Vaegtbalancen Omdömen 92

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg har været virkelig glad for at være klient hos Sandra! Hun sørger for gode og nemme opskrifter hver uge. Hun følger desuden op på hvordan ens uge er gået, hvilket holder en til ilden. Jeg kan varm... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har fulgt et 4 ugers sommerforløb hos Sandra/ Vægtbalancen og må sige at det lever fuldt ud op til navnet. Fokus på vægten, men med en fantastisk balance mellem gode, lækre solide måltider og end... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hos Sandra er intet forbudt. Man får en lækker kostplan med helt almindelig hverdagsmad efter egne ønsker. Sandra er lyttende, forstående og man kan ikke gøre noget forkert. Hun er der for en båd... Se mer

Företagsinformation

1. Gympass
  2. Viktminskning

Skrivet av företaget

Vægtbalancen tilbyder online kostvejledning samt familie forløb med fokus på sunde vaner.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Jeg vil give Sandra 5 stjerner

Jeg vil give Sandra 5 stjerner! Jeg har været i et light 1:1 forløb med et ugentlig check in. Jeg tror at mit sidste check in beskriver ærligt mit forløb hos Sandra.
“Kære Sandra. Så blev det sidste check in😊 der er gået et år siden vi startede! Jeg kan huske mig selv og hvordan jeg troede jeg vidste hvad jeg lavede og jeg kunne ikke forstå hvad det var der ikke virkede. Og jeg er bare i den grad blevet klogere på mig selv. Dengang vidste jeg en masse om mad og kcal og træning, men jeg vidste ikke at der var en hel masse at lære om mig selv og struktur og vigtigere madvarer og vedholdenhed. Du har lært mig at “hænge i” og ændre vaner lidt ad gangen. Nu har jeg mere ro, ikke kun i forhold til min vægt og mit udseende, for det er jo bare frynsegoder. Men ro i min hverdag, i planlægning, i ferier og vigtigst også indeni når jeg går på ferier. Mere selvtillid i forhold til mine omgivelser og de gode valg jeg træffer i forhold til hvad jeg gerne vil spise og hvordan mine omgivelser og personer omkring mig ikke længere har noget at skulle have sagt. Hvis jeg ved hvad der er godt for mig, så har jeg ikke tænkt mig at rette ind ved et morgenbord eller restaurantbesøg. Og spise det der forventes fordi andre gør. Og noget andet som også er en øjenåbner er prioriteter. Jeg prioriterede tidligere min træning meget højt, også højere end min kost. Efter en weekend uden kontrol søgte jeg kontrol i mere og mere træning, men det er ikke vejen. Jeg kunne jo ikke blive ved med at øge træningen, så det gik jo ikke og jeg måtte give op, og det endte så i en trøstespisnings periode. Og så startede jeg samme spor igen. Suk hvor har jeg været hård ved mig selv. Nu hviler jeg i at jeg ved at det er weekenden jeg skal arbejde med og jeg er allerede godt i gang. Og hvis jeg alligevel ikke følte at jeg havde helt styr på weekenden så er det bare op på hesten med samme plan som ugen før og så måske med små ændringer. Jeg øger ikke min træning, jeg er ikke ked af det hvis en ændring ikke lykkes første gang. Jeg fortsætter bare med det der virker og jeg er faktisk ret stolt af mig selv❤️ Bare TAK Sandra for at have hjulpet mig på min rejse❤️ jeg har da været lidt irriteret undervejs, alle de gange du bad mig om selv at tænke😉 ved check in så skulle jeg tænke over hvordan jeg kunne få mere væske eller løse de problemer jeg syntes jeg stod i. Du lagde ikke en plan for mig hver gang, som jeg bare kunne følge, jeg skulle selv finde vejen og det var da træls ind imellem😅 Men jeg ved godt nu at jeg aldrig var nået så langt i mit mindset hvis ikke jeg selv skulle finde løsningerne, det er jo mig der nu og fremover skal leve i dem❤️ jeg er klar til at fortsætte min rejse og nå at smide et par kilo inden sommeren. Men vægten er ikke så vigtig, for jeg bygger jo også muskler op i min træning💪 endnu en øjenåbner❤️

21 april 2026

Overgangsalder og vægttab

Afslutter lige om lidt et 1:1 forløb hos Sandra med kæmpe resultat.
Overgangsalder og vægttab er utroligt svært havde jeg læst mig til, men nu skulle vægten længere ned end den havde være længe, og med Sandras hjælp har jeg nået en vægt jeg ikke har haft i 27 år, pt. – 13 kg.

