Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Op 17 april 2026 heb ik contact opgenomen met het Zorgteam van CZ betreffende de wachtlijstbemiddeling - op de vijftiende had ik mijn linker elle boog verbrijzeld en ik stond op de wachtlijst voor ee... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik zit al jarenlang bij CZ en nooit problemen. Niet met de arts keuze, behandelprogramma's of declaraties. Ook aan de telefoon als ik ze nodig heb zijn ze beleefd en ter zake kundig. Na het lezen van... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hoi, Cz gebeld voor orthodontist,start van mijn kind minderjarige voor een beugel.Ik heb aanvullende verzekering waar ik 850.-euro aan premie betaal voor mijn gezin en dat dit niet genoeg is voor h... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Diefstal organisatie CZ! Je betaalt veel te veel premie per maand en toch vergoeden ze bijna niks! Ik raad deze diefstal en oplichterij organisatie af!

Företagsinformation

1. Sjukvårdsförsäkringsbolag
  2. Försäkringsagent
  3. Försäkringsmäklare
  4. Försäkringsbolag

Informationen kommer från olika externa källor

Ruime keuze aan zorgverzekeringen, scherpe premie, hulp bij het regelen van zorg en eenvoudig online declareren. Bekijk alle voordelen van CZ en stap over.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 49 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

CZ moedigt verspilling aan!

Ik gebruik al jaren chronisch voorgeschreven Pantoprazol. Nadat mijn vader overleden was, heb ik een grote hoeveelheid pillen van hem overgenomen. Nu ze na een jaar op zijn heb ik ze opnieuw bij de apotheek gehaald. Ik moest betalen omdat het de eerste uitgifte weer is. Erover gebeld maar de klantenservice wilt mij niet te tegemoet komen. Je moet dus pillen weggooien en blijven bestellen. Dan krijg je het vergoed, maar ik word dus gestraft omdat ik tegen verspilling ben. Ongelofelijk dat het zo werkt en CZ zelfs na mijn uitleg bij hun standpunt blijft en het zelfs niet uit coulance wilt vergoeden!

30 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik ben ontzettend teleurgesteld in CZ

Ik ben ontzettend teleurgesteld in CZ. Op papier lijkt het alsof er ruimhartig vergoed wordt, maar zodra je écht iets nodig hebt, doen ze er werkelijk alles aan om het níet te vergoeden. Je krijgt te maken met eindeloos bureaucratisch gedoe, onduidelijke voorwaarden en afwijzingen die nergens op slaan. Het voelt alsof je constant moet vechten voor iets waar je gewoon recht op hebt.

CZ wekt de indruk betrouwbaar en klantvriendelijk te zijn, maar mijn ervaring is het tegenovergestelde: wantrouwen, tegenwerking en teleurstelling. Als je denkt dat je goed verzekerd bent, kom je er pas achter dat je met lege handen staat op het moment dat het er echt toe doet. Ik zou CZ absoluut niet vertrouwen en iedereen afraden om hier een verzekering af te sluiten.

29 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De debiteuren administratie van het CZ…

De debiteuren administratie van het CZ moet hun werk eens beter doen.
Als het even niet lukt om te betalen en je uiteindelijk alles betaald hebt blijven ze je bestoken met rekeningen waar niks van klopt. Ik moest betalen anders zouden ze een deurwaarder sturen terwijl ik de maand ervoor 928 euro betaald heb.
Wat denken hun dat ik een geldboom ofzo. Als het zo door gaat maak ik er een rechtszaak van want dit kan echt niet!!

16 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Als je meerzorg nodig hebt voor iemand…

Als je meerzorg nodig hebt voor iemand met nog enkele jaren levensverwachting dan gaan ze niet akkoord en moet je bij rechter. Daar krijg je te horen dat je gelijk krijgt en meergeld krijgt toegewezen, maar cz kan dit proces jaren vertragen waardoor ze niks hoeven te betalen. Aan de leiding bij CZ, hoop dat je trots op je zelf bent, jullie gaan letterlijk over lijken!

Gelukkig is Kassa er nu bij betrokken en worden jullie aangepakt. Er is een grote groep met slachtoffers inmiddels en wij geven niet op.

14 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Halverwege het jaar zomaar de…

Halverwege het jaar zomaar de afschrijfdatum aanpassen, waardoor mensen ineens dubbel premie moeten betalen? Dat kan toch niet de bedoeling zijn. Niet iedereen heeft een groot inkomen. Het bestuur zou zich diep moeten schamen

30 maj 2025

slecht/stroperig/traag

als je premie betalen met, zijn ze er als de kippen bij!! maar als je een declaratie indient is het alsof de raderen stil blijven staan bij deze organisatie!!! ik denk er sterk over om komend jaar een andere zorgverzekeraar te nemen! ook de communicatie/contact is waardeloos!! kortom; geen aanrader!

9 september 2025

Slecht.

Wat een gemis aan klantgerichtheid en empathie!
Al veel gezeur over ziekenvervoer gehad. Nu blijkt dat declaraties niet vergoed zijn omdat het huisnummer van het ziekenhuis niet vermeld was! Wèl de naam van het ziekenhuis en de postcode maar niet het nummer.
Geen telefoontje of mailtje, maar máánden niet vergoeden om zo’n kulreden!

