Jag är otroligt nöjd med produkten och har tre stycken olika möss av RollerMouse samt ett tangentbord. Jag behövde dock hjälp med att installera en ny drivrutin till en av de äldre mössen och på hemsi... Se mer

Att jag fick svar på min fundering, även om jag först fick informera er representant om vad det stod på hemsida, vilket var anledningen till att jag kontaktade er. Hon kollade upp det hela och hörde a... Se mer

Snabb leverans. Hade önskat en länk till hur synkat dongle med tangentbord men det hittade jag på youtube. Svårt ändå där jag fick ta hjälp av maken som lyckades när dongeln placerades under tangentbo... Se mer

Hade problem med en ny vara som inte fungerade efter bara ett par dagar. Fick snabbt kontakt och hjälp att prova olika lösningar för att ta reda på om det handlade om ett fel på varan eller ett handha... Se mer

1. Tillverkare av datorhårdvara

Contour Design utvecklar ergonomiska möss som gör det möjligt för användare att arbeta säkert vid sin dator utan risk för smärta eller överbelastning. Våra produkter erbjuder högsta grad av ergonomi och inspirerar till variation och goda vanor.

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

Maskinmjukvaruproblem med en snabb och smidig lösning.

Jag hörde av mig om ett maskinvaruproblem (Firmware) i en av deras produkter. De svarade inom ett par dagar med en smidig lösning där jag kunde uppdatera maskinmjukvaran själv. Löste alla problem.

3 november 2021

Hej Mika,
Hvor er det skønt, du fik løst problemet! Vi håber, du fortsat er glad for dine Contour produkter.

Genomtänkta produkter

Genomtänkta produkter. Bra miljötänk med plastfri förpackning.

3 november 2021

Svar från Contour Design

Mange tak for de fine ord!
Vi håber, du fortsat er glade for dine produkter.

Blixtsnabb och utmärkt hjälp

Blixtsnabb och utmärkt hjälp. Precis så kundservice ska fungera.

2 november 2021

Svar från Contour Design

Vi elsker at høre fra vores kunder - og vi er bare så glade for at høre om din oplevelse med vores kundeserviceteam :-)

Contour Design

Snabb och resolut hantering av ärendet,

Jag fick bra instruktioner för testning så att felet på min Roller-Mouse snabbt kunde ringas in. Därefter snabbt besked om att en ny mus var skickad.
Toppen !!

16 oktober 2021

Svar från Contour Design

Hvor er det skønt at høre! :-)

Contour Design

Mycket bra och snabb hjälp

Mycket bra och snabb hjälp! :-)

15 oktober 2021

Svar från Contour Design

Mange tak for de fine ord og 5 stjerner!
Vi er bare så glade for at høre, du har haft en god oplevelse med vores service team :-)

Mycket bra service

Mycket bra service! Snabb leverans från Danmark av en ovanlig reservdel. Exemplariskt bemötande! Bra!

13 oktober 2021

Hej Conny,
Tusind tak for de fine ord! Vi er super glade for at høre, du modtog reservedelen hurtigt.

Caroline/Contour Design

Mycket snabb och korrekt service

Mycket snabb och korrekt service, gjorde allt för att försöka lösa mina problem.

30 september 2021

Svar från Contour Design

Tusind tak - det er vi bare så glade for at høre! :)

Contour Design

Snabb service och fick hjälp med en…

Snabb service och fick hjälp med en utbytesdel som jag ska försöka sätta dit som jag hoppas löser problemet.

28 september 2021

Hej Christina
Dejligt at høre, du fik en tjep service. Jeg håber, det løste problemet - og ellers skal du være mere end velkommen til at kontakte os igen.

Caroline/Contour Design

Snabb hjälp med min RollerMouse Red…

Snabb hjälp med min RollerMouse Red Plus som inte fungerade. Saklig och bra förklaring om vad jag skulle göra för att få den att funka.

27 september 2021

Svar från Contour Design

Tusind tak for de fine ord - vi er glade for, du nu igen er oppe og køre med RollerMouse!

Trevligt snabbt och effektivt

Trevligt snabbt och effektivt! Skickade snabbt en reservdel som fixade mina problem.

