Banner for Cadeaubonnen.nl

TrustScore 3.5 av 5

3,6

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb een verschrikkelijke hekel aan kado bonnen. Gewoon, omdat ze verlopen. Via de omzet-service van cadeaubonnen.nl kun je bonnen omzetten naar andere bonnen die je wél gebruikt, bijv. om ze om te... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mijn mening is: het heeft veel te lang geduurd dat het probleem dat ik had opgelost werd. Gedeeltelijk steek ik ook mijn hand in eigen boezem. Het nadeel is(was) dat il telkens andere collega's aan... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Helaas erg teleurgesteld. Vanochtend een e-voucher besteld die binnen het uur binnen zou zijn. Helaas de middag nog steeds niet ontvangen. Ondanks ik een best aardige dame trof aan de telefoon, werd m... Se mer

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Voordat je uiteindelijk een cadeaubon hebt van de firma waar je graag iets wilt kopen ben je een hele tijd bezig om die te ontvangen.

Företagsinformation

1. Presentbutik

Om Cadeaubonnen.nl

Skrivet av företaget

Cadeaubonnen voor ieder moment ✓ Ruim aanbod ✓ Snelle levering ✓ Voor jong en oud ✓ Fysiek en digitaal ✓ Laat je verrassen door ons uitgebreide en veelzijdige aanbod!

Ga naar www.cadeaubonnnen.nl voor de allerleukste cadeaubonnen en bestel direct!

Op werkdagen Voor 17:00 uur besteld = dezelfde dag verstuurd. Bestel nu online!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Teleurgesteld!

Teleurgesteld!
Ik heb deze kaart gekregen maar zou zelf nooit, maar dan ook nooit deze cadeaubon geven.
Ten eerste vind ik het een rompslomp om je “eigen” gekregen geld te kunnen uitgeven, en ten tweede vind ik het aanbod zeer beperkt. Ik had de fashioncheque willen hebben, maar de winkels waar ik kleding koop nemen geen deel aan dit project.
Heb nu dus van lieverlee maar iets besteld wat ik niet wens of nodig ben. Hoezo consumptiemaatschappij ?
Erg jammer dit. Zowel voor de gulle gever als voor de ontvanger.

24 april 2026

Hallo Joke,

Dank je wel voor je eerlijke feedback, al vinden we het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent.

We begrijpen dat het aanbod niet altijd aansluit bij ieders voorkeur. Tegelijk hebben we naast de Fashioncheque nog veel meer opties en partners beschikbaar, zodat er juist voor verschillende wensen en situaties iets te kiezen is.

Mocht je het in de toekomst liever anders zien, laat het gerust weten in je omgeving zodat de gever daar rekening mee kan houden.

Atif

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jammer wilde de cadeau kaart met de…

Jammer wilde de cadeau kaart met de post ontvangen. Heb hem nu digitaal omdat dit erg onduidelijk was

18 april 2026

Hallo Ricky,

Bedankt voor je review.

We hebben geprobeerd dit zo duidelijk mogelijk aan te geven tijdens het bestelproces, zodat je zelf de gewenste leveringswijze kunt kiezen.

Mocht het toch niet duidelijk zijn geweest of heb je hier vragen over, dan kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.

ik heb 2cbonnen ingewisseld

ik heb 2cbonnen ingewisseld. Het duurde heel lang voordat er 1 binnen kwam. De tweede is nog steeds niet binnen

16 april 2026

Hallo,

Ik kan aan de hand van jouw e-mailadres maar één bestelling terugvinden. Het kan zijn dat er bij de tweede bestelling een ander e-mailadres is gebruikt.

Kun je ons even een e-mail sturen met de gegevens, dan kijken we het graag verder voor je na.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Voordat je uiteindelijk een cadeaubon…

16 april 2026

Hallo,

Vervelend om te horen dat het zo omslachtig en tijdrovend is geweest om uiteindelijk bij de cadeaubon uit te komen.

Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We begrijpen goed dat het frustrerend is als je er veel stappen en tijd voor nodig hebt voordat je eindelijk kunt gebruiken waar de bon voor bedoeld is.

Mocht je nog hulp nodig hebben of willen dat we met je meekijken naar je situatie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

met vriendelijke groet,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het ging makkelijk en snel.

Het ging makkelijk en snel.
Was zo klaar.

17 april 2026

Hallo Anita,

Fijn om te horen dat het zo makkelijk en snel ging 😊 dat is precies wat we willen!

Kon ze gelijk omruilen

Kon ze gelijk omruilen

6 april 2026

Hallo,

Fijn dat je ze meteen kon omruilen, wel zo makkelijk! 😊

Snelle service

Ik bestel een bon en binnen 1uur staat het digitaal in de mail.

25 mars 2026

Beste Anita,

Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je binnen een uur je cadeaubon al digitaal in de mail ontvangt. Zo kan je er snel mee aan de slag en er meteen van genieten.

Felicia

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Snel geregeld

Snel geregeld

22 februari 2026

Hallo,

Top dat het zo snel geregeld was! 😊 Dat scheelt natuurlijk een hoop gedoe.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Missed order with no update

I made an order. I paid extra for it. No confirmation, no updates received - NOTHING. What a Shame really!

3 januari 2026
Omdöme utan inbjudan

Hello,

You always receive a confirmation from us, so if you didn’t get one, it’s likely that the email address was entered incorrectly.

Please send us an email with your payment proof, and we will of course resolve this for you promptly.

Kind regards,

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Het was makkelijk om cadeaubon te…

Het was makkelijk om cadeaubon te verzilveren.

18 februari 2026

Hallo,

Wat fijn om te horen dat het zo makkelijk was om je cadeaubon te verzilveren! 😊

Precies zoals het hoort te zijn.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

De service en bezorging

De service en bezorging

18 februari 2026

Bedankt voor je review.

Fijn om te horen dat je onze service en bezorging hebt ervaren, we doen ons best om alles soepel en snel te laten verlopen.

We hopen dat je veel plezier hebt van je cadeaubon!

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.