Wij hadden 2 foto's besteld, 1 daarvan kwam helaas beschadigd aan. Gelijk gemaild en ze reageren snel! Wij kregen zonder enige moeite ( alleen de foto's van de beschadigingen natuurlijk even naar... Se mer
Företaget har svarat
Ik was erg verrast door de prachtige foto van de klaprozen….er was echter een probleem met het strak vastplakken. Na mailtje vrijwel meteen antwoord, foto’s gemaakt en opgestuurd. Krijg nieuw dienblad... Se mer
Företaget har svarat
Duidelijke comunicatie en snelle levering. Ik had een tuinpooster besteld met een eigen afbeelding en een klein bedrag extra betaald om de kwaliteit van de foto te laten controleren. Het is super mooi... Se mer
Företaget har svarat
Voucher via vakantieveiling gewonnen. Echter de vouchercode bleek ongeldig. Gemaild naar klantenservice, printscrenes op verzoek gestuurd. Ze gingen het uitzoeken. Vervolgens krijg je tot 4x toe een... Se mer
Företaget har svarat
Foto Op Canvas ❤ Canvasdoeken & Service als beste getest door ZOOM, Consumentenbond & DIGIFOTOpro ☆ Gratis Verzending Foto's Op Canvas!
Jumaweg 4, 9291 NA, Kollum, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
bedrijf ging zomaar zonder aankondiging een update doen van hun website waardoor ik al mijn projecten waar ik aan werkte (meerdere foto albums die ik bijna klaar had van meerdere weken werk) kwijt was. ze draaien blijkbaar geen reservekopie. welk bedrijf vergeet dat nou??!!! bovendien waardeloze klantenservice die gewoon de hoorn opgooit. je wordt aan het lijntje gehouden via de mail. ze doen niets voor je. ben alles kwijt. mijn advies: koop nooit bij dit bedrijf. ze zijn niet geinteresseerd in de klant. alleen in je geld.

Svar från CanvasCompany.nl
Ik belde dit bedrijf om.half 10 en kreeg een bandje te horen we zijn gesloten .kijk op de website voor de openingstijden .maar dat is de grap er staat duidelijk dat ze vanaf half 9 tot 12:00 open zijn. Van maandag tot vrijdag Maar krijg niemand te pakken .vind het een erg vreemde gang van zaken daar . 🤔
Erg bijzonder nienke reageerd van we waren telefonisch gewoon bereikbaar maar misschien was het gewoon druk . En ik krijg een mail van we waren gister niet bereikbaar .erg tegenstrijdig vind ik dit 😄

Svar från CanvasCompany.nl
Dit bedrijf is alleen maar bezig met standaard, ad hoc situaties te beantwoorden. Hier nemen ze standaard minimaal 2 dagen de tijd voor maar lossen in feite niets op.
ene Foeke of Nienke (AI namen?) komen met vooraf opgestelde berichten maar kijken absoluut niet naar de voorafgaande correspondentie waardoor je iedere keer weer opnieuw kan beginnen. Iedere keer sorry en spijt maar er wordt niets opgelost!!
Het interessert ze ook blijkbaar niets en je kunt ook eigenlijk niets ondernemen tegen deze tent want alles is versleuteld met diverse bedrijfjes in NL en polen dus er is geen doorkomen aan.
Quote
Antwoord van CanvasCompany
3 uur geleden
Wat ontzettend frustrerend dat u al zo lang bezig bent met het herstellen van uw account en nog steeds geen toegang heeft. Dat begrijpen wij heel goed en dit is uiteraard niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging.
Wilt u ons alstublieft mailen op review@canvascompany met uw gegevens en een korte toelichting? Dan pakken we dit direct met prioriteit voor u op en zorgen we voor een passende oplossing. ^Nienke
Unquote

