Hold jer langt væk det er et svindelfirma da lokker dig til at blive kunde og du binder dig for en årrække og de kan åbenbart bare sætte priserne op og op og op som det passer dem de kommer ikke og... Se mer
Företaget har svarat
Jeg har fået oprettet en vanvittig god aftale med Cafe u. Jeg stod og manglede en kaffe automat til mit arbejdsplads. KontaktedeTorben Senior konsulten alt gik fint en rigtig høflig herre, da... Se mer
Företaget har svarat
Vi har lige fået vores nye Kaffemaskine med touchdisplay. Det opgradering er vi rigtige glad for da vi selv bestemme hvilken størrelse kaffedrik vi vil have og hvor stærk den skal være. Vi har v... Se mer
Företaget har svarat
Vi giver Cafeu 5 stjerner hele vejen igennem, fra salg til installation. Super stor hjælpsomhed og venlighed hele vejen igennem. Vi nyder vores kaffe hver dag med automatisk levering når noget er ved... Se mer
Företaget har svarat
Cafeu leverer Danmarks mest enkle og simple kaffeløsninger til Erhverv. Derudover er Cafeu leveringsdygtig af kvalitetskaffe til vestjyske priser.
Storstrømsvej 42, 6715, Esbjerg N, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Meget tilfreds med både service og kvalitet :-)
Hurtig support, og professionel vejledning, samt produkter kommer regelmæssigt og til tiden.
Kaffen smager fantastisk, og maskinen er nem at betjene.
Når det bare kører som det skal...
glemmer man jo af og til anmelde.
Men det her hører til sig.
Intet dikkedarer, bare ez bizz med høflige mennesker, der passer en forretning.
Vi fik hos Norva24 Kloakservice i Næstved, for et par måneder siden, installeret en Kaffeautomat fra Cafeu og jeg vil bare lige sige: Det spiller 100%....Montage af maskine, kontakten til Cafeu, produkter og ikke mindst smagen på disse, er bare helt i top👌 Jeg kan klart anbefale Cafeu hvis i overvejer en kaffe/kakao m.m. løsning på jeres arbejdsplads👏🏼😊
Virkelig lækre kvalitets kaffebønner til gode priser.
Det er tydeligt at mærke at der er lagt noget kærlighed i bønnerne, de importerer og rister dem selv. Vi mærker at de brænder for kaffe og gode smagsoplevelser.
Derudover virkelig udførlig præsentation af de forskellelige bønner og ristninger, dem har vi fundet meget behjælpelige og givet os lyst til at prøve flere forskellige slags.
Ikke mindst god og tæt kundeservice.
Rigtig god oplevelse!
Altid en god og venlig service. Ingen tvivl om at medarbejderen var arrangeret.
Har lavet en aftale på 3 maskiner - de blev leveret og installeret som aftalt og fungerer super fint. Medarbejderne er meget tilfredse med de forskellige kaffedrikke.
Bondefangeri.
Vi lejede en kaffemaskine igennem Cafeú til vores kiosk. Vi fik at vide af sælgeren at det kostede omkring 1000 kr mdr. + etableringydelse som han kunne lave til 3000 kr. som selvstændig har man oftest travlt og det er altid ens eget ansvar at betale regninger til tiden, og 100% min egen fejl ikke at gøre opmærksom på vi ikke havde fået en regning i 3 måneder. Ca. 3 mdr. efter kommer en ansat fra cafeu ind med en meget ubehagelig attitude og hidser sig op og forlanger kaffemaskinen udleveret. Jeg gav ham ret i at det ikke var ok at de ikke havde fået betaling, og at jeg kunne betale eller overførre det skyldte beløb med det samme. Det nægtede han og kørte igen uden kaffemaskinen. En uges tid senere får jeg et opkald af en medarbejder om at ejeren af Cafeu nu står i vores kiosk og skælder en medarbejder ud. Jeg får ejeren i telefon og vi aftaler at vi afbryder samarbejdet og han sagde at hvis han måtte tage kaffemaskinen med, kunne vi spare advokat omkostninger og lukke sagen med at jeg betale en regning på ca 8000 kr som de manglede i etablering og ydelse. Igen ingen regning modtaget. Nogle mdr. efter er vi endt i fogedretten hvor Cafeu kræver 68.000 kr for en kaffemaskine der har stået i vores kiosk i lidt over 3 mdr. tak for kaffe. Håber i andre tænker jer om inden i skriver under på nogen ved dem. Kan se at de fleste har haft en god oplevelse med Cafeu, men det har vi desværre ikke.

