Dancenter husnummer 96217
Gäller husnummer 96217.
Måndag 22/7 fick vi besök av renhållningspersonal som gick genom huset tillsammans med mig. Hen berättade att hen har rapporterat huset till sin chef tidigare om den låga standarden som huset har. Hen tog många bilder på de ”värsta” platserna och sa till mig att hen skulle rapportera till sin chef och att DanCenter måste ta kontakt med oss imorgon förmiddag. Medan hen var här skulle jag justera på persiennerna i badrummet och då ramlade hela persiennen ner från hållaren, vilket hen skulle ge besked om till servicetekniker. Hen behandlade mögel i duschen med ett medel för att få bort det tillfälligt, men det är mögel överallt i huset, både i sovrummen och gemensamma rum. och är egentligen obeboeligt.
I tillägg har huset ett annex som är fullständigt obeboeligt, där är det myror och insekter i hela rummet. Annexet står dessutom inte alls med i översikten över vad som ska rengöras i huset. Vi kan därför inte använda rummet alls som planerat.
Jag är mycket besviken över DanCenters hantering av saken efter att vi hade besök av renhållningspersonal igår eftermiddag där vi gav uttryckligen besked om att vi inte önskar att fortsätta bo i huset på grund av mögel och insekter inne i huset.

Svar från Dancenter