Svar från CanvasCompany.nl
Ik kocht al vaker met een voucher via vakantie veilingen een canvas. De een is wat krom maar kan ik nog mee leven. Deze week opnieuw een veiling gewonnen voor een fotocollage op canvas. Deze volgens vakantie veilingen twv 49,95€ wanneer je naar de website gaat via de knop in je mail staat er waarde 55,95€ je raad het al.. de code werkt niet. En via de klantenservice word ik niet slimmer. Eerst proberen bellen na een uur aan de lijn en datzelfde irritante wachtmuziekje en 15€ armer opgehangen. Dan maar via mail maar hier word je ook niet geholpen. Een duidelijke oplossing wordt niet gegeven. Frustrerend!

Svar från CanvasCompany.nl
Héél, héél, slecht in bewaren van fotoboek data.
Maanden, bloed zweet en tranen, van de ene op de andere dag alle data weg.
Een familie boek (A4 ,156 pag.) met foto’s en tekst van onze hele familie van 1690 tot nu, onze hele geschiedenis. Na een update van hun site.
Even terug gaan naar de oude date was teveel gevraagd.
Al onze geschiedenis in vertrouwen gelegd bij Canvascompany in een fotoboekproject opgeslagen.
Vertrouwen is flink geschaad.
Antwoord maakt maar weer een nieuw fotoproject.

Svar från CanvasCompany.nl
Na met dan een maand geleden reageren ze niet meer. Heb een doek besteld van meer dan 200 euro!
Krijg helemaal niets, geen reactie nu meer. Alleen reageren via trustpilot dat ze het oplossen maar doen helemaal niets. Criminelen zijn het! Heel frustrerend dit

Svar från CanvasCompany.nl
Vaker besteld en dat ging prima. Nu een bestelling gedaan via VakantieVeilingen voor 8 hexagons. Eerst werkte de code van VakantieVeilingen niet goed. Daarover gemaild en geen reactie. Toen de code nog eens geprobeerd na paar dagen en werkte het opeens wel. Fijn dus de bestelling gedaan en die is wel betaald, maar geen bestelbevestiging via de mail gekregen en na 10 dagen nog geen update gekregen of bezorgd en normaal leveren ze sneller. Geprobeerd te mailen, geen reactie, ook niet na 48 uur binnen een werkweek. Gebeld op woensdag om 08.40u en 30 minuten aan de telefoon gezeten onder het genot van een herhalende en irritant standaard melodietje. Geen stem die tussendoor zegt wanneer je aan de beurt bent ofzo. Na 30 minuten moest ik de telefoon ophangen omdat ik een afspraak had. Ik kreeg niemand aan de lijn. Ook mijn bestelnummer op de website ingevuld maar dan wordt gezegd dat het onderweg is (dan staat er inmiddels in elk geval al 4 dagen), maar de track en trace link geeft dan aan dat het pakketje niet bestaat. Kortom, prima als alles goed loopt maar een waardeloze klantenservice en geen idee waar ik dan aan toe ben. Dat maakt het voor mij iets waar ik liever niet meer bestel.

Svar från CanvasCompany.nl
Al een aantal jaren laat ik dit bedrijf mijn afdrukken doen op verschillende materialen Op canvas doeken, op aluminium, onderzetters en fotoalbums
Ik heb net mijn 2e fotoalbum ontvangen in een serie van 4 die ik wil maken.
Via vakantie veilingen had ik een voucher, waarbij de code niet lukte, omdat ik ipv 144 pagina's 156 had gemaakt. Dit stond op een pagina samen met het boek van de veiling.
Nadat ik gebeld had, wat wel even duurde voor ik ze aan de telefoon had, hebben we via de mail het verder afgehandeld.
En helemaal super!!!
157 blz met prachtige foto's.
Voor mij geen ander bedrijf om mijn foto's af te laten drukken!!
Fantastisch mooi!! Dik tevreden!!
Ik had 6 hexagonfoto's besteld en vrij snel ontvangen. Toen bleek dat ik 6x dezelfde foto gekregen heb ipv de 6 verschillende die ik besteld had.
Hierover een mail gestuurd, maar na 4 dagen nog geen reactie hierop ontvangen, terwijl er staat dat de mails binnen 48 uur beantwoord worden. Hierna verschillende keren via de telefoon contact te leggen, maar dan hang je lang aan de telefoon en krijgt niemand te pakken.
De bestelling is nog niet betaald, dus dat ga ik voorlopig ook nog niet doen.