21 september 2021

Svar från Contour Design

Tusind tak for de 5 stjerner og meget fine ord!

Contour Design

Perfekt att få låna hem produkter

Perfekt att få låna hem produkter innan man bestämmer sig. Mycket nöjd med Roller Mouse Red Plus och bra service och vägledning!

13 september 2021

Svar från Contour Design

Hvor er det bare skønt at høre!
Vi håber at du fortsat vil være glad for din RollerMouse i fremtiden :-)

Caroline/Contour Design

Bad att få ett verktyg skickat som brev…

Bad att få ett verktyg skickat som brev direkt till vår kund. Istället skickas detta lilla verktyg som paket till oss vilket fördröjer service till kund och skapar merarbete i alla led är kostsammare både för er och oss samt gör en större miljöpåverkan.

8 september 2021

Svar från Contour Design

Mange tak for jeres anmeldelse! Vi sætter stor pris på, at I giver jer tid til at skrive til os.

Som min kollega skrev til jer, så sender vi al vores post med GLS, så vi kan tracke vores pakker. Det er ret vigtigt for os, hvis der nu skulle ske noget med forsendelserne under vejs. Vi spurgte jer ved kontakten, om vi skulle sende pakken direkte til kunden, men det takkede I nej til.

Vi håber alligevel, at kunden fik sit værktøj. I er altid velkome til at skrive eller ringe til vores support, hvis der er noget I bliver i tvivl om i fremtiden.

Nöjd med snabb återkoppling

Nöjd med snabb återkoppling , hade dock varit roligt mom man fick firmwareuppdatering till strulande rollermouse och inte bara att garantin tagit slut ;-)

18 augusti 2021

Svar från Contour Design

Tusind tak for din feedback og fire stjerner! Det betyder rigtig meget for os at du har taget dig tid til at skrive til os. Jeg vil helt sikkert tage det med videre :-)

Caroline/Contour Design

Kundservice svarade inte på min fråga…

Kundservice svarade inte på min fråga som skickades via deras hemsida. De har bett mig om att "skriva en recension baserad på de erfarenheter du har av vår kundservice".

4 augusti 2021

Svar från Contour Design

Jeg er frygtelig ked af at høre at du ikke har hørt fra os. Jeg har søgt efter din henvendelse, desværre var den ikke kommet korrekt igennem til os, så mine kollegaer har ikke kunne se din henvendelse.
Jeg har netop sendt dig en mail.

Jeg beklager virkelig meget.

Regitze, Contour Design Nordic A/S

bra kundservice

bra kundservice, bra produkter

29 juli 2021

Tusind tak, Mona!

Caroline/Contour Design

Schysst mus men värdelös mjukvara.

Schysst mus, men den kan vara lite knölig att justera. När friktionen i lederna släpper så är det lätt att de glider iväg för långt och så får man börja om.
Knapparnas tryckkraft och känsla är klart på den övre delen av skalan.
Totalt sett klart bättre än andra standard-möss.

Den medföljande mjukvaran (revision 2.3.3002n) är värdelös eftersom den hänger sig totalt varje gång datorn kommer ur viloläget. Om man är nöjd med musens standard-konfiguration så är det inget problem med mjukvaran.

6 juli 2021

Hej P-A,
Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive os så flot og grundig en anmeldelse, det sætter vi meget stor pris på! Vi håber at du til trods for udfordringerne med software, alligevel forbliver glad for din mus.

Caroline/Contour Design

Jag behövde hjälp eftersom min Contour…

Jag behövde hjälp eftersom min Contour Free2 gick snedd på skärmen fast jag rullade rakt på musen.
Jag rengjorde som beskrivningen visade men det hjälpte inte

6 juli 2021

Hej Sven
Vi er kede af at du har haft problemer med din RollerMouse. Jeg kan se, min kollega har været i kontakt med dig d. 29 juni. Hvis du fortsat har problemer skal du være velkommen til at kontakte os igen på info@contour-design.com, så kan min kollega hjælpe dig videre.

Caroline/Contour Design

Snabb respons och tillmötesgående…

Snabb respons och tillmötesgående attityd.

1 juli 2021

Svar från Contour Design

Hvor er det skønt at høre! Mange tak for de flotte ord og 5 stjerner.