Noclegi Renters Omdömen 45

TrustScore 2 av 5

1,8

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Mieszkanie wynajęte w Krakowie ul. Rydlówka 44 Mieszkanie bardzo fajne ale tylko na zdjęciach. W skrócie w mieszkaniu brudno, odstające listwy podłogowe, ktore pocięły stopy syna. W łazience z odp... Se mer

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 88 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Uważajcie na dodatkowe opłaty po pobycie

Radziłabym przyszłym gościom dobrze zastanowić się przed rezerwacją apartamentów zarządzanych przez Renters / Noclegi Renters. Po zakończeniu pobytu otrzymałam bezpośrednie żądanie dodatkowej płatności poza platformą Booking.com za rzekome uszkodzenia ręczników i pościeli. Żądana kwota nie została poparta fakturami ani szczegółowym rozliczeniem rzeczywistych kosztów czyszczenia lub wymiany, natomiast korespondencja zawierała odniesienia do postępowania sądowego, egzekucyjnego oraz wpisu do rejestru dłużników.
Dodatkowo sytuacja wzbudziła moje obawy, ponieważ wcześniej otrzymałam od Booking.com informację dotyczącą możliwego nieuprawnionego dostępu do danych związanych z rezerwacjami.
Polecam przyszłym gościom dokładnie dokumentować stan apartamentu przy zameldowaniu i wymeldowaniu, zachowywać całą komunikację wyłącznie w obrębie platformy Booking.com oraz bardzo dokładnie weryfikować wszelkie dodatkowe żądania płatności pojawiające się po zakończeniu pobytu.

19 april 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

próba wyłudzenia pieniedzy za rzekome…

próba wyłudzenia pieniedzy za rzekome zniszczenia ktorych w dniu wyjazdu nie bylo, brak kontaktu, mieszkanie pozostawilo wiele do zyczenia, doplata za zwierze 500 zl po czym grozenie komornikiem po mojej odmowie zaplaty 2 tysiecy zl za SIERSC w mieszkaniu i realną szkode na 200/300 zl

1 maj 2026

Mieszkanie wynajęte w Krakowie ul Rydlówka 44

Mieszkanie wynajęte w Krakowie ul. Rydlówka 44
Mieszkanie bardzo fajne ale tylko na zdjęciach.
W skrócie w mieszkaniu brudno, odstające listwy podłogowe, ktore pocięły stopy syna. W łazience z odpływu wydobywał sie okropny zapach, sedes krzywy, na pościeli ślady krwi i pełno włosów. W salonie pod kanapą tragedia, kuchnia tez nie należała do czystych, obdrapane meble niedomykające szafki, podkładki na stole brudne.
Wjaz do garażu masakra. Przy rezerwacji info tylko o wysokości wjazdu natomiast brak informacji ze przeznaczony tylko dla małych samochodów. Wjazd pod kątem 90 stopni i bardzo mała brama garażowa.
Nie polecam.

30 april 2026

Svar från Noclegi Renters

Szanowna Pani Katarzyno, dziękujemy za opinię i przykro nam, że pobyt nie spełnił Państwa oczekiwań. Wszystkie zgłoszone uwagi dotyczące czystości, stanu mieszkania oraz garażu zostały przekazane do odpowiednich osób i zostaną dokładnie zweryfikowane. Bezpieczeństwo i komfort Gości są dla nas priorytetem, dlatego podejmiemy działania, aby poprawić standard apartamentu i komunikację dotyczącą parkingu. Noclegi Renters

Pluskwy

W mieszkaniu które wynajmowałam były pluskwy! Omijać szerokim łukiem! Firma nie odpowiada na wiadomości i umywa ręce. Nie polecam

1 maj 2026

Svar från Noclegi Renters

Szanowna Pani Anno, dziękujemy za zgłoszenie. Sytuacja jest dla nas nieakceptowalna — sprawa została przekazana do natychmiastowej weryfikacji. Renters team

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Renters obsługuje mój wynajem od roku

Renters obsługuje mój wynajem od roku. W ciągu tego czasu może trzy razy rozliczyli się na czas i nie było negatywnych opinii na booking czy airbnb….za sprzątanie i obsługę klienta.

