BOLIA Omdömen 2 765

TrustScore 4.5 av 5

4,4

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 195 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med personalen, som beskrivs som hjälpsam, kunnig och professionell, och som ger utmärkt service och rådgivning. Många uppskattar det trevliga bemötandet och den inspirerande butiksmiljön. Vissa konsumenter har dock upplevt problem med leveranstider, där utlovade datum inte alltid stämt, och en del har fått felaktig information gällande returrätt. Det har även förekommit fall där produkter levererats skadade eller med felaktig färg.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Konsumenter upplever personalen som positiv, med många som berömmer deras vänliga bemötande, kompetens och... Se mer

Product

Recensenter nämner tvetydig feedback om produkterna. Många kunder uppskattar den höga kvaliteten, stilrena... Se mer

Service

Människor rapporterar positiva upplevelser med service. Många kunder berömmer personalens vänlighet,... Se mer

Retail

Användare beskriver tvetydiga interaktioner med retail. Vissa kunder uppskattar det trevliga bemötandet, den... Se mer

Delivery service

Kunder hade tvetydiga upplevelser med leveranstjänsten. Vissa konsumenter rapporterar snabb leverans och att... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Köpte en vara i Stockholms butik men pga oklarheter ringde dagen efter köpet till en annan butik, blev Göteborg. Fick den ALLRA BÄSTA servicen av Lovisa. Det totala antalet stjärnor skulle ha blivit... Se mer

Upplevelsen i butik och den service vi fick när vi bestämde oss för möblerna var excellent. När skulle betala med kort och bestämma leverans blev det mycket rörigt. Stor tveksamhet om betalningstransa... Se mer

Bra hjälp från butik osv. Men när jag skulle betala online och valde Swish eller bankkort funkade det inte. Jag var tvungen att välja klarna vilket jag egentligen inte ville. Så hoppas det är en bug... Se mer

Jag vill verkligen ge beröm till Bolia. Det märks tydligt att ni lägger stor omtanke i både design, materialval och helhetsupplevelse. Kombinationen av stilren estetik och hög kvalitet gör att er... Se mer

1. Nr. 15 av de 32 bästa företagen i Möbelaffär
  2. Nr. 45 av de 71 bästa företagen i Dekoration- och inredningsbutik
  3. Nr. 3 av de 4 bästa företagen i Möbelaccessoarer
  4. Nr. 4 av de 13 bästa företagen i Butik med vardagsrumsmöbler
  5. Nr. 5 av de 11 bästa företagen i Utemöbler
  6. Nr. 4 av de 5 bästa företagen i Soffbutik

Välkommen till Bolia. Ett skandinaviskt designuniversum, inspirerat av den föränderliga natur som omger oss. Våra designföremål är ritade av erkända formgivare från hela världen och tillverkade för hand av de skickligaste möbelsnickarna i endast de bästa, mest hållbara materialen. Tidlös design som är skräddarsydd för dig och skapad för att hålla i generationer.

4,4

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

3 tn omdömen

Fina möbler!

Väldigt snygga och sköna soffor samt fina möbler i övrigt med många valmöjligheter vad gäller tyger och material.

12 februari 2026

Svar från BOLIA

Tack så mycket för din recension!
Vi blir glada över att höra att du uppskattar våra soffor och möbler, speciellt med alla valmöjligheter av tyger och material.

Vi ser fram emot att få inspirera dig igen vid ditt nästa besök!
Maja, BOLIA

Fantastisk service och bemötande av…

Fantastisk service och bemötande av personal på plats och hög produktkunskap och rådgivning om materialval. Kan varmt rekommendera ett besökt till butiken! =)

8 februari 2026

Hej Marcus,
Tack för din härliga recension!

Vi blir verkligen glada över att höra att du fick ett så bra bemötande och värdefull rådgivning i butiken.

Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart!

Maja, BOLIA

Click n collect är inte det samma som…

Click n collect är inte det samma som på dom andra butiker jag handlat från.

Det betyder att man beställer och det skickas från Danmark utan information om leveransdatum.
Gick till butiken som skulle ha produkten enligt beställning men då fick man besked att varan kommer till butik om 2 veckor. Så kunde lika gärna beställt hemleverans eller handlat någon annan stans

10 februari 2026

Hej Marcus.
Tack för din feedback!
Våra butiker har ett begränsat lager, och även om många varor som finns via Click & Collect normalt finns i butiken, behöver vissa skickas från vårt centrallager.

Den produkt som du beställt är tyvärr slutsåld just nu, vilket är anledningen till förseningen. Vi arbetar på att få den till dig så snart som möjligt.

Tack för ditt tålamod – vi hoppas att du blir riktigt nöjd med ditt köp när det är tillgängligt för upphämtning.

Alltid bra bemötande

Alltid bra bemötande. Utmärkt kvalitet på de varor jag köpt. Leverans och betalnings metoder fungerar utmärkt.

14 februari 2026

Hej Eva,
Tack för din recension!

Vi blir verkligen glada över att höra att du är nöjd med både våra butiker, vårt sortiment och kvaliteten.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen nästa gång!

God service

God service, bra kunskap ( Daniel, Fleminggatan), lugnt och sansat , bra bemötande.

7 februari 2026

Hej Cecilia,
Tack för din fina feedback!
Vi blir jätteglada över att höra att du fick ett så bra bemötande i butiken på Fleminggatan och att Daniel kunde hjälpa dig med kunskap och service.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!

Bra service

3 februari 2026

Hej Lila,
Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde bra service – varmt välkommen tillbaka!
Maja, BOLIA

Uppfattade personalen som oengagerad…

Uppfattade personalen som oengagerad och girig i butiken på Kungsholmen. Gick hem och beställde online.