4 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wij hebben intens slechte ervaringen…

Wij hebben intens slechte ervaringen gehad met cz. Zijn daarom per 1-1-2025 met ons vijven overgestapt.
Had te maken met de co-med problematiek.
CZ mist elke vorm van lerend vermogen.
Weet niet adequaat te communiceren. Blijft halsstarrig ontkennen en handelen.
Goed dat ze onder verscherpt toezicht staan.
Ik pleit voor één nationaal ziekenfonds.

10 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slecht bereikbaar en geen reactie online.

Telefonisch gewoon niet bereikbaar. Via de app is het lastig, omdat je om de zoveel tijd automatisch wordt uitgelogd. Contact gezocht met het Zorgteam via een onlineformulier, ook hier geen reactie op gekregen.

29 augusti 2025

wel of geen vergoeding

op de site staat dat we recht hebben op vergoeding maar cz vind zelf van niet .. vervolgens wordt de rekening via de leverancier verstuurd en dan kan het wel... puur machtsvertoon. kansloze organisatie kan niet wachten tot we kunnen overstappen

9 juni 2025

Waardeloze service

Waardeloze service. Ik lig in t ziekenhuis voor mijn Borstkanker behandeling. Waardoor ik 2 weken later al mijn rekeningen netjes heb betaald. Alleen CZ had geen begrip en heeft Flanderijn deurwaarder ingeschakeld. Ik kan niet wachten om eind van het jaar weg te gaan bij CZ.
Mensen a.u.b. niet verzekeren bij CZ

9 augusti 2025

Geen ster waard

zoals eerder vermeld is door anderen is 1 ster te weinig voor CZ. Ik ben door hun zwaar benadeeld, ik mocht de hoogte van de eigen risico van hun niet aanpassen omdat er een rekening openstond.
Dit mag gewoon niet, maar hebben ze wel gedaan bij mij. Zojuist dan ook een bericht gehad dat zelfs de incassokosten niet verwijderd kon worden. Ga niet met deze zorgverzekering in zee! je gaat er spijt van hebben.

6 augusti 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Cz heeft wel een heel zelfverzekerde…

Cz heeft wel een heel zelfverzekerde creatieve boekhouding, betaal je met h7n link dan boeken ze het lekker af op een premie waarvan de betalingstermijn nog niet verstreken is. Daardoor is er geen overzicht. De service is belabberd, het is teveel moeite om een betalingsoverzicht te maken xodat je kunt zien waar betaalde Bedragen op worden afgeschreven.
En bel je 3x, krijg je 3x een ander antwoord. Transparant zijn zit niet in hun vocabulaire.
Kortom, niks waard.

29 juli 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zorgverlener CZ is een uitstekende organisatie.

We hebben onze belevingen en ervaringen met zorgverleners CZ van zowel de in & out in de periode van ruim 25 jaar in alle opzichten en gevallen uitstekend ervaren en dit was ook onze redenen en motivatie dat wij bij de nieuwe jaargangen niet de behoefte hebben om in welke vorm dan ook naar een vak collega’s zorgverlener over te gaan.
Nb: de medewerkers van zorgverzekeraars CZ zijn klantgericht vriendelijk, deskundig en behulpzaam met het beantwoorden op de gestelde vragen.
De slechte eigenschappen van de menselijkheid zijn in het algemeen; Je zie /hoort zelden of nooit waar je tevreden over bent en het is spijtig genoeg dat dit de realiteit van de tegenovergestelde is geworden.
Ter verduidelijking is de kwestie hierbij benoemd en beschreven.
Nb. Ter aanvulling op de opmerkingen dat CZ telefonisch onbreekbaar, is meerendeel een verbastering van de werkelijkheid.

13 juli 2025

Advies blijf weg van CZ…

Zeer slecht onvriendelijk lang wachten ruim 3/4 kwartier en daaaaaan ?
Dan wordt het erg
Ik moet een zware operatie onder gaan waar ik medische onderdelen nodig heb
Tuurlijk moet het kopen is heel normaal bij CZ vooral omdat ze het niet kennen en kunnen
Dan de fysio deze moet aangewezen door hun anders wordt het niet vergoed begrjjplijk(deels)
Maar als je arts iets anders adviseert en dat het anders moet dan moet je daar ook naar luisteren toch 🤪
Wat geven ze mijn als advies zet het op de rekening van het ziekenhuis dan wordt alles vergoed (maar niet apart) uhuhuhu hoe bedoel je 😳🙈🙈
Nu moet ik naar een fysio die niet de apparatuur en behandel methoden kan
Waardoor ik langer onderweg ben van genezing en de gevolgen van dien
Maar hè gezondheid is niet belangrijk
Alleen maar Cashen

Dus mensen ben gewaarschuwd ga volgende jaar echt naar een andere verzekering maar niet meer naar CZ of kom a.u.b. er niet bij
Een doffe ellende daar 🙈🙈🙈🙊🙊🙊🙊

28 juli 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.