Dziwią mnie praktyki tej firmy: byłam informowana że do moich obowiązków należy segregacja śmieci po najemcach lub że błąd w dacie dostarczenia usługi, zauważony w dni wymagalności zapłaty, powoduje że okres zapłaty wydłuża się o kolejne dwa tygodnie. W dniu kolejnej wymagalności mogą zwrócić uwagę na opis usługi (który dowolnie zmieniają) i znów wydłużyć sobie sztucznie termin zapłaty.

Ogólnie nie polecam jeśli chcesz otrzymywać zapłatę za wynajem w wysokości rynkowej. Od zarobionej kwoty otrzymujesz od Rebters 50%(Renters odmawia zmian w zapisach umowy). Polecam mniejsze firmy lub zaufaną osobę która obsłuży za o wiele mniej i nie będzie zakłócać ci cash flow ani spokoju wynajmu. Z tą firmą są same nieprzyjemne sytuacje.

Żałuję rozpoczęcia współpracy!

25 maj 2025

Svar från Noclegi Renters

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Chcielibyśmy odnieść się do poruszonych kwestii.

Z naszej strony opóźnienia w płatnościach nie wynikają z dobrej woli, lecz z braku prawidłowo wystawionych faktur – zgodnie z zapisami umowy. Każdorazowo staramy się na bieżąco informować o ewentualnych nieprawidłowościach, aby umożliwić ich szybkie skorygowanie.

Zakres obowiązków obu stron, w tym kwestie operacyjne, jest jasno określony w umowie, którą wspólnie zaakceptowaliśmy na początku współpracy.

Przykro nam, że współpraca nie spełniła Pani oczekiwań. Jednocześnie chcemy podkreślić, że przedstawiona opinia odnosi się do indywidualnej sytuacji i nie odzwierciedla standardu obsługi, który staramy się utrzymywać na wysokim poziomie. Zespół Renters

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

NEDOPORUČUJI – arogance, chaos, dvojí platba a nulová komunikace

NEDOPORUČUJI. A to velmi důrazně.
Sdílím konkrétní zkušenost včetně faktů:
– check-in instrukce přišly až ve chvíli, kdy jsme už byli na cestě
– zaslaný platební odkaz NEFUNGUJÍCÍ, opakovaně ignorováno
– nucena zaplatit pobyt PODRUHÉ (navzdory tomu, že první platba odešla z účtu)
– po druhé platbě ZMĚNĚN KÓD a NIKDO nekomunikoval → zůstali jsme večer venku s malým dítětem
– 17 telefonátů, placené mezinárodní hovory, desítky € jen na poplatcích
– do apartmánu jsme se dostali až kolem 21:00 s malým dítětem, které už usínalo, bez jediné omluvy
A teď stav „plně vybaveného apartmánu“:
– špinavé podlahy i terasa
– nefunkční WiFi
– nefunkční lampa v ložnici
– žádná základní výbava (např. ramínka)
– „manželská postel“ cca 135 cm – pro dva dospělé naprosto neakceptovatelné
Toto není chyba. To je jejich standard a přístup k zákazníkovi.
Vrchol všeho? Jediná reakce = vrácení části peněz. Bez omluvy, bez vysvětlení, bez řešení.
Shrnutí:
– dvojí platba
– zablokovaný přístup po zaplacení
– nulová komunikace
– technické i hygienické nedostatky
– absolutní absence základní zákaznické péče
Takto si „ubytovací služby“ opravdu nepředstavuji.
Pokud nechcete skončit pozdě večer s malým dítětem před zavřenými dveřmi a bez pomoci, tomuto poskytovateli se vyhněte!