Svar från Cafeu
Denne fantastiske kaffeleverandør har skræddersyet en løsning til min fodklinik, som har været helt uvurderlig.
Først og fremmest vil jeg gerne fremhæve kaffeautomaten, som Cafeu.dk har leveret til min klinik. Den er utrolig nem at betjene, og mine kunder elsker muligheden for selv at kunne tage en kop kaffe eller kakao. Det giver en ekstra dimension til vores service, og det har virkelig gjort en forskel for vores kundetilfredshed.
Men det er ikke kun automaten, der har imponeret mig. Jeg har også været utrolig tilfreds med Cafeu.dk's service. Der har ikke været nogen slinger i valsen med hensyn til respons og hurtige svar. Jeg har altid følt mig i gode hænder, og det har gjort samarbejdet med Cafeu.dk utrolig nemt og problemfrit.
Alt i alt kan jeg kun give Cafeu.dk mine varmeste anbefalinger. Hvis du leder efter en pålidelig og kompetent kaffeleverandør, så er Cafeu.dk det helt rigtige valg. Jeg er sikker på, at du vil blive lige så tilfreds som jeg er!
Tak for den gode service - gode produkter - chokoladen er fantastisk - jeg er meget glad for løsningen.
Jeg har fået rabat flere gange når jeg har henvist venner til en kaffeløsning ved Cafeu.🌟🌟🌟🌟🌟
Hilsen Tele Ringsted
Jeg havde spørgsmål til min faktura, jeg fik korrekt og god hjælp
Vi har leaset tre kaffemaskiner hos CafeU.
Vi har oplevet en hurtig levering og en rigtig god support, når vi har haft brug for hjælp.
Vi har haft kontakt med Torben, som har været god til at forklare og svare på spørgsmål.
Vi fik allerede maskinen installeret ugen efter og er allerede glade for den. Kunderne har endda påpeget den fine ekstra service vi tilbyder i salonen.
Alt i alt en god og hurtig proces med en professionel montør.
Venlige medarbejdere, også selvom der er opstået et problem, alt kan løses med et smil på læben.
og både kaffe og specielt kakaoen smager fantastisk!!
;)
Efter år med almindelig kaffemaskine på mindre kontor har vi valgt en kaffeløsning med opgraderet Cafeumat 8 Instant. Vi har nu haft løsningen i 1 måned. Det har kørt upåklageligt. Dejlig nemt med rengøring. De 2 gange vores opkobling har drillet, pga dårlig signal til SIM-kort har support hjulpet inden for få minutter.
Super nemt..
Vi er en lille startup virksomhed og med cafeu har vi fundet en løsning der bare spiller.. kaffe og kakao kommer automatisk (har jeg ladet mig fortælle)
Savner dog en mulighed for at se hvor mange kopper jeg har brugt og dermed har tilbage..
Men alt i alt en positiv oplevelse, som medarbejder, gæster og jeg nyder hver dag..

Svar från Cafeu
Hurtig og effektiv service fra Cafeu. Vores kaffemaskine havde en fejl i systemet og da de ikke kunne klare det hjemmefra, blev der sendt en teknikker samme dag.
“Hurtig og effektiv hjælp som kunne klares over telefonen =D"
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.