Jag/vi har nu försökt att komma i kontakt med detta företag sedan 5 juli och endast fått detta svar: Hej Fia, Din förfrågan (19728) har tagits emot och granskas inom kort av vår supportperso... Se mer

Köpte och betalade en kylfläkt och fick ett svarsmail att orden behandlas. Det är allt!!! Går inte att få kontakt med dom trots flera skickade mail. Verkar som att dom bara tar betalt och inte gör någ... Se mer

Mycket nöjd med mitt köp. Snabb leverans och bra produkter kom med hemleverans. Returnerade dock 1 av 3 varor utan några problem. Pratade med en Johanna på kundtjänst som bistod med snabba svar och åt... Se mer

Jag köpte ett skoställ , det gick bra i början, det kom snabbt, den avvek mycket från bilden. Utan att montera den så returnerade jag den, jag betalade frakten, jag har mailat 5 ggr efter en återbeta... Se mer

1. Dekoration- och inredningsbutik

Boldliving! Tyvärr är denna butik stängd sedan en tid tillbaka!

2,8

Medel

TrustScore 3 av 5

Skickat tillbaka reklamation gått två…

Skickat tillbaka reklamation gått två veckor inget svar och skuld till klarna Skärp er Ulf Hansson

12 oktober 2021

Hej Ulf Hansson,

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar. Alla åsikter är viktiga för oss.

Vi beklagar att du känner så och att du fått hem en skadad eller defekt produkt. Jag kan inte se att du varit i kontakt med vår kundtjänst och rörande någon reklamation. Tänk på att följa instruktioner gällande anmälan om reklamation. Du hittar våra kontaktuppgifter på ditt kvitto samt på vår hemsida. Vi ser alltid till att åtgärda en eventuell skada eller defekt.

Det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd med hela din upplevelse och hoppas du har tid att ändra ditt omdöme när vi löst detta tillsammans.

Riktigt bluff företag

Riktigt bluff företag! Jag lämnade ett dåligt betyg med kommentar på detta företag här på trustpilot för över 2 veckor sedan. Jag bedömde ett reklamationsärende. Boldliving svarade på min bedömning att deras kundtjänst ska ta kontakt med mig för att reda problemet. Självklart skriver företaget så, när det är en publik kommentar som alla kan se! Men företaget har fortfarande inte hört av sig till mig. Exakt samma respons som under hela mitt reklamationsärende med dem, dom svarar i princip aldrig på mailen jag skickade.
Jag vill varna alla att absolut inte köpa något ifrån detta bolag! Det kan verka seriöst på deras hemsida men det är ett bluff företag rakt igenom!

10 oktober 2021

Hej Christoffer Nilsson,

Tack för din kommentar.

Vi beklagar såklart att du känner så. Vi kan se att du redan har lämnat ett omdöme här på Trustpilot gällande ditt eventuella köp. Som vi nämnt tidigare i ett svar till dig så är det alltid lättare att följa upp ett ärende av en reklamation eller ånger direkt med våra medarbetare på kundtjänst. Genom att vi har flera medarbetare på kundtjänst där vi behandlar många ärenden dagligen låter det märkligt att du inte skulle fått svar.

Om ditt köp är gjort hos oss hittar du all information du behöver för att komma i kontakt med oss på vår hemsida samt på ditt kvitto.

När det kommer till det du kallar "blufföretag" kan vi tyvärr inte svara på vart du hittat den informationen. Om det är en annan butik du handlat från ber vi dig kontakta korrekt handlare. Vi är ett etablerat svenskt företag med kontor i Stockholm och lager i Norrköping.

Malin på Boldliving.se

Paketet kom snabbt och jag sände det i…

Paketet kom snabbt och jag sände det i retur men har ännu inte fått pengar tillbaka.
Med vänlig hälsning
Carin Jarlsåker

30 september 2021

Hej Carin Jarlsåker,

Tack för ditt omdöme.

Jag ser att allt nu är i sin ordning och att din retur är behandlad samt återbetalad. Önskar en trevlig kväll och du är varmt välkommen åter till oss på Boldliving.

Malin på Boldliving.se

Fick aldrig min beställning.

Fick aldrig min beställning.. Scam

29 september 2021

Hej Emil,

Detta paket lämnades ut den 09 sep klockan 12:37 (3 vardagar efter beställning).

Vi ser att du fått en spårning av oss samt avisering från Postnord. Med detta har du möjlighet att följa ditt paket på egen hand.

När du får tid över skulle det uppskattas om du ville göra en ändring av ditt låga omdöme.

Om det är så att du av någon anledning inte längre har spårning tillgängligt är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig direkt. Vi har flera medarbetare på kundtjänst som jobbar alla vardagar mellan 09.00-17.00 och gärna hjälper till. Vi svarar så fort vi kan ofta inom några timmar.

Malin på Boldliving.se

Jag fick en trasig vara, inget returkvitto och inga pengar tillbaka!

Jag fick en trasig vara, bad om returkvitto och pengarna tillbaka, igen och igen. Till slut skickar de en ny vara trots att jag skrivit att jag inte ville ha en ny då kvalitén var urusel. Jag vill ha pengarna tillbaka och har inte hämtat ut vara nr 2 då jag inte vill ha den. Missnöjd!

29 september 2021

Hej Maria,

Vi beklagar att du känner så och att produkten eventuellt inte passade just dig. Jag ser att vårt lager snabbt sett till att åtgärda den skadade produkten du mottagit. Du kan tyvärr inte behålla en vara du har hemma och sedan be om en återbetalning. Vi måste kunna åtgärda det problemet du stött på genom antingen en reparation eller som i detta fall skicka ut en ny. Om det är så att du önskar returnera en vara kan du alltid använda din ångerrätt men då måste paketet först hämtas ut.

Det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd med hela din upplevelse. Vår kundtjänst kommer försöka kontakta dig för att tillsammans hitta en lösning.

Malin på Boldliving.se

Jag har fortfarande inte fått svar på…

Jag har fortfarande inte fått svar på vad jag ska göra med den 45 mer långa vattenslangen som ni har skickat till mig som en annan person har returnerat
Och reklamerat jag har fortfarande inte fått någon ny för den trasiga
Hälsingar Lena Isaksson

25 september 2021

Hej Lena

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar.

Vi beklagar att du känner så. Jag ser att vårt lager har skickat dig en ny slang samma dag som du meddelade om en skadad vara. Om det är något som inte stämmer med även denna leverans är det alltid bättre att kontakta vår kundtjänst innan du lämnar ett lågt omdöme. Vi åtgärdar ofta detta snabbt och enkelt.

Vår kundtjänst kommer att försöka komma i kontakt med dig för en bra lösning tillsammans.

Boldliving

Ni säger att det tar 2-3 daga

Ni säger att det tar 2-3 daga
Det tok 10 daga
Så min pojke fick inte sin present på födelserdagen

21 september 2021

Hej Sigurbj

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar.

Vi beklagar att du känner så. Våra leveranser ska normalt vara mellan 2-5 vardagar. Vi skickar det mesta från vårt svenska lager i Norrköping så det ska inte ta sån tid. Hur lång tid exakt det tar beror på vart i landet du bor. Självklart kan det uppstå leveransproblem. Som det låter i detta fall har leveransen med Postnord tagit någon dag längre vilket såklart är tråkigt.

Hoppas produkten blev bra trots lite extra väntan. Du är varmt välkommen åter 😊

Boldliving