Czerwone Maki Deluxe Czerwone MakiKrakau, Polen Piękny, czysty apartament położony w spokojnej dzielnicy Krakowa. Wyposażony we wszystkie udogodnienia! Podziemny parking w własnym miejscem do b... Se mer
BookingHost
Företagets TrustScore är inte tillgängligt just nu på grund av en överträdelse av våra riktlinjer.
Det här tycker kunderna
Let me share with you my expiriebce about Wilenska Express Chic Apartment. So, the flat is great! Very good location, small shop in the same building, and also Lidl in 100 meters. Flat is very comfor... Se mer
Apartment brudny i nie posprzątany(czekaliśmy zmęczeni przez 2h na sprzątanie) patelnia nie działająca z indukcją, obsługa dramat stwierdzili ze na patelni musi być produkt zeby działała. Nie kompeten... Se mer
We ran into a serious issue where the room door stopped opening, leaving our family without access to all our belongings. We kept calling support, but nothing actually helped until a physical key was... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
BookingHost, czyli ekspert w zarządzaniu najmem krótkoterminowym. Firma powstała z faktycznego wyzwania zarządzania najmem nieruchomości w Polsce, Portugalii i Brazylii. Wiara i przekonanie, że można to robić lepiej, zwiększając zyski z najmu leży u naszych podstaw. Praktyczne doświadczenie pozwoliło nam w opracowaniu skutecznego modelu pracy. Wykorzystujemy algorytmy sztucznej inteligencji do zarządzania ceną najmu i stawiamy na pełną transparentność, udostępniając mobilny panel klienta.
Kontaktuppgifter
Nakielska 3, 01-106, Warszawa, Polen
- (+48) 22 113 14 14
- reservations@bookinghost.com
- bookinghost.com
Överträdelse av riktlinjerna
THE WORST COMPANY EVER.They demage…
THE WORST COMPANY EVER.They demage apartment and didnt pay money from renting the apartment for 4 months.No contact with company ,no responses for emails.
Firma absolutnie nieprofesjonalna.Brak wypłaty po zarządzaniu mieszkaniem które przekazałam.Meble zniszczone.Brak kontaktu z firmą.

UWAGA
Firma nie naprawia usterek. Przez nią opinie na Booking.com spadły w ciągu roku z 8,5, jak przekazywałam im mieszkanie w centrum Warszawy, do 6,3. Klienci w opiniach narzekali na słabą resaponsywność hosta. Lepiej poszukać innej opcji, w szczególności, jak się jest właścicielem mieszkania.
They are unreliable
They are unreliable. During TEN days I was trying to contact them by email to fix the WiFi to no avail. Their phone number does not work of course.
They also did not pay the electricity bill of the apartment I rented for 12 days; they relocated me for one night but they refused to pay my travel expenses (they were on me).
STAY AWAY
Uwaga dla wszystkich właścicieli
Uwaga dla wszystkich właścicieli - firma oszukuje - nie płaci w terminie. Po wypowiedzeniu umowy wynajęli moje mieszkanie kolejnym gościa, jak umowa była już rozwiązana!!!

Odradzam
Odradzam, mają straszne opóźnienia w płatnościach - przez ostatnie 7 miesięcy nie zapłacili mi w terminie. Nikt nie odbiera telefonów na infolinii dla właścicieli. Zero kontaktu!!! Raz sam zarezerwowałem mieszkanie w celu weryfikacji i okazało się, ze stoi otwarte (szok!!!).
Cokolwiek jest im zlecone nie zostaje realizowane.

