Jag/vi har nu försökt att komma i kontakt med detta företag sedan 5 juli och endast fått detta svar: Hej Fia, Din förfrågan (19728) har tagits emot och granskas inom kort av vår supportperso... Se mer
Köpte och betalade en kylfläkt och fick ett svarsmail att orden behandlas. Det är allt!!! Går inte att få kontakt med dom trots flera skickade mail. Verkar som att dom bara tar betalt och inte gör någ... Se mer
Mycket nöjd med mitt köp. Snabb leverans och bra produkter kom med hemleverans. Returnerade dock 1 av 3 varor utan några problem. Pratade med en Johanna på kundtjänst som bistod med snabba svar och åt... Se mer
Jag köpte ett skoställ , det gick bra i början, det kom snabbt, den avvek mycket från bilden. Utan att montera den så returnerade jag den, jag betalade frakten, jag har mailat 5 ggr efter en återbeta... Se mer
Boldliving! Tyvärr är denna butik stängd sedan en tid tillbaka!
Stockholm, Sverige
- boldliving.se
Andra tittade också på
Produkten stämmer inte alls med…
Produkten stämmer inte alls med beskrivningen. Inte alls så mycket massage dessutom låter den mycket när en använder den. Inte alls avkopplande!

Svar från Boldloving
Väldigt snabb leverans och är supernöjd…
Väldigt snabb leverans och är supernöjd med knivslipen samt sovhörlurar som ser precis ut som på bilden.
Snabb leverans.
Snabb leverans, trevlig kundsupport. Nöjd med kudden som ger bra stöd enligt förväntan. 😊
Rekommenderas inte!
Fick hem "sovhörlurar" som jag beställde. Varan marknadsförs som sovhörlurar men är för stor och hård på sidorna så det går inte att ligga på dem. Utöver det så tappar lurarna ljudet vilket gör att jag måste pilla med mobilen (höja/sänka/byta låt) för att de ska fungera igen. Skrev till boldliving den 6 januari angående detta. Har ej fått svar än. Rekommenderas absolut inte.

Svar från Boldloving
Har reklamerat produkt men inte fått…
Har reklamerat produkt men inte fått någon som helst repons..
Rekommenderar INTE!
Uppdaterat: Efter jag skrivit negativa omdömen har jag fått kontakt..
Vi hoppas nu på att det löser sig.

Svar från Boldloving
Beställde en robotdammsugare som inte…
Beställde en robotdammsugare som inte fungerar, den suger t ex inte upp något...
Har kontaktat kundtjänst både angående leveransen för att den tog väldigt lång tid men har fortfarande inte fått något svar, och idag har jag mailat igen för att jag vill reklamera robotdammsugaren.
Jag rekommenderar verkligen inte Boldliving !kommer kontakta ARN om jag inte får reklamera varan jag fått.
Edit: jag har fått ett standardsvar på mitt omdöme här men ingen återkoppling på min reklamation. Som de skriver är att de inte hittar något ärende med referens till mitt ärende är bara bs eftersom jag skrivit mitt ordernummer och mina kontaktuppgifter i reklamationen.

Väldigt lång leveranstid
Väldigt lång leveranstid! Beställde min vara den 6/1 och den levererades 20/1.
Skrev och undrade var min order tog vägen och fick bara ett autosvar.
Dock supernöjd med min produkt jag beställt!
Kass Kundservice
Kundservice svarar inte
Har köpt en massagematta som inte fungerar, har gjort en reklamation och önskar en fri retursedel, vilket jag fortfarande inte fått, det var 3 veckor sedan mitt första Mail. Kundservice svarar inte överhuvudtaget utan det är bara automatmail som kommer. Det är riktigt bedrövligt.

Svar från Boldloving
Håller inte sina utlovade leveranstider
Blev lovad leverans innan julafton om beställning gjorts innan 20/12. Trots att min beställning skickats iväg i god tid innan dess så fick jag inte min vara förrän 29/12!!!!! Ingen kompensation för detta har lämnats trots kontakt. Dålig stil. Jag kommer att varna varenda människa för er!!
Ang svaret från Boldliving: Då borde du Malin veta att jag varit i kontakt med dig via mail flera gånger. Jag gjorde min beställning före utsatt datum för lovad leverans innan 24/12 men som sagt, jag kunde inte hämta ut min vara förrän 29/12. Och med det sagt, jag varnar alla jag kan för er!!

Svar från Boldloving
Reklamationer ignoreras!! Skickade tillbaka 2 luftfuktare den…
Skickade tillbaka 2 luftfuktare den 11/10, följde instruktionerna och skickade tillbaka med spårbart paket.
Kundservice svarar en gång och sen dör ärendet. Trist att ni inte vill göra rätt för er när det gäller reklammationer!

Svar från Boldloving
Mycket nöjd med er personlinga och…
Mycket nöjd med er personliga och snabba svar på kundtjänst under julperioden. Bra julklappar :)
Utmärkt service
Bra leveranstid och trevligt bemötande
Bra leveranstid och trevligt bemötande. Ger er en 5-stjärna!
Köpte 4 stycken LED-lampor
Köpte 4 stycken LED-lampor. Hjälpsam kundtjänst med snabba svar och bra produkter. Kvalitet över förväntan och bra batteritid 🙌
Alldeles för lång leverans
Alldeles för lång leverans. Utlovades 3-5 dagar! efter en månad kom den!!! Under all kritik! Plast. Visserligen kontakt m kundtjänst som svarade relativt snabbt.
Har återsänt varan, 99 SEK med spårning!!!
Aldrig mer!!!!!

Svar från Boldloving
Kontaktade kundtjänst via mejl för att…
Kontaktade kundtjänst via mejl för att reklamera hörlurarna och oavsett vad man skriver kommer samma automatiska svar. Efter lång tid fick jag svar som det står att jag ska vara nöjd med det dåliga kvaliteten som hörlurarna har för att det här är budet på dem. Deras marknadsföring är falsk då de säger att ”närmare än så här kan man inte komma Apple AirPods utan att behöva köpa originalet!” och när jag sa bland annat att batteritiden är jättedåligt var svaret att tyvärr är det budet på dem. Jag vet att det går aldrig att jämföra med batteritiden på Apple AirPods vilket de själv gjorde på produktbeskrivningen. Med dålig batteritid menade jag från första början att batteriet urladdar och laddar väldigt fort och enligt jag vet är batteriet kass.

Svar från Boldloving
Min vara var trasig/fungerade inte alls…
Min vara var trasig/fungerade inte alls som utlovat. Jag försökte kontakta företaget för att göra en reklamation men de har för säkerhets skull sett till att göra sig helt onåbara per telefon och mejl svarar det alls inte på. Varning utfärdas därmed för all form av handel med detta fullkomligt oseriösa företag.