Schangtil Design AB Omdömen 50

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Från beställning till leverans tog det 5 månader. Uppdatering från Shangtil fick man endast om man själv frågade. Varan kom hem och vi är nöjda med den, men servicen var dålig.

Vi är mycket nöjda med det vi köpte, tyvärr blev det ett problem med en stol men efter vi skickat foton på stolen så skickade Schangtil en ny stol, mycket snyggt hanterat !

Efter att ha leta i månader efter rätt soffbord i lite ljusare valnöt hittade jag detta bord och beställde. Otroligt smidig och snabb leverans och en vara som motsvarade mer än väl mina förväntningar.... Se mer

1. Möbelaffär
  2. Bar- och restaurangmöbler
  3. Möbeltillverkare
  4. Heminredningsaffär
  5. Heminredningsbutik
  6. Butik med vardagsrumsmöbler

Schangtil Design är ett svenskt designföretag med fokus på lyxig och modern skandinavisk inredning och möbler online. Våra exklusiva möbler är skapade för att vara nytänkande och hållbara under lång tid framåt med påkostade och väl utvalda material som valnöt, marmor, sten, sammet och metall som tillsammans genomsyrar alla våra kollektioner. Vårt största fokus är att erbjuda ett personligt och exklusivt designsortiment av möbler och inredning med hög kvalité för att kunna skapa unika hem

4,5

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Från beställning till leverans tog det…

21 januari 2026

Hej Karl,

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Den leveranstid som angavs vid beställning var cirka 12–16 veckor och i ert fall kan jag se att leveranstiden landade på cirka 18 veckor, alltså ungefär två veckor över den uppskattade tiden. Vi förstår att även en mindre försening kan upplevas som lång när man väntar på något man sett fram emot, och det är vi verkligen ledsna för.

Eftersom leveransen låg inom det övre spannet under större delen av processen skickade vi ingen löpande uppdatering, utan informerade när vi såg att det skulle bli en viss försening.

Som en liten gest för de extra veckorna skickade vi med en gåva, vilket vi hoppas ändå visade att vi värdesätter dig som kund.

Vi är väldigt glada att höra att ni är nöjda med produkten – det betyder mycket för oss, då varje möbel tillverkas med stor omsorg.

Tack igen för din feedback. Den hjälper oss att bli ännu bättre.

Top notch!

Efter flytten till mitt drömboende började jag söka på nätet efter en matsalsgrupp i valnöt som skulle matcha mitt nya hem. Efter mycket letande och besök hos olika möbelförsäljare började jag misströsta en aning då ingen kunde erbjuda en grupp som uppfyllde mina höga krav på både form och kvalitet. Till slut fann jag Schangtil Design, som visade sig ha en av sina lokaler i Enköping, vilket är nästgårds då jag bor i Västerås.

Sände ett email och fick snabbt svar om att jag var välkommen att besöka deras lokaler. Väl på plats möttes jag av Anna, en av ägarna, som gav ett mycket professionellt, kunnigt och förtroendeingivande bemötande. Dialogen präglades av tydlighet, sakkunskap och ett fokus på service.

Fick på plats en presentation av exakt den matsalsgrupp jag letat efter. Anna är ett bevis på en duktig säljare / ägare som lyssnar på sin kund och presenterar möbler långt över kundens outtalade förväntningar.

Processen som sedan följde från snabb offert, på önskad matsalsgrupp, till order och leverans var inget annat än klanderfri. Kommunikationen och önskad leverans var genomgående av mycket hög kvalitet.

Nu är matsalsgruppen på plats och kan inget annat skriva att den motsvarar mina högt ställda krav samt förväntningar. Den passar utmärkt i mitt boende, precis som Anna lovat, och förmedlar både skönhet och tidlös formgivning.

Så söker du möbler där ni ställer höga krav på både form, kvalitet och service så rekommenderar jag inte bara en kontakt utan ett besök hos Schangtil Design.

Inget annat än top notch!

4 juni 2025

Svar från Schangtil Design AB

Stort, stort tack för dina otroligt fina ord. Att läsa din recension gör oss både stolta och rörda.

Vi minns ditt besök väl och det var verkligen ett nöje att få hjälpa dig hitta rätt matsalsgrupp till ditt nya hem. När någon söker något så specifikt – både i form, material och känsla, då blir det extra roligt för oss. Valnöt är ett fantastiskt träslag och när rätt design möter rätt miljö uppstår den där speciella helheten.

Tack också för dina ord om Anna. För oss handlar försäljning aldrig om att bara leverera en möbel, utan om att lyssna, förstå och skapa trygghet genom hela processen. Att du upplevde dialogen, tydligheten och servicen på det sättet betyder väldigt mycket.