Odradzam
W mieszkaniu w nocy wyszły robale, wyleciały mole. Mieszkanie brudne. Łazienka przy wannie zagrzybiała. Zgłosiłem to w wiadomości tekstowej osobie odpowiadającej za mieszkanie, zero kontaktu. Nie polecam. Po złożeniu reklamacji, wysłaniu zdjęć dostałem informację, że zdǰęcia są za słabe a room serwis nie potwierdził bałaganu i robactwa. OSZUSTWO
Wszystko działa na pozór dobrze
Wszystko działa na pozór dobrze, dopóki nie przyjdzie termin płatności rozliczenia za poprzedni miesiąc. Za każdym razem zamiast otrzymać przelew 20 dnia miesiąca dostawałem go jakieś 5-7 dni po tym terminie, oczywiście po uprzedniej interwencji. Teraz kwota za styczeń jest wysoka, a pieniędzy nie ma pomimo interwencji. Przelew z Afryki lub Nowej Zelandii doszedłby już dawno. Jedyna odpowiedź od serwisu jest taka, że mogę wysłać do nich notę odsetkową i ją zapłacą. Najpierw muszę wiedzieć za jaki okres. Tłumaczenie opóźnień sprowadza się do "niskiego sezonu", a dla mnie to jest przyznanie, że to jest piramida finansowa, która finansuje zaległości z bieżących wpłat, i za chwilę zje swój ogon i ulotni się bez regulacji zobowiązań. Wygląda to fatalnie.

To nie Ty zarabiasz.
Szanowni Państwo, doczytajcie dokładnie umowę. Szczególną uwagę zwróćcie na paragraf poświęcony usługom sprzątania. Jedynym wygranym jest BookingHost. Byłem tuż przed podpisaniem umowy i jak zacząłem drążyć temat zysków i kosztów to przemiła Pani handlowiec przestała odpisywać.
Dobry wynajem
Polecam rezerwację przez nich. Są solidni, wszystko zgodnie z opisem. Żadnych problemów przy pobieraniu i zdawaniu kluczy. Nie jeden jeszcze raz z nimi pojadę. Pozdrawiam
Na rozmowy trzeba się umawiać
Na rozmowy trzeba się umawiać, wyobraźcie sobie nie mieć kontaktu z osobą odpowiedzialną za wasz najem.
Ceny niskie, nie wiem skąd je biorą, źle czyszczą, rzeczy z mieszkania znikają i są zastępowane tańszymi kopiami
Bardzo dobra firma polecam
Pozytywne doświadczenie
Pozytywne doświadczenie, dobry kontakt z opiekunem, mieszkanie ma obłożenie w 80%, jesteśmy we współpracy od roku
Wszystko fajnie jak na zdjęciach i w…
Wszystko fajnie jak na zdjęciach i w opisie. Miła atmosfera i przyjemna obsługa.Polecam
Bardzo dobre warunki mieszkaniowe
Bardzo dobre warunki mieszkaniowe, serdecznie polecam
Zdecydowanie nie polecam
Mieszkanie pomimo zapewnień zaniedbane, przychody znacząco, około 50% niższe od obietnic. Nie polecam i rozwiązuję umowę.
Zdecydowanie odradzam wspolprace z ta…
Zdecydowanie odradzam wspolprace z ta firma. Nie dbali o odpowiedni poziom zajetosci mieszkania ( centrum Wro ). Zaniedbali mieszkanie, kilkakrotnie zastalam mieszkanie brudne 🥴 albo sprzataczki na mieszkaniu w poznych godzinach wieczornych ( podejrzewam najhorsze) . Skargi klientow na brak kontaktu albo brak reakcji ze strony Booking Host. Wyplaty buly nieterminowe notorycznie! Ciezki kontakt brak reakcji na maile prosby skargi z mojej strony. Po wypowiedzeniu umowy nawet kluczy nie oddali na czas, miesKanie oddali brudne mimo ze reklamowalam ponowne rzekome sprzatanie nie pomoglo musialam sprzatac na wlasna reke przed oddaniem mieszkania klientom.
Porazka. Obiecuja pelen profesjonalizm ale niestety jest to zenada.Na rynku Wroclawskim niestety ale mocno odradzam
Odradzam chcącym oddać w podwynajem
Odradzam chcącym oddać w podwynajem. Z obiecanych prowizji po odjęciu kosztów i podatków za dwa tyg najmu zostało 800 zł z czego muszę zapłacić podatek i opłaty lokalowe, wodę , ogrzewanie, Czynsz. Lepiej wynająć samemu. Sprzątanie po najmie kosztuje u nich prawie 200zl a za dobę najmu nowej kawalerki płacą 80zl za dobę.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.