Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg købte øreringe som gave. Ene ørering kan dog ikke lukke da den er lavet for dårligt. Jeg har gentagende gange siden december 2025 kontaktet Black Design og sendt både billeder og videoer til fl... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Modtog en skytsengel kæde for et par dage siden, hvor der desværre manglede en sten i vedhænget. Fik hurtigt og uden problemer tilsendt et nyt vedhæng samt en lille gave. Super smukke og unikke smyk... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super fin imødekommen og hurtig service. Har modtaget de smukkeste smykker som lever fuldt op til mine ønsker og forventninger .Venlig service både online og tlf. Smykkerne er forgyldt og endelig fa... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Fik ingen ordrebekræftelse efter at smykkerne var bestilt og betalt og skrev derfor en mail til Black Design, men fik heller ingen svar eller bekræftelse på min ordre der fra. Men kort tid efter fik j... Se mer

Företagsinformation

1. Smyckesdesigner
  2. Guldsmed
  3. Leverantör av smyckestillbehör
  4. Smyckesbutik

Skrivet av företaget

Vi designer tidsløse smykker til fordelagtige priser, så alle kan være med🙏🏻

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fantastisk design og service

Camilla - Black Design yder den mest kompetente service vi har manglet her i DK. Udover det har Black Design sit helt eget feminine udtryk som man kun kan forelske sig i og MÅ eje!
Kan kun varmt anbefale Black Designs.

1 mars 2019

Hey Blackdesign og Camilla

Hey Blackdesign og Camilla

Tusinde tak for den bedste service og tak for at I bare sendte nye smykker, da vores pakke forsvandt i posten, min mor fik sine ørestikker og halskæde til tiden alligevel..Og hun er ellevild og ville med det samme have at vide hvor smykkerne er købt..

Igen en tak til jer

26 februari 2019

Dårlig kundeservice og håndværk

Bestilte et par øreringe jeg ville give i julegave to uger inden jul, de dukkede dog aldrig op, og først 1,5 måned efter får jeg besked fra sælger om, at de er kommet retur. Jeg beder om pengene tilbage, men det er åbenbart ikke muligt, da jeg har købt øreringene på tilbud - desuden er det åbenbart mit ansvar at jeg ikke har modtaget pakken, så jeg bliver bedt om at betale for fragt endnu engang.
Da jeg endelig modtager øreringene, er kvaliteten virkelig skuffende og stikken er alt for tyk til at jeg overhovedet kan bruge øreringene.
Alt i alt super dårlig oplevelse, specielt pga flabet og ubehjælpsom kundeservice.

19 februari 2019

Super tilfreds!!

Jeg har to gange købt et par øreringe fra Black design. Begge gange, har jeg oplevet en rigtig god kundeservice. Samt har de produkter som jeg har fået tilsendt, været af super god kvalitet. Jeg er også meget tilfreds med den korte ventetid. På mit sidste køb, ventede jeg 4-5 dage, og så var øreringene i min fysiske besiddelse. Jeg kan varmt anbefale Black Design til andre, som vægter serviceniveauet højt! I øvrigt, er priserne meget rimelige, og produkterne super fine. Jeg går med mine øreringe hver eneste dag, og er blevet super glad for mine køb!

10 februari 2019

super service

Vildt fine smykker jeg modtog super hurtigt efter bestilling. Og da øreringen ikke passede mig helt, fik jeg uden problemer tilsendt en ny 👍🏼

23 december 2018
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde bestilt en halskæde

Jeg havde bestilt en halskæde, der ikke passede mig i længden ved ankomst. Jeg skrev derfor til Camilla, at jeg gerne ville returnere denne og hun tilbød, at jeg kunne få denne forlænget til de mål jeg gerne ville som ekstra service kvit og frit. Fik oven i købet et ekstra par øreringe med! Super god service og hurtig respons. Meget flotte smykker og kan klart anbefalde at handle med Camilla og black design

25 november 2018

Rigtig fine smykker

Jeg har købt smykker hos Black Design 2 gange. Både smykker til mig selv og som gave. Alle smykker har været rigtige fine og god kvalitet. Levet op til de billeder jeg bestilte ud fra. Hurtig og god service. Jeg kan på det varmeste anbefale Black Design.

18 november 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårligste kundeservice jeg længe har…

Dårligste kundeservice jeg længe har oplevet. Dybt uprofessionelt, arrogant og total ligeglad med kundetilfredshed. Rystende at man kan drive virksomhed på den måde. Handler der aldrig igen, og vil ikke anbefale nogen at handle der - penge ud af vinduet.

4 september 2018

Dårlig kundeservice

Jeg modtog en forkert vare, på trods af at jeg gentagne gange skrev hvilket smykke jeg ønskede at købe - da jeg modtager varen oplyser Camilla at hun slet ikke laver det ønskede smykke. Herefter spørger jeg om nedslag i prisen, eller returporto - hvilket hun afviser. Hun laver som sådan fine smykker, men leverer en dårlig kundeservice!

7 maj 2018

Aldrig modtaget varen

Kan på ingen måde anbefale at handler med Camilla. Mine veninder og jeg bestilte et armbånd for 1 måned siden til en fødselsdagsgave. Vi har aldrig modtaget armbåndet og har kontaktet Camilla flere gange. Camilla er på ingen måde interesseret i at løse problemet og har desuden en meget uprofessionel/ubehagelig tilgang👎🏻

27 november 2016

Alt perfekt!

Utrolig lækre smykker i bedste kvalitet. Jeg kunne endda få lavet et armbånd med lidt ændringer hvilket er utrolig god kundeservice ifølge mig. Priserne er også meget, meget overkommelige når man tænker på kvaliteten og moden indenfor denne kategori.
Jeg handler der snart igen, det sikkert!

4 oktober 2013

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.