BoConcept Stockholm Omdömen 19

4,3

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Fantastisk service!

Jag hade en fantastisk upplevelse hos BoConcept med Linnea som hjälpte mig på mail och Isabella i butik. Fick hjälp att reklamera min soffa och mitt soffbord av Isabella som verkligen var lyhörd och tog mig seriöst. Hon kopplade sedan ihop mig med Linnea som tog ärendet vidare och såg till att jag fick bägge varorna utbytta utan några konstigheter. Bästa servicen jag upplevt hos ett företag! Rekommenderar verkligen!

15 oktober 2025

Nöjd kund!

Köpte barstolar härifrån och kvalitén är fantastisk!

26 augusti 2025
Logotyp för BoConcept Stockholm

Svar från BoConcept Stockholm

Hej Melina, vi blir så glada att höra att du är nöjd. Tusen tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Mycket nöjd!

Mycket nöjd! Snabbt och supersmidigt med 3d visualiseringstjänsten för att hitta soffa och möblerna till vardagsrummet. Jättenöjd med resultatet!

23 mars 2025
Logotyp för BoConcept Stockholm

Svar från BoConcept Stockholm

Hej Paul, Så roligt att höra att du är nöjd med både visualiseringen och resultatet. Tack för att du valde oss!

Var mycket försiktig med BoConcept och…

Var mycket försiktig med BoConcept och tro inte på vad de säger när du ska handla möbler. För att för det första de marknadsför sig på ett trevligt sätt så att du tror på vad de säger och du tycker att du får valuta för dina pengar. Du vet de är rätt så dyra också men du tycker att du betalar för kvalitet, men du måste veta att produkten som får är inte desamma som de säljer och dessutom står de inte för garantin. Jag har köpt en hornsoffa på tre meter och betalat 27500 kronor och sade att det mycket viktig för mig att kvalitet ska hålla och sittkuddatrska inte deformeras. Säljare försäkrade mig att de har högsta kvalitet på kall skum och de kommer att hålla länge. Först fick jag den med en månads försening och jag fick inga kvitto men jag trodde att det räcker med min insättning kvitto. För det andra sittkuddarna deformerades och det har gått nästan två månader att skriva fram och tillbaka och de säger att det är normalt och vi kan inte göra något och nu konsument ombuds mannen säger att först måste jag begära kvittot och sedan måste jag anmäla BoConcept till allmänna reklamationsnämnden vilket jag kommer att göra. Du får vara försiktig!

25 oktober 2023

Undvik detta möbelföretag

Undvik detta möbelföretag. Många BoConcept-butiker i Sverige har gått i konkurs det senaste året, sannolikt på grund av hur oseriöst företaget drivs (både i Sverige och huvudbolaget i Danmark). Jag har köpt kökssoffan Princeton med tillhörande stolar för ca 25 000, där soffan levererades med rundade fötter som har gjort ordentliga märken i mitt parkettgolv (till skillnad mot stolarna som levererades plana fötter och därmed ej gjort märken). På grund av väldigt smala, rundade fötter är det ej möjligt att sätta fast möbeltassar i någon form. Jag kan därmed inte använda soffan i mitt hem. Både BoConcept i Sverige och bolaget i Danmark har vägrat att åtgärda problemet med soffan (varken genom att byta ut den mot en med plana fötter, byta ut underredet eller själva fötterna i sig). Huvudbolaget i Danmark är medvetna om problemet och har justerat produktionen av soffan till plana fötter, men fortsätter sälja kvarvarande exemplar med rundade fötter tills dess att de är slut i lager. Bolaget marknadsför soffan på sin hemsida med plana fötter ståendes på parkettgolv. I sin kommunikation med Allmänna Reklamationsnämnden, ARN, hänvisar bolaget eventuella krav till kursförvaltaren av den aktuella butiken, då denna butik gått i konkurs under våren. Var försiktig med detta möbelföretag, särskilt vid stora inköp då hjälp/service vid eventuellt behov är obefintlig och då det sannolikt finns en betydande risk att även kvarvarande butiker går i konkurs.

19 november 2023

Sämsta kundservice någonsin

Har tidigare varit väldigt nöjd, men dessvärre har BoConcept blivit ett helt oprofessionellt företag. Sämre kundservice än det här går inte att föreställa sig. Beställde en matta och frågade enkelt när jag skulle få den efter tag. De ringer upp efter en vecka från BoConcept Täby och undrar när jag ska betala summan. Informerar upprepade gånger att summan redan är betald. De vill inte svara på när mattan kommer att komma, utan hänvisar mig till en annan BoConcept butik. Denna bollar mig tillbaka till den första butiken. Jag skriver dussintals mejl med jämna mellanrum som ignoreras. Tillslut ger BoConcept Täby ett datum vilket är avsevärt försenat. När dagen äntligen kommer, så kommer ingen matta. Skriver återigen till dem vad som har hänt. De svarat efter lång dröjsmål att den kommer om ytterligare 3 veckor, sammanlagt 3 månaders fördröjning istället för 3 veckor som var den initiala leveranstiden. Jag har inget hopp om att mattan kommer då heller. Håller er borta från BoConcept.

31 december 2022

Jättenöjd , kan verkligen rekommendera

Har besökt BoConcept på Kungsgatan flera gånger. Köpt möbler till vardagsrummet , är jättenöjd. Härligt stor soffa och en häftig fåtölj. Kunde välja bland en massa tyger. Även köpt matstolar med fina ekben. Toppen att kunna kombinera fram sin egna stil. Ute har jag en stilren loungesoffa med matchande loungestolar.
Jättetrevlig och hjälpsam personal, och från att vi beställde så levererade de på utsatt tid.

12 oktober 2021

Urdålig kvalitet och sen leverans

Vi köpte mängder med möbler i våras, bla utemöbler, med beräknad leverans i slutet av maj/början av juni. Leveransdatum sköts upp gång på gång. Efter fyra månader kom en del av möblerna, dock ej utemöblerna. Kvaliteten var undermålig. Tyget hade felaktigheter som såg ut som stora fläckar, sömmarna var dåligt sydda och det var två stora synliga hål i tyget. Eftersom utemöblerna ännu inte kommit och säsongen nu är över, vill jag antingen häva köpet av dessa eller ha rabatt. Svaret är att de inte har mandat att göra det. Som om man bara kan välja att strunta i Konsumenköplagen. Handla inte här!

26 juli 2021

Suverän köpupplevelse på BoConcept!

Vi köpte en soffa från BoConcept efter att ha besökt butiken på Kungsgatan i Stockholm.
Fantastiskt bra bemötande från personalen som var hjälpsamma, trevliga och generösa.
Vi fick uppföljning via mail inom några dagar, betalningen gick hur smidigt som helst och soffan kom tidigare än beräknat och levererades utan minsta bekymmer!
Vi är överraskade av deras professionalitet, hjälpsamhet och hur smidigt allt gick.
Starka 5 av 5 från oss!

5 november 2020

Klockrent

Köpte ett bord här för några år sedan. Fick problem med ett par beslag, dessa skickades utan kostnad. Mycket trevligt!

24 oktober 2019

Oseriöst

Oseriöst! Sängen saknade delar och svaret var att den ska inte ha dem delarna även då det inte fungerar som den ska. Nu har det knappt gått 4 år och jag har fått tvungen och lappa laga sängen för kvalité hade den inte heller. Aldrig mer möbler från detta företag.
Jag har sparat på deras svar på mina mejl så jag har bevis för detta inlägg!!!

21 september 2019
Visa omdömen på alla språk (19 omdömen)