Det var mycket längre leveranstid än vad det stod att det skulle vara och det tog ungefär två veckor att få hem paketet, men jag förstår att det ibland kan vara mycket att göra och att det inte går at... Se mer
Order 5018 den 28 /1 2st strandstol fick en den 24 /2 men fel färg, meilat ett antal gånger om stol nr2 men inget svar, order betalt, man kan ju hoppas på en leverans, vem vet.? Tack fick återbetalnin... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Decorema är en av Sveriges ledande fritidsbutiker med över 50.000 nöjda kunder. Vi är en svensk butik som säljer smarta lösningar för dig, hus och hem. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter till oslagbara priser med snabba leveranser inom hela Sverige. Varmt välkomna att handla hos oss eller kontakta oss direkt för personlig service.
Polygonvägen 61, 187 66, Täby, Sverige
- 0702859325
- info@decorema.com
- decorema.com
Oseriöst!!
Beställde varor i december 2020 som fortfarande inte har kommit. Har mejlat flera gånger och fått autosvar med svammel om ombyggnationer etc. Johan svarade mig en gång att han skuiie kolla upp det hela men sen dess är det helt tyst. Uteblivna julklappar som betalades för nästa ett år sen, sjukt dåligt!
Var försiktiga, det är en bluff.
Jag väntar fortfarande på en vara som jag beställt i Februari. Det här är ett bluff företag.
Kan jag få min vara order #6116
Kan jag få min vara order #6116. ???
Beställde den i mitten av februari 2021. Kan ni inte så vill jag ha pengarna tillbaka. //Monika
Företag i konkurs Konkurs inledd 2021-07-22
OBS! Köp inte bara. Företag i konkurs
Konkurs inledd 2021-07-22. Webb sida: bolagsfakta punkt se.
Beställt och betalt vara
Beställt och betalt vara! Blev blåst på både vara och pengar. Blufföretag!
Köpte en värmeväst 20210222 514 kr…
Köpte en värmeväst 20210222 514 kr .Efter 30 mail till Decorema har min väst inte kommit än Deras svar till mig är Alla ska få sina varor .De är inne i ombyggnad som ska göra det lättare i framtiden att skicka paket .Jag vill bara säga att större blufföretag får man väl leta efter undrar hur många som har blivit lurade av Decorema
Beställde en sax i mars som fortfarande…
Beställde en sax i mars som fortfarande inte dykt upp. Dum som jag var är den betald oxå
Tjyvfirma.
Har i mars inbetalt 2479 SKR för en elsparkcyckel som skulle vara en present, väntar fortfarande i juli på varan.
Beställt och betalt men varan har inte kommit på 3 månader
Jag beställde en spegel i mars och betalade dumt nog direkt, varan har fortfarande inte kommit. Blev lurad som andra blivit, läste tyvärr inte omdömena innan jag beställde
Den 20 januari beställde jag en usb…
Den 20 januari beställde jag en usb uppvärmda matlåda och nu är det den 29 juni och jag har fortfarande inte fått min usb uppvärmda matlåda ska det verkligen ta fem månader att få något som man har beställt...order nummer #4498
Fick aldrig min leverans
Fick aldrig min leverans. Endast en massa auto-svar när jag skrev mail. Under all kritik.
Beställde en klockradio och betalade…
Beställde en klockradio och betalade dumt nog direkt 739 kr, grundlurad som alla andra tyvärr!
Fullständigt bluffbolag!
Jag köpte en produkt från detta företag…
Jag köpte en produkt från detta företag den 20 dec 2020 (idag är de den 20 juni 2021).De enda jag har fått är en jäkla massa ursäkter "Företaget har inte gått i konkurs utav vi har omstrukturerat bara." "De har vart semester" "Hen troligen ägaren skulle till och med se till att hen själv såg till att paketet kom iväg" Och jag skulle inte behöva betala produkten heller iall den stund de blivit så mycket strul. Jaaaa, de finns mer undanflykter och bortförklaringar, vet inte hur många mejl som gått mellan dom och mig. Men jag kommer då aldrig i mitt liv mer ha nånting med dom att göra mer och nu finns inte ens produkten kvar hos dom! 'Jag är både arg och ledsen, tänk om de vart en present till nån högtidsdag?? Förstår inte ens hur ett företag kan göra nånting dyligt!!
Fick inte min vara efter veckor av…
Fick inte min vara efter veckor av väntan. Svar från kundtjänst var pengarna tillbaka och att jag skulle få varan som kompensation. Men varan dök aldrig upp. Återbetalningen fick jag.
Ordernummer #7565.
Ordernummer #7565.
Beställde för ca 550 kr. Det var i Mars och har försökt ringa och maila och skriva till dem på fb messenger. Inget svar. Bluff-företag, köp inte från dem!!!
Bedrägeri
Bedrägeri. Och Klarna vägrar betala tillbaka trots tiotalet påpekanden att decorema inte existerar och därmed inte levererar. Polisanmälan inom kort
Beställde i februari och betalade,men…
Beställde i februari och betalade,men ingen vara.Meijlat dem flera gånger,men det är väl tyvärr bara att inse att jag har blivit lurad,fy vad lågt,men hädanefter så kommer jag att vara på min vakt när det gäller nätföretag.
Något väldigt skumt
Det har gått nästan tre månader sedan jag beställde vara av Decorema. 9 mars fick jag mejl om att min försändelse var på väg. Tid gick och inget hände. När jag mejlade i april fick jag automatsvar om att man hade problem med leverantörer och bytte ordersystem. Men när det ännu inte har löst sig nöjer jag mig med att vara tacksam över att jag bara handlade för 300 kronor.
Tillägg: Intressant att företaget i alla fall är så pass levande att det ber om mer information för att kunna spåra min beställning.
Blufföretag
Blufföretag
Inte fått varor, svar eller pengar tillbaka. Däremot har man försökt att få bort omdöme.
Räkna inte med att få någon leverans från detta blufföretag.
Beställde och betalade för en vara i mars, som fortfarande inte har kommit. Det går inte att komma i kontakt med företaget. De skyller på att de byter hela sitt webbsystem, uppdaterar sin design och alla funktioner. Jag är glad att jag bara blev av med några hundralappar och inte mer. Inser att jag har blivit lurad.