Natuurlijk is het altijd afwachten hoe het eruit ziet als je het besteld,maar ik was echt blij verrast,en ze vonden het tegeltje zelfs mooier dan de foto zelf ! Heel erg leuk voor jezelf,maar zeker al... Se mer
Det här tycker kunderna
Het is een makkelijke site, waarbij je al een voorbeeld krijgt En zo nog aanpassingen kan doen totdat het naar wens is. Vervolgens wordt het bestelde item heel snel geleverd.
Ik had drie verschillende Delftsblauwe tegeltjes besteld, zonder borders. Had bij één van de foto's vergeten de border weg te halen. Heb via een emailtje gevraagd of dat nog gecorrigeerd kon worden.... Se mer
Zeer mooie afdruk in blauw van de foto die ik stuurde. Snelle levering en fijn als brievenbuspakketje verzonden. Dochter was erg blij met dit bijzondere cadeautje
Företagsinformation
Om Where It Happened
Skrivet av företaget
Where It Happened is een unieke service waarmee je je meest dierbare herinneringen kunt vastleggen en vereeuwigen door middel van gepersonaliseerde kaart- en sterrenposters. Of het nu gaat om de locatie van je eerste date, een nieuw huis of een geboorteplaats, je kunt een prachtig kunstwerk voor aan de muur creëren dat constant herinnert aan dat speciale moment.
Het bedrijf biedt ook gepersonaliseerde sterrenkaarten aan, die de uitlijning van de sterren op een specifiek moment dat voor jou van betekenis is, vastleggen. Alle posters worden geproduceerd met FSC-gecertificeerd papier, wat duurzaamheid garandeert. Met snelle verzending en uitstekende klantenservice is Where It Happened de perfecte keuze voor een attent cadeau of een persoonlijk aandenken.
Kontaktuppgifter
Amersfoort, Nederländerna
- info@whereithappened.nl
- whereithappened.nl
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Geweldige klantenservice
Dankzij de ontzettend geweldige klantenservice kan ik nu mijn mooie oerhollandse tegeltje meenemen naar Amerika! Ik ben erg tevreden met de service en het tegeltje is geweldig!
Boven verwachting
Snelle levering en een heel mooi tegeltje . Duidelijke afbeelding .
Makkelijk, duidelijk en snelle levering .
Het is een makkelijke site, waarbij je al een voorbeeld krijgt
Het tegeltje is prachtig en de service…
Het tegeltje is prachtig en de service erg goed.
Zo fijn!
Uitstekende service
Uitstekende service! De afbeelding is klasse! De tegeltjes zijn perfect, mijn buurvrouw blij en ik ook.
Wat een ontzettend mooi tegeltje
Wat een ontzettend mooi tegeltje! Zat heel goed verpakt en ziet er prachtig uit!!
I am satisfied with the results.
I am satisfied with the results.. 😉👍🏻
Heel erg mooi
Simpel aan te maken.
Zeer snel geleverd en ook zeer mooi.
Snelle verzending
Snelle verzending en vlotte beantwoording van vragen
Snelle verzending en mooi produkt
Fijne organisatie
Fijne organisatie. Op tijd bezorgd en get product is precies zoals omschreven. Geen troep. En de prijs is prima!!
Perfecte service alles vlot verlopen en…
Perfecte service alles vlot verlopen en een mooi object
Mooi ingepakt onbeschadigd en binnen 3…
Mooi ingepakt onbeschadigd en binnen 3 weken geleverd
Dat weet ik niet
Zag er heel goeduit, het tegeltje, en het stel was enthousiast!
Zeer mooi tegeltje en snelle levering
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.