Wij hadden 2 foto's besteld, 1 daarvan kwam helaas beschadigd aan. Gelijk gemaild en ze reageren snel! Wij kregen zonder enige moeite ( alleen de foto's van de beschadigingen natuurlijk even naar... Se mer
Företaget har svarat
Ik was erg verrast door de prachtige foto van de klaprozen….er was echter een probleem met het strak vastplakken. Na mailtje vrijwel meteen antwoord, foto’s gemaakt en opgestuurd. Krijg nieuw dienblad... Se mer
Företaget har svarat
Duidelijke comunicatie en snelle levering. Ik had een tuinpooster besteld met een eigen afbeelding en een klein bedrag extra betaald om de kwaliteit van de foto te laten controleren. Het is super mooi... Se mer
Företaget har svarat
Voucher via vakantieveiling gewonnen. Echter de vouchercode bleek ongeldig. Gemaild naar klantenservice, printscrenes op verzoek gestuurd. Ze gingen het uitzoeken. Vervolgens krijg je tot 4x toe een... Se mer
Företaget har svarat
Foto Op Canvas ❤ Canvasdoeken & Service als beste getest door ZOOM, Consumentenbond & DIGIFOTOpro ☆ Gratis Verzending Foto's Op Canvas!
Jumaweg 4, 9291 NA, Kollum, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super-Snelle levering, goed verpakt en de juiste kleuren. Perfect!
Helemaal geweldig,precies zoals de foto
Snelle levering en een heel mooi resultaat, blij mee!
Zeer mooi🤗😍
Het zijn mooie foto s . De grote is ook mooi. Vlugge service.
Er zaten wel 2 dezelfde fotos bij. Ik kon niet meer terug vinden wat ik juist besteld had. Ik dacht dat ik wel allemaal verschillende had besteld. Is het mijn fout of jullie . Ik kan het niet controleren .dat is enkel spijtig. Maarctoch zeer tevreden met het resultaatxen hangt gemakkelijk op.
Een mooie kalender besteld. De bezorging ging helaas niet helemaal goed waardoor het product beschadigd aankwam. Bij contact werd ik vriendelijk en snel geholpen en kunnen we dan nu toch genieten van onze mooie kalender die kosteloos opnieuw verstuurd werd. Dankjewel hiervoor!
Als ik 0 kon kiezen had ik dat gedaan.
Op 13 februari een diamond painting besteld.
Komt uit china! En dat stond nergens bij! Goedkope dienje zelf voor een kwart kan kopen. Let op ik heb meer dan 30 euro betaald!
Maargoed. Track en trace was al een rare chinese. Geen enkele nederlandse vervoerder. Geen tijd, geen dag..niets.
Op 28 februari later op de dag, zie ik in de mail dat het de avond..nou zowat nacht. Om 11 uur savonds bezorgd moest wezen!
Nergens geen pakket te vinden niets. Ik heb meteen gemailt. De communicatie is bar en boos. Word vanalles beloofd en je hoort niets meer. Inmiddels zijn we 6 weken verder! Geen geld terug geen pakket. Valse beloftes. Het was voor een verjaardag, wat ik nu ergens anders heb moeten bestellen! Bestel hier absoluut niet! Ik wil mijn geld terug. De wettelijke termijn is verstreken en jullie zijn in gebreke.

Svar från CanvasCompany.nl
Na een zogenaamde update ben ik een project (waar al meer dan 60 uur aan werk in zat) zonder enige aankondiging kwijt. Hierover gemaild, maar er worden elke keer valse beloften gedaan. De klantenservice is ronduit waardeloos. Ook de kwaliteit van eerder gemaakte fotoboeken valt na verloop van tijd zwaar tegen, maar door de update is het opnieuw drukken van hetzelfde product niet mogelijk.
Mijn advies: BESTEL HIER NIET! Goedkoop=duurkoop, je kan beter meer betalen en voor bijvoorbeeld Albelli gaan.
Momenteel nog geen tijd voor gehad, maar ik ben voornemens juridische stappen te ondernemen tegen Canvascompany.nl.
Update 05-06: inmiddels al veel e-mails verder, maar nog steeds is het niet opgelost. Totdat ik de juiste herdruk heb ontvangen van het beschadigde product pas ik deze review niet in positieve zin aan.

Svar från CanvasCompany.nl
'geboorte'foto met lijst met tekst...ziet er wel mooi uit,maar
is niet een foto met passepartout wat ik dacht .
de foto met tekst is afgedrukt op een dun plastic vel...nog niet eerder gezien
Ik geef Canvas Company één ster.
De kwaliteit van de diamond painting zelf is goed, daarom heb ik zelfs nog een tweede bestelling geplaatst. Maar de service is echt onder de maat.
Bij mijn eerste bestelling kwam ik steentjes tekort. Na contact werd mij beloofd dat deze binnen 24 uur geleverd zouden worden. Inmiddels zijn we twee weken verder en heb ik nog steeds niets ontvangen.
Daarnaast heb ik ongeveer drie weken geleden een nieuwe diamond painting besteld, die ook nog steeds niet is geleverd.
De communicatie is slecht en absoluut niet professioneel. Ik heb meerdere keren geprobeerd telefonisch contact op te nemen, maar sta telkens een half uur in de wacht zonder dat er iets gebeurt.
Kortom: goed product, maar de service en communicatie zijn zeer teleurstellend. Dit moet echt beter. Ik vind het erg jammer want ik was zo tevreden tot dit punt…..

Svar från CanvasCompany.nl
Mooi resultaat, goede aflevering, gemakkelijk om foto's te verwerken.
Ga hier geen fotoalbum maken. Product niet op te slaan. Tot vervelends toe kan je opnieuw beginnen, product kan je niet opslaan. Ik was tot 3 keer toe op de helft van mijn album en steeds ben ik mijn product kwijt en zijn alle pagina’s leeg. Super frustrerend!!!

Svar från CanvasCompany.nl
Telefonisch niet te bereiken. Waardeloze communicatie, de één weet amper wat de ander heeft geschreven.
Ik wilde een product met spoed bestellen, de website haperde en klikte niet door en vroeg per mail mij te bellen. Op vrijdag zou ik gebeld worden, na 3 x mailen. Op maandag nog geen telefonisch contact, weer telefonisch niet bereikbaar.Terwijl op de site staat dat ze sochtends zijn te bereiken.
Dan op dinsdag een mail krijgen met dat de levering in 2024??? Is gedaan? Toppunt van domheid.
Nooit weer dit bedrijf. Het is dat je 1 ster moet geven om een revieuw te kunnen schrijven.

Svar från CanvasCompany.nl
Goede beschrijving op de website. Artikelen komen aan zoals ingegeven. Heel leuk zijn jullie promoties!
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.