Cadeautje was met zorg ingepakt en ook in een leuk papiertje! Bovendien supersnel verzonden. Heel blij mee!
Det här tycker kunderna
Leuke website. Ik had een Zwitschersebox besteld, maar deze bleek helaas defect te zijn. Na contact op te nemen, kreeg ik direct een nieuwe opgestuurd. Snelle reactie en uitstekende service!
Företaget har svarat
Leuke sites om door te kijken. Altijd wel iets te vinden in verschillende prijsklassen. Snelle levering in een mooi papiertje. Misschien nog een kleine detail, voor een cadeautje had de tape wel iets... Se mer
Företaget har svarat
Mooie uitvoering, prachtig geluid, kan zelf het volume regelen , ik kan dit iedereen aanraden om te kopen, Je wordt er helemaal blij van , het vogelhuisje staat op de toilet en krijg allemaal leuke r... Se mer
Företagsinformation
Om cadeau-cadeau.nl
Skrivet av företaget
cadeau-cadeau.nl
Skrivet av företaget

- 🎁 Op zoek naar een goed cadeau?
- Wij hebben heel veel originele cadeaus voor je. Of je nu een mannencadeau een cadeau voor een vriendin zoekt. Een sinterklaascadeau een kerstcadeau of een cadeau voor iemand die alles al heeft? Wij hebben het voor je. Wij verkopen cadeaus die je niet overal ziet en alleen cadeaus waar je ook echt wat aan hebt en dat er ook nog eens goed uitziet. We hebben ook veel cadeaus van onder de 20 euro.
- 🎁 Je cadeau wordt gratis ingepakt
- We vinden het belangrijk om het je gemakkelijk te maken. (Bijna) al onze cadeaus zijn gratis ingepakt, hoef je niks voor te doen dat gaat gewoon vanzelf. Het cadeaupapier dat we gebruiken is echt mooi. Jij hoeft het cadeau alleen nog maar te geven (of zelf uit te pakken). Je kunt ook je cadeau rechtstreeks naar een ander laten versturen. Je kunt een korte tekst schrijven die wordt op de pakbon afgedrukt (ook dat is gratis).
- 🎁 Voor 22.00 besteld = volgende werkdag geleverd
- Wij versturen via Post.nl. Als je voor 22 uur bestelt wordt het dezelfde dag verstuurd en in 98% van de gevallen de volgende dag geleverd. Je kunt ook kiezen voor bezorging bij een Post.nl punt.
- 🎁 Meest populaire cadeaus
- Op dit moment is een van onze meest populaire cadeaus de Zwitscherbox met vogelgeluiden: https://www.cadeau-cadeau.nl/zwitscherbox.html
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- 030 8889388
- info@cadeau-cadeau.nl
- cadeau-cadeau.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Cadeautje was met zorg ingepakt en ook…
Heel blij mee!
Snel
Snel, het bedrijf is heel klantgericht en een leuk product voor een redelijke prijs. Wat wil je nog meer..
Snelle levering.
Snel en leuk ingepakt!
Snelle bezorging en cadeau netjes ingepakt met vrolijk inpakpapier. Top!
Bestellingen zijn echt een cadeautje
Bestellingen zijn echt een cadeautje, snel verzonden en sfeervol en persoonlijk ingepakt

Cadeau-cadeau.nl aanrader.
Goede communicatie per email. Het pakje wer leuk ingepakt en werd netjes verzonden en op tijd geleverd.

Svar från cadeau-cadeau.nl
Het kado was netjes op tijd.
Het kado was netjes op tijd.
Mooi ingepakt.
Het kwam helemaal met de advertentie overeen.

Precies zoals ik hoopte.
Precies zoals ik hoopte.
Hangt nu ongeveer een jaar in toilet. Nog steeds naar volle verwachtingen en blij dat ik voor deze variant gekozen heb

Leuke website

Vogelhuisje
Duidelijke website en supersnelle levering
Vogelhuisje ziet er prima uit en geeft ook mooi geluid.

Goede service, snelle bezorging
Goed verpakt, mooi product, snelle bezorging, goede service, top

zeer klantvriendelijk,
Ik heb 4 dingen gekocht. ze waren allemaal zeer zorgvuldig en mooi verpakt en snel verstuurd. Er zat een lief kaartje bij en en nog een klein presentje. Zeer blij mee. Echt nog aandacht voor de klant!!!

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.