CanvasCompany.nl Omdömen

1 352
TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hadden 2 foto's besteld, 1 daarvan kwam helaas beschadigd aan. Gelijk gemaild en ze reageren snel! Wij kregen zonder enige moeite ( alleen de foto's van de beschadigingen natuurlijk even naar... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik was erg verrast door de prachtige foto van de klaprozen….er was echter een probleem met het strak vastplakken. Na mailtje vrijwel meteen antwoord, foto’s gemaakt en opgestuurd. Krijg nieuw dienblad... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Duidelijke comunicatie en snelle levering. Ik had een tuinpooster besteld met een eigen afbeelding en een klein bedrag extra betaald om de kwaliteit van de foto te laten controleren. Het is super mooi... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Voucher via vakantieveiling gewonnen. Echter de vouchercode bleek ongeldig. Gemaild naar klantenservice, printscrenes op verzoek gestuurd. Ze gingen het uitzoeken. Vervolgens krijg je tot 4x toe een... Se mer

Företagsinformation

1. Pengar och försäkring

Informationen kommer från olika externa källor

Foto Op Canvas ❤ Canvasdoeken & Service als beste getest door ZOOM, Consumentenbond & DIGIFOTOpro ☆ Gratis Verzending Foto's Op Canvas!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 352)

167 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

mooie herinneringen op een canvas

Snelle service en mooie produktie van 2 canvassen (80x60cm en 120x80cm).
In de mail dat de canvassen verzonden waren, stond dat dit in 1 pakket was (levering door dpd) doch het was in 2 pakketten (dacht al dat er iets mis was gelopen), vandaar geen 5 sterren (beter de standaardmail aanpassen)

8 januari 2026

Oplichterij?

Scheve lijst geleverd en vervolgens niet telefonisch bereikbaar en geen reactie op emails. Inmiddels een nieuwe lijst en foto gekregen (zonder communicatie). Hier zaten klemmen bij om de lijst, die bol stond, recht te trekken. Dat is redelijk gelukt. Op mijn 3 emails heb ik tot op heden geen reactie gehad.

19 december 2025

Svar från CanvasCompany.nl

Het spijt ons zeer te horen dat uw lijst scheef is geleverd en dat u geen contact met ons heeft kunnen krijgen. Dat is absoluut niet de service die wij willen bieden. Onze excuses voor het ongemak. Wij nemen uw melding serieus en willen dit graag persoonlijk met u oplossen. U kunt contact met ons opnemen via review@canvascompany.nl, zodat wij samen tot een passende oplossing kunnen komen. ^Nienke

Geen contact te vinden

Geen contact te vinden.

Dan word er gezegd mailen naar review@canvascompany engeen reactie. Ook een week geleden gemaild naar info@canvascompany maar geen reactie! Ondertussen al half uur aan de telefoon maar geen doorverbinding! En natuurlijk zijn ze maar tot 12:00 bereikbaar dus je raad het al die gaan niet meer opnemen.

Ik verzoek jullie dringend om contact op te nemen anders kunnen wij niet anders dan juridische stappen ondernemen. Ik begin het aardig zat te worden, bah wat een slechte service. Nooit maar dan ook nooit zal ik hier nog bestellen het is geen ster waard en ik zal het iemand anders ook heel erg afraden. Hopelijk zullen alle nieuwe potentiële klanten eerst de reviews lezen. En CanvasCompany laat je reactie met je kan mailen naar review@ maar achter wegen want er komt toch geen antwoord!

29 december 2025

Svar från CanvasCompany.nl

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Onze excuses voor de frustratie die is ontstaan doordat het contact voor u niet soepel is verlopen.

We willen daarbij wel aangeven dat wij zien dat er reeds meerdere reacties vanuit onze kant zijn verstuurd. Het kan zijn dat deze berichten in uw spamfolder zijn terechtgekomen of elkaar hebben gekruist, maar ze zijn wel degelijk verzonden.

We willen dit graag alsnog netjes met u afronden en verdere escalatie voorkomen. Mocht u onze eerdere berichten niet kunnen terugvinden, dan kunt u ons opnieuw mailen via review@canvascompany.nl, onder vermelding van uw bestelnummer. Dan kijken we direct met u mee.

Dank dat u dit onder onze aandacht brengt. ^Nienke

Canvas kleinzoon kerstkado blamage

Na mail contact is het netjes opgelost. Heb een nieuw canvas gekregen. Bedankt

Mijn reactie op jullie antwoord....
Ik had gelijk al een mail gestuurd met de foto's dus jullie kijken je mail niet na maar heb het nog maar een keer gestuurd

Canvas besteld van kleinzoon voor kerst. Beschadigd geleverd en ipv verticaal afdrukken want is schoolfoto hebben ze hem horizontaal afgedrukt waardoor maar de helft van het gezicht van onze kleinzoon is te zien. En er is niemand daar die denkt o we drukken het verkeerd af welnee stuur op. Overigens is hij wel verticaal besteld door ons

24 december 2025

Svar från CanvasCompany.nl

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat het canvas beschadigd is geleverd en bovendien verkeerd is afgedrukt. Zeker bij een schoolfoto van uw kleinzoon, bedoeld als kerstcadeau, begrijpen wij heel goed hoe teleurstellend dit voor u moet zijn. Onze oprechte excuses hiervoor.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat een foto die verticaal is besteld horizontaal wordt afgedrukt, laat staan dat daarbij een deel van het gezicht ontbreekt. We willen dit graag serieus met u oppakken en samen tot een passende oplossing komen.

