest geniale retreat hos Michelle i Riogordo, hvor alt gik op i en højere enhed ✨ Fuldstændig mageløst med træning med dy... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har været på retreat hos Michelle. Bookede turen, som en selvforkælelse. 4 dage i lækre omgivelser, dejligste mad, pool, gåture, snak og grin. Nød godt af workshops hver formiddag, der gav anledning... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Balsam for krop og sjæl ❤️

Balsam for krop og sjæl ❤️

- Vidunderlig mad 🤩
- Fantastisk selskab, med en masse gode snakke 🥰 men også mulighed for at trække sig, hvis der var brug for det
- God træning med udgangspunkt i den enkelte, så alle kan være med uanset, hvilket udgangspunkt, man kommer med
- Dejlige omgivelser - både hus og bjergene omkring, hvor vi gik mange ture

At tage på retreat hos Michelle har hver gang givet en masse ro og eftertanke ❤️

Michelle er en helt fantastisk vært og hun formår at få alle til at føle sig helt særlig og plante en tro på, at det man drømmer om er muligt 🥳

Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, kan jeg kun anbefale retreats hos Michelle ❤️

13 april 2026

Har været afsted for 2. gang

Har været afsted for 2. gang - denne gang et retreat med forskus på træning.
Der er en særlig ro og man føler sig straks hjemme.
Der er mulighed for tale med en masse andre dejlige kvinder, som man kan spejle sig i og hente inspiration fra, men der er også mulighed for man kan trække sig og få alenetid.
Michelle er så dygtig til at åbne sit hjem og sætte rammerne for en fantastisk og meget givende oplevelse.

8 april 2026

Ahhhh ♥️

Personligt, nærende, charmerende, givende med høj kvalitet. Skønneste ophold med bootcamp/træning, fantastisk mad og god stemning. Omgivelserne er rolige, æstetiske og charmerende og Michelle er som altid nærværende, underholdende og fuld af gode historier. Kan varmt anbefales♥️

12 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har netop afsluttet en fantastisk…

Jeg har netop afsluttet en fantastisk Bootcamp hos Michelle Hviid, i Riogordo i de andalusiske bjerge og jeg kan ikke anbefale det nok! 🌟

Værtskab og Atmosfære:
Fra det øjeblik, jeg ankom, blev jeg mødt af Michelle’s uovertrufne og fantastiske værtskab. Hendes autenticitet og humor gjorde, at man følte sig hjemme med det samme. Hun formåede at skabe en varm og inkluderende atmosfære, hvor alle kunne være sig selv.

Maden:
Maden var simpelthen vidunderlig! Hver måltid var en oplevelse i sig selv, fyldt med smag og sundhed. Det var tydeligt, at Rikke havde tænkt over hver eneste ingrediens, hvilket gjorde det til en fornøjelse at spise.

Træning:
Træningen var intens, men utrolig givende. Med Louise som træner fik vi to træningssessioner om dagen, der virkelig udfordrede både vores fysiske formåen og vores vaner. Louise havde en fantastisk evne til at motivere og presse os til at yde vores bedste, hvilket resulterede i både sved og latter.

Alt i alt var denne Bootcamp en uforglemmelig oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til alle, der ønsker at forbedre deres velvære i en støttende og sjov ramme. Tak til Michelle, Louise og Rikke for en fantastisk oplevelse!

13 april 2026

Fantastisk retreat

Jeg tilbragte vidunderlige 5 døgn på Michelle (og Mortens) fantastiske sted i Riogordo. Beliggenheden i bjergene er balsam for sjælen. Maden (lavet af Michelle og Rita) bestod af veltillavede lokale råvarer og en fryd for øjne og gane 🤩.
Michelle giver meget af sig selv og jeg fik mange gode redskaber med fra de snakke vi havde i den gruppe af skønne kvinder der var med på retreatet.
Jeg kan på det varmeste anbefale et retreat hos Michelle ❤️

30 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mental house keeping i skønne omgivelser

Jeg har fuldt Michelle Hviid og hendes autentiske tilgang på afstand i mange år. Jeg skulle derfor ikke tænke længe over at melde mig til hendes retreat.

