Data Recovery Nederland Omdömen

Det här tycker kunderna

Företagsinformation

1. Dataåterställning

Skrivet av företaget

Data Recovery Nederland biedt professionele hulp bij dataverlies. Data Recovery voor alle media - alle merken - alle besturingssystemen.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

81 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Heb mijn data terug

Ik heb alle data terug die nog terug te halen was. Goedkoop was het niet. Heb echt een afweging moeten maken wat de data voor mij betekend.
Ben blij met het resultaat.

30 juni 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Service was veel beter dan verwacht

Ik wist niet wat ik kon verwachten toen ik me had aangemeld voor schijfherstel, maar ik ben mooi verrast met de service. Ze zijn duidelijk met hun planning en geven van te voren goed aan hoe het proces in elkaar zit via talloze bladzijdes informatie. Ik moet eerlijk toegeven dat het allemaal wel veel voor mij was (waar ik voor vreesde) waardoor ik bepaalde details vergat en dus ook niet altijd even duidelijk overkwam... ondanks dat hadden ze super veel geduld met me en communiceerde ze netjes via mail al mijn zorgen met herinneringen erbij.

Mijn case en herstel duurde wat langer dan verwacht bij ze, waardoor het buiten mijn planning viel en dus ook mijn financiële situatie heeft beïnvloed. Ik moest daardoor heel laat overstappen op termijnen, terwijl dat eigenlijk van te voren aangegeven moest worden van mijn kant. Toch ben ik op de laatste paar dagen voor betaling netjes verteld dat het geen probleem is. Het was over het algemeen gewoon een hele fijne ervaring!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ze hebben gedaan wat ze beloofd hebben

Ze hebben gedaan wat ze beloofd hebben, 96 % van mijn bestanden hebben ze weer boven water gehaald .
Wel duur maar per saldo ben ik er heel blij mee!!

15 augusti 2026

Beste Hans en Annelies,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat we hebben kunnen waarmaken wat we hebben beloofd en dat 96% van je bestanden is hersteld.

We begrijpen dat data recovery een flinke investering kan zijn. Des te mooier dat je uiteindelijk erg blij bent met het resultaat.

Goed en vakkundig.

Goed en vakkundig.

2 september 2026

Beste JM,

Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je onze dienstverlening als goed en vakkundig hebt ervaren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijke prijsopgave, communicatie en voortgang

Duidelijke prijsopgave, communicatie en voortgang.
Veel files, vooral foto's, kunnen recoveren.

Beste Perry,

Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je onze communicatie over de voortgang en de uitkomst als helder hebt ervaren.

We begrijpen dat data recovery een aanzienlijke investering kan zijn. De kosten hangen samen met het specialistische onderzoek, de benodigde apparatuur en de werkzaamheden die per situatie sterk kunnen verschillen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima communicatie en onverwacht snelle…

Prima communicatie en onverwacht snelle geslaagde afhandeling

11 september 2026

Beste Alphons,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en dat het herstel sneller is verlopen dan verwacht.

Mooi dat we je succesvol hebben kunnen helpen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede service, ze leggen alles duidelijk uit en verstuurd het goed!

3 augusti 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze service als goed hebt ervaren en dat alles duidelijk is uitgelegd en netjes is verzonden.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel goede service en begeleiding

Heel goede service en begeleiding, zowel telefonisch als via email

26 augusti 2026

Beste Paul,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat je onze service en begeleiding, zowel telefonisch als via e-mail, als prettig hebt ervaren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

DRN heeft de data van mijn harde schijf…

DRN heeft de data van mijn harde schijf snel en volledig hersteld!

Beste S. Bakker,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat we de data van je harde schijf snel en volledig hebben kunnen herstellen.

Snelle recovery.

Snelle recovery.. bijna alle bestanden zijn gered.. ruim 95%..

Bij vragen krijg je snel antwoord.

Zeker aan te raden.