Svar från CanvasCompany.nl
Zeer slechte canvas, helemaal krom. Daarna contact opgenomen maar hoor je niks meer van.
Een nieuwe canvas gekregen, maar nu is de kleur veel roder, eerst een canvas die krom is, nu 1 met een heel andere kleur. Echt heel slecht !!

Svar från CanvasCompany.nl
Zondag 1 februari een bestelling geplaatst, met als optie spoedlevering waarbij hij dinsdag zou aankomen en je daar ook nog eens 8,99 voor betaald! En wel 2x want had 2 coupons dus moest ook 2 aparte bestellingen plaatsen.!
Nou je raad het al... dinsdag 3 februari niet mijn bestelling gehad maar er wel extra voor betaald?
Telefonisch gewoon niet bereikbaar... gelijk met openingstijd gebeld, vervolgens 8minuten gewacht toen opgehangen en nogmaals gebeld, en jahoor na 2:13 word je gewoon opgehangen??
Ik vind dit een vreemde gang van zaken.
Ps:
Ordernummer: 3000001241 / 3000001262

Svar från CanvasCompany.nl
Mooi afgewerkte huisnummer plaatjes, alles oke
Door de witte kleuren op canvas lopen lijnen.
Al meer dan 40 mails gestuurd zonder resultaat. Ook op hun vraag foto gestuurd met Wetransfer maar dan openen ze het bestand gewoon niet.
Ondertussen al 30min aan de telefoon zonder resultaat.
Ik weet niet wanneer dit opgelost gaat zijn.
Heel jammer is onze trouwfoto van 120 op 80.
Ben hier al mee bezig van 1 januari 2026 om dit op te lossen.

Svar från CanvasCompany.nl
Begin oktober 2025 een diamant painting besteld. Eind november nog altijd niets ontvangen, dus gevraagd naar een update. Hij zou eraan komen.
In december nog maar eens een update gevraagd. Hij zou opnieuw in productie worden genomen. In januari nogmaals nagevraagd. Was wederom niet goed gegaan. Nog altijd niet in productie nog, maar geld terugkrijgen kon ook niet, omdat het om een persoonlijk ontwerp gaat. Bijzonder, aangezien deze nog ALTIJD niet in productie is gegaan. Daar wordt nu niet meer op gereageerd. Ik zal hier nooit meer iets bestellen.

Svar från CanvasCompany.nl
School foto voor mijn zoontje laten afdrukken. Maar ze volgende keer zoek ik wel verder. 1 ste keer beschadigd product netjes opgelost. 2de keer weer beschadigd door die banden die eromheen komen. Dus weg 30 euro en nog geen foto op canvas.

Goedemorgen,
Via vakantie veilingen heb ik een deal gewonnen op 13-1-2026.
Echter is deze 2x betaald.
Ik heb op allerlei manieren geprobeerd om u te contacten daarover, tot nu toe allemaal zonder resultaat.
Misschien lukt het wel op deze manier
Mijn ordernummer is
Graag verneem ik de oplossing van u
Vrgr William

Svar från CanvasCompany.nl
Diamondpainting hier besteld, word via aliexpress of temu besteld en dan naar je toe gezonden..

Svar från CanvasCompany.nl
Er was een foutje geslopen in het formaat van de afdruk, maar deze werd zonder problemen hersteld door het maken en sturen van een totaal nieuwe canvas. Geweldige service dus en een aanmoediging voor een volgende keer.
Steyn
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.