Det blev til en fantastisk oplevelse fyldt med refleksioner og udfordringer, som tjener til mental housekeeping og et skub til fortsat at leve livet modigt.

Maden var sund og lækker og faciliteterne passede perfekt til et par dage, hvor skuldrene kom helt ned. Samtidig var der plads til skønne gåture og daglig træning i smuk natur.

5 stjerner herfra.

4 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Netop hjemme efter et forkælelses…

Netop hjemme efter et forkælelses retreat hos Michelle. Dette er anden gang jeg er der med min hustru og det alene siger jo en del. Rammerne er sat med lækker mad, gode mennesker og en kombination af hygge, motion og afslapning. Kan kun anbefale andre at gøre det samme. På ganske få dage er de andre gæster, venner man lige har mødt. Michelle og Morten er de perfekte værter på et skønt sted.

14 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Forkælelses weekend. Har du nogensinde fået en gave og…

Har du nogensinde fået en gave og tænkt, hvad pokker skal jeg "bruge" det til? Det var min umiddelbare reaktion da jeg fik en forkælelses-wekend i Spanien hos Michelle &Co. Og jeg kan godt afsløre at jeg ikke var den eneste mand der troede jeg var "fejlinviteret" 😊 Og hurtigt oplevede vi, at de forudindtagede holdninger (heldigvis) ikke holdt stik. Det var en super oplevelse og meget dygtigt tilrettelagt af værterne, som med fantastisk stemning og geniale måltider fik skabt grobund for at deltagerne mødtes som fremmede og tog hjem så tæt at være venner som man kan på 3 dage. Stor anbefaling herfra og jeg tænker ikke det er sidste gang vi har været der 👍

23 augusti 2025

Power

Power, (k)ærlighed, ligefremhed og uendelig gavmildhed, er hvad du oplever, når du tager på retreat hos Michelle. Udover fabelagtige omgivelser og fantastisk forplejning, faciliterer Michelle fire lærerige og indsigtsfulde dage. Michelle får fem flotte stjerner og min største anbefaling. <3

19 maj 2025

Fuld plade på stjerner.

Fuld plade på stjerner.
Kæmpe anbefaling til et retret med autenticitet, venskaber, grin, gåture og så meget lækkert mad..
Michelle kan noget ingen andre kan favne, dele, og skabe tryghed.
Man må bare tilbage igen 🥰

19 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Netop retur i Danmark efter 3…

Netop retur i Danmark efter 3 fantastiske, berigende, intense og eftertænksomme dage i Riogordo hos Michelle. Følelsen af at være hørt, omfavnet og fået et kærligt skub ligger lige under huden og min motivation for at leve livet modigt er i top. Virkelig bonus og kæmpe tak også til Vivian, som fremtryllede de lækreste og sunde retter og bare hyggede om os. Selvom jeg ikke kendte de øvrige deltagere da jeg kom, gik snakken hurtigt lystigt på kryds og tværs og jeg tænker vi ses igen. Det er så nemt at forelske sig i det hele, dagene fyldt med træning, timerne med personlig udvikling, gåture i bjergene, afslapning ved poolen, massage, snak og latter, skøn mad, Tak for gæstfriheden og alt det andet, jeg har lyst til at komme igen.

16 maj 2025

Et ophold hos Michelle i Riogordo er

Et ophold hos Michelle i Riogordo er
Rørende, omsorgsfuldt, kærligt, vildt, smukt, varmt, hjemligt, ærligt og Michelle giver sig fuldt ud og deler ud af sig selv på en måde der er helt unikt. Hun er meget autentisk og samtidig skide skæg.
Hun får en til at åbne op og måden hun samtidig fortæller sine egne historier på er helt fantastisk.
Der hele sker i et meget trygt rum med den vildeste forkælelse og lækreste mad.
At stedet er indrettet som et hjem gør det ydermere ekstremt hyggeligt.
Giver mine varmeste anbefalinger !

