Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer onbetrouwbare leverancier. I Eerste keer konden niet uitleveren omdat afleveradres incompleet zou zijn. Flauwekul, in de orde staan ze correct. Nieuwe afspraak gemaakt voor levering, en ja hoor.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Waardeloos. Speciaal 2x thuisgebleven omdat ze een levering zouden doen, maar 2x niet op komen dagen, zonder iets te laten weten. Vervolgens komen ze op een dag dat we niet thuis zijn, ook zonder iets... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niet eens één ster waard. Wij hebben transport met premium service geboekt, waarbij levering binnen twee werkdagen werd beloofd. Inmiddels zijn we een week verder en weet men nog steeds niet waar d... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nog slechter dan PostNL!!! Levertijd is enorm ver weg waar je uit kan kiezen (binnen 1 dag moet je reageren), per mail bericht gekregen dat ze vandaag (opeens eerder) zullen leveren, vervolgens niks... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Afspraak gemaakt.. geen bezorging

Afspraakdoor hun gemaakt, hele dag gewacht! geen bericht en geen bezorging.

Bedrijf niet bereikbaar... mails komen terug, geen telefoonnummer.

In een woord.. Een Waardeloos bedrijf met geen respect voor klanten.

1 december 2025

Frauduleus bedrijf

Bestelling niet geleverd want ik zou niet thuis zijn. Maar ik heb een smart deurbel, er is die dag niet aangebeld noch een bestelbus gesignaleerd op de tijd dat ik “niet thuis” zou zijn. Frauduleuze praktijken!

28 november 2025

Slecht bedrijf!!

Slecht bedrijf!!! Komt bezorgafspraken niet na! Duurt ontzettend lang voordat ze de telefoon een keer opnemen!! Ik raad het af om met dit bedrijf in zee te gaan als je een andere keuze hebt! Snap ook echt niet waarom andere bedrijven met hun willen samenwerken!

27 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top!

Perfect geleverd van Zweden naar België. Ging ook supervlot, op 4 werkdagen in België. Ik had een leveringsdatum opgegeven die pas twee werkdagen later was en werd ook die dag dan ook geleverd. Top!

19 november 2025

Lekker dan

Lekker dan, hele dag gewacht omdat deze volgens Denise vandaag zal afgeleverd worden. Geen enkele moeite nemen gewoon wat de informatie aan de hand van de trackingcode aangeeft. Niet bereid even contact op te nemen met de chaffeur of iets dergelijks. Het gaat hier niet om een pakketje maar om meerdere pallets. Waardeloos!

17 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vandaag zou fiets geleverd worden

Vandaag zou fiets geleverd worden. Net gebeld dat de vrachtwagen uit Duitsland niet op tijd komt. Heel vervelend, vrije dag voor opgenomen. Kunnen geen tijdslot geven. Totaal geen empathie, leveren niet in weekend!!! Afgesproken donderdag 13 november, ik ben benieuwd! 🤨

7 november 2025

Shit company

I want to give 0 cuz 1 is more than they deserve. Twice now, for 2 different packages, they asked for a delivery date. Both times I choose a day off, both times I get stiffed waiting at home for nothing. Last time they dumped my package worth €1000 in the middle of the street while I was at work on the day AFTER the day we agreed upon. I swear, if they dump my package on the street again tomorrow while I'm at work and it gets stolen...

7 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vertraagde levering zonder update of communicatie

Ik heb via de app netjes een bezorgdatum gekozen en deze bevestigd. Toen ik later merkte dat de Track & Trace-informatie niet werd bijgewerkt, heb ik telefonisch contact opgenomen met de klantenservice. Mij werd toen verteld dat het pakket vandaag tussen 09:00 en 17:00 uur geleverd zou worden.

Het is inmiddels 19:00 uur en ik heb nog niets ontvangen. Daarnaast heb ik ook geen e-mail of melding ontvangen over een eventuele vertraging of nieuwe bezorgdatum. Ook in de app is geen verdere informatie beschikbaar over de status van mijn bestelling.

3 oktober 2025

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel. Al 20 jaar zijn ze niet in staat te leveren cf afspraak. Je mag een dag uitzoeken voor de levering. Dat kan dan alleen tussen 8u en 17u, een kleinere tijdszone is niet mogelijk. En uiteindelijk komen ze niet eens op die dag, maar dagen later en onaangekondigd op een moment dat het mij niet schikt. De chauffeur is nog zo vriendelijk om te helpen met afstapelen, maar wordt dan door zijn baas gebeld dat hij te lang stil staat. Diezelfde baas die niet in staat is zijn eigen planningen na te komen.

5 september 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Komt afspraken niet na en liegt over reden.

Uiteindelijk is geleverd door een behulpzame chauffeur die het zware pakket tot ver in het gebouw gereden heeft. De chauffeur verdient met zijn inzet een 10, waardoor de review van 1 naar 2 sterren is gegaan.
Zou de logistiek gelegd worden bij mensen met verstand van de praktijk, dan zou het bedrijf zeer waarschijnlijk zienderogen aan kwaliteit winnen.
Het liegen bij de telefonistes is niet nodig en werkt vooral irritatie in de hand. Eerlijkheid wint altijd.

