Värmesulor som funkade tre gånger. Sen gick dom inte ladda upp. Efter 30 mail fick jag ett par nya. Något blev fel , till min fördel, och två par sulor kom med posten. Tyvärr hände samma sak där. Dom... Se mer

Ändrar mitt betyg till fyra stjärnor, från en stjärna, efter ett gott kundbemötande. Fick först fel vara som inte stämde med beskrivning på hemsidan. Det visade sig vara leverantören av varan som inte... Se mer

VARNING! Det här företaget är inte seriöst. Produkterna är av usel kvalitet, billiga produkter från Kina. Min vara fungerade inte men det går inte att få kontakt med företaget för att göra en reklamat... Se mer

VARNING!!! Detta är ett renodlat bluff företag som jobbar med dropshipping. Deras kundservice sitter inte i Sverige så skulle ni stöta på ett problem och vill returnera/reklamera eran produkt så ka... Se mer

1. Försäljare av campingutrustning

Välkommen till CompassNature, er pålitliga följeslagare för allt inom camping och vandring! Vi är stolta över att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativ utrustning för att berika ert utomhusäventyr. Som en pålitlig partner för naturälskare strävar vi efter att leverera produkter av högsta kvalitet till våra kunder. Hos CompassNature är er tillfredsställelse vår främsta prioritet. Vi strävar efter att erbjuda enastående kundservice och vi är dedikerade till att säkerställa att ni får den support ni behöver vid varje steg på er resa. Er feedback är viktig för oss, och vi är alltid öppna för att förbättra och växa för att möta era behov och önskemål.

1,8

Dålig

TrustScore 2 av 5

Har inte besvarat negativa omdömen

Dom tar betalt för alla varor men…

Dom tar betalt för alla varor men skickar inte allt. Hur jag än visar på att allt inte har kommit så vägrar dom skicka resten eller betala tillbaka pengarna. Tänker polisanmäla och bra om fler gör det som också blivit lurade.

1 april 2024

Totalt oseriöst sida

Totalt oseriöst sida, vill du göra en retur går den till en privatperson. Tar extremt lång tid innan dom registrerar returen om dom ens kommer att göra de. Lång leveranstid och krånglig hemsida för att returnera grejerna

20 mars 2024

VARNING!!!

VARNING!!!
Detta är ett renodlat bluff företag som jobbar med dropshipping. Deras kundservice sitter inte i Sverige så skulle ni stöta på ett problem och vill returnera/reklamera eran produkt så kan ni glömma det.
De kommer aldrig att betala tillbaka eller ersätta er.
Detta är naturligtvis baserat på egna dyra erfarenheter från detta bolag, men är en för lång korrespondens för att publicera här.

1 december 2023

Köpte ett par värmestrumpor från…

Köpte ett par värmestrumpor från Compass Nature som fungerade under all kritik. Har skickat tillbaka produkten i originalförpackning men företaget vägrar ta tillbaka produkten och hävdar att det inte är fel på stumporna samt att jag har provat dem, och det är inte okey. Hur skall man ha ett omdöme om en produkt om man inte får testa den? Jag använder mig då av rätten till att returnera produkten men det går de inte heller med på utan tycker att jag skall stå för returfrakt till mig om jag vill ha tillbaka strumporna, annars så kommer de att kasta dem. Om man nu anser att man inte har en produkt som det är fel på, hur kan man då kasta dem??

Detta är en direkt varning. Handla inte från detta företag då de bara pysslar med dropp shipping och inte tar ansvar för kunder och produkter

8 januari 2024

Bluff

Jag köpte några produkter i tron om att dessa skulle hålla bra kvalité så som omdömena på hemsidan påstår. Visade sig att alla produkter är av låg kvalité och är köpta via någon annan billigare Kina sida och sedan paketerats om i Litauen och levererats vidare till mig. Ett blufföretag som agerar mellanhand och tar inte något ansvar. Efter en lång epost korrespondens fick jag returadress till en PRIVAT PERSON i Sverige!!!!

1 februari 2024