Czerwone Maki Deluxe Czerwone MakiKrakau, Polen Piękny, czysty apartament położony w spokojnej dzielnicy Krakowa. Wyposażony we wszystkie udogodnienia! Podziemny parking w własnym miejscem do b... Se mer
BookingHost
Företagets TrustScore är inte tillgängligt just nu på grund av en överträdelse av våra riktlinjer.
Det här tycker kunderna
Let me share with you my expiriebce about Wilenska Express Chic Apartment. So, the flat is great! Very good location, small shop in the same building, and also Lidl in 100 meters. Flat is very comfor... Se mer
Apartment brudny i nie posprzątany(czekaliśmy zmęczeni przez 2h na sprzątanie) patelnia nie działająca z indukcją, obsługa dramat stwierdzili ze na patelni musi być produkt zeby działała. Nie kompeten... Se mer
We ran into a serious issue where the room door stopped opening, leaving our family without access to all our belongings. We kept calling support, but nothing actually helped until a physical key was... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
BookingHost, czyli ekspert w zarządzaniu najmem krótkoterminowym. Firma powstała z faktycznego wyzwania zarządzania najmem nieruchomości w Polsce, Portugalii i Brazylii. Wiara i przekonanie, że można to robić lepiej, zwiększając zyski z najmu leży u naszych podstaw. Praktyczne doświadczenie pozwoliło nam w opracowaniu skutecznego modelu pracy. Wykorzystujemy algorytmy sztucznej inteligencji do zarządzania ceną najmu i stawiamy na pełną transparentność, udostępniając mobilny panel klienta.
Kontaktuppgifter
Nakielska 3, 01-106, Warszawa, Polen
- (+48) 22 113 14 14
- reservations@bookinghost.com
- bookinghost.com
Överträdelse av riktlinjerna
Nierzetelna firma
Nierzetelna firma. Pracownicy zmieniają się co chwilę, chaos organizacyjny. Panie sprzątające, serwisanci niekompetentni. Opóźnienia w płatnościach, oszustwo z zakupem "nowego wyposażenia" a okazało się, że jest używane - pieniądze oczywiście pobrali i po zgłoszeniu - nie oddali :)
Dzięki Bookinghost nasze mieszkanie ma niską opinie na booking/airbnb dzięki temu, że panie sprzątające nie sprzątają a serwisanci nie naprawiają szkód. Ewidentnie jest problem na linii pracownicy a zarząd, który koordynuje wynajem.
Próbowali nas oszukać niby zepsutą kanapą. Okazało się, że kanapa działała a oni chcieli nas policzyć 250 zł za nic!
Za każdym razem jak byliśmy na wynajmie właścicielskim to zostawaliśmy mieszkanie w kompletnym syfie: brudne naczynia, szafki brudne od śmieci, kawy, brudne okna, toaleta.
Na szczęście rozwiązaliśmy z nimi umowę.
Poczytajcie opinię o nich na forum/google.
Omijać szerokim łukiem!!!
nie poważni
nie poważni, mieszkanie brudne, niekompetentna obsługa, szkoda czasu
Nie sprawdzają mieszkan przed…
Nie sprawdzają mieszkan przed przyjazdem gosci, drzwi wejściowe zablokowane , nie mogłam wejść do budynku. Dodatkowo w mieszkaniu na 3 tygodnie , 1 tabletka do zmywarki i 2 rolki papieru. Żenada , nie polecam
Bardzo dobra firma
Bardzo dobra firma, która naprawdę dba o swoich klientów. Wynajem mieszkania przebiegł bezproblemowo, a wszystkie formalności zostały załatwione szybko i jasno. Kontakt z biurem był zawsze uprzejmy i pomocny. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy i z czystym sumieniem mogę polecić innym.
Nieprofesjonalne podejście do potencjalnego wynajmująceg
Skontaktował się ze mna miły Pan z Call Center. Sam nie był w stanie odpowiedzieć na wiele pytań więc umówił mnie z panią ekspert. Mieliśmy się spotkać w sobotę 6 września 2025 w mieszkaniu do wynajęcia w Gdańsku Przymorzu. Pani ekspert poprosiła o przeniesienie spotkania na poniedziałek 8 września. Uagodniliśmy spotkanie na godzinę 18:00. Przybyliśmy z żoną przed wyznaczonym czasem. O 17:56 wysłałęm do panie ekspert wiadomość że już jesteśmy - brak odzewu, o godz. 18:17 zadzwoniłem - telefon nie odpowiadał. Po ponad godzinnym oczekiwaniu, o godz. 19:05 zrezygnowałem i wraz z żoną wyszliśmy z mieszkania, o czym również poinformowałem panią ekspert SMSem. Przez ten cały czas nie dostałem od pani ekspert żadnej informacji. Bardzo lekceważące traktowanie ewentualnego klienta
ESTAFA. Apartamentos sucios, rotos y nadie responde
No contraten nada con esta empresa. Alquilamos un piso en Katowice con ellos y al usar la ducha se nos inundó la casa. Llamamos y nadie vino a arreglarlo ni a verlo. Pedimos ser reubicadas en otro alojamiento y nadie nos dio esa opción. Estuvimos sin poder usar la ducha toda la estancia. Ahora no nos devuelven el dinero porque dicen que hemos usado la casa, cuando no podíamos ir a otro sitio. Es una estafa. El agua fría del fregadero no iba tampoco, y los utensilios de cocina estaban sucios. NO limpian.