Beste Jolanda,

Hartelijk dank voor je mooie review en aanbeveling. Fijn om te horen dat de recovery snel is verlopen en dat ruim 95% van de bestanden kon worden hersteld.

Ook goed om te lezen dat je onze bereikbaarheid en snelle antwoorden op vragen hebt gewaardeerd.

Waterschade van telefoon

Waterschade van telefoon, fotos van dierbare konden worden teruggehaald. (ik had natuurlijk geen backup..)
Na ong 15 dagen kreeg ik de disk met de bestanden. TOP!

1 juli 2026

Beste Bram,

Hartelijk dank voor je mooie review. Wat fijn dat we de foto’s van je dierbare ondanks de waterschade hebben kunnen terughalen.

Juist bij dit soort persoonlijke bestanden begrijpen we hoe waardevol dataherstel kan zijn. Mooi dat alles uiteindelijk goed is verlopen en je de bestanden weer in handen hebt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zo'n 80% van de bestanden konden…

Zo'n 80% van de bestanden konden gerepareerd worden. Dat verliep snel en tegen een hele redelijke prijs. De klantcommunicatie via e-mail en telefoon was vriendelijk en duidelijk. Wij waren opgelucht dat er duizenden foto's en heel veel tekst- en excelbestanden 'gered' konden worden. Heel blij mee.

28 juli 2026

Beste Tineke,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te horen dat we zo’n groot deel van de bestanden hebben kunnen herstellen en dat het proces snel en tegen een redelijke prijs is verlopen.

Vooral bij duizenden foto’s en belangrijke documenten begrijpen we goed hoeveel waarde er in de data kan zitten. Des te mooier dat we een groot deel daarvan hebben kunnen redden.

Ook bedankt voor je complimenten over onze communicatie. We zijn blij dat we jullie hiermee hebben kunnen helpen.

15 jaar oude harde schijf hersteld

15 jaar oude harde schijf (destijds als onherstelbaar beoordeeld) in twee weken door DRN hersteld. Alle data terug gezet

1 september 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor je mooie review. Bijzonder om te lezen dat we een harde schijf die 15 jaar geleden als onherstelbaar werd beschouwd alsnog succesvol hebben kunnen herstellen.

Des te mooier dat alle data teruggevonden is. Bedankt voor het vertrouwen in DRN.

Met vriendelijke groet

Heb mijn data terug

Heb mijn data terug, oude harde schijf was dood.
Jullie hebben nieuwe data leven ingeblazen op een nieuwe externe harde schijf!

Beste Beth,

Hartelijk dank voor je leuke review. Mooi verwoord dat we de data weer nieuw leven hebben kunnen inblazen.

Fijn dat we de gegevens van de defecte harde schijf hebben kunnen herstellen en veilig op een nieuwe externe harde schijf hebben kunnen aanleveren.

Snelle en vriendelijke afhandeling

Snelle en vriendelijke afhandeling

Beste Ties,

Hartelijk dank voor je review. Fijn om te horen dat je onze afhandeling als snel en vriendelijk hebt ervaren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De hele afhandeling verliep soepel…

De hele afhandeling verliep soepel waarbij ik steeds op de hoogte werd gehouden van de voortgang. Het kost best wel wat maar uiteindelijk had ik alle bestanden terug. Netjes aangeleverd op een externe schijf. Zelfs de bestanden die beschadigd leken te zijn waren nog goed.

Beste Tilly,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te lezen dat het hele proces soepel is verlopen en dat je steeds goed op de hoogte bent gehouden van de voortgang.

We begrijpen dat data recovery een flinke investering kan zijn. Des te fijner dat uiteindelijk alle bestanden zijn teruggevonden en zelfs de bestanden die beschadigd leken nog bruikbaar bleken te zijn.

Bedankt voor je vertrouwen in ons.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Goede poging, minder goed resultaat

In eerste instantie was ik ontzettend blij toen ik zag dat er een dataherstelbedrijf in de buurt zat. Ik schrok wel van de uiteindelijke kosten, maar in mijn geval ging het om video-opnames van mijn treinreizen die ik graag terug wilde hebben.