Sandra er god til at sætte tanker i gang og gribe en, hvis man tvivler på sig selv, og jo mere jeg har rakt ud, desto mere har hjælp har jeg fået fra Sandra. Intet er forbudt, det gælder blot om at finde balancen - for mig. Kiloene er raslet af og centimeterne er blevet mindre og kroppen har ændret sig – det samme har mit mindset. Hun har lært mig ikke at slå mig selv i hovedet når jeg falder i, og det gør jeg – livstilsændringen er ikke ødelagt, det har blot være én dag ud af mange. Har lært mig at føle efter, og spise det jeg har lyst til – lytte til mig selv.
Jeg er superglad for at have overvundet mig selv og taget kontakten til Sandra, hun har gjort en forskel.
De varmeste anbefalinger herfra

17 april 2026

Realistisk livsstilsændring

Jeg har været i 17 måneder under vingerne hos Sandra og det har været det hele værd. Hun er imødekommende meget forstående og tålmodig. Hun har et realistisk billede af et vægttab og madro. Jeg er aldrig blevet banket oveni hovedet.
Det kræver egentlig bare du selv er parat til en livsændring - men ikke en milliard forberedelser med alverden speciel produkter i husstanden. Det helt almindelig mad hvor familien også kan være med.

23 mars 2026

Madro og overskud

Jeg har været i et 1:1 forløb ved Sandra i 7 måneder og kan varmt anbefale det til alle der gerne vil opnå madro og gøre noget godt for sig selv! Sandra har ingen restriktioner og man bliver aldrig dunket oven i hovedet. Sandra er bare nysgerrig og får virkelig en til at tænke over tingene og man finder ud af hvorfor man gør som man gør. Sandra har ikke kun givet mig madro, hun har også hjulpet mig til lære at tænke på mig selv og givet mig en masse overskud i hverdagen. Hendes app er genial og har alt man skal bruge. De varmeste anbefalinger herfra 😊

10 mars 2026

Selvkørende 🤩

Nu har jeg været selvkørende i 3 måneder og vægten forsætte stille og roligt med at gå ned af. Det vigtigste for mig er den ro jeg har fået til mad. Det er blevet en naturlige del af min hverdag ,at få planlagt min mad ,samt at få mere bevægelse ind i min hverdag. Det er ikke noget jeg tænker så meget over mere for det er blivet en del at min rutine og nye vaner. Jeg kan mærke det giver mig en kæmpe fordel at få planlagt min mad så det ikke er noget jeg hele tiden skal bruge energi på. Har haft min første december måned uden madstress. Ny forståelse og tilgange til at mad kan være kalorietæt og kalorielet og at der er ikke er noget der er forbudt .
Har lært at mærke efter I kroppen hvad den har brug for så jeg kan prioriter dens behov.
Har fokus på at få nok protein, for jeg kan mærke at det gør en forskel og holder mig mæt længere.
Jeg har fået en masse værktøjer til et liv i balancen både til følelserne, tilgangen til mad og bevægelse.
Jeg er glad og taknemmelig for alt det Sandra har lært mig og hvor langt jeg er nået til at være selvsikker og selvkørende 🤩

3 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bare øv ☹️

Jeg har været i forløb hos Sandra i 10 mdr.
Efter ca 1-2 mdr. var jeg i tvivl om det var det rette for mig, da jeg havde det svært ved at få svar på et spørgsmål med et spørgsmål tilbage…
Det var hendes måde at coache på … jeg valgte så at forsøge en gang mere … Et par mdr senere følte jeg “korthuset” væltede for mig … “jeg griber dig” var svaret …
Derefter gik uge efter uge uden hjælp eller kontakt overhovedet … selvfølgelig også pga hendes familiære situation ( som jeg helt er forstående overfor )
Efter 7 mdr. vælger jeg at slutte ( og så alligevel ikke pga hun mente jeg havde sagt ja til 10 mdr. ( jeg havde modtaget en mail med 7 mdr på skrift ) “Det kunne jeg se ud fra prisen” var svaret … ( nu havde jeg ikke lige prislisten i hovedet under vores tlf. samtale hvor det hele blev aftalt …)
Jeg fortsætter til trods for uenighed vedr. antal mdr.
Konklusion : Det har været det til dato dyreste forløb nogensinde for mig.
Mit ønske havde været, at der ville have været blevet taget hensyn til forskelligheder … Ikke alle kan fungere på samme måde.
Man kan f.eks. ikke printe hendes opskrifter ud, da hun er bange for at man dele ud af dem .. hmm.
Hun burde tænke over, at ikke alle lærer “at regne med samme udregningsmodel” !
Jeg har desværre kun lært én ting på dette forløb : Få nok protein i løbet af dagen hvis du vil tabe dig.
Et stort øv herfra!