6 augusti 2025

Svar från Noclegi Renters

Thank you for your feedback. We sincerely apologize for the issues with payment, access, communication, and apartment condition. Your comments are being reviewed internally so we can improve our service and prevent similar situations in the future. Renters team

Absolut inakzeptabel

Meine Erfahrung mit Noclegi Renters war von Anfang bis Ende äußerst enttäuschend.
Schon bei der Buchung wirken die Preise zunächst angemessen, entpuppen sich aber im Nachhinein als deutlich höher durch zusätzliche Gebühren, die nicht transparent dargestellt werden. Das ist mindestens irreführend und wirkt insgesamt unseriös.
Noch gravierender ist jedoch der praktisch nicht vorhandene Kundenservice. Während unseres Aufenthalts trat ein erheblicher Mangel auf, den wir sofort gemeldet haben – danach herrschte fast 48 Stunden lang völlige Funkstille. Bei einem kurzen Aufenthalt bedeutet das faktisch, dass Probleme gar nicht mehr gelöst werden können.
Statt Verantwortung zu übernehmen, wurde im Nachhinein versucht, die Schuld auf uns abzuwälzen, mit der Behauptung, wir hätten nicht auf einen Techniker reagiert. Das entspricht schlicht nicht der Wahrheit: Es gab weder eine rechtzeitige Rückmeldung noch einen konkreten Terminvorschlag.
Der Eindruck ist klar: Verzögern, abwimmeln und Verantwortung vermeiden. Eine faire Lösung wurde nicht angeboten, stattdessen lediglich ein symbolischer Ausgleich, der in keinem Verhältnis zum entstandenen Ärger steht.
Kurzum:
* Irreführende bzw. versteckte Gebühren
* Extrem schlechter Kundenservice
* Keine zeitnahe Reaktion bei Problemen
* Abwälzen der Verantwortung auf den Kunden
Ich kann nur dringend davon abraten, bei Noclegi Renters zu buchen.

Moje doświadczenie z Noclegi Renters było od początku do końca bardzo rozczarowujące.
Już na etapie rezerwacji cena wydaje się atrakcyjna, ale ostatecznie okazuje się znacznie wyższa przez dodatkowe opłaty, które nie są jasno i przejrzyście komunikowane. To co najmniej wprowadzające w błąd i sprawia wrażenie nieuczciwe.
Jeszcze poważniejszym problemem jest praktycznie nieistniejąca obsługa klienta. W trakcie pobytu wystąpiła istotna usterka, którą natychmiast zgłosiliśmy – po czym przez prawie 48 godzin nie otrzymaliśmy żadnej odpowiedzi. Przy krótkim pobycie oznacza to w praktyce brak jakiejkolwiek możliwości rozwiązania problemu.
Zamiast wziąć odpowiedzialność, firma próbowała później przerzucić winę na nas, twierdząc, że nie uzgodniliśmy wizyty technika. To nieprawda – nie było żadnej terminowej reakcji ani propozycji wizyty.
Całe podejście można podsumować jako: opóźnianie, unikanie odpowiedzialności i bagatelizowanie problemu. Zamiast realnego rozwiązania zaproponowano symboliczne „zadośćuczynienie”, które w żaden sposób nie odzwierciedla skali problemu.
Podsumowanie:
* Wprowadzające w błąd / ukryte opłaty
* Bardzo słaba komunikacja
* Brak realnej obsługi klienta
* Próby przerzucania odpowiedzialności na klienta
Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług Noclegi Renters

28 mars 2026

Svar från Noclegi Renters

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Przykro nam, że Państwa doświadczenie nie spełniło oczekiwań. Każda sytuacja zgłoszona przez gości jest dla nas ważna i zostanie ponownie zweryfikowana pod kątem komunikacji, opłat oraz reakcji serwisu. Zależy nam na wyjaśnieniu tej sprawy i poprawie jakości naszych usług. Noclegi Renters

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niespotykana bezczelność oskarżaja klientów po wymeldowaniu o szkody których nie zrobili