Het herstelproces zelf werd duidelijk in beeld gebracht, zodat je precies kon zien bij welke stap het herstel zich op dat moment bevond. Op de lijst met herstelde (en niet-herstelde) bestanden stonden echter bestandsnamen die voor mij totaal niet herkenbaar waren. Daardoor had ik eigenlijk geen echte keuze: ik kon alleen de factuur accepteren en betalen, of kiezen voor ‘no cure, no pay’ (wat ik op dat moment een beetje zonde van de moeite (van het bedrijf) vond). Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen de factuur te betalen.

Toen ik de herstelde data ophaalde en bekeek, bleek het merendeel van de video’s niet meer bruikbaar te zijn. Er zaten haperingen in de videos, de kwaliteit was duidelijk achteruitgegaan en de resolutie was veel lager geworden. Ik realiseer me dat dit bij het herstellen van video’s kan voorkomen, maar als ik dit vooraf had geweten (toen de lijst met herstelde bestanden werd toegestuurd) had ik alsnog voor ‘no cure, no pay’ gekozen. Want ja, iets meer als €1000 gaan betalen voor bestanden waar je uiteindelijk niks meer mee kunt, dat is toch een beetje zonde van het geld.

Desondanks waardeer ik de poging die het bedrijf heeft gedaan heel erg.

24 augusti 2026

Beste Etiën,

Dank voor je uitgebreide en genuanceerde review. We waarderen het dat je zowel de positieve punten als je teleurstelling over het uiteindelijke resultaat benoemt.

We begrijpen goed dat het frustrerend is wanneer uit de bestandslijst niet duidelijk genoeg blijkt wat de daadwerkelijke kwaliteit en bruikbaarheid van de herstelde video’s zal zijn. Zeker bij een bedrag van deze omvang wil je vooraf zo goed mogelijk kunnen inschatten wat je uiteindelijk terugkrijgt.

Bij beschadigde videobestanden kan het voorkomen dat bestanden technisch wel hersteld kunnen worden, maar dat de kwaliteit of afspeelbaarheid daarbij is aangetast. Tegelijkertijd nemen we je punt ter harte dat we klanten vooraf meer duidelijkheid moeten geven wanneer daar onzekerheid over bestaat.

Dank voor je vertrouwen en ook voor je waardering van onze inspanningen, ondanks dat het eindresultaat niet was waarop je had gehoopt.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Alles voor de 2e keer vlekkeloos…

Alles voor de 2e keer vlekkeloos verlopen. Vriendelijke bediening, goede communicatie, betrouwbaar proces en al 2x mijn data gered!

Beste Joes,

Hartelijk dank voor je mooie review en je vertrouwen in ons. Extra fijn om te lezen dat je inmiddels voor de tweede keer tevreden bent over onze dienstverlening en dat we ook deze keer je data hebben kunnen redden.

Bedankt voor je complimenten over onze communicatie, service en werkwijze. We hopen natuurlijk dat een derde keer niet nodig is, maar mocht het toch gebeuren, dan staan we graag weer voor je klaar.

Met vriendelijke groet

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het bedrijf heeft eigenlijk alles goed…

Het bedrijf heeft eigenlijk alles goed gedaan . Het heeft bijna alles gerecupereerd aan gegevens enheeft deze mooi op een harddisk gezet en mij na de verwerking mooi naar mij opgestuurd. Alles is prima verlopen geen aanmerkingen. Het bedrijf is zeker een aanrader voor wie veel van zijn gegevens wil recupereren. Prima.

Beste Ronald,

Hartelijk dank voor je mooie review. Fijn om te lezen dat het herstelproces goed is verlopen en dat we vrijwel alle gegevens hebben kunnen terughalen.

Ook goed om te horen dat de overdracht op de nieuwe harde schijf en de verzending naar wens zijn verlopen. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.