Detta är verkligen sämsta banken av dem alla. Ingen hjälp efter kl 16 och så står man där och inte vet vad man ska göra. När man inte hittar sin bank dosa ska man betala en ny för 400kr nä byter hellr... Se mer
Helt värdelöst att ändra på ett invant och fungerande system. Jag tänker på "District" som tycks vara den senaste av kundfientliga och servicesänkande åtgärder. Och varför inte göra den användbar på... Se mer
Helt värdelös. Jag flyttade till Danskebank då jag jobbar i Danmark. Det tog månaden att få allt i ordning. Ofta svarer de inte. Jag ville ha vanligt konto till mina barn. Det tog igen må... Se mer
Hade möte om att flytta bolån till Danske Bank i Oktober 2025. De bad oss inkomma dokumentation som stärkte våra uppgifter, detta skickade vi in två veckor senare. Efter det var det helt tyst, jag mai... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
VÄLJ EN ANNAN BANK!
Efter själv ha arbetat på Danske Bank och sett hur de hanterar personal och kunder så skäms jag...
De flesta anställda inom Danske Bank använder inte ens själva banken pga dess brister.
TIPS: Välj en annan bank om du vill sova gott om nätterna!
Eländets bank
Eländets bank, amatörer med ett gediget passion för att behandla kunder dåligt. Om ni vill känna er missnöjd och frustrerad välj danske bank
Har i ett par veckors tid försökt att…
Har i ett par veckors tid försökt att få ordnat med Danske Bank så att HSB sparandet till mina två barnbarn skall göras med ISK konto. Trots fullmakter som barnens föräldrar (vårdnadshavarna) lämnat till banken samt massor med telefonsamtal med Danske Bank, så verkar det stört omöjligt att få detta. Satt idag i 2 tim 10 min och kopplades runt till 5 olika handläggare, men utan att någon hade behörighet att ordna ärendet, utan kopplades hela tiden till ny handläggare. Har aldrig varit med om något likande! Åkte då hem till dottern o mågen (vårdnadshavarna) och trodde att det skulle vara lättare att fixa det hela när de var på plats. Men icke!! Danske bank uppgav då att de som vårdnadshavare var tvungna att ha fullmakt. Det hela slutade med att vi åter stod i telefonkö och där bankhandläggaren under väntetiden lade på luren!! Ren skandal att banken har sådan inkompetent bankpersonal!
Urdåligt
Skrev i uppgifter på deras hemsida för ansökan om ett lånelöfte och fick som resultat att en handläggare skulle titta på ärendet och återkomma.
Dagen efter så fick vi meddelande från UC att att en kreditkontroll var begärd vilket visade minsta risk för oss båda.
Nu tre veckor efter så har Danske Bank fortfarande inte visat något intresse och huset vi ville köpa är nu sålt och vi har även gått vidare till en annan bank som vill ha oss som kunder.
Glöm oss som kunder Danske Bank!
En uppdatering, fick ett svar till slut där jag blev nekad lån på grund av att jag inte har fast anställning. Jag är fast anställd sedan över 33år men det kanske inte räcker för denna bank? Vill inte banken ha några kunder?
Läser mycket negativt om Danske Bank…
Läser mycket negativt om Danske Bank men jag tycker faktiskt dom inte är så dåliga som folk påstår.
Kort sammanfattat märker jag ingen (större) skillnad jämfört med Handelsbanken. Det negativa jag tycker är deras väntetid på mejl som är långsam, plus att dom endast har lokala kontor på några ställen i Sverige. 2 negativa saker men annars är de som vilken annan bank som helst.
Absolut sämsta banken.
Ett stort frågetecken hur Danke Bank fortfarande finns kvar med en sån FÖRSKRÄCKLIG service. Hämtade en ny kodbox under deras 2 h öppettider,
(10-12:00, ett skämt) två damer sitter och knappar på tangentborden som inte har en aning vad de gör. Skulle logga in och då har kvinnan spärrat mitt kodbox avtal, ringer kundtjänst och de förstår inte vad kvinnan på Norrmalmstorg har gjort. Det ska inte ta 4 dagar att logga in på hembanken för att fixa ett bankID.
Efter 7 år säger jag hejdå, har fått nog av Danke Banks inkompetens av personlig service, utbud av tjänster och idiotiska öppettider.
Skulle det finnas ett 0 skulle jag…
Skulle det finnas ett 0 skulle jag kunna välja det! Ansökte om medlemslån för att lösa andra lån med högre ränta! Fick ej det beviljat pga befintliga blanco vilket jag lämnade in underlag att jag hade lös en av mina blancolån men att det inte hade hunnit att registreras på kreditupplysningen ,De begärde massor med underlag och jag lämnade in direkt efter och får varje gång påminna de om att jag fortfarande inväntar svar. Får väldigt oprofessionella svar med massor felstavningar vilket man inte förväntar sig från personal inom banken! Iallafall jag skriver till de 2 dagar senare efter sista inlämning av underlag och undrar om man har gått igenom det då får jag veta att man hade gjort en ny bedömning och att jag inte fick det fortfarande beviljat pga hög blanco vilket jag inte hade( det blanco lån som var kvar var då det som jag skulle lösa med hjälp av de) då skulle jag inte ha något ytterligare blanco lån kvar alls! Väldigt dåliga och okunniga personal som jobbar med lån och krediter! Vill bara tillägga att jag har en hög inkomst, inga anmärkningar, tillsvidareanställning. Och efter beskedet som jag fick från danske banken gjorde jag direkt en ansöka hos en annan bank med samma ränta som jag hade önskat och fick det beviljat!