Anulacja po zameldowaniu
Mieliśmy z rodziną rezerwację na czas festiwalu, weszliśmy do apartamentu i drzwi do łazienki, były zatrzaśnięte nie było możliwości ich otwarcia. Po zgłoszeniu usterki państwo zaproponowali anulację lub relokację, anulacja nie wchodziła w grę i od razu to powiedziałam lecz po kilku minutach dostałam maila że relokacja jest niemożliwa i nasza rezerwacja została anulowana, podkreślam że już się tam zameldowaliśmy i zostaliśmy wyrzuceni pod groźbą wezwania policji. Nie polecam najgorszemu wrogowi. Wszystko to przez to że drzwi do łazienki w apartamencie były zatrzaśnięte, śmiech na sali.
Bardzo bardzo odradzam
Bardzo odradzam. Firma dokonała podwójnego bookingu, odmówiła relokacji i rekompensaty. Wczoraj w Katowicach zastałyśmy innych gości na wynajętym przez nas mieszkaniu. Pomimo błędnej informacji p. Natalii z obsługi klienta na infolinii jakoby Ci goście przebywali tam nielegalnie, okazało się, że po prostu nie widziała, że zrobili dwie rezerwacje tego samego mieszkania na ten sam dzień. Odmówiła relokacji, ponieważ wg niej nie było gdzie. Nie zaproponowała żadnego transportu, ani żadnej pomocy. Zostałyśmy we trójkę, same, na ulicy, w nocy bez żadnej opcji zakwaterowania. Po kilku godzinach siedzenia na klatce schodowej i próby dodzwonienia się ponownie na infolinię wzięłyśmy taksówkę do Krakowa. Nie było ani pociągu, ani flixbusa. Straciłyśmy również festiwal, z którego nie możemy skorzystać z powodu braku lokum. Dziś próbowałam starać się o rekompensatę, ale pracownicy odpowiadają, że bardzo im przykro i że to naprawdę ciężka sytuacja, ale trzymają ich zasady i nie mogą oddać pieniędzy za festiwal i transport. Tragedia. Szkoda, że ludzie ludziom tak pod górkę robią. A potem piszą, że mają nadzieję, że uda się odbudować zaufanie. Ciekawe jak. W życiu już nie skorzystam. Wiem, że nie byłyśmy jedyne, do tego mieszkania przyszły 2 inne osoby wcześniej, także to nie jedyny ich błąd. Dobrze, że nie jechałyśmy na ten festiwal przez całą Polskę, nawet nie chcę myśleć co wtedy. Beznadzieja, nieludzka obsługa, nigdy więcej.
Terrible service that decided to profit…
Terrible service that decided to profit off its customers.
A few weeks before the stadium concert, we booked an apartment nearby. Everything was fine until two days before our arrival, when we were informed that our accommodation was “not suitable for living because of some bugs.” They offered three alternative options (in fact, only two, as one link didn’t even open) in the same price category, but all were located on the outskirts of Warsaw.
Please note that they did not reply to our emails or Airbnb messages unless we called them — the communication was simply awful. Later, they stopped responding altogether.
Already on the bus to Poland, we had to urgently search for another place to stay.
So, if you are planning an important trip, do not use this service — the risk of being left without accommodation at the last moment is extremely high
Wszystko super bardzo przytulne i ładne…
Wszystko super bardzo przytulne i ładne miejsce polecam.
polecam
polecam, bardzo ladne mieszkania w dobrych lokalizacjach oraz ceny sa atrakcyjne
Odradzam współpracę z tymi oszustami
To jest gruba ściema, od 28 lipca do 31 lipca 2025r pojawiło się 24 opinie ***** i jedna opinia **** . Sami sobie piszą te pozytywne opinie, kto miał naprawdę kontakt nie pozostawi więcej niż pojedynczą czerwoną gwiazdkę. Odradzam współpracę z tymi oszustami, normalne rzeczą są opóźnienia w przelewach, brak kontaktu i zupełne zaniedbywanie mieszkania. Goście dostawali klucze do mieszkania bez poszew i poszewek na pościeli, bez prześcieradeł, bez ręczników, bez mydła i papieru toaletowego. Mieszkanie było prawie nie sprzątane, pozostawione jak syf kiła i mogiła. Do takich warunków żaden gość nie wróci. Po rozwiązaniu umowy kolejni goście nadal dostawali klucze do mieszkania !!!