De vergeefs gewachte vrijdag dat niet geleverd werd volgens afspraak is enigszins goedgemaakt. Dat de lift een maand buiten gebruik is is mijn probleem, zoals de dame op kantoor behulpzaam opmerkte toen zijn het smoezenregister opentrok om aan te geven waarom de chauffeur niet zou leveren.

Di vrijdag schreef ik:
Vandaag heb ik de hele dag gewacht op de beloofde levering. Bij het maken van de afspraak is duidelijk vermeld dat vandaag geleverd moest worden, omdat vanaf volgende week een liftinstallatie voor een maand buiten werking is. De chauffeur moest mij bellen op opgegeven nummer. Meermalen heb ik geprobeerd het bedrijf te bellen, maar werd na lang muziekje toch de telefoon niet doorverbonden. Uiteindelijk via een ander nummer kwam het contact wel tot stand. Zoveel telefoontjes later werd aangegeven dat de locatie niet bereikbaar zou zijn, dat het product zo diep in de vrachtwagen stond dat het niet bereikbaar was en nog wat drogreden werden aangevoerd, waarom vandaag niet gaat lukken.
Maandag is nu toegezegd dat wel geleverd gaat worden. Dat de lift dan niet werkt is mijn probleem ... zo gaf de dame aan de telefoon aan. Voor de rest had zij geen contact met de chauffeur, waarmee zij eigenlijk aangaf dat eerder genoemde argumenten waarom niet geleverd zou worden inderdaad drogreden waren.

Het product voor een aantrekkelijk prijs bestellen bij het Nederlandse GroupSumi (dat schijnbaar een Spaans bedrijf is) bleek al tijdens het hele wachten geen goed idee. Toen in juli geleverd zou worden, werd ineens de order geannuleerd. Op anderhalf duizend euro besloot men dat er 90 eurocent te weinig was overgemaakt. Nadat dat verschil uit de wereld was geholpen werd ineens besloten dat een maand later geleverd zou worden. Het gaat om airco-units die in juni besteld zijn en in juli geleverd zouden worden. Dat terzijde. Niet alleen GroupSumi blijkt een partij die niet echt snel levert. Ook hun transporteur Schenker (het voormalige DBSchenker) blijkt het niet nauw te nemen met afspraken.

Nu (avond) staat er een update op site DBSchenker dat om 15:03 niet geleverd is 'Op voorwaarde van geadresseerde', waar de dame rond die tijd aan de telefoon allerlei andere redenen aandroeg, zoals eerder omschreven.

22 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles ging prima

Ik was er eerst bang voor dat ik voor niets een vrije dag zou nemen gezien de reviews, maar mijn ervaring met DB Schenker was uitstekend te noemen.
Ik werd een dag van tevoren gebeld om een bezorgafspraak te maken, en ze zijn keurig geweest.

In mijn geval ging het om een pallet met keukenmeubelen, welke tegen de stoeprand aan werd gezet. Dit was van tevoren duidelijk bekend dus geen probleem.

13 augusti 2025

Onbetrouwbaar amateuristisch.

Een Duitse meubelwinkel, waar wij hadden besteld, laat in Nederland bezorgen door DBschenker, waar wij nog geen ervaring mee hadden.
VIERMAAL is echter een gemaakte bezorgafspraak niet nagekomen zonder bericht van Schenker. Geen belletje, geen app, geen mail, nada.
Omdat hun bezorgmoment wordt opgegeven als tussen 8:00 en 17:00 uur is dat serieus lang voor niets wachten.
DBschenker zelf geeft geen telefoonnummer op om contact te hebben (wat wij inmiddels goed begrijpen) maar is online wel te vinden, waarna wij diverse malen contact hadden met enkele zeer vriendelijke mensen van DBSchenker. Ondanks hun dagelijkse beloftes, zeven uitroeptekens en een intern verbod om onze meubels retour naar Tilburg te nemen lukte het niet om ook maar tot inladen te komen.
Uiteindelijk hebben wij hulp moeten vragen aan de Duitse leverancier die na een "goed gesprek met Schenker", zoals hij dat uitdrukte, regelde dat dezelfde middag alsnog bezorgd werd.
Dit gebeurde met een zgn. bakwagen met 1 chauffeur, die na aankomt direct tegen mijn vrouw opmerkte dat "we" een probleem hadden. In de laadbak stond onze bestelling in folie gewikkeld op een pallet van 120 kilo. Geen laadklep, geen pompwagen, niets om dit heelhuids uit de wagen te krijgen.
Het bedrijf is helaas een joker en behandeld de ontvangers ook als clowns.
We zijn heel blij met de meubels die inmiddels in huis staan, maar dat het afleveren in NL alleen door DBschenker gebeurt zorgt dat we niets meer bij deze winkel willen kopen, wat we eerlijkheidshalve ook hebben laten weten.

