cadeau-cadeau.nl Omdömen

4 288
TrustScore 5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wij hadden gekozen voor de “Forest” versie, hij staat op toilet op borsthoogte. Al snel bleek dat hij het vaker niet dan wel deed. Telefonisch contact opgenomen met Romy van de klantenservice. Er wer... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn muziekbox vogelhuisje was stuk en ik kreeg eerst advies maar toen dat niet hielp kreeg ik een nieuwe toegestuurd. Direct teruggebeld, en ook goede mailwisseling. Heel goed opgelost!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Leuke sites om door te kijken. Altijd wel iets te vinden in verschillende prijsklassen. Snelle levering in een mooi papiertje. Misschien nog een kleine detail, voor een cadeautje had de tape wel iets... Se mer

Företagsinformation

1. Presentbutik
  2. Lampbutik

Om cadeau-cadeau.nl

Skrivet av företaget

Bij cadeau-cadeau.nl vind je cadeaus waar je blij van wordt: cadeaus die leuk zijn om te geven en leuk om te krijgen, je cadeau wordt gratis ingepakt en je hebt je cadeau snel in huis. Ontdek originele en unieke cadeaus op cadeau-cadeau.nl ✓ Altijd gratis ingepakt ✓ Bestel vóór 22 uur en ontvang het morgen in huis! Vind je Cadeau

cadeau-cadeau.nl

Skrivet av företaget

🎁 Op zoek naar een goed cadeau?
Wij hebben heel veel originele cadeaus voor je. Of je nu een mannencadeau een cadeau voor een vriendin zoekt. Een sinterklaascadeau een kerstcadeau of een cadeau voor iemand die alles al heeft? Wij hebben het voor je. Wij verkopen cadeaus die je niet overal ziet en alleen cadeaus waar je ook echt wat aan hebt en dat er ook nog eens goed uitziet. We hebben ook veel cadeaus van onder de 20 euro.
🎁 Je cadeau wordt gratis ingepakt
We vinden het belangrijk om het je gemakkelijk te maken. (Bijna) al onze cadeaus zijn gratis ingepakt, hoef je niks voor te doen dat gaat gewoon vanzelf. Het cadeaupapier dat we gebruiken is echt mooi. Jij hoeft het cadeau alleen nog maar te geven (of zelf uit te pakken). Je kunt ook je cadeau rechtstreeks naar een ander laten versturen. Je kunt een korte tekst schrijven die wordt op de pakbon afgedrukt (ook dat is gratis).
🎁 Voor 22.00 besteld = volgende werkdag geleverd
Wij versturen via Post.nl. Als je voor 22 uur bestelt wordt het dezelfde dag verstuurd en in 98% van de gevallen de volgende dag geleverd. Je kunt ook kiezen voor bezorging bij een Post.nl punt.
🎁 Meest populaire cadeaus
Op dit moment is een van onze meest populaire cadeaus de Zwitscherbox met vogelgeluiden: https://www.cadeau-cadeau.nl/zwitscherbox.html

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(4 288)

390 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle service, duidelijke communicatie mbt wanneer levering, produkt degelijk ingepakt waardoor geen risico op beschadiging

17 juni 2026

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste Maaike, Dank voor een de fijne review. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Cadeau Cadeau

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mooi ingepakt, snel verzonden.

Mooi ingepakt, snel verzonden. Leuk om te geven zo. Blij mee!

17 juni 2026

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste Marieke, Dank voor een de fijne review. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Cadeau Cadeau

Prima product

Prima product. Snel geleverd en netjes verpakt.

16 juni 2026

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste, Dank voor een de fijne review. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Cadeau Cadeau

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eigen fout en prima opgelost door bedrijf

Zelf een fout gemaakt, maar het bedrijf was heel behulpzaam en op tijd het cadeau ontvangen. Heel blij met de goede service.

15 juni 2026

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste A. Wolf, Dank voor een de fijne review. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Cadeau Cadeau

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering en ook nog eens leuk…

Snelle levering en ook nog eens leuk ingepakt, helemaal blij mee!