5 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har været i et forløb hos Sandra

Jeg har været i et forløb hos Sandra i 10 måneder, og det har været den bedste investering i mig selv. Hun har hjulpet mig med at få madro og skabe gode rutiner og vaner.

Forløbet har været realistisk og tilpasset min hverdag. Det har ikke handlet om forbud eller hurtige løsninger, men om ændringer, der kan holde på lang sigt, og som føles naturlige at leve med.

Jeg havde et mål om at tabe mig, og jeg har tabt 12 kg på en måde, der har føltes tryg og overskuelig. Jeg er stolt af mig selv og meget taknemmelig for Sandras støtte. Hun er sød, nærværende og har givet mig konkrete værktøjer til at nå mit mål og finde ro omkring mad.

Jeg kan varmt anbefale Sandra 💛

17 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Livsstilsændring der blev en succes

Jeg har været i forløb hos Sandra 10 måneder. Jeg har tabt mig 5 kg, hvilket også var mit mål. En ting er, at jeg har tabt de ønskede kilo, men det bedste er, at jeg har fået meget mere bevidsthed om, hvad og hvor meget jeg putter i min mund og i særdeleshed hvorfor. Jeg er sygemeldt med stress (og i overgangsalderen), og jeg har tidligere spist ud fra mine følelser og og fra sociale forventninger. Jeg kan stoppe med at spise nu, når jeg ikke er sulten mere - og har det helt fint med det. Der er intet der har været forbudt. Det har måske også betydet at mit vægttab er gået lidt langsommere end det kunne have gjort, men det var vigtigt for mig, at gøre det på en måde, der ville være holdbar på de lange bane, så jeg ikke ville falde tilbage og gå amok i de forbudte ting bagefter. Hun kommer også med gode tips og tricks til hvad man kan erstatte det mad med, der måske ikke lige er det bedste valg for en. Så kæmpe anbefaling herfra!

17 november 2025

Forløbet hos Sandra

.. har været en af de bedste beslutninger, jeg har taget.
Jeg har tidligere prøvet forløb hos diætister, hvor alt handlede om stramme kostplaner – sådan er det ikke hos Sandra. Her er der ingen restriktioner, men i stedet fokus på madro omkring måltiderne.

Det har været en øjenåbner at opdage, hvor mange andre faktorer der spiller ind. Selvfølgelig er det dejligt at se vægten gå ned og tøjet sidde bedre, men den største gevinst for mig har været den mentale del. Jeg har lært en mere intuitiv tilgang til mad, som virkelig har gjort en forskel og givet mig ro.

Sandra har under hele forløbet været støttende, motiverende og en fantastisk sparringspartner. Hun giver aldrig dårlig samvittighed – tværtimod møder hun én med forståelse, varme og opmuntring. Som mor kan hun desuden relatere til mange af de udfordringer, man står i, når man forsøger at prioritere sig selv.

Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Sandra!

2 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De bedste anbefalinger 👌 Madro på den lange bane.

Jeg havde et ønske om at komme ned på den vægt jeg havde før jeg fik børn, jeg tvivlede på at det var muligt, men Sandra sagde “Hvis du gerne vil det, så gør vi det” det tog tid, men tiden hvor det stod lidt stille var ikke spildt, for der lærte jeg også meget OG jeg gjorde det sku💪
Ved Sandra er der ingen restriktioner og intet er forbudt. Hun guider, vejleder, støtter en også er Sandra det fedeste heppekor💪 Hun tror på en og hun har en, når man er frustreret og det hele ikke lige går fremad. Oveni har jeg lært at finde plads til at prioritere MIG-tid, noget jeg virkelig sætter pris på. Dette er med til at jeg har kunne finde overskud til at fokusere på vægttabet. Det var lidt grænseoverskridende at skulle tage billeder af min krop, men det gav mening for i dag er jeg virkelig glad for det og kan tydeligt se forskellen også på målene. Vægten er ikke alt. De cm man svinder ind betyder lige så meget og ikke mindst det at man pludselig går størrelser ned i tøj.
Jeg har så meget at takke Sandra for. Hun får mine bedste anbefalinger😊
Man skal arbejde med sig selv for at finde madroen og her har Sandra en fantastisk viden fra sin uddannelse på madro instituttet. Hun er passioneret og knokler for sine klienter💪Det er intet Quick fix, men et forløb ved Sandra holder på den lange bane og det er det vigtigste👌

