Zo'n 80% van de bestanden konden gerepareerd worden. Dat verliep snel en tegen een hele redelijke prijs. De klantcommunicatie via e-mail en telefoon was vriendelijk en duidelijk. Wij waren opgelucht d... Se mer
Företaget har svarat
De hele afhandeling verliep soepel waarbij ik steeds op de hoogte werd gehouden van de voortgang. Het kost best wel wat maar uiteindelijk had ik alle bestanden terug. Netjes aangeleverd op een externe... Se mer
Företaget har svarat
Het bedrijf heeft eigenlijk alles goed gedaan . Het heeft bijna alles gerecupereerd aan gegevens enheeft deze mooi op een harddisk gezet en mij na de verwerking mooi naar mij opgestuurd. Alles is prim... Se mer
Företaget har svarat
Telefonisch en persoonlijk contact gehad met het hoofdkantoor in Uden. Ik ga hier niet te veel moeite meer in stoppen. Het enige wat ik nog kwijt wil, staat hieronder. Ondertussen heb ik oo... Se mer
Företaget har svarat
Data Recovery Nederland biedt professionele hulp bij dataverlies. Data Recovery voor alle media - alle merken - alle besturingssystemen.
Rondweg 55, 5406 NK, Uden, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Data Recovery Nederland
Mijn computer was gecrashed. Waarschijnlijk moederbord kapot. Ik heb de harde schijf er uit gehaald en overgezet in een externe behuizing. Deze was niet meer te benaderen.
De HDD opgestuurd naar Data Recovery Nederland. Na onderzoek bleek deze fysiek beschadigd te zijn. Na akkoord te zijn gegaan met de offerte heb ik bijna alle bestanden terug kunnen krijgen en tevens een lijst ontvangen met alle bestanden en ook de bestanden die niet meer te redden waren.

Svar från Data Recovery Nederland
Werden goed op de hoogte gehouden. Telefonische ondersteuning. Geen verplichtingen en nette service.

Svar från Data Recovery Nederland
Externe harde schijf met daarop veel beeldmateriaal vanaf 2005 was beschadigd en niet meer te openen. Via internet terecht gekomen bij DRN.
Makkelijk benaderbaar en eerlijk wat betreft het te behalen eindresultaat bij een recovery. Meer dan tevreden over de service. "It was worth the money"
Top.

Svar från Data Recovery Nederland
Het bedrijf is goed benaderbaar leggen alles goed uit en geven een goede prognose en de daarbij geschatte kosten. De kosten zijn in mijn geval als consument best wel behoorlijk maar het verlies van 9 jaar foto en filmpjes opslag van mijn klein kinderen was het zeker waard. Uit eindelijk was de recover voor 97 % . Dit is vooraf in te zien in recoverfile.
Alles (zoals afgesproken) afgehandeld netjes op een HDschrijf retour ontvangen via bezorgdienst. Ik ben er ontzettend blij mee.

Svar från Data Recovery Nederland
Vooraf een duidelijke beschrijving van wat er ging gebeuren. Na eerste aanmelding nam DRN zelfs persoonlijk (telefonisch) contact op over het aanmeldproces etc. Tussendoor via het portaal wordt je goed op de hoogte gehouden van het gehele proces. Ondanks de flinke kosten zijn we blij dat we de meeste van onze bestanden terug gekregen hebben op een nieuwe schijf!

Svar från Data Recovery Nederland
Duidelijke comminicatie, goede service en veilige transport. Vooraf en tijdens de in behandeling van de datarecovery van de Harddisk heldere uitleg van het proces en tijdsplanning. Door een tracking systeem op hun website was ook zichtbaar wat de voortgang was van de datarecovery.

Svar från Data Recovery Nederland
Ik heh alles verloren en data recory Nederland heeft me geholpen alles terug te krijgen, bedankt

Svar från Data Recovery Nederland
Ik wilde een externe harde schijf met veel emotionele waarde laten repareren. Data Recovery Nederland heeft mij een label gestuurd om dit te laten ophalen, maar dit UPS label bleek niet te werken. Hierdoor is mijn pakket kwijtgeraakt. DRN heeft geprobeerd hierachteraan te gaan en heeft meegewerkt aan het onderzoek van UPS.

Svar från Data Recovery Nederland
Duidelijke, snelle uitleg, hulp en acties en reacties!
Heel sympathiek, behulpzaam en klantvriendelijk!
Gelukkig 99,3 % van mijn gestrande externe harde schijf weer terug!!
Mijn dank is GROOT!!