8 februari 2026

Hej Madeleine,
Tack för att du delar din upplevelse.
Det är verkligen tråkigt att höra att du uppfattade vårt bemötande i butiken på Kungsholmen som oengagerat – så ska det självklart inte kännas hos oss. Vi tar din feedback på stort allvar och har undersökt detta vidare internt. Vänligen kika i din inkorg, då vi har kontaktat dig och gärna vill ge dig en bättre upplevelse. Vi hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig igen framöver.

Alldeles utmärkt service

Alldeles utmärkt service. Engagerad och trevlig säljare

7 februari 2026

Hej Martin,
Tack snälla för dina fina ord! Vad roligt att höra att du fick en utmärkt service och blev väl omhändertagen av vår engagerade säljare. Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart igen!

Maja, BOLIA

Väldigt fin inredning men ingen bra service

Väldigt fin inredning, jag köpte fina saker till hemmet som jag är nojd med men service i butiken var i bästa fall 3/5

1 februari 2026

Svar från BOLIA

Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar vår inredning och att du hittade fina saker till ditt hem. Samtidigt är vi ledsna att höra att servicen inte levde upp till dina förväntningar. Vi tar med oss din synpunkt och arbetar vidare för att förbättra upplevelsen i butiken. Vi hoppas att få välkomna dig igen och ge dig en bättre upplevelse nästa gång.

Med vänligs hälsningar,
Maja, BOLIA

Införa gratis frakt och kortare…

Införa gratis frakt och kortare leveranstider annars är ni toppen

31 januari 2026

Tack för din feedback!
Alla våra möbler tillverkas på beställning och unikt för varje kund, vilket ibland gör produktionstiden längre. Detta gör vi för att säkerställa hög kvalitet och att möblerna når dig säkert. Vi arbetar ständigt med att förbättra både leveranstider och kostnader och uppskattar verkligen att du tycker om BOLIA i övrigt!

Maja, BOLIA

En köksstol som gick sönder

En köksstol som gick sönder. Gick på garantin. Snabbt och vänligt bemötande och ny stol kom fort. Imponerande!

4 februari 2026

Hej Marie,
Tack för din fina recension!
Vi värdesätter alltid snabba och smidiga lösningar för våra kunder, och det gör oss glada att vi kunde hjälpa dig och ersätta stolen snabbt. Härligt att höra att du är nöjd med både bemötande och service!

Maja, BOLIA

En fantastisk förstagångs upplevelse!

Första gången jag handlat i Bolia. Jag har en lägenhet i Marbella som skulle inredas från början. Gick förbi butiken i Puerto Banus och det slutade med att jag köpte allt jag behöver till lägenheten; soffa, soffbord, fåtölj, fotpall, matta, matbord med stolar, tv-bänk och golvlampa. Köpte även utomhussoffa med tillhörande bord och pouf. Allt fantastiskt snyggt! Inte billigt men superkvalitet så kommer glädja mig i många år. Kan inte tacka Sandra Dantas Ferreira Da Silva nog för all hennes hjälp!

15 januari 2026

Hej Claudia,
Stort tack för din fantastiska recension!
Vi är så glada att du fick en så fin första upplevelse hos oss och att vi fick vara med och inreda din lägenhet i Marbella – det betyder verkligen mycket. Vad härligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten och hjälpen du fick i butiken.

Du är varmt välkommen tillbaka till oss när som helst, oavsett om det är i Spanien, Sverige eller någon av våra andra Bolia-butiker!

Hej Azadeh,
Tack snälla för din fina recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och service. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen!

Trevligt bemötande!!

Trevligt bemötande!!! Engagerad personal och trevlig stämning. Då är det kul att handla 👍

30 januari 2026

Hej Barbro,
Stort tack för din härliga recension!
Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande, engagerad personal och en härlig stämning i butiken – precis så vill vi att det ska kännas att handla hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

Hej Mats,
Tack så mycket för din feedback!
Vad glädjande att höra att du blev väl bemött och fick hjälp av vår kunniga personal. Vi ser fram emot att få välkomna dig snart igen!

Maja, BOLIA

Mycket trevligt och kompetent…

Mycket trevligt och kompetent bemötande.
Seriös genomgång av erbjudanden och rabatter.

28 januari 2026

Hej Thomas,
Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt och kompetent bemötande av vår butikspersonal. Varmt välkommen tillbaka!

Maja, BOLIA

Trevlig och kunnig säljare som gav oss…

Trevlig och kunnig säljare som gav oss bra information inför vårt köp.

28 januari 2026

Hej Elisabeth,
Vad härligt att höra att du fick bra hjälp och information inför ditt köp – visst är vår butikspersonal fantastisk?
Vi hoppas att du ska bli riktigt nöjd och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!
Maja, BOLIA

Jättebra upplevelse och jättebra…

Jättebra upplevelse och jättebra produkter

22 januari 2026

Hej Admir,
Tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du haft en så bra upplevelse och är nöjd med våra produkter. Vi hoppas få välkomna dig igen snart!

Det va bra

Vi tycker att det va bra

5 januari 2026

Hej Jessica,
Tack för er recension!
Vad roligt att höra att ni tyckte att det var bra. Ni är varmt välkomna tillbaka!

Trevlig personal

Trevlig personal, engagerad. Snygga möbler och lampor

17 januari 2026

Hej Maria,
Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig och engagerad – och att våra möbler och lampor föll dig i smaken. Du är alltid varmt välkommen tillbaka!