29 september 2025

Verdens bedste coach

Jeg har været i forløb hos Sandra siden april. Det har uden tvivl været den bedste fødselsdagsgave til mig selv.
Hun har været med til at give mig tror på at jeg godt kan det her, hun har været med til at give mig madro og sige til mig at det er helt okay at give slik hverdag.
Hun har været den bedste coach ever.
Jeg er stolt over at være hos hende og hun er så god til at komme med feedback og er der for en når man har brug for det!
Hun er en person som hepper på en hver dag og hun er en inspiration i sig selv!
Jeg tror mere på selv og det bedste er jeg tæller ikke kcal men mærker efter hvad jeg har brug for lige nu!!

16 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan kun anbefale Sandra!

Jeg kan kun anbefale Sandra!
Hun er et fantastisk menneske. Hun er utrolig dygtig, nærværende, forstående, støttende, sød, glad og empatisk. Hun har en særlig evne til, at mærke dig lige hvor du er. Hendes app er fuld af spændende viden og et kæmpe madkartotek, som er en stor hjælp.
Jeg er i et længere forløb og har pt været i gang i knap 5 måneder. I den korte tid jeg har været i gang, har flyttet mig virkelig meget mentalt. Jeg har fundet en madro, som jeg har længtes efter. Nu er det mig der styrer maden og ikke maden der styrer mig! Jeg har også tabt mig lidt over halvdelen af mit endelige mål. Alt sammen takket være skønne Sandra. Så igen, jeg kan kun anbefale hende. Hun er den bedste coach!!

9 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gør noget godt for dig selv

Sidder du med tanken, som jeg gjorde for nogle måneder siden, “Nu gør jeg det” så gør det.
Sandra er en fantastisk coach som er god til ar være der for en, støtter og hjælper også selvom man tænker det er nok bare mig der er galt på den.
Kan kun sende mine varmeste anbefalinger til Vægtbalancen og Sandra

8 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kan anbefale forløb hos Vægtbalancen.

Jeg har været i et halvt års forløb hos Sandra og har været virkelig glad for det. Jeg har lært mange forskellige redskaber til at skabe madro. Velfungerende App med gode opskrifter og små videoer med vejledning. Kan klart anbefale et forløb hos Vægtbalancen.

1 september 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fokus på mig og mine behov

Jeg har her i sommeren afsluttet mit forløb hos Sandra. Det var mit andet forløb hos Sandra.

Jeg valgte at kontakte Sandra igen, fordi jeg kunne mærke, at jeg trængte til et kærligt og motiverende skub tilbage på sporet. Præcis som Sandra havde hjulpet mig med tidligere - denne gang føltes det bare anderledes på en god måde, fordi jeg allerede var kommet langt i forhold til mine mål, men jeg følte, at der var behov for lidt justeringer, som jeg havde brug for hjælp til.
Og som Sandra meget fint har sagt til mig, så har vi mennesker også behov for et eftersyn en gang i mellem, præcis lige som vores bil.

Mit forløb hos Sandra har endnu en gang været positivt - Sandra lykkes hurtigt med at få tunet sig ind på, hvad mit behov er og også hvilken tilgang jeg har behov for. Hurtigt fandt jeg tilbage til strukturen på og omkring mine måltider og fik følelsen af madro, som er ubetinget det vigtigste og største mål for mig. Så en kæmpe anbefaling herfra, hvis du har behov for en nærværende, inspirerende og motiverende coach.

12 juni 2025
Logotyp för Vaegtbalancen

Svar från Vaegtbalancen

Tusinde tak for den virkelig fine anmeldelse af mit forløb 🌸

Det har virkelig været en fornøjelse endnu engang at have dig med på forløb, og dig ind på sporet igen 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det bedste jeg har gjort for mig selv!