Dålig bank, dåligt bemötande, höga avgifter
Dålig ointresserad kundservice, aviavgifter på 75kr, antagande om extra amorteringar som egentligen var en betalning av en vanlig faktura i förtid samt kundservice som är helt ointresserad av att hjälpa sina kunder.
Danske banken (Norge) är den sämsta…
Danske banken (Norge) är den sämsta banken någonsin!!
Några anledningar:
- dålig kundservice
- det tar otroligt lång tid att få snacka med någon, och de bollar med dig hit och dit.
- fördomsfullheten är helt otrolig!
- det tar lång tid att behandla låne-ansöker etc
The list goes on and on!
Alllldrig mer!!!!!
Jag byter tillbaka till Handelsbanken!
Sämsta banken någonsin
Sämsta banken någonsin, personalen vet 0 om bankens produkter. Olika svar från chatt och på telefon. Ni borde f*n skämmas.
asså hemsidan är katastrof
Snabbt, enkelt, seriös
Fick snabbt och enkelt kontakt med kundsevice, lånelöftet tog exakt 15 min att skaffa via webben, dokumenten var klara inom några dagar, sedan bestämde jag mig först för en annan bank - hypoteket.com (vilket jag starkt avråder alla ifrån), men efter att hypoteket.com var väldigt oseriösa i sin hantering och sitt sätt att reagera på kundfrågor valde jag att skriva under på Danske Banken och har nu en väldigt förmånlig och bra bolån.
Inte att rekommendera för företag
Inte att rekommendera för företag. Deras användarvänlighet är inte upp till dagens standard. Vill man dessutom gå igenom betalningar inför bokslut så är gränsen på att se betalningar endast 13 månader....
Deras internetbank är 1000 ggr sämre än…
Deras internetbank är 1000 ggr sämre än andra internetbanker. Jag jobbar med bokföring och har jobbat med alla andra svenska internetbanker under årens gång, men danske bank är under all kritik. I samtliga svenska internetbanker kan man idag klicka direkt på ett belopp för tex lev-betalningar och via klicket se specifierat belopp, leverantör och fakturanummer. Klickar man på en gjord överföring ser man vilket konto det gått till. Detta funkar på ALLA internetbanker utom Danske bank. Helt värdelöst när en samarbetspartners vill ha kvitton på utförda betalningar osv. Sen är sidan helt omöjlig att navigera på. Hela SEB och Handelsbanken, de är bäst när det gäller att jobba med bokföring.
Bra bank
Bra bank!
Bytte från swedbank till danskebank pga bolån, fick låna mer pengar och fick lägre ränta än andra banker!
Företag som aktivt bedriver medvetet…
Företag som aktivt bedriver medvetet pengatvättnkng av kriminella pengar och när man åker fast straffar man den lille. Ärdelös bank som inte behövs. Tur det finns banker som har mer värdighet än denna skitbank
Ändrade kraven när avtal skulle skrivas!
Jag och min sambo skulle flytta bolånet till dem eftersom de erbjöd låg ränta och att det räckte med att 1 av oss flyttade resten av sina bankärenden (lönekonto mm.) till dem. De hade ca 45-60min telefonmöte med var och en av oss och krävde en husvärdering. Efter allt besvär så säger de att vi är godkända för lånet och behövde då bara flytta över bådas bankärenden till dem!
Efter all tid och pengar vi lagt ner så ändrar de sina krav!
Aldrig mer att jag kontaktar dem igen! Se upp innan ni gör samma misstag som oss!
Ansökan om bolån avslogs
Ansökte om att flytta bolån men blev nekad via automatiskt mail utan svarsmöjlighet med motivering att jag inte har fast anställning (är egen företagare). Har inga andra lån, hög kreditvärdighet, inga betalningsanmärkningar, personliga tillgångar i fonder och aktier som överstiger bostadens värde. Men med de omdömen som man läser här så är det nog lika bra för jag hade kanske bara ångrat mig. Det borde vara enkelt för Danske Bank att skriva ut det i sitt ansökningsformulär att de ändå inte godkänner ansökningar från företagare så då slipper man lägga tid i onödan.
Problemet är att storbankerna har satt i system att misstro företagare och stirra sig blinda på fasta anställningar. De säger att de vill lära känna sina kunder men sen tar man bort kontor och man får en bankkontakt som sitter i andra ändan av landet och fattar beslut utan att förstå vad man tittar på. Det är bara tråkigt att facken ska samarbeta med en sådan bank, det är kanske dags att gå ur facket också i så fall om de inte även tar företagarnas intresse tillvara.
I samband med att jag skaffade bolån…
I samband med att jag skaffade bolån hos Danske har de lagt till en rad kringtjänster som bankkort som jag har behövt betala extra för utan att jag ens har använt korten. Otroligt oseriös bank som lurar sina kunder på det här sättet.
Har sedan februari försökt att få min…
Har sedan februari försökt att få min bank-id upp og köra. Jag har varit kund i bänken i 30 år i Danmark og därför skaffade också danske bank i Sverige sen 2010. Februari 2021 tänkta jag att det var dags att få bank-id men varje gång jag skicka in dokument dom skriver att jag ska skicka nya(om dom svara)
När jag flyttade hit jag fick en tillfällig personnummer i banken för att dom kunne fixa konto. I flera år jag har försökt att skaffa bank-id men varje gång dom prata om nya problem. Februari tänkta jag att nu händer det efter att jag prata mitt kundservice og tjejen säga att jag endast behöva att göra kundnummerbyta och sen efter någon dagar det går att fixa. Nu är det juni 2021 och fortfarande ingenting hänt