Kraków Starowiślna 41. Co za niespotykana bezczelność oskarżają gosci o rzeczy których on nie zrobił! TV nie działał, stąd trzeba było, znaleźć dekoder (wciśnięty gdzieś na siłę razem z przedłużaczem między TV a ścianę!!!), wysunąć ten dekoder zza tv i podłączyć wszystko prawidłowo, żeby zaczął wreszcie działać! Gdy wisiało(!) wszystko za TV (!) nic nie działało!!! Co to za sposób instalacji dekodera gdzieś za tv?!!? A potem perfidne oskarżanie gości o coś czego nie zrobili!!!!! Niechlujstwo architekta I budowlańców kompensować sobie oskarżaniem i obciążaniem gości.
Maksymalna arogancja i buta! Niespotykana w innych hotelach, apartamentach, sieciach turystycznych. Jeżdżąc po wielu krajach na całym świecie NIGDY I NIGDZIE nie spotkałem się z takim chamskim, bezczelnym oskarżaniem gościa o coś czego on nie zrobił, nie zepsuł!!!!
Do kaloryferów NIE DOTYKAŁEM SIĘ!!!!!! Przysyłają zdjęcie ze zdjetym pokrętłem od kaloryfera że niby coś zniszczyłem. Obłudni kłamcy i oszuści! Jak takim nie wstyd okłamywać ludzi że coś uszkodzili? Omijajcie RENTERS szerokim łukiem bo obciąża was za straty których NIE WY dokonaliście, każą wam płacić za własne niechlujstwo budowlane i błędy architektów!
Zero kontaktu osobowego z wynajmującym, tylko jakaś jedna infolinia, zero wyjaśnień tylko od razu wezwanie do zapłaty i żądanie dodatkowej kasy za noclegi pod niby pozorem dokonanego "zniszczenia"! NIE KORZYSTAJCIE Z RENTERS.PL

Odpowiadając Renters: Pani bezczelność przekroczyła już chyba wszelkie granice, wysunięcie dekodera zza TV i wpięcie kabli na właściwe miejsca, żeby TV zaczął wreszcie działać a następnie postawienie dekodera na krześle, bo przez nieudolność architekta/niechlujstwo budowlańców dekoder wciśnięty był na siłę między ścianę a TV (co powoduje niestabilność podłączenia kabli i niesprawność TV) - to nazywa Pani dokonanym przeze mnie zniszczeniem???? Czysty absurd, byle wyłudzić od klienta dodatkową kasę! Jak już wcześniej informowałem dodatkowe obciążanie mnie za "dodatkową pracę koordynatora w celu umieszczenia dekodera na miejsce(!) oraz naprawy kaloryfera" (przesłano mi zdjecie zdjętego pokręta od kaloryfera, do którego w ogóle nie dotykałem się!)" jest nieuzasadnione i nie zamierzam akceptować nieuzasadnonych dodatkowych obciążeń za moj pobyt w Państwa apartamencie! Żegnam

31 mars 2026

Svar från Noclegi Renters

Szanowny Panie Michale, w apartamencie obowiązuje regulamin, którego należy przestrzegać. Nasze apartamenty są dokładnie sprawdzone przed i po wymeldowaniu naszych gości. Po Państwa wymeldowaniu zostały odnotowane zniszczenia w apartamencie, co zgodnie z regulaminem wiąże się z dodatkowymi kosztami. Zespół Renters

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Byliśmy w obiekcie zarządzanym przez firmę i niestety jesteśmy bardzo rozczarowani i zdenerwowani warunkami, które zastaliśmy na miejscu.

Przede wszystkim sytuacja z pościelą była absolutnie nie do zaakceptowania. Na pościeli znajdowały się włosy, a sam zapach wskazywał na to, że nie była ona w ogóle prana. Było to po prostu obrzydliwe. Na szczęście mieliśmy własne koce i mogliśmy spać na nich — ale gdyby nie to, to naprawdę nie wiem, co byśmy zrobili… może powinniśmy spać na podłodze? Ta sama sytuacja z ręcznikami, niektóre poplamione i śmierdzące…na szczęście także mieliśmy własne…

Kolejna sprawa to łazienka — unosił się tam bardzo nieprzyjemny, wręcz obrzydliwy zapach z prysznica. Dodatkowo w rogach łazienki zauważyliśmy coś, co wygląda jak grzyb. To również udokumentowaliśmy na zdjęciach.

W apartamencie było też bardzo dużo kurzu. Oczywiście rozumiemy, że drobne zabrudzenia mogą się zdarzyć, ale tutaj wyglądało to tak, jakby wiele miejsc nie było sprzątanych od bardzo dawna.

