Otroligt bra service genom hela processen när vi beställde en köksö. Produkten överträffade förväntningarna och var enkel att montera. Rekommenderar starkt!

Efter omsorgsfullt letande inför köp av nya lantliga köksmöbler fastnade vi för Lillla Möblemanget. Vid beställningen av bordet Fläder och bänken Kamomill hade vi speciella önskemål om bredd på b... Se mer

Bordet var superfint förutom att där var en liten skada uppe på skivan. De svarade på mail snabbt och skulle skicka ner färg som jag skulle dutta i. Märkte dock när vi skulle sätta ihop bordet att reg... Se mer

1. Möbeltillverkare

Handgjorda, svensktillverkade möbler- Till ett pris som du har råd med. Hos oss är varje möbel tillverkad för hand vilket gör dem unika med en personlig prägel. Trä är ett levande material och vi framhäver gärna charmen med de kvistar, håligheter och sprickor som finns naturligt i träet. Det gör att våra möbler tål det mesta, blir bara finare ju mer de används och passar lika bra i den toppmoderna våningen som i fjällstugan.

4,6

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Rekommenderar starkt!

23 mars 2026

Service i världsklass

Service i världsklass! Väldigt trevligt bemötande! Måna om att kunden blir nöjd. Mycket positiv kontakt. Återkommer gärna!

25 november 2025

Väldigt nöjd!

Beställde en köksö, fick snabba proffsiga svar på frågor och även snabb leverans!
Oerhört nöjd med köksön som är jättefin och i stabil, bra kvalitet. Rekommenderar starkt 😊

21 november 2025

Jag är så nöjd med Lilla Möblemanget

Jag är så nöjd med Lilla Möblemanget! Jag beställde två sängbord och det var en väldigt krånglig beställning. Borden behövde väldigt speciella och precisa mått för att passa in mellan en gardin och ett eluttag. Vi hade kontakt under flera veckor och arbetade fram de perfekta sängborden. Utöver att sängborden är helt rätt mått så är de unika, doftar gott av trä, gedigna, vackra och av hög kvalitet. De kommer hålla livet ut. Stort tack för att ni hjälpte mig med den omöjliga uppgiften att hitta sängbord till vårt sovrum och för det oerhörda tålamod ni visat när jag ändrade mått och dröjde med svar.

8 oktober 2025

Superbra service

Jättebra:
-mejlkontakt
-förslag
-bilder

Har ej fått min beställda produkt, men kommer med all säkerhet att bli nöjd

14 augusti 2025

Svar från Lilla Möblemanget

Hej Charlotta, Tack. Så roligt att du uppskattar vår kundservice.
Vi ser framemot att få leverera ditt runda bord :)

Jag är väldigt nöjd med både servicen…

Jag är väldigt nöjd med både servicen och möblerna. Personalen var hjälpsam, trevlig och verkligen engagerad i att hjälpa mig hitta rätt. Möblerna har en rustik och hemtrevlig känsla – precis det jag ville ha. Rekommenderas varmt!

22 augusti 2025

Svar från Lilla Möblemanget

Hej Diana, Tack för ditt omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd med ditt nya möblemang! Vi önskar dig varmt välkommen åter.

Vackra

Väldigt vackra och välgjorda möbler

19 juli 2025

Svar från Lilla Möblemanget

Så roligt att höra, tack :)

Lilla Möblemanget - Bra företag

Bra företag, snabb och trevligt bemötande, svarar på frågor - inga konstigheter. Leverans enl utlovat och ett väl emballerat bord som vi beställde. Har bara positiva upplevelser med dem. Kan rekommenderas.

6 maj 2025

Hej Anna,
Tack för fint omdöme!
Vi önskar dig varmt välkommen åter.

Vi har nu handlat ett par gånger hos…

Vi har nu handlat ett par gånger hos Lilla Möblemanget. Förutom att de levererat grymma produkter till rimligt pris så uppskattar vi deras flexibilitet och lyhördhet för kundens önskemål. Vi kan varmt rekommendera dem.

21 april 2025

Svar från Lilla Möblemanget

Hej Henrik, Tack för ett fint omdöme, det glädjer oss att vi kan vara till hjälp.
Varmt välkommen åter :)

Felaktig info

3 februari 2025

Svar från Lilla Möblemanget

Hej Swarenius, Vi kan inte se att du är kund hos oss, men Du är varmt välkommen att maila oss så hjälper vi dig vidare med dina funderingar. En fin dag önskar vi dig! Mvh Lilla Möblemanget