Had al vaker besteld, zonder ooit maar een review te hebben gelezen. Deze keer wel nadat ik 6 Iiyama displays besteld had. Ik zag al ellende aankomen, maar niets was minder waar. Op tijd mijn spullen... Se mer
Det här tycker kunderna
Product range, pricing and delivery speed are absolutely up to standards. The only thing they keep having issues with is poor tracking of their internal order handling and shipping process. Very hard... Se mer
The order took much longer than expected, even though it was listed as available online. Now, more than a month later and after several emails, I still have not received the proper invoice—only a pro... Se mer
Företaget har svarat
2 weken eerder een bestelling geplaatst van producten die op voorraad waren. Echter geen bestelling ontvangen. Contact gezocht met de klantenservice en bleek dat de zending door de postorder bedrijf e... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Leuk Resturant met goed eten en relax plaats.
Kontaktuppgifter
Voltastraat 25, 8013PM, zwolle, Nederländerna
- 0851300725
- bypos.nl
Har besvarat 74 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Perfect!
Super snel verzonden en het product was precies zoals omschreven. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis!
Makkelijk online bestellen
Makkelijk online bestellen ! En goede support bij installatie.
op 1-10 besteld
op 1-10 besteld, geen reactie gehad. omdat ik toevallig gisteren informeerde naar de status vertelde men dat het vandaag verzonden zou worden, tussentijds terugkoppeling was beter geweest. normaal wel een correcte levering
Eenvoudig te bestellen en snel.
Eenvoudig te bestellen en snel.
De chatfunctie is werelds!!
Bestelling wordt gewoonlijk de volgende dag geleverd. Met track en trace pakket goed te volgen
Spullen zijn geleverd goed verpakt…
Spullen zijn geleverd goed verpakt alleen jammer dat ik achter de bezorging aan moest en dat ie in delen aan kwam duurde een week terwijl ik de spullen de volgende dag zou krijgen beetje jammer
Alles was perfect!
Na een zeer slechte ervaring met een andere leverancier van labelprinters, nam ik contact op met BYPOS voor advies. Ik kreeg duidelijke en professionele begeleiding en plaatste vervolgens een bestelling. Binnen twee dagen had ik het product in huis, en alles verliep perfect! Bovendien was het product uiteindelijk ook voordeliger dan bij andere leveranciers!"
Makkelijk bestellen, snel geleverd
Bestellen gaat eenvoudig, de prijs is zeer concurrentieel, de levering is steeds snel
Your company has well trained staff
Your company has well trained staff, quick feedbacks, everything went perfect.
Lange levertijd geen contact vanaf By-Pos
Er zou in plaats van klant vanaf mei te laten wachten, en na vele telefoontjes van onze met de vraag wanneer artikel eindelijk geleverd word, een alternatief aangeboden kunnen worden. We hebben dit nu uiteindelijk zelf gevonden en gevraagd hebben of dit zo geregeld kon worden.
Uitgebreid assortiment en snelle levering
Bypos heeft een uitgebreid assortiment en veelal direct leverbaar. Klantenservice is zeer goed bereikbaar en snel met antwoorden
Tijdens de bestelling alles op voorraad, later toch niet.
Tijdens de bestelling was alles op voorraad. Na een paar dagen toch maar eens navraag gedaan, het was toch niet op voorraad. Helaas verzuimende ze het om dit actief naar mij te informeren. Uiteindelijk kreeg ik de zending via een Dropshipment van de leverancier in een belabberde slecht uitziende doos. Niet wat je mag verwachten van een goed ogende webshop. Hier bestel ik niet meer.

Svar från BYPOS BV
Hadden precies wat ik zocht
Hadden precies wat ik zocht. Snelle levering, goed verpakt!
Retourkosten bedragen 'als je geluk hebt' €20,00
Retourkosten bedragen €20,00, slaat helemaal nergens op. In mijn geval ging het om een kabeltje wat teruggestuurd moet worden, omdat het niet past. En ik moest nog blij zijn, want ze bedragen normaal gesproken €50,00, denk dus wel even twee keer na voordat je hier iets gaat bestellen.
Beschadigde Labelmate MC-11+ ontvangen
Nieuwe Labelmate MC-11+ besteld, deze was netjes optijd verzonden. Helaas hebben we er eentje gekregen waarvan de doos al open was gemaakt, er zaten allemaal deuken in de doos (de orignele doos zat in een verzenddoos, kan dus niet door het transport komen). Tevens zat er een dikke deuk in de rotatieschijf. Hiervan netjes melding gemaakt op de dag van ontvangst (1 okt 24), zelfde dag nog een reactie ontvangen van Tim dan ze een nieuwe zouden opsturen. We hebben geen nieuwe ontvangen, noch hebben we een bevesting ontvangen dat er een verzonden zou zijn. Op 9 oktober om een reactie gevraagd, nog geen antwoord gehad. Erg teleurstellend.
Update; zoals bypos hieronder aangegeven heeft hebben ze inderdaad een credit van 80 euro belooft. Helaas ging dat niet vanzelf en verloopt het contact uitermate moeizaam. Veel achteraan mailen en vragen om reactie. Credit is ondertussen ontvangen, moest er (uiteraard) nogmaals achteraan mailen. Erg teleurstellend dat het contact zo stroef moet verlopen, hopelijk passen ze dit 'beleid' een keer aan :)

Slechte service
Slechte service. We hebben vaak hier iets gehaald. Maar onze laatste bestelling was de bon printer kapot. Na de telefoon gesprek zouden we een retour bon van ze krijgen tot heden niks ontvangen. We hebben 3 x mail gestuurd geen reactie op gekregen. Dus conclusie als alles werk is het goed tot die kapot komt is en slechte service ooit. Meneer aan de telefoon heel sarcastisch reacties net of die geen zin heeft om een gesprek met je aan wilt gaan. Nee ik betaal liever €10 meer met betere service en hulp. Voor mij de laatste keer dus. Ik pluk mijn geld niet uit de boom ik werk er ook hard voor. En dan zo’n reactie en niet nakomen van beloftes zit bij mij niet in. Gewoon weg gegooid bij hun. PAS DUS OP!!
En nog steeds geen retour bon gekregen. Slimme trucje want je hebt 7 dagen bedenktijd en die is allang verstreken helaas.
Reactie op uw antwoord. We hebben jullie gebeld en ref nummer mondeling gegeven des tijds. Waarom sturen jullie dan niet. En nu hebben via truspilot weer onze ref nummer geschreven want anders wist uw mijn collega’s naam niet. Dus waar blijft het. We wachten af op uw retour bon. Hopelijk dat uw het nu wel verstuurd.
Laatste update:
Ze schrijven dat ik een retour bon kon krijgen via de link die ze onderaan aangeven.
Dus ik heb de link gekopieerd en wou inloggen op mijn account. Maar tot mijn verbazing hebben ze mij account verwijderd. Heel slim van jullie.
En wat staat er als ik wil inloggen “ Your account is disabled. Please contact customer service.“ nou fijn toch werken met jullie. Ik hoef het geld niet meer. Maar ik heb wel een melding gedaan bij de politie onder de categorie internet fraude.
Als er mensen zijn die net als ik dit soort dingen hebben meegemaakt. Ga naar de politie die gaan het onderzoeken.
Samen staan we sterk tegen zulke website fraudeurs.
Succes met jullie ongemakkelijke gedrag.

Goedkoop met goede service
Prima service
Prima service - goede printer.
Ook technisch goede uitleg gekregen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.