Wilt u ons een e-mail sturen naar review@canvascompany.nl met uw bestelnummer en eventueel een foto van het ontvangen product? Dan zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt nagekeken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank dat u dit onder onze aandacht brengt. ^Nienke

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super mooie foto op canvas

Supersnel geleverd en super mooie kwaliteit. Grote foto van 120x80 af laten drukken op canvas. Als ik toch een minpuntje zou moeten noemen, is het de extra kosten voor het ieniemienie bevestigingssetje, de controle en hoge verzendkosten. Dat vertekent een beetje wat het doek uiteindelijk kost. Maar toch, 5 sterren, helemaal tevreden met het eindresultaat!

12 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Weer slechte canvassen, …

Bij Vakantieveilingen 2 vouchers gewonnen voor een canvas 60x40. Bij bestellen moest ik extra bijbetalen. De canvas kwam en was beschadigd door de banden die eromheen zaten. Dit doorgegeven en er werd een nieuwe opgestuurd. Echter ook die beschadigd. Het bedrijf gegoogled en bleek onderdeel van Fotocadeaugroep. Had ik dit maar eerder opgezocht dan had ik niet bij Vakantieveilingen de vouchers gekocht. Al 2x eerder hetzelfde probleem gehad met canvassenndie beschadigd waren, slecht afgedrukt waren of er vieze vingerafdrukken opzaten.. Ik ga de 2e voucher niet meer verzilveren, kost me wel geld, maar minder irritatie.
Heeft me in totaal 29 euro gekost en een hoop ergernis!

Update
Kreeg een waardebon, heb daar forex van besteld. 2x 20x30 en 2x 20x20.. In de verpakking zaten helaas die laatste 2.

Toch nog de voucher ingewisseld voor een canvas... en ja hoor ook beschadigd.. BLAMAGE!

9 december 2025

Svar från CanvasCompany.nl

Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend om te horen dat u meerdere keren een beschadigd canvas heeft ontvangen, terwijl u extra heeft bijbetaald en al eerder soortgelijke problemen heeft gehad. We begrijpen heel goed dat dit tot veel irritatie en teleurstelling leidt, zeker nu u aangeeft de tweede voucher niet meer te willen verzilveren en in totaal €29,- kwijt te zijn. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat u alsnog tevreden bent? U kunt ons een e-mail sturen via review@canvascompany.nl (bij voorkeur met uw bestelnummer en foto’s van de beschadigingen), dan kijken we graag met u mee naar een passende oplossing. ^Nienke

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede kwaliteit en snelle levering

Via vakantieveilingen een bon gekocht voor het maken van 6 onderzetters met foto voor een jarige.
Tijdens het uploaden kreeg ik vaak de melding dat de kwaliteit van de foto's niet goed genoeg was (logisch ook; dat waren kinderfoto's van 50 jaar geleden en daar dan weer een foto van gemaakt).
Echter niets dan complimenten. De onderzetters zagen er ondanks alle waarschuwingen vooraf perfect uit. En voor de jarige was het een grote verrassing!
Enig nadeel is dat onderzetters niet opgeslagen werden en je dus steeds een paar dagen later opnieuw foto's moest uploaden.
Had de onderzetters bewust al heel vroeg besteld, maar dat was niet nodig geweest. De levering was supersnel!

17 november 2025

Al vaker bij Canvas Company besteld

Al vaker bij Canvas Company besteld, altijd tot volle tevredenheid.
Laatste keer vonden we dat de foto er niet zo mooi op de lijst was gemonteerd, na een mail met foto van het resultaat meteen bericht, het zou worden hersteld.
Wat ook gebeurt is tot volle tevredenheid, onze dank hiervoor. Na alle mooie resultaten, mag er somns wat mis gaan, maar als het dan tot volle tevredenheid wordt hersteld, kan het alleen maar complimenten krijgen.
Ik kan deze mensen (bedrijf) alleen maar aanraden.
super kwaliteit, super sevice.

28 november 2025

Wat een top service

Wat een top service. Door een slordigheid van mijn kant, was ik niet geheel tevreden met het resultaat. Mailtje gestuurd en wat denk je……. Het is keurig opgelost.
Echt super tevreden!

14 november 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede ervaring maar levering thuis was niet ok

Goede ervaring, kleuren van print zijn mooi en levendig. Goed opgespannen op canvas. Minpunt bij levering. Dit groot pakket van 120x120cm werd zomaar aan de voordeur gedropt, duidelijk in het zicht op maandagmiddag. Aangezien we op reis waren en pas dinsdagavond thuis waren heeft dit daar zo lang gestaan! Gelukkig dat het er nog stond en niet compleet natgeregend was. Dit vond ik toch wel echt niet kunnen.

11 november 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.