Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Caroline er den perfekte coach, når det handler om livsstilsændring. Du får lækre familie venlige madplaner, som matcher dine ønsker og krav. Tilpasset træningsprogram, som er til at gå til. Samt,... Se mer

Företagsinformation

1. Livscoach

Skrivet av företaget

Jeg tilbyder online forløb, specialiseret i at hjælpe nybagte mødre og kvinder med at finde tiden og overskuddet til at fokusere på en sund og stærk livsstil, hvor vægttab sker sideløbende med en travl hverdag med arbejde, børn og familie.

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan kun anbefale et forløb hos…

Jeg kan kun anbefale et forløb hos Caroline! Det passer perfekt for mig, at træningen kan klares hjemme og at de er med forholdsvist korte sessioner - og at det sammen med ændring af kosten hurtigt viser resultater.
5 stjerner herfra 👌🏻☺️

22 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Caroline er en enormt nærværende

Caroline er en enormt nærværende, sød og kompetent coach! Hun følger op på en helt naturlig og menneskelig måde, selv på de emner som ikke nødvendigvis relaterer sig direkte til kost og træning. Hun er opbakkende og det bedste heppekor, som altid er lige ved hånden. Der er kort svartid, og altid super god sparring hos C. Man får tilpasset træningsprogrammer, og familievenlige kostplaner som er tilpasset ud fra allergener, foretrukne madvarer osv.
Caroline får mine største anbefalinger, hun er klart alle pengene værd!

26 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Caroline er den perfekte coach

Samt, hun kender til livet som mor og hvad det kan give af tanker, glæder og frustrationer.
Hun er super nem at sparre med, giver gode råd, følger op på snakke vi har haft, giver hive five når ting lykkes og er super god til at motivere.
Caroline får de aller bedste anbefalinger herfra💪❤️🙏

3 mars 2026

Helt perfekt!

Caroline har skabt et univers, der taler direkte ind i mine største udfordringer og hun har på bedste vis formået at stille redskaberne til rådighed for mig, for at jeg kunne overvinde dem. Hun er nærværende, forstående, sjov og realistisk i sin tilgang til træning, kost og bare livet generelt. Hendes 80/20 filosofi, og "pyt med det, op på hesten igen" tilgang til hvert lille skridt tilbage, har virkelig holdt min motivation højt i de snart 8 måneder jeg har været i forløbet. I de 8 måneder er der samtidig forsvundet 13 kg, og jeg kan mærke en kæmpe styrke, som jeg ikke kunne før, med kun 2-3 gange 20 minutters træning om ugen. Det passer perfekt ind i en hverdag med små børn og fuldtidsjob, og alt det der hører med der, og det har hun den største forståelse for.

19 februari 2026

Fem stjerner til Caroline 🌸

Jeg har været i forløb hos Caroline i ca 3 måneder, og det har været en sand fornøjelse. Jeg havde udfordringer generelt med at spise forkert, være utilpas og sløv, og det har Caroline fået vendt fuldstændig om på, så jeg har det simpelthen bare godt i kroppen nu. Forløbet bliver tilpasset fuldstændig til ens hverdag, og Caroline holder virkelig en “I hånden’ hele vejen, med stort set daglige tjek in’s. Kæmpe anbefaling herfra 👏

12 februari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den eneste livsstilsændring der nogensinde har virket 🥳

Jeg havde et forløb hos Caroline, som varede et år og et par mdr. - og det var ikke nogen let tur!!

Jeg gik ind i forløbet med formålet at få madro, stabilitet i min diabetes og at få et andet syn på mig selv og min krop. Og jeg fik SÅ meget mere end det.
Igennem den tid jeg var hos Caroline var mit liv én stor rutsjebane. Jeg stod med afslutning af uddannelse, opstart i karriere, senere en sygemelding grundet stress, et brud i mit daværende forhold, flytning og mange andre ting, som vendte op og ned på mit liv. Men hele vejen igennem var Caroline en kæmpe støtte, så selvom hun var der for nogle helt andre ting, så blev hun en væsentlig del i at finde ro i min proces. For når alt andet var usikkert, så blev mit forløb et holdepunkt.

Jeg har altid "spist med mine følelser" men det var pludselig ikke længere nødvendigt, fordi jeg ikke dette forløb fik lært madro, og fik lært hvad der skulle til, for at jeg let kunne holde mig kørende på energi, og let motion.