15 maj 2025

Bootcamp hos Michelle

I år skulle jeg prøve en bootcamp hos Michelle.
Jeg havde en idé om, at vi skulle træne en masse og ellers slappe lidt af.
Det levede fuldt op til mine forventninger. Jeg fik ømme muskler takket være Christinas hårde træning.
Jeg fik grinet en masse og lært nogle fantastiske kvinder at kende.
Oven i det guidede Michelle os til at stille spørgsmål til os selv, og det liv vi lever.
Endnu en gang er jeg dybt taknemmelig over at være en del af gruppen hos Michelle.
Hvis nogen sidder og overvejer at tage et retreat hos Michelle, så vent ikke men tag afsted. Du vil aldrig fortryde det.
Jeg glæder mig allerede til næste gang.

23 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Du skal tage med på Michelles retreat…

Du skal tage med på Michelles retreat hvis du:
Ønsker at tage dig selv mere alvorligt.
Ønsker at tage dig selv mindre alvorligt😉.
Ønsker at få øje på, hvad du VIRKELIG gerne vil opnå.
Ønsker et kærligt sammenhold med de andre deltagere.
Det er svært at forklare - skal opleves.
Det hele faciliteres i de mest vidunderlige rammer og af et af de mest generøse og autentiske mennesker, jeg har mødt. Michelle deler gavmildt ud af sig selv og sit hjem så du hele tiden føler, at du er i en varm, tryg omfavnelse.
De bedste anbefalinger!

4 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lær at Se dig selv med nogle andre øjne

Jeg har været på et kursus hjemme hos Michelle i 3 dage, allerede fra jeg trådte ind af døren følte jeg mig velkommen. Det Michelle kan er så livsgivende, at få en gruppe mennesker på kort tid til at føle sig trygge, set og anderkendt. Man får blide og kærlige skub der får en til at se sig selv med andre øjne. Der er plads og hjerte med fra start til slut, grin og gråd og grin igen. Jeg vil altid anbefale Michelle, hun kan noget, jeg ikke har oplevet fra andre. Tak❤️

16 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En skøn og berigende oplevelse

Michelle inviterer gavmildt og hjerteligt indenfor i sit fantastiske hus med den skønneste udsigt. Her forkæles husets gæster med dejlig mad, og hun gør plads til grin, tårer og vigtige samtaler, der inspirerer og skaber nye relationer. Kan kun anbefales.

6 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En virkelig smuk og unik oplevelse

Du får et kærligt los bagi som vi alle kan have brug for, for at udvikle os og blive en gladere version af os selv.
Michelle er på alle måder en ener og gør tingene på sin helt egen måde og jeg er vild med det.
Gør noget godt for dig selv og book et retreat - det kommer du ikke til at fortryde.

Og et tak til alle de skønne kvinder jeg har delt denne helt specielle oplevelse med.

4 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Lærerigt retreat i skønne omgivelser

Jeg er netop hjemvendt fra det mest fantastiske retreat hos Michelle Hviid i de smukkeste rammer i hendes skønne villa. Jeg har mødt 12 skønne kvinder, fået det mest lækre og spændende mad lavet af Vivian og Michelle, massage, træning, gåture, svømmeture, gode og dybe snakke og masser af grin - ja hvad mere kan man ønske sig. Michelle er et meget kærligt og givende menneske, som man føler sig tryg ved ❤️ - hun har om nogen levet livet modigt. Det har været så lærerigt for mig, og jeg kan på det varmeste anbefale det. Jeg er meget taknemmelig 🙏🏻

7 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

What happens in Riogordo, stays in Riogordo…

Men det, der sker, er rørende, vildt og så fyldt med erkendelser og livsklogskab, at man rejser hjem med en mental kuffert så fuld, at man slet ikke forstår, at alt det kan ske på så få dage.

TAK, Michelle, for at invitere os ind i dit hjem, dele ud af dine erfaringer og give os så mange grin og tårer, som jeg sjældent, nej aldrig, har prøvet før. Tak for at skabe rammen om vilde samtaler mellem kvinder der står et sted midt i livet og trænger til at komme væk fra ‘midt imellem’, mærke efter, blive tydelige og få rykket på ‘det, der står og blinker’.

Tak for muligheden for at møde sådan en flok fantastiske kvinder, der på få dage blev til fortrolige vidner med en meget unik oplevelse sammen!

“Jeg er lidt mere menneske, lidt mindre maskine” ❤️

10 september 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.