Det gläder oss enormt att matsalsgruppen nu står på plats och lever upp till dina högt ställda förväntningar. Att den känns precis så rätt i ditt drömboende som vi hoppades – det är det finaste betyget vi kan få!

Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss.

Anna & Teamet på Schangtil Design

Fantastisk kvalitet och vacker design

Fantastisk kvalitet och vacker design, dessutom med snabb leverans.
Jag kan varmt rekommendera.

21 januari 2026

Hej Kristina,
Stort tack för dina fina ord, det gör oss verkligen glada att läsa!

Att du upplever både kvaliteten, designen och leveransen som fantastisk betyder mycket för oss. Vi lägger stor omsorg vid varje detalj, så det är alltid extra roligt när det märks hela vägen hem till dig.

Tack för din rekommendation och för att du valde Schangtil Design.

Allt gott!
/Teamet på Schangtil Design

Ett företag vi varmt kan rekommendera till andra

Vi är otroligt nöjda med vår leverans från Schangtil Design. Vi beställde flera möbler, bland annat soffa, bord, matbord, matta och andra inredningsdetaljer – och allt motsvarade (eller överträffade) våra förväntningar.

Möblerna håller mycket hög kvalitet och designen är både stilren och genomtänkt. Leveransen fungerade smidigt och allt kom väl emballerat.

Sammanfattningsvis en väldigt positiv upplevelse och ett företag vi varmt kan rekommendera till andra som söker snygga och kvalitativa möbler.

27 januari 2026

Svar från Schangtil Design AB

Stort tack för att ni tog er tid att skriva så fint om oss. Det betyder verkligen mycket!

Att få leverera flera delar till ert hem och att allt motsvarade eller till och med överträffade era förväntningar – gör oss både stolta och glada. Vi lägger stor omsorg i varje detalj så det är fantastiskt att ni upplever både kvaliteten, designen och leveransen som smidig.

Tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar oss vidare. Det är det finaste betyget vi kan få.

Teamet på Schangtil Design ✨

Tv bänken jag köpte överträffade mina…

Tv bänken jag köpte överträffade mina förväntningar när jag fick den 😊 toppen fin

8 januari 2026

Hej Daniel,
Så härligt att höra 😊 Det gör oss verkligen glada att tv-bänken överträffade dina förväntningar.

Tack för att du valde oss och välkommen åter.

Skulle gett er 6 stjärnor ifall jag…

Skulle gett er 6 stjärnor ifall jag kunde. Fick hjälp genom hela processen och min mamma blev väldigt nöjd med ”presenten” ni levererade. Tack och bock

Men wow! 6 stjärnor tar vi med stolthet ⭐️

Stort tack för dina fina ord. Det betyder verkligen mycket att du kände dig trygg genom hela processen och att din mamma blev så nöjd med presenten.

/Teamet på Schangtil Design

Bästa

Bästa bolaget

Svar från Schangtil Design AB

Stort tack – det värmer verkligen att höra!

Teamet på Schangtil Design

Vi är mycket nöjda med det vi köpte

Hej Olle,

Stort tack för ert fina omdöme. Det gläder oss verkligen att ni är nöjda med ert köp.

Såklart är det tråkigt när något inte är helt som det ska men för oss är det självklart att lösa det snabbt och smidigt när det händer. Därför känns det extra bra att höra att ni upplevde hanteringen som snygg.

Tack för ert förtroende och för att ni valde Schangtil Design.

Mycket hög kvalité

Mycket hög kvalité, snygg design och bra service. Supernöjd!

22 januari 2026

Svar från Schangtil Design AB

Stort tack för dina fina ord! Att du är nöjd med både kvalitet, design och service betyder verkligen mycket för oss.

Tack för ditt förtroende och för att du valde Schangtil Design ✨

Teamet på Schangtil Design

Beställer ni här så räkna med att ni…

Beställer ni här så räkna med att ni inte får göra en retur. Sämsta bolaget någonsin. Nonchalant kundservice. De tillämpar nedsättning på returer

13 januari 2026

Hej Mimmi,
Tack för din feedback. Du har möjlighet att utöva din ångerrätt i enlighet med distansavtalslagen och vi har 14 dagars öppet köp. Eftersom originalemballaget saknas har vi bett om mått på det emballage som används vid retur, för att kunna boka returfrakt och skicka instruktioner men du har inte återkommit.

Schangtil

Snabb leverans, blev lite fel levererat men supporten är fantastisk och ärendet hanterades utan komplikationer - de strävar verkligen efter nöjda kunder.
Väldigt nöjda

23 juni 2025