1 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zonder klik, ben ik er Klaar mee!

Zonder klik, ben ik er Klaar mee!

Eerder heb ik een negatieve review geschreven, omdat Klik&Klaar er regelmatig uitlag (heb het pas sinds 2 weken geïnstalleerd). Klantenservice heeft paar keer op dat bericht gereageerd en uiteindelijk dat ik via ander kanaal contact moest opnemen. Hun klantenservice heb ik met met glasvezelaansluiting meer dan een jaar geleden vooral een heel slechte ervaring mee: vriendelijk, maar het kost een tijd en pas na heel veel contact werkte het glasvezel.
Maandjes geleden Klik&Klaar genomen. €25 in plaats van €40 voor beloofd stabiel internet en voor mij voldoende.
Het blijkt alleen niet stabiel te zijn. Minimaal 1 keer per 24 uur moet opnieuw opgestart worden (en dat is altijd net als je midden in een teams of banktransactie zit) en vanochtend is er helemaal geen internet. Probeer via Odido op te zeggen, maar daar komt bericht dat ik het later opnieuw moet proberen. Gebruik nu stabiele hotspot van Vodafone. Klik&Klaar lijkt prima voor als een connectie niet altijd beschikbaar hoeft te zijn. Maar als je software moet checken via internet of die van jou is en je geen zware gebruiker bent, maar wel 24 uur internet wil hebben ... is Klik&Klaar van €25/maand te mooi om waar te zijn.

1 augusti 2025

Stupidity and inneffective

I am writing this to express my disappointment and because I am very angry at your coworker.
A lady called me and said that the delivery have come today at half past 9, but I was at home the whole day and I did not hear anything, no knock on the door, no call, nothing.
I was called by one of your colleague at 14:30 to inform me that there was no one home.
This was not true because I was at home. If they were in front of my house, why don't you call me right then when you are in front of my house?
This is a total stupidity and ineffective way of working from your part, while I was at home and the delivery guy is in front of the door.
I was specifically the whole day at home to wait for this shipment. I will not ask my office for another day at home just because of your failed shipment.

You have until 23:59 today to deliver the sofa. I am at home today and I have been waiting from 08.00-17.00 as I promised in my email.
It is your fault of not calling me when you are there.
I want my sofa to be delivered today. No other day.

31 juli 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Lijkt professioneel maar valt tegen

Groot TV meubel besteld in Duitsland.
We kregen vrij vlot een mail dat hij vanuit Tilburg geleverd zal worden en moesten datum kiezen.
Daarna was het stil er stond bij de details "06:25 uur niet geladen"

Tip van Flip: Check op de dag van levering even of het product echt in Nederland is.

Dus, dag weg, extra handjes voor niets stand-by.
Wat blijkt: de planning kiest een aflever dag direct bij het verzenden (op die dag was de kast dus nog niet in Nederland)
Wat een slechte planning bij dit bedrijf zeg
Via de verkoper alles uiteindelijk weer druk uitgeoefend en opnieuw gepland en geleverd keurig met een telefoontje vooraf door chauffeur

25 juli 2025

Geen informatie.

Geen informatie.
Bestelling gedaan zou worden geleverd door Schenker.
Nul informatie wanneer geleverd zou worden.
uiteindelijker achter gekomen dat het in een ophaal locker zit. Geen bericht dat het daar is afgeleverd en dus ook geen QR (code) om het op te halen.
Contact via de chat is onmogelijk, geen medewerker aanwezig lijkt het.
Contact via de mail.... wordt gewoon niet op gereageerd.
Pakket zal morgen of overmorgen wel waarschijnlijk teruggestuurd worden.
en bedankt Schenker.
Waardeloos bedrijf, dat mensen er nog zaken mee doen.

15 juli 2025

Rude

My experience with DB Schenker for a recent bike delivery was absolutely horrendous. I wasted a full day waiting with no ETA, only to find the delivery cancelled with a false reason ("Conditions by the consignee"). The customer service agent claimed the truck couldn't fit on my street (despite it being a common route for large vehicles), refused a reasonable alternative, proposed an impossible pickup spot, became irritated, threatened to cancel delivery attempts, and then hung up on me when I requested a supervisor. Subsequent calls went unanswered, forcing me to contact the vendor directly to prevent the bike from being returned. This amateurish service, coupled with rude personnel and a clear disregard for customer time and truth, made for an incredibly frustrating and unacceptable delivery ordeal.

8 juli 2025

Waardeloos – DB Schenker nooit meer

Fiets besteld uit Duitsland, geleverd via DB Schenker: pure ellende. Geen tracking, geen updates, geen communicatie. Klantendienst in België weet letterlijk niets, terwijl het over hun eigen zending gaat. Eén bedrijf, maar blijkbaar géén interne communicatie. Geen updates over vertragingen.

Totaal onbetrouwbaar en amateuristisch. Geen hulp, geen info, gewoon frustratie. Zelfs één ster is te veel. Nooit meer DB Schenker.

19 maj 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.