En af mine udfordringer har altid været urealistiske målsætninger med træning og mad, men også dette er Caroline 100-meter-mester i! For hun forstod at en travl hverdag skulle hænge sammen og at mad og motion ikke må fylde alt. Så med 3x 20 minutters træning i ugen og nogle gode gåture, samt en varieret men superoverskuelig kostplan, så fik jeg lynhurtigt ro over den del af livet og smidt næsten 15 kilo på den mest holdbare måde nogensinde.

Ingen andre har formået at give mig råd som altid virker, men selv nu, et par mdr. Efter mit forløb er stoppet, så har jeg stadig Caroline i tankerne, når jeg handler ind til ugen ❤️

5 januari 2026

Med Caroline på skulderen

Efter tre måneder i forløb hos Caroline kan jeg varmt og uden tøven anbefale Caroline. Jeg har forsøgt at tabe mig utallige gange og føler egentlig, at jeg godt ved, hvad der skal til – men alligevel har jeg aldrig formået at holde fast længe nok til at se reelle resultater.
Med Caroline har det været anderledes. Caroline følger mig tæt – på den gode måde. Som om hun sidder på min skulder og både hepper, holder øje og lige giver mig et kærligt skub, når jeg har brug for det. Den kombination har gjort en kæmpe forskel for mig og min motivation.
Caroline er nærværende og forstår virkelig at sætte sig ind i de udfordringer, der opstår. Hun er altid hurtig til at vende tilbage med feedback, der både er brugbar og personligt rettet mod mig. Det gør, at jeg føler mig set og taget alvorligt.

23 december 2025

Uden tvivl 5 ud af 5 stjerner 🌟

Mit forløb hos Caroline og Olivia har indtil videre været helt fantastisk. Jeg startede primært med ønsket om vægttab, men også for at opbygge bedre vaner, så det ikke blot blev endnu en 12-ugers kur – men en reel og holdbar livsstilsændring.

På blot 15 uger har jeg tabt over 13 kg og har haft en enorm støtte gennem hele forløbet, især fra Olivia. Hun har løbende sendt opbakkende beskeder og videoer, som virkelig har gjort en forskel. Hun stiller aldrig spørgsmålstegn ved mine udfordringer, men sætter sig i stedet i mit sted og møder mig med stor forståelse og empati. Hun er altid kun en besked væk, hvad end det er stort eller småt jeg har på hjertet, og er altid god til at vende hurtigt retur.

Derudover sørger hun for motiverende træningsprogrammer og velfungerende madplaner, som hele familien kan være med på. Planerne er realistiske og fleksible og giver også plads til både lækre snacks og sociale arrangementer – uden dårlig samvittighed.

Jeg har altid været skeptisk over for onlineforløb, men jeg har ikke et eneste sekund fortrudt min beslutning. Forløbet får min varmeste og mest oprigtige anbefaling.

21 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det bedste jeg har gjort for mig selv…

Det bedste jeg har gjort for mig selv længe.
Lækre opskrifter, god træning. Og det allerbedste er sparring med coach Olivia 🤩 Hvis man møder modstand, er hun blot et skriv væk. Og opbakningen er fantastisk og guld værd. Har fået madro.

27 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Caroline får min allerbedste anbefaling

Jeg giver Caroline min allerbedste anbefaling! Jeg er 3 mdr. inde i mit forløb. Fra dag 1 har Caroline været utrolig støttende, motiverende og tilgængelig. Der kommer lynhurtig feedback via videohilsner og det fungerer supergodt. Caroline er dygtig og fagligt kompetent og kender sin målgruppe/klienter virkelig godt. Havde slet ikke forventet så nærværende og engageret en coach!
Kæmpe anbefaling - du er i trygge hænder hos Caroline.

14 november 2025

5-stjerner

Sød, empatisk og fik stor øjenåbner for hvor stor betydning, hvad jeg synes små snack var i dagligdagen. Føler mig godt støttet og gode planer.

7 november 2025

Caroline er fantastisk

Caroline tilbyder et fantastisk coaching program med træning der er ligetil og en varieret kostplan.
Jeg har en oplevelse af at blive mødt hvor jeg er og Caroline er meget nærværende og justerer både træningsprogram og kostplan efter ønsker og behov og hun er rigtig god til at opmuntre og motivere.
Jeg er super glad for at jeg meldte mig til da jeg ønskede at få ændret mine vaner og blive sundere, så en fantastisk investering i mit helbred.