Jeg har været i forløb hos sandra i 1 år, og det har været mit livs bedste beslutning!
Jeg er kommet ned i en str M, hvilket er mange mange år siden, at jeg har været.
Det har været skønt, at have en at “stå til regnskab” overfor - det har ihvertfald været min redning!
I kraft af, at hun selv har været igennem et stort vægttab, så kender hun til alle op og ned-ture. Hun er altid klar med gode råd, nye ideer og en masse god feedback.
Jeg vil helt klart anbefale hende til alle, der vil høre mig på - det er det bedste jeg har gjort for mig selv, de sidste mange år!
Nu er jeg på egne ben, og jeg føler mig helt klædt på til det - takket være sandra 🥰🙏🏻

15 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan klart anbefale et forløb hos Sandra!

Jeg bookede en samtale og startede et forløb for 5 måneder siden, da jeg gerne ville i mål med et vægttab efter at have fået 3 børn. Det er jeg i den grad lykkedes med. Sandra får forløbet til at passe ind i min hverdag og ikke omvendt. Så jeg har ikke ændret specielt på maden vi spiser, men tværtimod lært om størrelsen på portionen, at prioritere det jeg har lyst til og at chokolade i små mængder sagtens kan lade sig gøre hver dag 😊
Sender mine varmeste anbefalinger 🌸

4 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sandra er en fantastisk coach

At være en del af Sandras forløb de sidste 10 måneder har været en fantastisk oplevelse, og jeg ser frem til at fortsætte. Det har virkelig ændret mit liv og givet mig en ny forståelse af mad og livet.

Jeg har lært utroligt meget om madvaner, hvordan man arbejder med mætheden og, vigtigst af alt, hvordan man kan finde ro omkring måltiderne. Efter mange års udfordringer med madstress har jeg nu opnået en balance, der føles naturlig og hvor man ikke skal måle alt ens mad.

Sandra er en inspirerende coach, som ikke blot støtter og vejleder, men også sørger for, at maden passer ind i en travl hverdag og et familieliv, så måltiderne føles enkle og naturlige.

En særlig ting, jeg værdsætter, er Sandras forståelse og støtte i forbindelse med min hjernerystelse. Hendes egen erfaring gør, at hun kan relatere til min situation og tilbyde effektive redskaber, der virkelig har gjort en forskel for mig.

Jeg ser med glæde frem til de kommende måneder med Sandra og til fortsat adgang til hendes skønne opskrifter/redskaber via appen. De redskaber og værktøjer, jeg har fået gennem forløbet, vil blive en del af min hverdag fremover.

Tusind tak, Sandra, for din kæmpe hjælp – du har virkelig gjort en positiv forskel i mit liv!❤️🙏

3 maj 2025

Meget taknemmelig for Sandra

Jeg har gået hos Sandra i et år og det afsluttede jeg i januar 2025. Herefter fortsatte jeg i hendes app så jeg havde adgang til madplaner og andre fif samt tricks. Men efter hendes hjælp til at opnå madro er jeg nu helt klar til at være helt på egne ben. Det kan jeg takke Sandra for da hun har hjulpet mig med at få madro og at jeg har tabt næsten 10 kg. Det havde jeg aldrig troet jeg kunne ved at spise normalt bare mindre. Så jeg er meget taknemmelig for Sandras hjælp og jeg kan kun anbefale er forløb hos hende hvis man ønsker et varigt og holdbart vægttab samt madro.

1 maj 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Meget mere end bare en coach

Jeg er i forløb hos Sandra nu, og selvom jeg ikke færdig eller har været i forløbet særligt længe, så oplever jeg allerede en markant ændring nu. Ikke nødvendigvis i den mad jeg vælger at spise, men i mindsettet omkring maden.
Efter maaaaange års madstress begynder der at komme lidt mere madro.
Det er takket være fantastisk coaching fra Sandra, med gode værktøjer/redskaber, forklaring og en fantastisk nysgerrighed på mig og mine tanker om. En nysgerrighed som har startet en nysgerrighed hos mig selv også ❤️
Sandra er fantastisk personlig i sit arbejde og en super god støtte. Tusind tak for det du bidrager med, jeg glæder mig til at forsætte vores samarbejde de næste mange måneder 🙏

2 maj 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.