City Self-Storage Danmark Omdömen 366

TrustScore 3 av 5

3,0

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Randers city self storage er ren mafia metode, de snyder og har ingen skam... har send opsigelse flere gang, men de bliver ved med send faktura og kræver penge..

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Har kørt rimelig uproblematisk indtil videre, hvis man ser bort fra møllene, for dem er der nok af. Husk at pakke både tekstil og papir i poser, ellers går de i papkasser og æder huller i det. Med den... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Virkelige gode kampagnepriser, og meget flink og hjælpsomt personale! Der er god service hele vejen igennem, og det er vigtigt når man står midt i den vilde flyttestress. Eneste minus er beliggenheden... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super oplevelse i Hvidovre Personalet er virkelig flinke og imødekommende. Vi har ikke oplevet skyggen af problemer. Lejede primært et rum ifm ombygning, men havde også en campingvogn opbevaret... Se mer

Företagsinformation

1. Magasinering
  2. Flytt- och förvaringstjänst
  3. Butik med flyttillbehör
  4. Förvaringsutrymme
  5. Lager

Om City Self-Storage Danmark

Skrivet av företaget

Hos os kan du leje sikre, tempererede opbevaringsrum uden indsyn, perfekt til både private og virksomheder, der har brug for ekstra plads. Med over 25 års erfaring med opbevaring ved vi, hvordan vi løser dit opbevaringsbehov.

City Self-Storage har 6 afdelinger i Danmark:

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Dejligt nemt.

Dejligt nemt.
Lidt overrasket over beløbet der blev trukket i starten; 4,5 gange startprisen på rummet…

8 februari 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Alt var nemt og lige til

Alt var nemt og lige til, jeg fik mit rum som aftalt, at den sidste stjerne ikke er givet, var fordi der ikke lige var nogen i receptionen, i åbningstiden, men spurgte en anden kunde, hvor jeg kunne finde mit rum nr. Henne

24 januari 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig kundeservice og uforståelig…

Dårlig kundeservice og uforståelig medarbejder. Får en regning med et faktura gebyr på 39kr selvom jeg har tilmeldt pbs aftale, de fortæller mig den er annulleret. De sender en regning den 6/1 med et gebyr som først skal betales 01.02.23 hvilket er helt hul i hovedet. Så er man da desperat efter at trække 39kr fra sine kunder. Første og sidste gang jeg booker mig ind i city Storage

17 januari 2023
Omdöme utan inbjudan
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God oplevelse, kan varmt anbefales

Jeg forsøgte at få et lagerrum hos en af City Self-storages konkurrenter og det var ikke en god oplevelse. Derimod, så fik jeg et lagerrum i løbet af ingen tid og hele processen forløb hurtigt og nemt hos City Self-storage. Jeg kan give mine varmeste anbefalinger.

5 december 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Forespørg på et 1 rum for 14 dage og…

Forespørg på et 1 rum for 14 dage og pludselig vælter det ind med regninger på det rum
Som jeg annulleret. Først kommer der en mail til underskrift ! Og en opsigelse og så en regning! Så en mail på “tak for deres udskrift 🤔 og igen en regning !! Jeg har skrevet til dem 3 gange men intet svar tilbage. Men har ikke skrevet under

11 november 2022
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg kunne ikke fine det rum jeg var…

Jeg kunne ikke fine det rum jeg var blevet tildelt. Der stod heldigvis en meget hjælpsom mand ved sit eget rum. Ham var flink og prøvede at hjælpe mig med at finde mit rum, men efter 1/2 time gav han op, da han heller ikke kunne finde det.
Meget tilfældigt så jeg tilfældigvis noget et sted hvor det måske kunne være. Den hjælpsomme mand hjalp mig med at komme ind og finde mit rum TUSIND TAK TIL HAM. Da jeg gik ind i rummet for at finde min permanente hængelås - var der ingen🤥 og da det var en weekend kunne jeg først få min personlige lås om mandagen. Håber da at fremtiden ikke bringer flere forhindringer 🤞

1 november 2022

Øv oplevelse

Bestilling og betaling gik som smurt. Kommer desværre ud til et opbevaringsrum som er fyldt med en anden kundes ting. Jeg står der mundlam en søndag eftermiddag med 2 utålmodige flyttemænd og en flyttebil fyldt med mine ting.
Intet personale en søndag - hvilket var oplyst på forhånd og som jeg tænker er helt fair, dog skal tingene os spille når en kunde har meldt indflytning en søndag hvor der ikke er personale.
Jeg står der i 40-50 min. Tid med Security i røret, som intet har med dette at gøre, dog nok den flinkeste medarbejder som guider mig igennem og ringer 4 forskellige personaler op i deres fritid for at jeg kan få tingene til at hænge sammen. Den fjerde medarbejder tager heldigvis sin tlf og beklager mange gange og guider mig igennem til et andet ledigt opbevaringsrum så mine ting kunne flyttes.
Ærgerligt at det skulle være på den måde men rart at jeg ikke kørte forgæves med mine ting.
Anbefaler KUN indflytning på dage og tidspunkter hvor der er personale tilgengælige, da det er så øv at opleve sådan noget.

30 oktober 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.