Жахливі умови
Жахливі умови, житло не відповідає опису. Господарі відмовляються повертати кошти навіть якщо не проживав жодного дня. Не рекомендую!”
Mieszkanie wynajęte przez airbnb w…
Mieszkanie wynajęte przez airbnb w Gdańsku przy ulicy Jagiellońskiej.Źle podane informacje o mieszkaniu ,miało być na 6 piętrze a po telefonie okazało się że było na 5.Mieszkanie brudne ,podobno były korki na mieście i nie zdążyli posprzątać.Szybka interwencja dwóch pań skutkowała brudnymi naczyniami w szafkach i brakami w pościeli.Zapleśniałymi resztkami jedzenia w lodówce .Balkon nie nadający się do niczego ze względu na brud.Czerwone mrówki w łazience.Po wystawieniu negatywnej opinii po 5 dniach od naszego pobytu,bookinghost żąda od nas 400pl…za zepsute żabki w karniszu (biorąc pod uwagę ich stan ,pracowali na to przez kilka miesięcy) Nie dało się nawet ruszyć zasłonami.I za zatkany odpływ pod prysznicem.Mam nadzieję że airbnb zakończy z nimi współpracę.Polecam robić zdjęcia WSZYSTKIEGO w momencie wejścia na mieszkanie. Jechaliśmy tam 10h z dzieckiem,mam nadzieję że to pierwsze i ostatnie takie doświadczenie.
924 / 5,000
924 / 5,000
I DO NOT RECOMMEND THIS COMPANY!!!!! ATTENTION, CHEATERS!!! I was wrongly charged for alleged "damage" that I did not do, and there is no evidence of it, because Booking Host presents photos taken over a day after my departure as evidence. The alleged "damage" is curtains torn off the curtain clips, and the cost I was charged is PLN 150!!!! Congratulations, if they pay that much for a few minutes of work to the cleaning team. Not to mention how absurd it is to even call it "damage". Contact with customer service is a disaster, total lack of competence - email contact is cut off, they hang up the phone and then tell me that it was on my end that the break was made, no response to the arguments given. I will never stay in any apartment managed by this company again and I recommend everyone to take detailed photos upon arrival and departure, because this deposit is clearly a way of cheating people out of additional costs. NEVER AGAIN!!!!!
Całkowity brak kontaktu w sprawie…
Całkowity brak kontaktu w sprawie reklamacji najmu mieszkania - brudne, z zepsutymi urządzeniami. Nie wiadomo co zrobić, do kogo napisać już, zadzwonić żeby się wymeldować nawet. Totalnie nieodpowiedzialna firma
Nie polecam!!!!
Uwaga! Nie polecam!
Mieszkanie we Wrocławiu przy ul. Tadeusz Kościuszki 32, Stare Miasto, 50-012 Wrocław, Polska.
Mieszkanie, do którego się wprowadziliśmy na dwa dni, było bardzo brudne. Podłoga była nieumyta. Pod jednym i pod drugim kanapą było bardzo dużo kurzu. Było również dużo śmieci. Ściany były brudne. Toaleta była całkowicie nieumyta, brudna. Na szafkach i w kuchni zalegał kurz. Niestety, zlew był zapchany odpadkami — nie było możliwości umycia naczyń. Po włączeniu pralki woda zaczęła wypływać na zewnątrz. Niestety, podłoga również była klejąca. To było po prostu straszne. W mieszkaniu śmierdziało. Poduszki były śmierdzące. Na kanapie nie dało się spać — sprężyny powychodziły na zewnątrz. To było po prostu okropne. Nie polecam nikomu tych apartamentów.
Nie dbają o mieszkanie
Brak możliwości wyrzucenia śmieci, brak klucza do pokoju że śmieciami. Brak kontaktu. Śmieci leżą w mieszkaniu od paru dni. Na miejscu właściciela rozwiązał bym umowę bo oni nie dbają o mieszkanie wcale

Svar från BookingHost
il numero dell'assistenza HOST…
il numero dell'assistenza HOST 0683365733 disattivo da giorni, Hai bisogno di parlare con un operatore pur inviando reclamo nascosti dietro una tastiera non si degnano di un contatto telefonico. Potresti avere 1000 problemi con i clienti o un semplice aiuto o info ma nulla i Signori sono irraggiungibili. PESSIMO SERVIZIO SCANDALOSO INADEGUATO PER NULLA EFFICIENTE NEI CONFRONTI DI CHI GLI RIEMPIE LE TASCHE.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.