7 november 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ønsker du at tabe dig eller skabe nogle andre vaner - så skal du helt klart vælge Caroline Wolf

Jeg var kommet dertil at jeg ville tabe mig. Jeg kender Caroline fra et tidligere forløb og da jeg ville i gang igen, var jeg ikke i tvivl om at det var ved Caroline jeg ville være. Caroline virkelig god til at støtte mig i hele vejen igennem og jeg føler mig tryg i det. Det er virkelig rart.
Her er intet forbudt - det er bare byttet ud med sund fornuft. Skulle man falde i eller vægten lige pludselig var steget lidt igen, er Caroline bare klar til at støtte en, men også komme med mulige forklaringer på hvad det kan skyldes.
Måden man kommunikere med Caroline på, er gennem en meget bruger venlig app, man får videobeskeder istedet for mails/sms. Og det gør det hele meget mere personligt. At man nogen gange kan se hun er lige som alle andre.. Caroline er mor til mindre børn som mig selv- får mig bare til at være tryg når det nogen gange spidser lidt til.
Samtidig viser hun en interesse for både mig men bestemt også min familie. Det vægter højt ved mig. ❤️
En anden ting også skal nævnes. Hver måned får man opdateret kost og træningsprogram og da jeg er meget kræsen hvad der angår mad - skifter Caroline de retter ud som jeg ikke bryder mig op. Hun er et tålmodig menneske. 😆
Jeg er SÅ glad for at jeg har gjort det her for mig selv.

30 oktober 2025

Kan kun anbefales.

Kan kun anbefales.
Et helt fantastisk forløb.
Jeg startede for ca. 5 mdr siden, og hold nu helt fast sikke en rejse det har været.
En coach der ikke bare interesserer sig for de fremskridt du laver, men som også har en finger på pulsen i dit liv, så planerne passer ind i ens hverdag, stresset som den kan være. Altid positiv feedback og svare hurtigt. Lækre opskrifter for hele familien og træninger der er lige til at gå til.
Hun levere løbende en grundviden som kan bruges i alle situationer mht. Kost.
Og føler man et tilbage slag, ja så har hun også en fornuftig forklaring på hvad det kan skyldes uden at man står tilbage og føler at man har fejlet.
Så hvis du er i tvivl om hvilken coach du skal vælge, så vælg Caroline!

29 oktober 2025

Kæmpe anbefaling!

Jeg har nu været i gang med et forløb hos Caroline i 4 måneder. Jeg elsker alt ved det! Jeg er overrasket over, at jeg lykkedes med at tabe så mange kilo, og samtidig på en overskuelig måde, hvor jeg også mærker en “madro” jeg slet ikke kan huske hvornår jeg har mærket før. Caroline støtter og hjælper på den bedste måde jeg kunne ønske mig. Det er super godt, nærværende og fantastisk med kommunikation gennem videoer fra Caroline. De gange jeg “falder” hjælper Caroline på den bedste måde, med støtte og stadig rosende ord, forståelse og “forklaringer”, så det føles vildt motiverende den måder Caroline kan heppe, støtte og “samle op”. Jeg er vildt imponeret og har lyst til at fortsætte længe endnu! Kæmpe stort tak til Caroline, det er fantastisk at være i gang hos dig! Jeg kan varmt anbefale Caroline ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 oktober 2025

Alle pengene værd!

10 stjerner herfra! Er ca. halvvejs i et forløb med Caroline og det er virkelig godt.
Caroline er nærværende og virkelig motiverende. Det er så skønt med videohilsner i stedet for kun beskeder - det motiverer bare endnu mere.
Derudover føler jeg mig altid i fokus og jef får altid svar på de spørgsmål jeg har.

Vil helt klart anbefale et forløb hos Caroline!

10 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En faktisk coach og personlighed!

Jeg ville ikke kunne komme på noget dårligt om Caroline, om jeg så prøvede. Hun er en fantastisk coach, som motiver og holder en oppe på sine mål og med en forståelse for en stresset familehverdag. Ind til videre et kanon forløb og jeg er slet ikke færdig! 🙌🏻

3 oktober 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.