15 juni 2026

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste Ineke, Dank voor een de fijne review. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Cadeau Cadeau

Blij mee!

Cadeautje ligt hier nog klaar voor de ontvanger. Maar ik had het heel vlot in huis en het is prachtig ingepakt… Leuk om te geven!!

14 juni 2026

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste j. Maria, Dank voor een de fijne review. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Cadeau Cadeau

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Altijd picco bello in orde waarvoor…

Altijd picco bello in orde waarvoor dank.

11 juni 2026

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste Anne, Dank voor een de fijne review. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Cadeau Cadeau

Topservice!

Goede service, snelle reactie bij vragen.
Er wordt goed meegedacht over een oplossing

9 juni 2026

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste Ger, Dank voor een de fijne review. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Cadeau Cadeau

De verpakking

De verpakking, prachtig

9 juni 2026

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste Roos, Dank voor een de fijne review. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Cadeau Cadeau

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Bezorgdienst DHL te laat

Helaas was het te laat aangekomen, dus niet de volgende dag zoals beloofd, heeft met DHL te maken maar toch jammer.

5 juni 2026

Beste Rachel,

Wat vervelend dat je ontevreden bent over onze service. Helaas hebben wij geen invloed op de dienstverlening van DHL. Wij kunnen zien dat op de dag van bezorging de adresgegevens zijn gecorrigeerd en daardoor de bezorging is uitgesteld. Mogelijk dat het daarmee te maken heeft? We hopen dat je wel tevreden bent met het door ons geleverde product/cadeautje. We horen graag of we je eventueel verder kunnen helpen. Misschien dat je het te laat geleverde cadeautje wil retourneren?

Hartelijke groet,

Team Cadeau Cadeau

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Muziekbox vol vogel geluiden.

Ik heb de muziekbox met vogel geluiden gekocht voor mijn vader die al maanden in het ziekenhuis ligt. Mijn vader is dol op vogeltjes maar op de afdeling waar hij nu ligt is het bos helaas te ver weg om vogeltjes te kunnen horen. Vandaar de muziekbox waar ook mijn vader erg blij mee is.

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste Carolien, Dank voor een de fijne review. We hopen dat je vader nog lang van de box mag genieten. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Cadeau Cadeau

Goede eerlijke communicatie

Goede eerlijke communicatie . ontzettend leuk ingepakt cadeautje . Dat maakt het extra feestelijk.

21 maj 2026

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste Heleen, Dank voor een de fijne review. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Cadeau Cadeau

Goede zaak!

Vlotte afhandeling en het cadeau was al leuk ingepakt.
Mooie en leuke cadeaus!

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste Tineke, Dank voor een de fijne review. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Cadeau Cadeau

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Leuke cadeautjes en snel in huis!

Zoals beloofd was het bestelde artikel de volgende dag in huis. Het cadeautje was erg leuk ingepakt.

Geweldige klantenservice

Telefonisch contact opgenomen met Romy van de klantenservice. Er werd direct een nieuwe toegestuurd. Het vogelhuisje is in principe een prima aankoop, het geluid duurt een minuut en is in volume aanpasbaar. Daarnaast heeft het huisje een deugdelijke constructie.

28 maj 2026

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste L., Dank voor een de fijne review. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet namens Romy, Team Cadeau Cadeau

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ze zijn altijd erg secuur met de…

Ze zijn altijd erg secuur met de bestelling. En het wordt altijd heel erg correct en persoonlijk afgeleverd. Ik vind het handgeschreven kaartje erbij altijd erg aardig. Ga zo door.

28 maj 2026

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste C., Dank voor een de fijne review. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Cadeau Cadeau

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een leuk cadeautje thuis gebracht

Cadeau-cadeau bracht geheel volgens afspraak het door mij uitgekozen cadeautje aan huis. En dat was heel fijn.

21 maj 2026

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste Henny, Dank voor een de fijne review. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Cadeau Cadeau

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snelle levering, als kado ingepakt.

20 maj 2026

Svar från cadeau-cadeau.nl

Beste Marjon, Dank voor een de fijne review. Heel graag tot ziens bij een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Cadeau Cadeau

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.