Kanapa w salonie była cała oblepiona kłakami, przez co nie dało się na niej normalnie usiąść, a poduszki były mokre. To jest absolutnie niedopuszczalne. Dodatkowo sztućce w szafce były brudne.

Szczerze mówiąc, przy tej cenie standard apartamentu jest skandaliczny i zdecydowanie poniżej jakichkolwiek oczekiwań. Nie powinno to tak wyglądać — szczególnie przy wynajmie przez Booking, gdzie standardy powinny być zachowane.

Zdecydowanie nie wrócimy do tego miejsca i nie polecimy go nikomu.

30 mars 2026

Svar från Noclegi Renters

Szanowna Pani Roksano, dziękujemy za podzielenie się szczegółową opinią. Bardzo nam przykro, że standard czystości w apartamencie nie spełnił oczekiwań. Takie sytuacje są dla nas niedopuszczalne i zostaną przekazane do weryfikacji z zespołem sprzątającym oraz obsługą obiektu. Zależy nam na wyjaśnieniu sprawy i poprawie jakości usług. Noclegi Renters

DRAMAT, OMIJAJ FIRMĘ!

Ocena na tym poziomie i tak zawyża standardy firmy. Nie ma żadnej kontroli nad stanem wynajmowanych apartamentów. Dostępne są zapleśniałe lokalizacje, które zagrażają zdrowiu i życiu użytkowników. Poza tym próbują oszukać klienta przy rezygnacji z całkowitej winy opiekuna lokalu. Polecam omijać firmę szerokim łukiem.

4 mars 2026

Svar från Noclegi Renters

Szanowny Panie Dawidzie, jest nam przykro, że ma Pan takie odczucia związane z pobytem. Pragniemy jednak zapewnić, że wszystkie nasze apartamenty są szczegółowo sprawdzane przez obsługę przed przyjazdem gości i dokładamy wszelkich starań, aby utrzymać je na odpowiednim standardzie.

Gdyby rzeczywiście wystąpiła opisana przez Pana sytuacja, niezwłocznie podjęlibyśmy odpowiednie działania w celu jej rozwiązania. Z naszych informacji wynika jednak, że podczas pobytu nie zgłosił Pan żadnych niedogodności.

Bardzo prosimy o kontakt – chcielibyśmy lepiej poznać szczegóły tej sytuacji i wyjaśnić sprawę. Zespół Renters

Czy poleciłbym ten obiekt? → NIE

Moje doświadczenie z obsługą operatora Renters było rozczarowujące. Apartament przy przyjeździe był w słabym stanie czystości, w łazience widoczna była pleśń, a odpływ pod prysznicem praktycznie nie działał.

Zgłoszenie zostało wysłane od razu wraz ze zdjęciami, jednak w trakcie pobytu nie podjęto realnych działań, aby rozwiązać problem.

Sprawa została doprowadzona do końca dopiero po interwencji platformy rezerwacyjnej. W obecnej formie obsługa zgłoszeń pozostawia sporo do poprawy.

23 februari 2026

Svar från Noclegi Renters

Przykro nam, że Pana doświadczenie nie spełniło oczekiwań. Każde zgłoszenie traktujemy poważnie, a wskazane kwestie nie odpowiadają naszym standardom. Przekażemy tę sytuację do odpowiedniego działu w celu weryfikacji i poprawy jakości obsługi. Dziękujemy za opinię – jest dla nas ważna i pomaga nam się rozwijać. Noclegi Renters

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

We rented an apartment in Warsaw and was a scam

We rented an apartment in Warsaw, but it turned out to be a scam.
We booked it through Booking.com, but they later asked us to make the payment on another platform. We did it, and when we went to the apartment, there was nobody there, nobody at the phone, no signal, nothing.
Now they will write a answer under mine with their excuses like with other users, but they stole our money.
I have proofs if somebody wants

17 februari 2026

Svar från Noclegi Renters

Dear Javier, we are sorry to hear about this situation. The payment platform we use is secure, verified, and widely used in Poland by many users and businesses. It meets all required security standards and is designed to ensure safe and legitimate online transactions. Renters team