Svar från Data Recovery Nederland
I sent my phone to Data Recovery Nederland, trusting them to retrieve valuable data. They gave me an estimate that was outrageously high, far beyond what I could afford. When I requested my phone back, I never received it. After months of frustrating back-and-forth communication, their response was dismissive. They claimed, “we will investigate this issue,” but nothing came of it. Instead, they blamed me for the phone's disappearance, or said it was the mailman’s fault, not theirs. They said, "they can’t "magically" make my phone reappear" — which might explain why they have a magician featured on their website lol, to make data and belongings disappear...
Don't fall for their ridiculous claims! It’s a scam, like all the other reviews here. The last person I spoke to, "Michel," was aggressive, unhelpful, and completely incapable of providing any sort of solution, whether it was compensation, a coupon, or even basic customer service. If you're considering using this company, think twice.

Svar från Data Recovery Nederland
Fijn om via het control panel van DRN de voortgang van logistiek en dataherstel te kunnen volgen.
De instructies en afspraken waren duidelijk.
Gelukkig 98% van de data weer hersteld!

Svar från Data Recovery Nederland
Heeft geleverd wat ik hoopte; een volledig recoverde schijf. Niet goedkoop wel erg goed.

Svar från Data Recovery Nederland
Goed in reparatie, alleen onduidelijk waarom ik ruim 1100 euro kwijt bent, zonder enige uitleg wat er stuk was en wat de oplossing was? Nieuwe printplaat? Kost geen 100 euro, en tijd geen 9 dagen, kortweg volgens mij vlug verdiend… maar ja geen keuze..

Svar från Data Recovery Nederland
I am so satisfied with the result. They recovered ultra important files for us . And with my demand they also try to recover second times for the important files for me . And they finally found . they help me so much . I am very happy. every penny is worthy for such a lifesaver recovery .

Svar från Data Recovery Nederland
Ik houdt mijn beoordeling zo neutraal mogelijk qua sterren.
Het grote positieve punt is dat ik al mijn data terug heb van een gecrashte externe harde schijf.
Minder positieve punten;
1 Na afgifte duurde het 3 werkdagen voor DRN bevestigde mijn schijf te hebben ontvangen
2 Twee dagen is wat men vermeldt op de site voor analyse, werden er bij mij 4
3 Factuur voor herstelwerkzaamheden is 2 dagen later binnen na punt 2
4 14 dagen is wat de site meldt hoe lang men er over doet om een filelist samen te stellen na akkoord voor opdracht. Factuur binnen twee uur na ontvangst voldaan.
Echter wel 17 dagen moeten wachten eer ik een filelist ontving.
5 wanneer ik zelf geen actie had ondernomen had ik de schijf mogelijk nog niet terug gehad.
Telefonisch meerdere keren contact proberen te krijgen, maar geen enkele van de 14 nummers was al die keren niet bereikbaar.
6 Uiteindelijk na 8 dagen maar eens mail gestuurd met de vraag wanneer ik de data kon terug verwachten.
Antwoord blabla verhaal.
7 Tot mijn verbazing de volgende dag een mail met verzendbericht en track & trace code.
Aparte mail met sleutel, en uitleg hoe de encryptie te gebruiken.
8 Na 31 dage i.p.v. 16 dagen data terug op een zogenaamd versleutelde schijf.
Nou mijn data was simpel benaderbaar door een gewone explorer, dus de koerier van UPS die het op een plankje achter het huis wilde zetten met eigen handtekening voor ontvangst had het als hij dat had gewild zo uit kunnen lezen.
DRN zou er goed aan doen nog eens kritisch naar hun eigen publicatie te kijken, zich beter telefonisch benaderbaar te maken en geen gouden bergen beloven.
Overigens dragen die goochelaars en tovenaars niks bij aan de inhoud van de site.
U mag mijn pokerface ook op de site plaatsen, en mij daarvoor een leuk sommetje per maand op mijn bankrekening als vergoeding storten.

Svar från Data Recovery Nederland
Onze externe harde schijf was defect en data recovery heeft er voor gezorgd dat 98 procent van onze foto's is gespaard gebleven. Hiervoor zijn wij heel dankbaar. Ook was de communicatie en verzending helemaal duidelijk.

Svar från Data Recovery Nederland
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.