Stole my money

1 mars 2026

Svar från Noclegi Renters

Dear Christian, we’re sorry to hear this. Please contact us directly so we can clarify the situation and get more details from you. Renters team

Najgorsza firma

Najgorsza firma, z jakiej usług kiedykolwiek korzystałam. Zarezerwowałam przez Booking.com, ale dopiero później zorientowałam się, że to Noclegi Renters obsługują wynajem. W dniu wynajęcia apartamentu wrzucili na maila informację, że w bloku trwa remont instalacji hydraulicznej i w trakcie całego naszego pobytu nie będzie wody przez większość dnia. O hałasach generowanych przez wiertarkę udarową 10 godzin dziennie – nie wspomnieli ani słowa. Chociaż remont był dawno zapowiedziany i trwał już od tygodnia. Do tego po kilku godzinach wrzucili kolejnego maila z informacją, że nie możemy się wprowadzić o umówionej godzinie (ale 2,5 godziny później), bo nie zdążyli posprzątać.
Po tym wszystkim urwali kontakt i nie odpowiadali na żadne nasze pytania, czy żądania.
Mieszkanie w apartamencie było koszmarem. Hałas był nie do wytrzymania. O braku możliwości korzystania z toalety nie wspomnę.
Na zgłoszoną reklamację odpowiedzieli po kilku dniach, że przepraszają i że to nie jest zgodne z ich standardami. Teraz, po przeczytaniu opinii, widzę, że jest jak najbardziej zgodne. Szkoda, że nie przeczytałam ich wcześniej. Dodam, że apartament w trakcie remontu wynajmowali dalej. Bez choćby wzmianki o hałasach i braku wody.
Na koniec rozpatrzyli reklamację przyznając nam 350 zł. Kpina!!! Za stracony urlop i przeżyty koszmar, za brak kontaktu i brak odpowiedzialności za to wszystko. NIGDY WIĘCEJ tej firmy!

18 februari 2026

Svar från Noclegi Renters

Szanowna Pani Moniko, bardzo przepraszamy za opisaną sytuację oraz za wszelkie niedogodności, których doświadczyli Państwo podczas pobytu. Zapewniamy, że przedstawione okoliczności nie są standardem w naszej firmie i nie odzwierciedlają jakości usług, do której dążymy.

Opisane przez Panią kwestie zostały przekazane do odpowiednich działów, a my podejmujemy wszelkie niezbędne działania, aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.

Jeszcze raz przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy za przekazanie swojej opinii — jest ona dla nas ważnym sygnałem do wprowadzenia realnych zmian. Zespół Renters

Wrong code

Wrong code We couldn't get inside for over two hours. The support wasn't working well.

14 februari 2026

Svar från Noclegi Renters

Dear David, we’re very sorry for the inconvenience and delay caused by the wrong code. We appreciate your feedback and will work to improve our support and check-in process to prevent this from happening in the future. Renters team

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

We got given the wrong code twice to…

We got given the wrong code twice to the apartment therefore it took 3 hours to get in, in the early hours of the morning you can imagine it was a nightmare. The 24hr hotline was not 24 hours we could not get through to them at all over the phone. There was meant to be a key fob for parking we were not provided this at all during our 3 night stay so we had to park far away. This company has been awful do not book through them!!!

2 januari 2026

Svar från Noclegi Renters

Dear Nicole, we would like to apologize you for inconvenience what you have mentioned. Please be assured that this is not representative of the usual standard of service. Please accept our sincerest apologies. We hope that you would give us another chance to present the high level of our services. We will do everything we can to improve the comfort of our apartments. Renters team

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zarezerwowałam apartament w Warszawie…

Zarezerwowałam apartament w Warszawie przez Airbnb ze sporym wyprzedzeniem. Zostala potwierdzona i opłacona. Po dłuższym czasie dostałam informację o anulacji. Bez wyjaśnienia. W tym momencie w okolicy ktora jest mi potrzebna nie ma już korzystnych ofert. Wybrałam firmę żeby uniknąć takiej sytuacji.

12 januari 2026

Svar från Noclegi Renters

Szanowna Pani Arleto, przykro nam, że spotkały Panią jakiekolwiek niedogodności. Zapewniamy, że opisana sytuacja nie jest standardem w naszej firmie. Proszę przyjąć nasze najszczersze przeprosiny. Mamy nadzieję, że da nam Pani jeszcze jedną szansę i będziemy mogli odzyskać Pani zaufanie do jakości naszych usług. Zespół Renters

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

The host did not respond to requests on…

The host did not respond to requests on whats app or in the application where there was an offer to contact the host, nor was a phone call received. Four days of stay and now we are home and no one responded. We were given the wrong code for the entrance door. Unfortunately, because the host did not respond, we could not even deal with the big smell from the bathroom, from the waste of the shower, which spread throughout the apartment and in the cold we had to constantly ventilate. The smell is like a cesspool. Dishwasher available, but not a single capsule to use. Nabobi is otherwise very clean, glasses, plates, cutlery, pots, everything is available and very clean, Perfect cleanliness and view, but we do not recommend it, you can ruin your vacation.

1 januari 2026

Svar från Noclegi Renters

Dear Jana, thank you for your review, and we're sorry to hear about the situations you experienced during your stay. Our customer service is open 24/7 and we're happy to help at any time. Therefore, this situation shouldn't have happened, and we sincerely apologize. We will do our best to prevent such situations from recurring. We will make every effort to improve the quality of our services. Renters team

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zarezerwowałem pobyt wakacyjny dla…

Zarezerwowałem pobyt wakacyjny dla rodziny poprzez Booking w Mielno Sea & Lake Apartment by Noclegi Renters. Cena w momencie rezerwacji wynosiła ok 1900 pln za cały pobyt. Rezerwacja została potwierdzona. Po 3 dniach nastąpiły próby pobrania płatności z karty, które były odrzucone wraz z prośbą o aktualizację danych karty. Dodam, że z kartą było wszystko w porządku, środki na koncie zabezpieczone, limity płatności były sprawdzone i były ok. Po trzech próbach pobrania należności firma anulowała moją rezerwację z powodu nieważnej karty. W między czasie sprawdziłem cenę za pobyt w tym samym miejscu, na ten sam okres tylko w następnym turnusie i cena nagle podskoczyła RAZY 4!!! do ok 7600pln. Zero kontaktu ze mną w sprawie wyjaśnienia sprawy. Z tego co widziałem to chyba więcej ludzi miało taki problem, bo wcześniej kalendarz na miesiące lipiec, sierpień był prawie cały niedostępny, a dzisiaj nagle jest zupełnie na odwrót. Nie polecam, a wręcz odradzam rezerwację w obiektach prowadzonych przez tą firmę. Bo nigdy nie wiesz co cię spotka.

11 januari 2026

Svar från Noclegi Renters

Dear Guest, thank you for sharing your feedback. We are sorry for the inconvenience; however, unfortunately we were unable to charge the provided payment card. In accordance with the reservation terms and conditions, if the card cannot be successfully charged after several attempts, the reservation is automatically canceled.

Accommodation prices are dynamic and may change depending on the time of year, demand, and events taking place during a given period. For this reason, prices may differ significantly for another date or when making a new reservation.

We would also like to emphasize that our customer service office operates 24/7 and is always happy to assist and provide clarification. Please feel free to contact us at any time if you have any questions or concerns. Renters team

EVITARE ASSOLUTAMENTE APPARTAMENTI CON NOCLEGI RENTERS

EVITARE ASSOLUTAMENTE APPARTAMENTI CON NOCLEGI RENTERS per quanto accadutoci e perché abbiamo visto leggendo recensioni di altri clienti, che anche a loro sono successe le stesse cose.

Siamo tre persone che in famiglia siamo andate a Wroclaw per un soggiorno complessivo di 4 giorni nell'appartamento Heart of Wroclaw Uniwersytecka 11/12 prenotato sul sito booking.

1.Durante il processo di prenotazione, era chiaramente indicato che il pagamento sarebbe stato effettuato in PLN (złoty polacchi) per un importo di 1.973,21 PLN. La piattaforma specificava esplicitamente: "Pagherai Noclegi Renters in PLN".
Tuttavia, al momento dell'addebito:

Importo addebitato: 513,79 EUR
Importo concordato: 1.973,21 PLN (equivalenti a circa 468,42 EUR al tasso di cambio corretto)
Differenza: 45,37 EUR in più rispetto al dovuto.

- Mancato rispetto della valuta concordata: il pagamento doveva avvenire in PLN come indicato in fase di prenotazione, ma è stato invece addebitato in EUR

- Conversione valuta non autorizzata: la struttura ha effettuato unilateralmente una conversione della valuta senza il mio consenso

- Il tasso di cambio applicato unilateralmente dalla struttura e' fraudolento: il tasso di cambio applicato presenta uno scarto di oltre il 10% rispetto al tasso di cambio ufficiale, configurando un sovrapprezzo ingiustificato.

2. Ci e´ stato dato un APPARTAMENTO AL 4 PIANO SENZA ASCENSORE.

3. Il divano NON ERA UN DIVANO LETTO come annunciato sul sito booking, ma un divano semplice e molto scomodo per dormire.

4. Il letto matrimoniale non aveva un piumone matrimoniale ma 2 piumoni singoli separati.

5. Ci sono state consegnate solo 2 asciugamani doccia grandi invece di 3 e 1 piccola invece di tre.

6. Nel bagno c´era una sola saponetta piccola per le mani da usare per 3 persone finita il 1 giorno.

7. I saponi liquidi per corpo e shampoo erano piccolissimi ed erano 2 invece di tre. Ciò dimostra che l´appartamento era per due persone e non per tre.

8. La doccia nella vasca da bagno non aveva sul muro un sostegno in alto per poggiare il telefono doccia che doveva reggersi con una mano per potersi lavare.

9 Le tende dell'appartamento erano molto sporche.

10. La carta igienica era piccola, di scarsa qualità e già iniziata. E´ terminata il 1 giorno, Abbiamo mandato un messaggio alla struttura il 2 giorno. Nessuno ci ha risposto. Ci hanno risposto alcuni giorni dopo solo quando eravamo usciti dalla struttura dicendo che avremmo dovuto ricomprarla noi... cosa che abbiamo fatto a nostre spese il secondo giorno; l'abbiamo poi lasciata nella struttura più della metà del rotolo insieme ad un rotolo integro di ottima qualità come regalo.

11. Sul sito booking si diceva che la struttura aveva una reception 24 ore su 24. Falso! Non esiste una reception. Anche sulla base anche di questa informazione avevamo scelto la struttura, perché siccome il nostro volo partiva dopo le 23 e il check-out era alle 11 pensavamo di lasciare in nostri bagagli in custodia li... e invece neanche questo, avendo dovuto sostenere un'ulteriore spesa poi per il deposito bagagli.
Eventuali scuse fotocopia tipo "eventuali fatti accaduti sono al di fuori del nostro controllo" non risolveranno i problemi causati dagli affittuari, sono necessari fatti concreti da parte della struttura, come l' ammissione delle colpe e un rimborso.

28 december 2025

Svar från Noclegi Renters

Dear Antonio, the difference in amounts is caused by currency conversion, which takes place when a foreign card provided in the reservation is charged. Unfortunately, we have no influence over the exchange rate used during the transaction.

According to the offer, the building does not have an elevator, and should you have any questions prior to your reservation, you are always welcome to contact our customer service department.

Regarding the bedding and towels, we will pass this comment on to the appropriate person. The opinions of all our guests are extremely important to us, as they provide valuable information that helps us improve our services.

The items you received were part of a welcome set; these items are not replenished during the stay and should be purchased independently if needed.

As for the curtain, we will make every effort to ensure that this issue does not occur again in the future.

Our customer service office is available 24/7 and we are always happy to assist you at any time. Unfortunately, there is no possibility to store luggage after check-out, as we are not responsible for guests’ personal belongings. Renters team

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.